Eladnám teljesen jól működő Mio P560-om minden tartozékával, dobozával, és egy halom jópofa programmal. Az árról nincs elképzelésem, de egy okostelefont vennék helyette... :)
Tudom itt az 560 asok vannak de gondolom ez nem tipusspecifikus kérdés. :)
A kérdésem az lenne, hogy hogy tudom egy adott programot az asztalra vagyis az alap képernyőre kitenni, hogy közvetlenül onnan indíthassam? Gyak az igo-t szeretném, ha kint lenne az ikonja ott.
Szerintem már minden ki lett tárgyalva, amit lehetett :)
A p560 egy mocskosul eltalált, jó kis gép és akinek van, az biztosan nem azért adja el, mert nem elégedett vele :)
Én is két éve nyúzom, anno 27ezerért vettem a Speedshopban és a vicc az, hogy majdnem ugyanennyiért el is tudnám adni. Használtan. Gari most jár le júliusban. De nem akarom :)
Nekem érdekes módon sosem jelentkezett ez a magától bekapcsolgatós dolog.
Lehetne mondani, hogy biztosan nem vettem észre, de akkor viszont az akksija mocsok jó. :)
A ceruzát én már régen elhagytam, fogpiszkálóval helyettesítem. Neke jó :D És simán pótolható :)
Szóval nagy tételben biztos, hogy nem találsz már ilyet. És valljuk be, már két éve is egy "jól tartja magát", kifutó típus volt.
A 320x240-es felbontás akkor még elment, most már nem.
Egy biztos, én eladni sosem fogom, itt fog jobblétre szenderülni nálam valamikor.
Nekem nagyon bevált, 2 éve használom, napi 1-2 órát biztosan megy. Akksija elég jól bírja, navigációval 4-5 órát is elmegy, éjszakai módban többet is. Jó nagy belső memóriája van, wifije elég jó, GPS nagyon jó, érzékeny, nagyon gyorsan fog jelet, ha letöltöd előre az almanachot. Egy apró hibája van, 12:00-kor bekapcsol (éjjel is), ha tetszik, ha nem :-) Az activesyncet is ki kell lőni belőle, mert az meg véletlenszerűen kapcsolgatta be. Napi egy soft reset kell, mert az Opera teleszemeteli a memóriát. Ceruza elég rossz helyen van, meg túl vékony is, de el lehet viselni. 100x jobb, mint a Samsung Omnia I.
Nem voltam még ezen a topicon, üdvözlök mindenkit.
Él még ez a P560 típus? Az árgép egyetlen helyet talált, ahol egyáltalán kapni lehet, de a Mitac terméktámogató oldalán nem szerepel, a termékek oldala is csak kizárólag a Moov-okról szól.
Egy nagyobb projekthez kellen 50-es nagyságrend belőle, csak nem tudom, merjem-e ajánlani, mégha most még be is lehet szerezni az utolsó darabokat.
Windows Mobilos PDA-ra van szükség telefon-kamera nem kell, viszont minél nagyobb képernyő kellene.
Ha biztosan tudod, hogy egy hálózathoz kéne, hogy tudj csatlakozni, de mégsem megy, akkor sajna egy hardver reset fog kelleni valószínűleg. Nekem is volt ilyen gondom. Viszont akkor ugrik a magyarítás, azt újra kell telepíteni. Gondolom, ment rajta valamikor a wifi.
A p560-at nem árulták térképszoftverrel, amennyire tudom, ha valahol mégis, akkor az eladónál kell érdeklődni frissítésügyben... Már ha boltban vetted.
Nincs ilyen. De ha tényleg MINDENT törölni akarsz, akkor a gyökérkönyvtárban nevezd át a pim.vol fájlt (át is másolhatod, hátha mégis kellenek a cuccok egyszer. Törölni nem tudod! Ebben tárolódnak a névjegyek meg ilyesmik) majd csinálj egy soft-resetet. Ha nincs feladatkezelőd (Task Manager), vagy nem tudod, hogyan csinálj ilyet, kapcsold ki a kütyüt. Visszakapcsoláskor a rendszer létrehoz egy töküres pim.vol fájlt, és az összes bejegyzésed ugrott :)
Sziasztok! Segítsetek, legyetek szívesek abban, hogyan tudom a P560-ból törölni az összes naptári bejegyzést és az összes névjegyet. Egyesével tudom, de biztosan van egy Select all -> Delete utasításhoz hasonló lehetőség.
A wifi menüjében látod a fogható állomásokat. Amelyik zöld és nincs rajta egy pici lakat, ahhoz próbálj csatlakozni. (kiválasztod és connect) Sajnos az sem mindíg jön be MAC szűrés miatt. Várj türelmesen, sok idő kell neki. A térerő is kell, gyenge jelnél kapcsolódik ugyan, de nincs adatforgalom.
Sziasztok, én is kamionos vagyok és nagyon megvagyok elégedve a P560-as készülékkel, csak már nagyon esedékes lenne a frissítés, sok az új út. Hol és hogyan tudnám megtenni? A másik, nem tudom használni a WIFI-t hiába vannak a nyílt helyek. Lehet, hogy csak rosszul van beállítva. Ha erre is tudnátok valami leírást nagyon jó hasznát venném.
