Keresés

Részletes keresés

zserni Creative Commons License 2018.02.24 0 0 1928

Hali,

David Icke-ot gondolom nem kell itt bemutatni senkinek sem, biztosan ismeritek, mivel talán ô a legaktívabb hirnöke ennek a Holografikus világ elméletnek.

Itt van egy néhány sor idézet az egyik könyvébôl azoknak, akik esetleg még nem ismernék.

 

"A virtuális valóság-játék egy magasan kifinomult változatában „élünk”, vagy másképpen mondva egy 3D-s illú- ziót nyújtó holografikus Internetben. Az egyik gyakori kérdés, hogy ha mi magunk teremtjük illuzórikus világunkat, akkor miért van az, hogy mindnyájan ugyanazt az alapvető világot látjuk: az utcai jeleneteket, az embereket, autókat, utakat, erdőket és hegyeket? A válasz: a Mátrixot irányító erő folyamatosan jeleket sugároz felénk, és mi egy kollektív valósággá dekódoljuk ezeket – és ezt a kollektív valóságot hívjuk világnak. Ehhez hozzáadjuk a magunk csavarját azzal, hogy különböző véleményt, nézőpontot alakítunk ki arról, amit közösen „látunk”, de mindannyian ugyanabban az alapvető valóságban részesülünk, mivel ugyanazokat a jeleket dekódoljuk a Mátrixtól. Ez a valóság nem odakint van, hanem „idebent” – a fejünkben. Vagy pontosabban fogalmazva, a genetikai adatbázisunkban, a DNS-ben. Ahogy az író, Edgar Allen Poe írta: „Minden, amit látunk, és látszik, csak álom az álomban” („Minden, mi van e bús világon, álomba ködlő furcsa álom” – Kosztolányi - … egy hologram a hologramban.

Az apa és az anya DNS-e letöltődik, az eredmény pedig a kettő elegyét tartalmazó „lemez” vagy program – a baba. Így adódnak át a genetikai jellemzők és hibák is. Egy olyan letöltés, ami számítógépes vírust vagy hibát tárol, átíródik az új „lemezre”, a „következő generációra”. A test egyetlen megtermékenyített petesejtből (programból) jön létre, ami addig másolódik újra és újra, míg a felnőtt embernek 50-100 trillió sejtje nem lesz. Minden egyes sejt ugyanazon utasítások könyvtárát tartalmazza, amiket a sejtek működésüknek megfelelően olvasnak, mint ahogy a számítógép olvas egy szoftvert. A testszoftver olvasója az RNS vagy ribonuklein sav, ami általában egy egyedülálló fonál formájában jelenik meg. Egyszerűen szólva, a DNS olyan, mint egy lemez vagy sablon, az RNS pedig a lézer, ami leolvassa a lemezen található információt, és továbbítja a sejtek felé. Az RNS dönti el egy sejt funkcióját azáltal, hogy kiválasztja, melyik információt olvassa ki a DNS-ből, és szállítja el a sejtbe. Kimásolja az egyik DNS adatkészletet vagy „nyelvet”, és az agysejt lesz; egy másik sorozatot választ, és májsejt lesz. Az RNS egyik része dekódolja a DNS információt, a másik eldönti, hogy melyik információt kell dekódolni. Az RNS teljes megértésétől – hogyan működik, és mi hozza dekódolási döntéseit – még messze áll a hivatalos tudomány. Azonban itt van még egy lényeges kulcs a valóság teremtéséhez. Ezeket az RNS döntéseket meghozhatja a Mátrix a DNS útján, vagy előidézheti a Tudatosság (annak egyéni aspektusa, a lélek révén), ami hatálytalanítja a testprogramot. E döntéseket befolyásolják még mentális és érzelmi hatások, mint a stressz és az érzelmi megrázkódtatások, törések, sérülések és elektromágneses valamint vegyi szennyezés, beleértve az adalékanyagokat ételeinkben és italainkban. Ezek mind megingathatják az RNS olvasási folyamatot, és fordítási hibákat okozhatnak, amelyek elváltozásokhoz vezethetnek. E tényezők mindegyike, és még mások is, hathatnak arra, hogy az RNS hogyan olvassa le a DNS-t, és ez alapvető fontosságú mind a mentális, mind a fizikai egészség, valamint valóságérzékelésünk számára. Ezt lényeges megérteni, mert míg a DNS tárolja az adatokat, az RNS az, aki eldönti, melyiket választja ki, és nyilvánítja meg


