Keresés

Részletes keresés

Guli00 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 165
Nemo: semmi baj, EU07-ről le tudtam húzni!!! :)

Kadét Úr: nekem is van egy-két ötletem, a probléma megoldására, de sajnos most pár napig nem tudok ezzel foglalkozni, mert ma délután megyek vissza Dombóvárra, holnap meg írásbeliznem kell az én gyönyörűszép szakmámból!!! :) (bocsi, csak leendő szakmám... ...talán... ) :)

Gyvbeni: nincsmit. Ha bármi kell, szólj itt a fórumon, talán tudok/tudunk segíteni!!! (természetesen Maszynával kapcsolatban!) :)
nemo003 Creative Commons License 2008.05.18 0 0 164
Bocs Guli,nem voltam itthon szombaton,de láttom megoldottad a problémát.
Kadét Úr Creative Commons License 2008.05.17 0 0 163
Félsiker!
5 órán át tartó szenvedéssél sikerült elindítani a dizel pack-os szergejt, az exe cserélt 4 partos verzsönbe. A baj csak az, hogy nem lehet beröffenteni a dízelmotort. A játékba betölt megjelenik, lehet vezérállást váltani stb., csak ha a motor beindításához, megnyomom az M betűt, hibaüzivel kilép. Valószínűleg azért mert úgy van megcsinálva, hogy az X megnyomásával induljon a motor, ezt ez a verziós exe nem szereti, mivel ebben az M-el kell indítani, és ha X-et nyomok semmi sem történik.
Most azzal próbálkozok, hogy sikerüljön visszaállítani az M-es indításra.
Így következik megint pár óra szenvedés, remélem nem lesz hiába.
gyvbeni Creative Commons License 2008.05.17 0 0 162
Köszönöm szépen! :-)
Előzmény: Guli00 (157)
Guli00 Creative Commons License 2008.05.17 0 0 161
Helló Kadét úr!!! Örülök hogy itt látlak!!! :)

Kipróbáltam a cserét, tényleg bejött, lehet kapcsolgatni a mozdonyt a szerelvényre!!! :)
Viszon van egy kis bajság: azt írtad, hogy a diesel pack nem megy, ha kicserélem az exe-t. Ez is igaz, és sajnos az is, hogy a cccp packnak kell a diesel pack, és ha az nem megy, akkor a cccp packban lévő mozdonyok sem működnek!!! Magyarra lefordítva: kicseréltem az exe-t, kapcsolgatni lehet, viszont a szergej, ami olyan, mint a magyar, nem működik, mivel használná a diesel packot... :(

Egyik szemem sír, a másik nevet!!!! );
Kadét Úr Creative Commons License 2008.05.17 0 0 160
Sziasztok!
Kadét Úr vagyok, egy lelkes Maszyna rajongó. Látom vagytok egy jó páran akik már nekiestetek a Maszyna lelkének. Guli00 már ismerem egy másik fórumról, ezen a bizonyos fórumon mi próbáltuk népszerűsíteni a játékot nem túl nagy sikkerel. Itt úgylátom komolyan gondoljátok a dolgot :D .
Én jómagam már egy éve foglalkozom a programmal, csak az utóbbi időben eléggé kikészített a játék, úgyhogy jött az unistall, de a munkásságotok láttán ismét kedvet kaptam és nekiestem a lengyel csodának. Most kezdem a könyvtár szerkezetek "feltérképezéset", azaz az alapoktól kezdem kivesézni a szimulátort.

Egy problémára már megtaláltam a gyógymódot. Írtátok, hogy a 4 part-os verzióban nem lehet szerelvényre kapcsolódni. Ezellen azt lehet tenni, hogy letöltitek a Maszyna főoldalán lévő alap játékot, és a főkönyvtárban lévő start.exe és eu07.exe fájlokat felülírjátok, a 4 részes Maszyna főkönyvtárában lévő ezen fájlokkal. Sajnos van rajtaütője a dolognak, mégpedig az, hogy nem mennek benne a dizel pack-os gépek. Remélem azért tudtam segíteni. Próbálom minnél jobban megismerni a szimulátort és minnél több problémáját orvosolni.
Guli00 gratula, már várom a magyar szegejt.
Guli00 Creative Commons License 2008.05.17 0 0 159
Hali mindenkinek!