A szeszélyesség nálam is előfordult volt. (Eladtam azt az autót, amibe be volt szerelve a TMC vevő és a PDA-t sem nagyon használom már) Sokszor egy RESET segített csak. De általánosságban azt a szabályt tartottam be, hogy beindítom az autót-bekapcsolom a PDA-t-elindítom az iGO-t-navigálok-kilépek a programból-kikapcsolom a PDA-t-leállítom az autót. Ez a módszer 95%-ban működött. BT-hangoló progit nem használtam, csak a HP PDA Bluetooth Managerét. Ott láttam minden BT-s kapcsolatot.
Hát érdekes egy szerkezetek ezek. GNS protokoll COM 5 és 9600 sebességgel sikerült összehoznom a két kütyüt. Egyszer. Akkor viszont nem talált tmc adást. Ahogy azóta megnéztem a TMC térképet én éppen egy fehér folton lakom sebaj. Viszont amióta egyszer sikerült így összehozni, utána már egyszer sem hajlandó így a kereséssel megtalálni a TMC-t. Sőt már a PDA sem hozza az épp látható eszközök listáján ha rákeresek, de a korábbi port hozzárendelést megjegyezte, az ott van a listában. A minap Pesten volt dolgom és menet közben bakapcsolva a PDA-t magától összejött a TMC-vel, sőt még a TMC adást is megtalálta automatán és jöttek az adatok alighanem a Neo FM-ről. De hogy melyik porton és milyen sebességgel az passz, mert azt olyankor már nem mutatja.
Ha viszont közben standby-ra állítom a pda-t, vagy ugye leállítom a kocsit, akkor elveszti a TMC kütyüvel a kapcsolatot és nem is hajlandó újra megtalálni. Ha teljesen újraindítom a PDA-t is meg az IGO 8-at is akkor általában megint rálel, ha van TMC adás, de ez sem mindig.
Hol tudom megnézni melyik COM portok foglaltak esetleg már a PDA-án? Az ActiveSync opció azt jelenti a bluetooth kapcsolatnál, hogy automatikusan rákeres a másik készülékre bekapcsoláskor?
Az "normális" hogy ez a bluetooth TMC dolog ilyen szeszélyesen működik?
Van esetleg valami olyan kis okos beállítás finomhangoló progi amivel ezeket meg lehet oldani?
Közben rájöttem, hogy az angol nyelvű leírásban a kulcs 0000, amit magyarra 1234 nek sikerült lefordítani valakinek. Hogy milyen vicces fiúk vannak. Párosítani már sikerült most az IGO 8 nem hajlandó megtalálni a TMC vevőt. COM6 portot állítottam be neki, nem titkosítottra, GNS protokoll és 57600 átviteli sebesség de azt írja nem található TMC vevő. Pedig a p560 maga látja. Most akkor mi van?
p560-omon futó IGO 8-at szeretném összehozni egy GNS Trafficbox FM9BT-Y bluetoothos TMC vevővel, ami elméletben lehetséges gyakorlatilag viszont szivatón vagyok. Bekötöttem a TMC vevőt a rádió és az antenna közé és így már feltűnik a cucc a képernyőn ha rákeresek a Mio-val, de nem "párosodnak", a hibaüzenet az hogy hiba történt a párosítás során vagy rossz a jelszó. Az 1234 kulccsal próbálkozom, mert hogy a leírása szerint ez a jelszó. Próbáltam úgy is, hogy a 12V tápkábelén is kapjon feszültséget, ne csak az antennáról, de ugyanez a szitu. Egyébként gondolom, ha magát a készüléket látja, akkor kap elég feszkót az antennán át is és működnie is kellene. Van valakinek valami tippje?
"Vírusos a kártya egy kártyaolvasótól?! Ez elég érdekes lenne..."
Én is csodálkoztam. Aztán kiderült, hogy több, ugyanilyen, originál, boltban vett olvasóval is tapasztalták ezt; berakod az SD kártyát, kiveszed, bedugod a laptopba, és rögtön jelez az f-secure.
Vírusos a kártya egy kártyaolvasótól?! Ez elég érdekes lenne... Nem a géped volt vírusos, ami automatikusan nyomta magát a csatlakoztatott cserélhető eszközökre? Aztán meg az asztali windóz oprendszereknek meg a Windows Mobile-nak nem sok közük van egymáshoz...
Nekem a wifi miatt kellett annó hard resetet csinálni, azóta megy is, mit a villám mindenféle wifin. Én is angolul hagytam, gyorsabb és stabilabb :)
Hogy milyen programokat? Mindent.. :D Kezdve a Total Commandertől a DosBox-on át az Opera böngészőig, Skype-ig.
No, nekem is kellett hard resetet csinálnom (vírusos lett az SD kártya, méghozzá egy boltban vett SD-kártya olvasótól!), így angol nylevű lett a Win., viszont gyorsabban indul el, mint a magyarított !