Keresés

Részletes keresés

pROF Creative Commons License 2009.02.25 0 0 936
Azért hívd fel őket, alapvetően segítőkészek.
Előzmény: lathander (935)
lathander Creative Commons License 2009.02.25 0 0 935
Valami ilyesmiről már én is hallottam... azonban akkor még itt voltak a kivitelező emberei. Gondolom most már nem lesz ilyen könnyű megoldatni velük ezt a dolgot.
Előzmény: pROF (933)
bubu021 Creative Commons License 2009.02.25 0 0 934
Sziasztok!
Nálunk a harmadikon ,hármason megy a radiátor.Így a lakásban 21-22 fok van,viszont a radiátor alja,majdnem jég hideg.Szerintetek ez normális?Vagy légteleníteni kéne?
Ha tudtok valami tippet,kérlek írjatok.Én már a keringető szivattyúra is gondoltam.
Köszike!
pROF Creative Commons License 2009.02.24 0 0 933
Nálunk ok, de másoknál volt ilyen, állítólag fordítva van bekötve a szabályozó szelep, akkor csinálja ezt. Ki kell cseréltetni a kivitelezővel, ezt mindenkinél szó nélkül javították, elvileg nem lehet vele gond.
Előzmény: lathander (932)
lathander Creative Commons License 2009.02.24 0 0 932
Egy kérdés: Nálatok nem szokott zakatolni a fürdőszobai radiátor? Teljesen véletlenszerű időszakokban (volt hajnal kettőkor, kora délután és este 8-kor is) és 2,5; 3; 3,5 fokozaton is előfordult már.
pROF Creative Commons License 2009.02.16 0 0 931
Azóta én is éreztem a szagot, de csak akkor, ha a Városház tér felé indultam. (Eddig azért nem tűnt fel, mert általában az ellenkező irányba szoktam indulni.) Szerintem szólj a gondnoknak. A kaputelefon azért jobb, mint ha egyáltalán nem is lenne szerintem. Gondolom ezzel is az a helyzet, mint a lifttel. A beruházó nem fizetett az alvállalkozónak, ezért az nem hajlandó tovább dolgozni rajta. Azt nem tudom, hogy a közös képviselő tudna-e tenni valamit, Krisztiánnal (az egyik számvizsgálónk) régebben beszéltem erről, azt mondta, beszél majd vele.
A fórum tényleg elég kihalt, a faliújságot biztosan többen olvassák.
Előzmény: lathander (930)
lathander Creative Commons License 2009.02.16 0 0 930
én azóta is érzem a gázszagot nap mint nap már a kiskapunál, de ennél jelenleg jobban zavar a kaputelefon; őszintén, mi értelme van? főleg amióta zárjuk még a lépcsőházat is.. vagy csak én nem merem egyedül hagyni a gyereket hátha beleesik az erkélyajtóba míg "leugrok" a másodikról nyitogatni a postásnak? vagy hagyjam a fenébe, bejön ahogy tud max megfagy vagy visszaviszi a cuccot értesítő nélkül?

gyanítom nem sokan olvassuk már ezt és többre mennék ha a parafatáblára tenném ki..

A.
pROF Creative Commons License 2009.01.26 0 0 929
Nem hinném, hogy normális lenne. Én mondjuk még nem éreztem, lehet, hogy rosszabb az orrom.
Előzmény: lathander (928)
lathander Creative Commons License 2009.01.25 0 0 928
A ház előtt én szinte állandóan gázszagot érzek. Nem kellene megnézetni a gázművekkel? Vagy ez így teljesen normális?
lathander Creative Commons License 2009.01.06 0 0 927
Csak egy apró kérdés, ami szöget ütött a fejemben:

A kerítésre kirakott hírdetés, miszerint van még x eladó lakás + a boltok nem minősül reklámnak? Mert amennyiben igen, akkor annak kirakhatóságáról nem kell szerződést kötnie a reklámozónak a házzal (persze ellentételezés fejében)?? Különben meg eltüntethető az a lepedő, nem?
pROF Creative Commons License 2008.12.26 0 0 926
A honlap az teljesen használhatatlan, szerintem kár vele az időt tölteni... Én is ott próbáltam először, végül telefonon rendeltem meg a dolgokat. Technikailag nem tudom elképzelni, hogy hogyan tudnak analóg vonalon plusz csomagokat adni, mert elvileg összesen kb 60 csatornát lehet rajta átvinni, az összes csomag csatornái viszont kb 100-ra jönnek ki.
Előzmény: lathander (925)
lathander Creative Commons License 2008.12.26 0 0 925
A bedobott tájékoztató papír szerint analóghoz is kérhető.
Csak azt nem értem, hogy ha bejelentkezek a T-Home honlapon, akkor miért nem rendelhető semmi. Vagy én bénázok el valamit vagy ők.
Előzmény: pROF (924)
pROF Creative Commons License 2008.12.25 0 0 924
Persze, ha digitálist rendelsz, akkor abba bármit kérhetsz.
Előzmény: lathander (923)
lathander Creative Commons License 2008.12.25 0 0 923
T-Home kérdés:
Nem tudja valaki, hogy kiegészítő csomagok érhetőek el nálunk? Kifejezetten a Junior csomagra lennék kiváncsi.
lathander Creative Commons License 2008.12.24 0 0 922
Szeretnénk mi is minden kedves szomszédunknak Nagyon Kellemes és Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánni.
Előzmény: tin_pusher (921)
tin_pusher Creative Commons License 2008.12.24 0 0 921
A Platán Udvar minden kedves lakójának
Áldott, Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet Kívánunk!

lathander Creative Commons License 2008.12.17 0 0 920
Köszi a gyors választ.
Előzmény: pROF (919)
pROF Creative Commons License 2008.12.17 0 0 919
Szerintem nincs, legalábbis én simán átszereltem magamnak a router-re a gépről...
Előzmény: lathander (918)
lathander Creative Commons License 2008.12.17 0 0 918
akinek t-home-os netje van: hálókártyához van rendelve vagy sem? ergo simán lehet változtatni a gépet amiről csatlakozni akarsz?

