Ez a topic azoknak van,akik nem tudnak/nem akarnak írni a zártkörű topicba.Ide jöhet a Hajdú volánról és a DKV-ról infó,kép,kérdés,egyszóval bármi:-)
Ha tetszik a topik akkor jó szórakozást,ha értelmetlen,akkor elnézést kérek,és tessék törölni nyugodtan.
Minden esetre jó szórakozást kívánok!:-)
A derke weboldalán a 49-es busz menetrendjében nem szerepel a Hegyi Mihályné utca, pedig megállnak ott is. A dkv oldalán pedig a pdf-eket nem sikerült feltölteni, a menetrend.app alkalmazásban pedig a 49-es járatnak a régi Ipari parki útvonalát és megállóit mutatja.
Azt tudom, hogy műemléki védelmet élvez (nagyon helyesen!) csak azt nem értem, hogy mi az a pótolhatatlan cucc ami hiányzik belőle, amit képtelenek évek óta pótolni?
Nyilván nem fogják forgalomba kiadni már, de pl. egy olyan felvonulásból ami a múltkor volt a 140 éves évfordulón, nagyon hiányzott!
Azért mégis csak egy prototípus, az utolsó magyar gyártású villamosok prototípusa! Egyedi darab.
Üzemképtelen továbbra is. Egyedi jármű lévén, illetve tekintve hogy a gyártó sok-sok éve megszűnt, minden bizonnyal az is marad. Elbontani, értékesíteni nem fogják, mivel állami műemléki védettséget élvez.
Jönnek az újabb változások, amik nemrég már kiszivárogtak. Újra lesz 49-es busz, a 30I lesz átnevezve. Kicsit egyszerűsödik a 30-as és a 46-os család számozása, nem lesz többé EY jelzés. :)
Érdekes, hogy az egyszem 36E busz megszűnik, de a 35E megmarad.
Igen létezik még. Például tegnap el is mentettem képernyőmentésben. Amúgy tudod hogy megy ez a dkv-nál... Dilettánsok gyülekezete a dkv társaság. Csupa hozzá nemértők dolgoznak ott. Nem tudnak rendes menetrendet csinálni, nem tudnak rendes normális fordát csinálni, nem tudnak szervezni....és láthatod, hogy még a honlapjukat sem tudják rendesen megcsinálni.
Hát elérkezett a szeptember... Ez az utolsó hónap, hogy még közlekednek a Volvo-k. Én sajnálom, hogy elmennek. Nekem semmi bajom nem volt a csuklós Volvo-kal. Nagyon bírtam őket.
Ez az utolsó alkalom utazgatni még ezzel amíg még lehet. Most például ezen a héten a Vincelléren vannak a Volvo-k, egy a Segner téren is van.
A menetrend appnak lett egy új funkciója, lehet járművekre keresni. Az összes éppen közlekedő buszt felsorolja, így a Volvokat könnyű megtalálni. Most éppen egy van kint a 30-as vonalon.
Azt is mutatja, hogy mikor közlekedtek utoljára, augusztusban összesen 5-en voltak forgalomban.
Közlekedésbarátok, figyelem: megérkezett az idei harmadik nagyobb frissítésünk az Android apphoz, amelyben most már rendszám, pályaszám és típus alapján is kereshetsz járművekre, valamint a legtöbbről részletes információkat és egy-egy fotót is megmutatunk az appon belül. Az online járműveknél láthatod, hogy éppen melyik járatot teljesíti, az offline járművek esetén pedig azt is, hogy mikor és hol láttuk utoljára.
Az első nap után megint lerobbant a hidrogén busz, ezt az valahol instagramon láttam nemrégen amin az látható hogy a trolibusz garázsban dekkol. Gondolom megint a klíma romlott el mint múltkor is :D De a dkv természetesen ezt is próbálja eltitkolni, csak a szokásos cenzúra gépezet :D