Nemo nem kell már a cccp pack, már lehúztam mádhonnan!!! És már nyomtam is egy kört a donor szergejjel!!! :)
Guli00 Creative Commons License 2008.05.17 0 0 158
Jó Hír!!!!!

LESZ MAGYAR MOZDONY A MASZYNÁBAN!!!!!

Ha nemo átküldi nekem a CCCP Packot!!! :)
Van benne olyan szergej, aminek a lámpái megegyeznek a magyaréval, szóval lehet átfesteni.

Szóval már csak idő kérdése, és gurulhatunk a mávos szergejekkel a Maszyna pályáin!!!

Ja, és a kép linkje:

Guli00 Creative Commons License 2008.05.17 0 0 157
Azt elfelejtettem ínri, hogy a járművek összegyűjtése kicsit bonyolultabb, mert azok nagyon össze-vissza vannak! A legegyszerűbb, ha itt böngészel egy kicsit:

http://eu07.pl/forum/index.php/board,4.0.html

Majdnem, hogy minden topic egy másik jármű. Belemész, általában találsz az adott járműről képet (szóval meg tudod nézni, miről is van szó), meg egy letöltési linket is!
Guli00 Creative Commons License 2008.05.16 0 0 156
Tényleg kellene egy magyar mozdony. Mondjuk egy szili jó lenne a játékban!!! :)
Sajnos modellezni nem tudok, úgyhogy részemről kilőve a dolog! :(
Az volna a jó, ha lenne egy olyan MSTS-es emberke, aki csinált szilit mstsbe, és azt berakni ebbe a játékba, mert azt ugye már 3 ds maxba nem kellene megcsinálni, max a vezetőálláson még néhány gombot, meg visszajelző lámpát animálni, hogy minden kapcsolható legyen, amit a játék tud!!!
Amit mondtál nemo, az az epikowo pálya, és ha jól emlékszem, akkor valamiért nem működik!
Nah akkor gyűjtögessünk: (csak azokat írom ide, amikben biztos vagyok, hogy pályák)

http://mamut.mysza.eu.org/~krzysiek626/
-Quarkplus.rar Ez az alap quark pályának valami módosítása, nálam nem ment, de azért próbáljátok ki! :)
-SDR18 (Ez benne van a "4 raros", és a telepítős verzióban is)
-Szczecin.rar (Nem ismerem)
-Baltyk_p, Baltyk_pack (Kell még hozzá a Baltyk_pack_final.rar is, ez egy másik oldalon van)
-Jawa.rar (hát ebben mondjuk nem vagyok biztos, de szerintem pálya) :)
-Pora_roku.rar (Ha emlékezetem nem csal) :)
-Quark_2007.rar (Az alap Quark pályának megint valami továbbfejlesztése)

http://www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Mariusz1982

-Myslenice.rar (MZD-Myslenice Rewizor.rar szerintem ez is kell hozzá)
-jelitkowo.rar (Benne van a verziókban)
-drawinowo_v1.0.rar
-Transylwania.rar (Szerintem nagyon gagyi pálya, bár én még ilyet sem tudok csinálni!!!) :)
-Tényleg kellene egy magyar mozdony. Mondjuk egy szili jó lenne a játékban!!! :)

Nemo: egy kérésem lenne: a második honlapon van egy CCCP pack. Letöltenéd azt nekem, és átküldenéd ugyanúgy, mint múltkor a pályát? Még mindíg nem jutottam el odáig, hogy regeljek az oldalra! Előre is köszi!

nemo003 Creative Commons License 2008.05.16 0 0 155
Szerintem a legtöbb pályát Guli tudja,mert a mozdonycserélős leírásban láttam olyan pályát is amivel én még sehol nem találkoztam.pl.:EWK.scn??? Vagy ez nem pálya?
Előzmény: gyvbeni (153)
nemo003 Creative Commons License 2008.05.16 0 0 154
Ez tényleg nagyon jó.Most már tényleg csak valami magyar vontatójármű kellene,tudom,mondani könnyű.
Előzmény: Guli00 (151)
gyvbeni Creative Commons License 2008.05.16 0 0 153
Valaki össze tudná szedni az összes MaSzynás pályát, járművet, letöltési helyüket mert már egy kicsit össze vagyok zavarodva :-S
Aki megteszi, annak nagyonnagyon szépen megköszönöm! :-)
gyvbeni Creative Commons License 2008.05.16 0 0 152
Nagyon jóóóó! :-)
Előzmény: Guli00 (151)
Guli00 Creative Commons License 2008.05.16 0 0 151
Kíváncsiskodni, azt lehet!!! :)