Hogy hogyan olvassa az RNS a DNS-t, az eldönti fizikai és szellemi egészségünket is. Dönthet úgy, hogy kiolvas egy genetikus hibát, de úgy is, hogy figyelmen kívül hagyja. Tehát mostantól, amikor DNS-ről vagy DNS hálózatról beszélek, ezekbe a kifejezésekbe beleértem az RNS működését és döntéseit, hogy mit írjon át és kommunikáljon. a Mátrix szuper-hologram sugároz a test hologramnak a DNS-en keresztül. Az RNS aztán eldönti, melyik programot olvassa ki és nyilvánítsa meg, mint „valóságot”. E döntést programozás, mentális és érzelmi állapot és a hitrendszer kombinációja alapján hozza meg, amihez az ébredezőknél hozzájön még a tudatosság is.

A DNS/RNS olyan, mint a kapott adatokra reagáló számítógép. Ezek az adatok jöhetnek a Mátrixból, a tudatunkból, vagy egyéb programokra ható programokból. Az utóbbiba beletartozik a mód, ahogyan az emberi társadalmat manipulálják, hogy hamis valósággal programozzák az embereket. A legtöbb ember oly sok energiát áldoz, hogy megbirkózzék DNS-e öröklött válaszaival, reakcióival, vágyaival és kívánságaival, hogy kevés energiája marad, hogy felnézzen és túllásson az illúzión. A DNS dekódolja holografikus, illuzórikus világgá a Mátrixból érkező jeleket, és szintén kapcsolatba lép más emberek és életformák DNS-ével, hogy megalkossa az emberi kollektív elmét. Ezt a holografikus Internetet – a Mátrixot – hívjuk „Teremtésnek”."

Space Brothers Creative Commons License 2017.12.02 0 0 1927

Holografikus Univerzum és a Tudat

 

https://youtu.be/bWuz_jup3w8

-= Big Boss =- Creative Commons License 2017.12.01 -6 0 1926

https://en.m.wikipedia.org/wiki/John_Archibald_Wheeler

 

Wheeler's "it from bit"Edit

Following Jaynes and Weizsäcker, the physicist John Archibald Wheeler proposed an "it from bit" doctrine: information sits at the core of physics, and every "it", whether a particle or field, derives its existence from observations.[22][23][24]

rőtszakálú Creative Commons License 2017.10.18 -4 0 1925
zöldkomcsi. Creative Commons License 2017.10.10 0 0 1924

Nem holgramm lesz hanem inkább Penrose csempe? Az éppen az ellentéte, mert idomokkal úgy csempépézhető tölthető ki a végtelen sík, hogy nem lesz 2 egybevágó szelte.

zöldkomcsi. Creative Commons License 2017.10.10 0 0 1923

Információnak nevezhetjük azt az anyaghalmazt amely képes reprodukálni önmagát.

Előzmény: Törölt nick (1921)
Rejtélyvadász Creative Commons License 2017.08.23 0 0 1922

 

Az egy dolog, hogy a szimulációt mennyire tudjuk bizonyítani....de az általunk valóságosnak vélt Világot semennyire....

 

 

http://www.dailymotion.com/video/x33sa92

Előzmény: Törölt nick (1906)
Törölt nick Creative Commons License 2017.08.22 0 0 1921

Tudjátok honnan jön ez az egész holografikus univerzum marhaság?

 

A jelenlegi tudomány nem érti, hogy mi az az információ. Olyan fél évszázada megőrültek, amikor elkezdték azt hinni, hogy az információ egy fizikailag létező valami, ami bele van kódolva a világba. Azóta duplán látják a világot, és újabban már lassan mindenki duplán látja.

 

Pedig információ, mint olyan, nem is létezik. Az információ mindig az absztrakt gondolkodás terméke, veszünk valamit és egy absztrakciót készítünk róla. Például veszünk egy DNS molekulát, és azt mondhatjuk, hogy az ember elkészítése van kódolva benne. Vagy az Eiffel-toronytól vett távolság van kódolva benne, hiszen azt is meg tudom mérni vele. Ahogy jól esik, az első értelmezés célszerűbb, de szó szerint véve egyik sem igaz, mert nincs benne semmi sem "kódolva".

 

Az emberek 98%-a itt rácsap az asztalra, hogy hát a számítógépeknél is van szoftver meg hardver, a szoftver az információ, különben nem tudnád most ezeket írni. Csakhogy ez pont nem igaz, a szoftver az általában néhány elektron, a hardver része, nincs semmi ilyen kettősség.

