Arra viszont nem adtál választ, hogy akkor most helyes-e szerinted a "besértődik" szó a mai nyelvhasználatban, mert nyilván nem a középkorban élsz már.
Szegény lélek, ha már soha nem akarod megérteni a lényeget, és már a nyelvtani alakban is hibát próbálsz keresni, akkor javaslom, hogy előbb inkább nézz utána az interneten, mintsem hülyeségekbe is megpróbálsz belekötni. Így csak magadat járatod le, másba már nem tudsz belekötni. Ha nem találsz az interneten nyelvészeti irományt róla, akkor jelezd a topikban, én majd segítek neked. (Egy kis útbaigazítás: elte.hu, de azért dolgozz meg Te is érte egy kicsit.)
"This is the end Beautiful friend This is the end My only friend, the end It hurts to set you free But you'll never follow me The end of laughter and soft lies The end of nights we tried to die This is the end"
Kicsi az esély rá, hogy JanFan-nal mind2en betliztek, ezért kalkuláltam úgy, hogy más célt kell kitűzzek magam elé, ahogy Pillangó írta: "még mindenkinek van elérendő cél a szeme előtt"
Nem szeretném az első helyem elengedni, mindenképp szeretném ezt a bajnokságot megnyerni már elég régóta játszom itt ideje hogy nekem is le essen valami. Tehát remélem hétfőn a matematikai esélyeid is elszállnak és Janfan is leszakad. Egy bíztos "befeszülök mint playmate-be a bableves" :D :D :D
Erre nem tudok neked válaszolni, jó lenne ha valaki(k) vállalnák a szervezést, én szeretnék egy kicsit pihenni és inkább távolról szemlélni a szervezést.
Ha így gondolkozol, akkor viszont nem értem a többszöri kirohanásodat.
Ha csak egy adott leosztás után kifakadsz (és ne adj isten utána elnézést kérsz), akkor talán megérteném, de még a kiesésed követően sokkal is nyomtad a szöveged. Aztán persze volt, aki csatlakozott melléd finom formában, azzal nincs is semmi bajom. Persze lehet mindenkit ugratni lemákolásért, de ez azon túl ment.
A hadjárat szó idézőjelbe volt, így értelmezd aszerint is.
Vedd úgy, hogy szervezőként képviselem Zsaaaa-t, aki szerintem nem kíván reagálni a felé irányuló "mondatokra". De azért én beszéltem vele és nagyjából ismerem a gondolatait a témában.
A döntő asztalon reális esélyem már csak a 2. helyre van, s annak megfelelően fogok játszani. Az 1. helyre már csak a matematikai esélyem maradt meg. De ha "csak" dobogós leszek, akkor sem leszek elégedetlen.