Nálunk a használhatóság volt mindig a fontosabb, de ha nem muszáj én sem teszek ilyent. Már pedig a "muszály" nálunk sem vendég manapság. 'Hál Istennek!!!!!
Én nem cserélném el egyiket sem. Majd ha már a mami kiöregszik és haza tudom őket hozni, és minden nap tudok velük foglalkozni, majd akkor lesz egy arabom is. Addig nem akarok. Több idő kéne vele foglalkozni. Sokszor a Sábán is érzem, hogy több időt kellene vele töltenem, de ez van. A vérmérséklete nyugodtabb, mint egy arabnak, tehát, ha lefutószárazom, akkor általában tudunk vele dolgozni.
Hát tudod, ilyenkor szoktam Én "két nap sírás" után elcserélni kettőt egyért. De most csak hangosan gondolkodtam, meg a másik topikon ilyenért már "leüvöltenék a fejemet". Ezért Tőled is ezer bocs!!!!!
Ahol lovagolok, van egy Koheilan Nagyvezér származású herélt, de ő roppant kövér, viszont hihetetlenül jó fej packó. Sajnos nincs belovagolva, és a napi mozgása is lekorlátozódik egy elég pici karámra, éppen ezért dagi., Vagyis inkább kocka.
Róla is teszek fel képet, csak hogy mosolyogjatok egy picit:)
Akkor az én kis arabomat nagyon-nagyon szeretnéd!:)
Sajnos az elmúlt pár napban nem tudtam menni, ezért is kértem meg egy ismerőst, hogy futószárazza naponta, nem akarom, hogy "beszűrődjön" a lába, és így holnap nem kell egész nap lépére kényszerítenem. Igen, kényszer neki a lépés. Főleg hazafelé...
Én mindig a "pörgős" lovakat szerettem. Mindkét pacim pörgős. Aranyosak. Ezért szeretem az arab lovakat is. Bár sajnos nem tudnám az ő mozgásigényüket kielégíteni. Nekik azért az a legjobb ha naponta, de legalább kétnaponta mehetnek.
Szellőről, amikor megkaptam azt mondták, hogy kisbéri. A doki magyar félvérnek azonosította. Sajnos hozzá nincs semmilyen papírom, úgyhogy ki tudja. Igen, még lovagolom. Igényli is. Ha kihagyok két hetet, akkor úgy megy, mintha parazsat evett volna. Egy hónapja kb. vágtánál nagyon jókat is bakolt. Tehát nem az a hajtós mami. Nagyon menős még most is.
Sába egy furioso, neki vannak papírjai is. Nyereghelyen sütött, jó vérvonalú. Őt most kezdtük el ősszel belovagolni. Mielőtt megkaptam már biztos próbálkoztak vele, mert ismerte a kantárt, a nyerget, de ennél többet nem tudott.
Ők Isten tudja mennyit mennek, de többször is egy héten. Azonkívül elég "nagys....gű", lehet vagy 75-80kg. Lovagolni sem igazán tud, lötyög ide-oda, ezért nem is nagyon törődünk vele. Javaslatunkra vette ezt a nyerget, mert ami volt neki, abból sokszor "leperecelt", ebből viszont nem tudok róla, hogy esett volna.A barátnőjével "terepeznek".
Kérdés, hogy mennyit használja a nyerget az osztrák csaj?? Én viszonylag sokat megyek, egy héten legalább négyszer, és lehetőleg minél többet. kb 3-4 órát...
A hozzászólás alatt van egy olyan vastag betű írás, hogy Új kép:. Mellette a tallózással kitallózod a gépedről. Beírod a feliratot, majd megnyomod a Feltölt gombot. Ekkor az Új kép címszó alá beteszi a képet (vagy többet, ha többet töltesz be).
De ekkor még nem jelenik meg a hozzászólásban. A kép előtt lévő beszúr szócskára kell kattintani. Ekkor megjelenik a hozzászólás szövegében "[image1]" kifejezés.
Sok sikert hozzá (én is szenvedtem az első képemmel :))
A havaromnál, van egy "osztrák" p....Csa, (nagyon "agyas") őneki van ilyen márt 3-4 éve használja, és ráadásul a pajtában tárolja. Viszont a combtámasz megfizethetetlen, nagyon biztonságos!!!!!!!