 

Érdekes módon soha senki semmilyen tudományos kísérletben nem látott még "információt". Úgy próbálják a tudósok bizonyítani az információ, mint extra dolog, hatását, hogy pl. egy részecskéről szerzett adatok felhasználásával, tehát "az információ segítségével" az a részecske az elvileg minimálisnál kisebb energiával tud mozogni, tehát információval extra energiát nyernek.

 

Eddig oké, csakhogy ennek a kísérletnek az elvégzéséhez egy kísérleti berendezést is működtetni kell, amihez pl. áram kell, ami számtalan másik részecske energiáját is befolyásolja, nyilván ellentétes mértékben. Ezt a részletet nagyvonalúan elfelejtik, figyelmen kívül hagyják.

 

Aztán ebből jött az, hogy "információ van kódolva a fekete lyuk eseményhorizontján" meg egyéb döbbenetes marhaságok, innen meg az, hogy akkor az univerzum is 2D felület lehet amiben kódolva vannak a dolgok.

 

Igaz erre sincs semmi bizonyíték, de ha sok tudós látja érdekes ötletnek, akkor miért is ne.

 

Ha pedig kódolva van, akkor lehet, hogy szimulálva is van. A szimulált univerzumhoz kell egy szimuláló univerzum is, ami persze rengeteg nagyságrenddel valószínűtlenebb, mint hogy az univerzum csak úgy ott van, de hát az embereknek kell egy "tudományosan megmagyarázható Teremtő".

 

Az univerzumot, mint minden mást,  el lehet képzelni 2D-s dolognak aminek 3D-s a kivetítése, de ez nem jelenti azt, hogy az is. De az embereknek kell egy "szimuláló hosszú fehér szakállas bácsi" :)

Kreezpeebékön Creative Commons License 2017.08.22 -1 0 1920

 

http://www.upi.com/Science_News/2017/01/30/Are-we-living-in-a-giant-hologram/1101485786467

 

A new study suggests the universe is a hologram.

Cosmologists have long struggled to develop a unified model of the universe. Problems arise when trying to forge an agreement between models used to describe the cosmos at different scales -- general relativity and quantum theory.

In a new paper published in the journal Physical Review Letters, a team of researchers from Canada, England and the United States argue a holographic explanation of the universe can account for irregularities in the cosmic microwave background, the echo of thermal energy leftover from the Big Bang.

The theory, developed in the 1990s, posits our three-dimensional reality originates in two-dimensional form at the edge of the universe.

"Imagine that everything you see, feel and hear in three dimensions -- and your perception of time -- in fact emanates from a flat two-dimensional field," Kostas Skenderis, a professor of mathematical sciences at the University of Southampton, explained in a news release. "The idea is similar to that of ordinary holograms where a three-dimensional image is encoded in a two-dimensional surface, such as in the hologram on a credit card. However, this time, the entire universe is encoded!"

In recent years, powerful new telescopes have allowed researchers to observe the cosmic microwave background in greater detail. In their newly published analysis, researchers argue quantum field theories can explain the peculiarities and anomalies measured in the "afterglow" of the Big Bang.

"Holography is a huge leap forward in the way we think about the structure and creation of the universe," Skenderis said. "Einstein's theory of general relativity explains almost everything large scale in the universe very well, but starts to unravel when examining its origins and mechanisms at quantum level."

Researchers suggest their latest analysis supports the idea that a holographic explanation of the universe can eventually reconcile Einstein's theory of gravity and quantum theory.

"I hope our research takes us another step towards this," Skenderis concluded.

rőtszakálú Creative Commons License 2017.07.28 -4 0 1919

Quantum Hologram ESP Edgar Mitchell, Apollo Astronaut

https://www.youtube.com/watch?v=EQuFtyruewo

ChrisRea Creative Commons License 2017.07.21 0 0 1913

Most vitatkozunk vagy beszélgetünk valamiről ? na mindegy.

Előzmény: Törölt nick (1912)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.21 0 0 1912

"a pontnak nincs kiterjedése (definició szerint)"

 

A pont egy fogalom, nem valós dolog.

 

"az atom is látszólag végtelenül darabolható"

 

Mióta? Úgy tudom valahol a kvarkok környékén tartunk.

 

"a 150. képmásba biztos vagy benne hogy információ vesztés lenne?"