A.
gyia2 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 917

Sziasztok!

Csak szeretnék ajánlani egy megbízható, jó áron dolgozó asztalost: Fodor Péter 06/20-388-6013. Még jól jöhet. :)

Szabi_82 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 916
Sziasztok!

Garázs:
Hivatalosan senki nem szólt, hogy be lehet állni, ill. engem arról tájékoztattak, hogy nem is lesz átadás-átvétel, ami így ebben a formában elég érdekes.
A műszaki leírásban, tárcsás padlókeményítés lett leírva szürke színben, ebből annyi lett megvalósítva, hogy szürkével le lett festve a betonréteg...
Kapunyitó a kivitelezőnél van, aki nem adja ki, mert nincs kifizetve.
Van, aki használja a garázst, van aki addig nem, amíg nincs hivatalosan átadva, ki-ki maga dönti el.
Előzmény: tin_pusher (913)
lathander Creative Commons License 2008.12.14 0 0 915
nekünk ugyan nincs beállónk, de kíváncsian várom a fejleményeket - ha megvettem volna én is baromira szeretnék beállni amint lehet, méghozzá arra a helyre amiért fizettem

A.
tom*5 Creative Commons License 2008.12.14 0 0 914
Sziasztok!

Engem is érint a garázs téma. ki tudja kitôl és hogyan kaphatok kapunyitót?

Üdv

Tamás
tin_pusher Creative Commons License 2008.12.14 0 0 913
Sziasztok!

Mai nap örömmel tapasztaltam, hogy a teremgarázsban gépjárművek sorakoznak. Ezek szerint átadták volna, vagy csak elegetek lett a soha véget nem érő várakozásból és elfoglaltátok a helyeiteket? Azért is lennék kíváncsi-fáncsi, mert mi is vettünk egy helyet odalent és sajnos egyáltalán nem lennék meglepődve ha az 1,8M Forintos vételárért arra sem lennénk méltóak hogy szóljanak. Apropó, a közgyűlést is esetleg lehetne a teremgarázsban tartani, ha csapadékos lesz az idő.

Üdv.
Gábor.
pROF Creative Commons License 2008.12.13 0 0 912
Nálunk annyira nem vészes a dolog, egy hosszú rugdalódzóban takaró alatt alszik a kissrác gond nélkül. Egy kis náthája volt csak amióta itt lakunk. De az pont az után, hogy megkapta a legutóbbi oltást, aminek a mellékhatása szokott ez lenni. Úgyhogy valószínűleg inkább amiatt volt. Kezelés nélkül gyógyult is. Szóval nálunk ez nem tűnik még akkora problémának.
Előzmény: lathander (911)
lathander Creative Commons License 2008.12.13 0 0 911
:)))))))))))))) - bocs

prof: nálatok a fűtéssel a kicsi mellett mi újság? pótoltok vmivel éjjel?

A.
Előzmény: pROF (910)
pROF Creative Commons License 2008.12.12 0 0 910
Ma este összefutottam bandi701-gyel a postaládáknál, éppen feltörte a sajátját. :) S ha már úgy belejött, végül a miénket is. Itt is köszönöm. Volt már benne rengeteg dolog, pedig kívülről egyáltalán nem látszott.
A műveletnek alig látszik mellékhatása a ládán, bár a mieink épp a legalsó sorban voltak, ezért valószínűleg könnyebben is adták meg magukat.
lathander Creative Commons License 2008.12.12 0 0 909
pont ezért kérdeztem, ki kell verni belőlük ezt is, ha már közösen fellépünk ellenük; amúgy meg befuttatom én borostyánnal ha kell, max. megeszi a habarcsot - bár ahogy elnézem a jelenlegi állapotokat éhezni fog ;)

ez a fűtés-dolog most baromira idegesít, ezek szerint még mindig nem tudunk költözni :/

A.
Előzmény: Szabi_82 (908)
Szabi_82 Creative Commons License 2008.12.12 0 0 908

"tűzfalról tudtok vmit? le lesz festve mint ígérték?"

Hát nem akarlak elkeseríteni, de ha egy postaládakulcsot, ill. egy lift, garázskapunyitót stb. nem képesek megoldani több hónapja, akkor itt sem remélj sokat.

Örüljünk, ha egyáltalán a falat visszarakják, amit kibontottak oldalt. A kertrendezéssel nem is tudom mi lesz. Megértem azt is, hogy nyílván nem ez a legfontosabb probléma, de szerintem ezzel is foglalkozni kell, mert mindenki úgy vett lakást, hogy ez is bele volt tervezve (az árba is!), hogy meg lesz csinálva.

Írom ezt annak ellenére, hogy nálunk egy darab ablak sem néz a hátsó kertre...

Előzmény: lathander (907)
lathander Creative Commons License 2008.12.11 0 0 907
akkor nincs több tippem a lehűlésre..

repedéssel mi nem is fogalkoztunk, BA mondta h várható még - végülis egy szekrény majdnem eltakarja ;)

apropó udvari szobák: tűzfalról tudtok vmit? le lesz festve mint ígérték?

A.

Előzmény: RRKZ.2 (906)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!