Kadét Úr: nekem is van egy-két ötletem, a probléma megoldására, de sajnos most pár napig nem tudok ezzel foglalkozni, mert ma délután megyek vissza Dombóvárra, holnap meg írásbeliznem kell az én gyönyörűszép szakmámból!!! :) (bocsi, csak leendő szakmám... ...talán... ) :)
Gyvbeni: nincsmit. Ha bármi kell, szólj itt a fórumon, talán tudok/tudunk segíteni!!! (természetesen Maszynával kapcsolatban!) :)
Félsiker! 5 órán át tartó szenvedéssél sikerült elindítani a dizel pack-os szergejt, az exe cserélt 4 partos verzsönbe. A baj csak az, hogy nem lehet beröffenteni a dízelmotort. A játékba betölt megjelenik, lehet vezérállást váltani stb., csak ha a motor beindításához, megnyomom az M betűt, hibaüzivel kilép. Valószínűleg azért mert úgy van megcsinálva, hogy az X megnyomásával induljon a motor, ezt ez a verziós exe nem szereti, mivel ebben az M-el kell indítani, és ha X-et nyomok semmi sem történik. Most azzal próbálkozok, hogy sikerüljön visszaállítani az M-es indításra. Így következik megint pár óra szenvedés, remélem nem lesz hiába.
Kipróbáltam a cserét, tényleg bejött, lehet kapcsolgatni a mozdonyt a szerelvényre!!! :) Viszon van egy kis bajság: azt írtad, hogy a diesel pack nem megy, ha kicserélem az exe-t. Ez is igaz, és sajnos az is, hogy a cccp packnak kell a diesel pack, és ha az nem megy, akkor a cccp packban lévő mozdonyok sem működnek!!! Magyarra lefordítva: kicseréltem az exe-t, kapcsolgatni lehet, viszont a szergej, ami olyan, mint a magyar, nem működik, mivel használná a diesel packot... :(
Sziasztok! Kadét Úr vagyok, egy lelkes Maszyna rajongó. Látom vagytok egy jó páran akik már nekiestetek a Maszyna lelkének. Guli00 már ismerem egy másik fórumról, ezen a bizonyos fórumon mi próbáltuk népszerűsíteni a játékot nem túl nagy sikkerel. Itt úgylátom komolyan gondoljátok a dolgot :D . Én jómagam már egy éve foglalkozom a programmal, csak az utóbbi időben eléggé kikészített a játék, úgyhogy jött az unistall, de a munkásságotok láttán ismét kedvet kaptam és nekiestem a lengyel csodának. Most kezdem a könyvtár szerkezetek "feltérképezéset", azaz az alapoktól kezdem kivesézni a szimulátort.
Egy problémára már megtaláltam a gyógymódot. Írtátok, hogy a 4 part-os verzióban nem lehet szerelvényre kapcsolódni. Ezellen azt lehet tenni, hogy letöltitek a Maszyna főoldalán lévő alap játékot, és a főkönyvtárban lévő start.exe és eu07.exe fájlokat felülírjátok, a 4 részes Maszyna főkönyvtárában lévő ezen fájlokkal. Sajnos van rajtaütője a dolognak, mégpedig az, hogy nem mennek benne a dizel pack-os gépek. Remélem azért tudtam segíteni. Próbálom minnél jobban megismerni a szimulátort és minnél több problémáját orvosolni. Guli00 gratula, már várom a magyar szegejt.
Azt elfelejtettem ínri, hogy a járművek összegyűjtése kicsit bonyolultabb, mert azok nagyon össze-vissza vannak! A legegyszerűbb, ha itt böngészel egy kicsit:
http://eu07.pl/forum/index.php/board,4.0.html
Majdnem, hogy minden topic egy másik jármű. Belemész, általában találsz az adott járműről képet (szóval meg tudod nézni, miről is van szó), meg egy letöltési linket is!
Tényleg kellene egy magyar mozdony. Mondjuk egy szili jó lenne a játékban!!! :) Sajnos modellezni nem tudok, úgyhogy részemről kilőve a dolog! :( Az volna a jó, ha lenne egy olyan MSTS-es emberke, aki csinált szilit mstsbe, és azt berakni ebbe a játékba, mert azt ugye már 3 ds maxba nem kellene megcsinálni, max a vezetőálláson még néhány gombot, meg visszajelző lámpát animálni, hogy minden kapcsolható legyen, amit a játék tud!!! Amit mondtál nemo, az az epikowo pálya, és ha jól emlékszem, akkor valamiért nem működik! Nah akkor gyűjtögessünk: (csak azokat írom ide, amikben biztos vagyok, hogy pályák)
http://mamut.mysza.eu.org/~krzysiek626/ -Quarkplus.rar Ez az alap quark pályának valami módosítása, nálam nem ment, de azért próbáljátok ki! :) -SDR18 (Ez benne van a "4 raros", és a telepítős verzióban is) -Szczecin.rar (Nem ismerem) -Baltyk_p, Baltyk_pack (Kell még hozzá a Baltyk_pack_final.rar is, ez egy másik oldalon van) -Jawa.rar (hát ebben mondjuk nem vagyok biztos, de szerintem pálya) :) -Pora_roku.rar (Ha emlékezetem nem csal) :) -Quark_2007.rar (Az alap Quark pályának megint valami továbbfejlesztése)
http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Mariusz1982
-Myslenice.rar (MZD-Myslenice Rewizor.rar szerintem ez is kell hozzá) -jelitkowo.rar (Benne van a verziókban) -drawinowo_v1.0.rar -Transylwania.rar (Szerintem nagyon gagyi pálya, bár én még ilyet sem tudok csinálni!!!) :) -Tényleg kellene egy magyar mozdony. Mondjuk egy szili jó lenne a játékban!!! :)
Nemo: egy kérésem lenne: a második honlapon van egy CCCP pack. Letöltenéd azt nekem, és átküldenéd ugyanúgy, mint múltkor a pályát? Még mindíg nem jutottam el odáig, hogy regeljek az oldalra! Előre is köszi!
Szerintem a legtöbb pályát Guli tudja,mert a mozdonycserélős leírásban láttam olyan pályát is amivel én még sehol nem találkoztam.pl.:EWK.scn??? Vagy ez nem pálya?
Valaki össze tudná szedni az összes MaSzynás pályát, járművet, letöltési helyüket mert már egy kicsit össze vagyok zavarodva :-S Aki megteszi, annak nagyonnagyon szépen megköszönöm! :-)
Hát télleg elég nagy a csend, azt hittem a két képemre azért lesz egy-két reakció, aztán semmi!!! Amikor én feltettem a dizel packot, nekem is feltünk, hogy a "kamera" mozgása kissé belassult, viszont EN-nel nem mentem, azt nemtudom, hogy behalt-e...
Hát igen,dől erre,dől arra,ep-08-al ráakasztva a szerelvényre el sem tudok indulni.Ha első pozicíóba rakom befékez,ha lezárok felold.????? Mégsem olyan tökéletes ez a pálya:-((
Nem rosz a pálya, viszont elég érdekes, hogy néhol rossz irányba dől a vonat, és az egyes sínek között a dőlés irányát ugyanabban az ívben hirtelen változtatja!!!
Sikerült végre beüzemelni a baltykot.Köszi Guli!A chomikuj oldalról letölthető egy új pálya(nekem legalábbis új),myslenice néven fut,és csont nélkül müködik.