 

Ha egyre kisebb, akkor persze, de akár utána is nézhetsz a hologramok működésének, ha nem hiszed.
Ha tetszőleges méretű helyen tetszőlegesen sok "információt" lehetne tárolni azonnal megdőlne a teljes fizika

 

"Ezzel viszont szinte eljutottunk a párhuzamos univerzumokig."

 

Ezzel miért? Amúgy a párhuzamus univerzumok valszeg enélkül is valósak.

 

"a szubjektivek konszenzusa az objektiv (ami lényegében szubjektiv? ) egyéni illetve küzösségi tudat viszonya."

 

Mint írod is, a közmegegyezéses valóság még mindig lényegében szubjektív.
Az abszolút objektivitás elérhetetlen, de általában objektivitás alatt nem is a közmegegyezést értik, hanem a törekvést az abszolút objektivitás felé.

 

"mi szimuláljuk magunknak együtt."

 

Erre sincs semmi bizonyíték. Amúgy hogyan csinálnánk?

 

"Viszont szinkronizálunk a többiekhez, ezért bizonyos értelmezések erősebbek, dominánsak amit valóság cimszóval cimkézünk."

 

Abból, hogy ki mit hogyan értelmez, hogyan következik, hogy az univerzum lehet hogy szimuláció?

Előzmény: ChrisRea (1911)
ChrisRea Creative Commons License 2017.07.21 0 0 1911

most geometria nézem a pontnak nincs kiterjedése (definició szerint), vagy az atom is látszólag végtelenül darabolható, hol veszett el ott az információ ?

 

Teszem azt tükör a tükörben, végtelen hatás replika hasonló dolog egy kisebb reflexiók.

(most kissé scifi szerű leszek) ha tükör a tükörben nézed a képmásod ahol már pirinyó vagy de teszem azt valahogy át tudnád magad helyezni, konvertálni a 150. képmásba biztos vagy benne hogy információ vesztés lenne? ugyanúgy valszeg azt sem tudnád definiálni hol van a belépési pont.

 

Ha viszont nincs információ veszés akkor a tükörképek  méret különbsége is csak látszólagos! relativ.

Ezzel viszont szinte eljutottunk a párhuzamos univerzumokig.

 

 

A szubjektiv -objektiv,  a szubjektivek konszenzusa az objektiv (ami lényegében szubjektiv? ) egyéni illetve küzösségi tudat viszonya.

 

 

A szimuláció dolgot ott van lentebb a kép kik nyomják - pl elon musk- transhumanism stb. valamilyen céllal.

Ettől független valós alapja lehet, csak a lényeg hogy nem mások szimulálják a világot nekünk hanem mi szimuláljuk magunknak együtt.

 

Tény hogy ugyanazt az információt, homlokegyenest másnak élhetjük meg. Félig tele, félig üres a pohár.

Viszont szinkronizálunk a többiekhez, ezért bizonyos értelmezések  erősebbek, dominánsak amit valóság cimszóval cimkézünk.

 

 

Előzmény: Törölt nick (1910)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.20 0 0 1910

"Megkérdezem objektiv és szubjektiv sincs szerinted?"

 

Dehogynem, bizonyos értelemben van, és nagyon fontos is érteni, hogy milyen értelemben - hol írtam, hogy nincs?


"Azonkívül a hologramot szét lehet darabolni, és mindegyik része továbbra is az egész tárgyat mutatja"

 

Mint írtam, ez így nem teljesen igaz. Az egész tárgyat mutatja, de egyre rosszabb felbontásban. Minél kisebb darabból állítjuk elő, természetesen annál kisebb lesz az "információ"-tartalma.

 

"Tehát a holografikus világegyetem- elképzelés lényege:"

 

Igen, egy 2d-s felületből 3d-set  tudunk előállítani.

 

De nulla bizonyíték van arra nézve, hogy az univerzummal is ez történik. Nekem úgy tűnik, újabban ennek a bizonygatására osztják a kutatási pénzeket, de eddig nem találtak semmit. Ha nincs semmi alapja, akkor miért erőltetik?

 

Innentől kezdve ez nem több, mint egy érdekes lehetőség, ami ugyan elképzelhető, de nincs rá több bizonyíték, mint pl. a rózsaszín egyszarvú istenre, ami megteremtette a világot.

Előzmény: ChrisRea (1909)
ChrisRea Creative Commons License 2017.07.20 0 0 1909

Mi a jóisten ez a fizikai valóság - tudat valóság kettősség? Ilyen NINCS. A dualizmus/kettősség csak egy nyugati őrület. Két téveszmerendszert vezettek le belőle, a materializmust és az idealizmust.