Közben (megintcsak Feritonak köszönhetően) egyre jobban magyarosodik a Maszyna:
nemo003 Creative Commons License 2008.05.16 0 0 150
Igen kicsit szétszórtak,de nincs ezzel semmi baj,csak kiváncsiskodtam:-)
Előzmény: Guli00 (149)
Guli00 Creative Commons License 2008.05.14 0 0 149
Hát úgy éjjel 2-3-tól d.e. 9-10-ig általában!!!! :)

Időben túl szétszórtak a hozzászólásaim???
nemo003 Creative Commons License 2008.05.14 0 0 148
Egy kérdés Guli. Te mikor alszol? :-))
nemo003 Creative Commons License 2008.05.14 0 0 147
Apropó képek! Nagyon zsivány lett,gondolom dolgoztál velük eleget.Én ilyennek meg sem próbálok nekiállni.
Előzmény: Guli00 (146)
Guli00 Creative Commons License 2008.05.14 0 0 146
Hát télleg elég nagy a csend, azt hittem a két képemre azért lesz egy-két reakció, aztán semmi!!!
Amikor én feltettem a dizel packot, nekem is feltünk, hogy a "kamera" mozgása kissé belassult, viszont EN-nel nem mentem, azt nemtudom, hogy behalt-e...
nemo003 Creative Commons License 2008.05.13 0 0 145

Helló mester urak!!Mi ez a csönd?!

Amióta fent van a dizel pack,nekem az en57 nem akar 60 fölé gyorsulni,meg a külső nézetben is csak csiga lassan lehet mozogni.Nyalván le fogom szedni.

Guli00 Creative Commons License 2008.05.09 0 0 144
Jó estét mindenkinek

Ferito és Dem textúráinak köszönhetően tudtam egy kicsit "játszani":

Az IC kocsin még kell igazítani, van rajta munka, a halbi úgy tűnik elkészült:
IC

Az oldal is készülget, és ha egyszer ebben az életben el is készül, akkor ezek az átfestések elérhetőek lesznek rajta!!! :)
nemo003 Creative Commons License 2008.05.08 0 0 143
Hát igen,dől erre,dől arra,ep-08-al ráakasztva a szerelvényre el sem tudok indulni.Ha első pozicíóba rakom befékez,ha lezárok felold.????? Mégsem olyan tökéletes ez a pálya:-((
Előzmény: Guli00 (142)
Guli00 Creative Commons License 2008.05.06 0 0 142
Megérkezett, köszi.

Nem rosz a pálya, viszont elég érdekes, hogy néhol rossz irányba dől a vonat, és az egyes sínek között a dőlés irányát ugyanabban az ívben hirtelen változtatja!!!
nemo003 Creative Commons License 2008.05.06 0 0 141
mail ment.
Előzmény: Guli00 (140)
Guli00 Creative Commons License 2008.05.06 0 0 140
Lenne egy kérésem nemo: átküldenéd e-mail-be a pályát? Lusta vagyok regelni. :)
Előre is köszi...
Guli00 Creative Commons License 2008.05.06 0 0 139
Utánanézek!!!! :)
nemo003 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 138
Sikerült végre beüzemelni a baltykot.Köszi Guli!A chomikuj oldalról letölthető egy új pálya(nekem legalábbis új),myslenice néven fut,és csont nélkül müködik.
nemo003 Creative Commons License 2008.05.05 0 0 137

Az király.Akkor majdnem szakmabeliek leszünk,csak én dieselmozdony szerelő sulit végeztem,de már hosszú évek óta nem gyakorlom a szakmát sajnos:-(

A chomikuj oldalról már csak akkor lehet letőlteni ha regisztálod magad.

Ez nekem igénybe vett egy kis időt,de muszáj volt mert csak onnan tudtam leszedni a baltyk_pack_final-t.

Előzmény: Guli00 (136)
Guli00 Creative Commons License 2008.05.04 0 0 136
Az érettségin túl vagyok, most a villanymozdonyszerelői szakmámat próbálom megszerezni!!!
Ja, és köszi a jókívánságot!!! :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!