 

 

Megkérdezem objektiv és szubjektiv sincs szerinted ?

 

de nem ez a lényeg szvzs próbáljuk újra mert amit én irtam nem reagáltál.

Tehát a holografikus világegyetem- elképzelés lényege:

 

Az utóbbi években vált ismeretessé a hologram néven említett ábrázolási eljárás. Ha térbeli tárgyról, lencsével leképezve közönséges fényképet készítünk, akkor a tárgy képét egy bizonyos pontból nézve kapjuk meg, és magától értetődően az egész tárgy képéhez az egész fénykép területére szükség van. Ha a tájképről levágjuk az eget, akkor az már nincs rajta a képen. Ezzel szemben a hologram nem lencsés leképezéssel, hanem az interferenciafelhasználásával készül. Meglepő, első pillanatban érthetetlen tulajdonsága, hogy olyan térbeli képet ad, amely a nézés iránya szerint a tárgy részeit különböző viszonylagos helyzetekben mutatja, más szóval parallaxis-eltérések észlelhetők. A sík lemezen rögzített hologramot nézve a képet bizonyos mértékben körülsétálhatjuk, mögéje nézhetünk. Azonkívül a hologramot szét lehet darabolni, és mindegyik része továbbra is az egész tárgyat mutatja

 

http://anianus.gportal.hu/portal/anianus/upload/155804_1338640393_06498.pdf

 

 

Előzmény: Törölt nick (1908)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.20 0 0 1908

"az olyan szubatomikus részecskék, mint amilyenek az elektronok, képesek egymással azonnali kommunikációba lépni függetlenül az őket egymástól elválasztó távolságtól"

 

Persze, de a kvantum-összefonódásnak semmi köze ahhoz, hogy a világ egy szimuláció lenne.

 

"A hologramon belül, az egész benne van a részben. Nem számít, hányszor darabolod fel az egészet, a rész mindig tartalmazni fogja az egészet/teljességet."

 

Ez így kurvára nem igaz, tartalmazza ugyan az "egészet", de egyre kisebb információtartalommal, egyre elmosódottabb lesz.

 

"Éppen úgy, ahogy a magasabb tudati megnyilvánulások megmutatják, hogy minden egyes rész – amennyire látszólag parányi és különálló a teljes valóságtól és magától a valóság Forrásától – tartalmazza a teljes forrást és vice versa."

 

Ebből csak annyi igaz, hogy mély meditációban sokszor könnyebben be lehet látni, hogy nincsenek különálló dolgok.

 

"Az egység egy olyan koncepció, amely látszólag minden egyes főbb hitrendszerben megtalálható, mindig is kifejezésre jutott az emberi tudat birodalmában, ezért tovább ösztönözte a mi megnyilvánult valóságunkkal kapcsolatos, újabb keletű felfedezéseket. Amennyiben valóban így áll a dolog – márpedig elég bizonyíték utal erre –, akkor az univerzum önmagában egy projekció (kivetítés, vetület), azaz egy hologram."

 

Mi a jóisten köze van az egységnek a szimulációhoz?

 

"A valóság egy mélyebb szintjén található valamifajta szuper-hologram, amelyben a múlt, a jelen és a jövő egyidejűleg létezik."

 

A tér és idő hétköznapi illúziók és a kvantumvilágban már nagyon máshogy kell értelmezni őket, de mi a jóisten köze van ennek egy szimulációhoz?

 

"A holografikus világegyetem majdnem minden paranormális és misztikus élményt megmagyaráz."

 

Mindet anélkül is meg lehet (igazából csak anélkül).

 

"A halál közeli élményeket a holografikus univerzum segítségével meg tudjuk indokolni, amiben a halál nem más, mint egy ember tudatosságának átkapcsolása a valóság hologramjának egyik szintjéről a másikra."

 

LOL

 

"A jelenlegi neuro-pszichológiai modellek nem kielégítőek, csak egy holografikus modell képes olyan dolgokat megmagyarázni, mint az archetipikus élmények, a kollektív tudattalannal való találkozások, és más, megváltozott tudatállapotban történő, nem-szokványos jelenségek."

 

Attól, hogy a jelenlegi neuro-pszichológiai modellek nem kielégítőek, ezeket mind szimuláció nélkül meg lehet magyarázni.

 

"Az univerzum holografikus modellje érthetővé teszi a tudatos álmodást, amely során párhuzamos valóságokba teszünk látogatásokat."

 

Anélkül is magyarázható.

 

"A gondolkodás folyamata sokkalta szorosabban kapcsolódik a fizikai világához, mint azt korábban gondoltuk."

 

Persze, de ennek semmi köze a szimulációhoz.

 

"A holográfia magyarázattal szolgál arra, hogyan képes az agyunk ilyen sok emléket elraktározni egy ennyire kis helyen (az agyunk 280 000 000 000 000 000 000 bit infomrációt képes eltárolni)."

 

Na ezt meg mégis hogy számolták ki?

Mi köze az elosztott memóriának a holográfiához?

 

"A holográfia azt is meg tudja indokolni, hogy miként vagyunk képesek a dolgok felidézésére és elfelejtésére,"

 

Mi köze hozzá?

 

"hogyan tudunk asszociatív memóriát működtetni"

 

Mi köze hozzá?

 

"miként tudjuk felismerni a megszokott dolgokat"

 

Mi köze hozzá?

 

"hogyan működtetjük az új dolgok érzelemátvitelét"

 

Mi köze hozzá?

 

"mi módon vagyunk képesek egy „rajtunk kívülálló” világ megalkotására"

 

Mi köze hozzá?

 

"hogyan érzékeljük a „fantomfájásokat” és hogyan működik a fotografikus memóriánk"

 

Mi köze hozzá? És hogy lehet, hogy mások meg mindezt hologram nélkül sokkal jobban meg tudják magyarázni?

 

"Ezért válhat maga az agy egy holografikus kivetüléssé, amelyet a téren és időn kívül található, elsődleges valóság hoz létre"

 

Ez már olyan szintű nonszensz-halmozás, hogy hihetetlen

 

"Valamennyi relatív valóságot az önmagához viszonyítva létező tudat alkotja meg. Mi magunk vagyunk ez a tudatosság."

 

LOL

 

"Nem létezik más."

 

LOL

 

"Az általunk elkülönítve érzékelt dolgok egyikének sincs független létezése, mivel azok valamennyien a mögöttes egységtudat időszerűségben megjelenő kiterjesztései."

 

Úristen

 

"A fizikai valóság a tudat egyik terméke."

 

Atyaúristen

 

"A tudat nem a fizikai valóság terméke."

 

Mi a jóisten ez a fizikai valóság - tudat valóság kettősség? Ilyen NINCS. A dualizmus/kettősség csak egy nyugati őrület. Két téveszmerendszert vezettek le belőle, a materializmust és az idealizmust.

 

Nem bírtam tovább olvasni. Tehát továbbra is nulla bizonyíték van a szimulációra.
Ezeknek az dől be, akinek fogalma sincs se a fizikáról, se az emberi agy/elme működéséről, nem meditált komolyabban, és nem érti a valóság nem-kettősségét sem. De szeretné azt hinni, hogy ő nagyon okos és rájött valamire, amire mások nem.

 

Légyszíves olvasd el az előző kommentemet és gondold át újra, mert pontosan a fentiek miatt írtam.. :)

Előzmény: ChrisRea (1907)
ChrisRea Creative Commons License 2017.07.20 0 0 1907

http://boldognapot.hu/blog/hologramban-elunk-a-mi-holografikus-valosagunk/

 

részben az egész- cseppben a tenger.

 

nemtom a tizes számrendszer is ilyesminek tűnik végtelen mindkét irányban stb

Előzmény: Törölt nick (1906)
Törölt nick Creative Commons License 2017.07.19 0 0 1906

A holografikus univerzum szerintem a legújabb agymosás, amivel próbálják manipulálni az átlagidiótákat, egész nagy sikerrel.

 

Az emberek szeretik azt hinni, hogy ők nem is léteznek (így nem terheli őket felelősség és nem kell döntéseket hozniuk), és van valahol egy nagy apuci a szimuláció mögött aki ezt az egészet teremtette, és bizonyos értelemben gondunkat viseli, értelmet ad létünknek.

 

Az ilyen téveszmés, ártalmatlan idiótákat könnyebb irányítani.

 

Kár idehozni, hogy az emberi tudat miket tud, meg hogy a kvantumfizika meg stb., mert jelenleg nulla bizonyíték áll a szimuláció mögött.

emem Creative Commons License 2017.06.19 0 0 1905

érdekes és egyáltalán nem véletlen összefonódás a kvantumvilág, illetve az agyunk holografikus felépítése között!

 

Researchers Reveal The Multi-Dimensional Universe Of The Brain

 

"The human brain is a convoluted labyrinth of passages in constant flux – routes are being created, strengthened, and deconstructed on a daily basis. On top of this, there are billions of neurons communicating with each other all day, every day via these ever-changing passages. At their junctions, there are synapses – about 1 quadrillion of them. If this all sounds complicated enough, then add a mind-boggling 11 dimensions to the mix. "

 

véletlen lenne?

aligha!

pont 11 dimenzió? a megfejtés a kvantumszint rezgésfrekvenciájában rejlik...

___=:=___ Creative Commons License 2017.06.16 0 0 1904

A kvantum-összefonódás a modern fizika egyik legkülönösebb jelensége. Olyan kapcsolatot jelent, amely független a távolságtól. Két összefonódott részecske (foton vagy neutron) között misztikus, elemi kapcsolat van: az egyik állapotának megváltozása a másikra is azonnali hatással van, akkor is, ha többgalaxisnyi távolság van közöttük – olyan mintha a két különböző entitás valójában egy lenne.

 

http://m.origo.hu/tudomany/20170616-kvantum-osszefonodas-kinai-kutatok-megdontottek-a-teleportalas-rekordjat.html

Kreezpeebékön Creative Commons License 2017.04.10 -1 0 1903
Előzmény: Kreezpeebékön (1902)
Kreezpeebékön Creative Commons License 2017.04.10 -1 0 1902
Előzmény: Kreezpeebékön (1901)
Kreezpeebékön Creative Commons License 2017.04.10 -1 0 1901

“Space-time — it's the Planck constant times frequency equals mass times the
speed of light squared. Think about how the universe is Planck pixels, the frequency
of which things are vibrating on those pixels, and at the very quantum, fundamental
level, all of that would describe what people consider their souls.”

- Jason Padgett, co-author Struck by Genius

 

https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2505&category=Science

 

Jason Padgett, 46, co-author with Maureen Seaberg
© 2014 Struck By Genius: How A Brain Injury Made
Me A Mathematical Marvel,
 Federal Way, WA.

Jason Padgett also thinks we're in a 3-D holographic universe where the key to everything is frequency — from the vibrating vacuum to fractal geometries. Many universes and dimensions could exist simultaneously like notes in a chord of music where each note is a specific, separate frequency, but the chord is a combination of all the frequencies. Each frequency could be other dimensions and could even relate to what has been described by some people in the human abduction syndrome as “the machinery of the universe” — the recycling of souls in and out of various dimensions — where each dimension is a different frequency.

Előzmény: Kreezpeebékön (1900)
Kreezpeebékön Creative Commons License 2017.04.10 -1 0 1900

“You look into reality close enough and what you find is that it’s not material. It’s information based. Information based means it’s computed. Computed means there is computer code and if there’s computer code, you’re going to find error correction!”

- Thomas Campbell, author and applied physicist

https://www.earthfiles.com/news.php?ID=2502&category=Science

 

February 24, 2017 Huntsville, Alabama Last month in my January 2017 COAST broadcast, I interviewed Phoenix resident Jerry Wills about his 1966 face-to-face contact with a male, blond extraterrestrial humanoid called “Zo.”  Zo's home base, he said, was a planet orbiting Tau Ceti about 12 light-years from Earth.

Then in  November 1998, Jerry was at Lake Titicaca, Peru, and his wife saw him disappear into a rock doorway known as Aramu Muru. Jerry reappeared in a flash of light after  being  in what he thought was another universe where an Intelligent Voice showed him a laboratory experiment to create and study a universe. The Voice told Jerry that our cosmos was the result of the Other Dimension’s experiment to simulate a universe.     

Is our universe a computer simulation? That question keeps coming up in media, science journals and public conferences.  A few months ago at the Recode Code computer conference in Los Angeles, Elon Musk — Owner and CEO of SpaceX and Tesla — was asked about the simulated universe hypothesis. He answered, “The odds we are in base reality is one in billions!” — meaning he thinks the odds are high that we are in a simulated universe.

Mord Alexos Creative Commons License 2017.02.01 0 0 1899

"A new study published in Physical Review Letters has shown evidence supporting the idea of a holographic universe that stands up almost as well as the standard cosmological model currently accepted by astronomers.

The idea that the universe is a hologram doesn’t imply that you, your cat, and everything you experience is not real or physical. The holographic principle implies that all the properties of our three-dimensional (plus time) universe are encoded on a two-dimensional surface."

 

Study Shows Evidence Supporting The Idea Of A Holographic Universe

Előzmény: Kreezpeebékön (1898)
Kreezpeebékön Creative Commons License 2017.01.30 -1 0 1898

From Planck Data to Planck Era: Observational Tests of Holographic Cosmology

Niayesh Afshordi, Claudio Corianò, Luigi Delle Rose, Elizabeth Gould, and Kostas Skenderis
Phys. Rev. Lett. 118, 041301 – Published 27 January 2017

http://journals.aps.org/prl/abstract/10.1103/PhysRevLett.118.041301

 

 

Kreezpeebékön Creative Commons License 2016.12.23 -2 0 1897
emem Creative Commons License 2016.07.08 -1 0 1896

"Érdekes jelenségek folyamán az emberi agy olyan képességekkel tud ellátni minket amelyek eredetileg nem léteztek."

- veti fel topiknyitó hozzászólásában a topiknyitó hozzászóló.

erre az érdekes jelenségre láthatunk egy érzékletes példát az alábbi cikkben:

 

Researchers Can Now Implant False Memories Into People's Brains

 

"Japanese researchers have developed a trick to implant false visions into people’s brains, altering the way they experience the world and potentially even the way they think. Describing the new technique in the journal Current Biology, the scientists reveal how they were able to achieve this effect without actively engaging with their subjects’ thoughts, instead prompting them to unwittingly warp their own sense of perception.

Speaking to Stat, lead researcher Takeo Watanabe explained that this simple brainwashing exercise could one day lead to new treatments for cognitive disorders such as depression and autism. By provoking people to rewire their own brains, he hopes to help patients strengthen certain healthy connections and erase other less desirable ones."

 

 

 

 

emem Creative Commons License 2016.06.03 0 1 1895

<Például: Agyműtétje után úgy beszél, mint II. Erzsébet királynő >

 

-írja a topiknyitó. a jelenség természetesen nem ismeretlen a tudomány előtt:

 

"Agysérülése óta csak franciául hajlandó beszélni egy olasz férfi

Az edinburg-i egyetemen készült el egy új kutatás, ami egy nagyon különleges betegséggel foglalkozik, amit kompulzív idegen nyelv szindrómának hívnak. A tanulmány egy olasz férfit esetét vizsgálja, aki agysérülése óta kizárólag franciául hajlandó beszélni, annak ellenére is, hogy nehezen lehetne tökéletesnek nevezni a nyelvtudását. A férfi ezen kívül a francia kultúra iránt is átlagon felüli érdeklődést mutat, illetve mániás tünetei is vannak, például feleslegesen sok dolgot vesz, mikor nem is lenne rá szüksége, vagy reggelente felkelés után kikiáltja az ablakon, hogy "bonjour".

Cortex nevű tudományos folyóiratban közölt tanulmány szerint a férfi sok hibával beszéli a franciát, de ennek ellenére igyekszik eredeti kiejtéssel beszélni, aminek az az eredménye, hogy olyan, mintha parodizálná a franciákat. A férfiról annyit tudni, hogy a húszas éveiben volt egy francia barátnője, az iskolában tanult franciául, de soha nem mutatott különösebb érdeklődést a francia nyelv és kultúra iránt.

Az is érdekes, hogy miközben csak franciául hajlandó megszólalni, de csak olaszul ír. Még az olasz rokonaival is csak franciául hajlandó beszélni. Az sem zavarja, ha nem értik meg őt, amikor a hiányos franciatudásával kommunikál.

A férfinek más viselkedési rendellenességei is vannak, például túlságosan nagy az önbizalma, sokszor indokolatlanul jó kedve van, máskor viszont képtelen aludni. A világon eddig hatvan olyan esetet dokumentáltak, amikor valaki egy agysérülés után egy idegen nyelven kezdett el beszélni. Ehhez hasonló betegség egyébként az idegen akcentus szindróma, amikor a beteg a saját anyanyelvén, külföldi akcentussal kezd beszélni a sérülés után. "

emem Creative Commons License 2016.05.14 0 1 1893

"Az iskolában és az életben megszerzett tudásunkon kivül honnan szerezzük ötleteinket?"

 

- kérdezi a topiknyitó.

még ennél is érdekesebb azonban, hogy miként, és miért veszítjük el a megszerzett tudást...

 

 

Elveszíthetjük friss emlékeinket, ha álmunkból ébresztenek fel?

Egy magyar kutató vezette kísérletben optikai lézerrel sikerült eltüntetni egerek emlékeit. Tovább »

forrás: Index.hu

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!