Az autós tartókarral milyen tapasztalataitok vannak? Nekem leesik folyamatosan, már kis hozzáéréstől is, nem beszélve a rázós utakról. A fehér tapadó lapka és a fekete rész között gyenge a kapcsolat, ott válik szét folyton. Eredetileg össze volt ez ragasztva? Garanciális probléma ez? Visszavigyem a boltba?
Tud valaki az AIRISRA Timer programot?Azt szeretném elérni,hogy időzíthessem a kikapcsolást. Sok mindent megoldottam már vele,de ez kifogott rajtam! :( Remélem tudtok segíteni! :)
A speedcam map megvolt. A megoldás az volt hogy evvel az Igo-val akkor még nem kerestem müholdat. Ahogy leirtad ugy csináltam elösször nem volt meg a funkció de miután müholdat találtam azonnal bejött. mégegyszer köszi
- speedcams.txt bemásolása a contentspeedcam mappába (ha nincs, létre kell hozni).
- Navi bekapcsolása
- Ha megtalálta a műholdakat, rá kell bökni egy sebességmérő kamerára és előkerül.
A txt fájl első bemásolása utáni bekapcsoláskor akár 1-2 percig is eltart amíg "felmásolja" a kamerákat a térképre. Nem kell megijedni, nem fagyott le.
Az a gondom hogyha a T930 belső memoriába rakom az igo8-at akkor nem ajánlja fel a speed cam opciot a beállitások ,figyelmeztetések, menüpontban.Probáltam csak a txt fájlt külön a speedcam mappába másolni , ugy rezet de az sem segitett.Másik speedcam fájlal sem müködik.Amugy az igo megy rendesen csak ez az opcio nem jelenik meg.Ugyanez az IGO8 más pna-n gond nélkül mutatja a speed cam opciot.
Segítségre lenne szükségem. Vettem egy T930-at IGO 2006 kelet eu térképpel ami már elavúlt. Gondoltam felteszem az IGO 8-at ami sikerűlt is, de nem talál műholdat, sőt gps vevőt sem. A 620-nál a PDA-n be lehette állítani, hogy kikapcsolja a gps-vevőt és az IGO kezelje, de ezen nem megy. Van valakinek valami ötlete, vagy szabadúljak meg tőle?
nekem is T930-am van, a 8-as iGO-t csont nékül fel tudtam tenni rá, tökéletesen működött. Az új térképek miatt próbáltam a 8.3.2-t telepíteni, de beletört a bicskám. Vagy resetel, vagy a tálca jön elő a startgombbal. Többféle verziót próbáltam, olyat is ami egy Mio C310-en gyönyörűen működik.
Egy nagy gondom lenne remélem valaki tud segíteni. Russa-t vagy Navitel-t tudtok futtatni a 930-on? Mert nekem sajnos sehogy nem jön össze, állandóan vmilyen hiányzó elemre reklamál. :(
Passz. Nekem még ilyet nem csinált. Én az infinity.exe helyére tettem egy wince commandert és azzal tudok benne keresgélni, zenét videót lejátszani. De 99,9%-ban GPS-nek van használva. PDA-ként nehézkes használni, de ez nem róható fel neki, mivel PNA :)
nekem AIRIS T930 -as van sikerült a IGO2008 , működik.
közben amikor szenvedtem vele egyszer csak a PNA-mból PDA lett. rendesen start menü meg minden jól működött. nem tudom, hogy mitől lett ilyen reset, active sync, power , usb... mindent nyomkodtam, dugdostam és ezt vettem észre. kikapcsolás után is így működött. aztán amikor a képernyő beállításoknál Windows sart/rendszer/képernyő vissza állítottam a WindowsCE Desktop tapétát eltűnt a pda formám. valaki tud ehhez hozzáfűzni valamit ? amúgy sikerült valamiféle BIOS-t is előszednem, a reset gomb a lépkedés a power gomb az ok, ha sokáig nyomom akkor kikapcsol. antenna memória meg sok menü a menüben került elő kék képernyőn. először azt hittem, hogy valamiféle kék halál. várom az ötleteket is. hali.
Egy kis segítségre lenne szükségem. Sikerült feltenni egy iGO8.3.1-es verziót, de a POI-k nem úgy működenek ahogy kellene. Többféle hibaüzenetet is kiír. pl: FFUIERROR: Unknown object identifier Identifier=[vAddFromDoneScript] Script "st_FindPOI_init" command 5
Tudja valaki hogyan lehet orvosolni ezt a dolgot? Vagy esetleg azt, hogy honnan tudnék egy kifejezetten T930-hoz igazított "data.zip"-et szerezni? (a korábban említett pdalink-et én sehol sem találom!)
konkrétan én hallottam olyan emberről, akinek a szomszédjának a keresztlánya ismert olyan valakit, aki innen talált működő linket hozzá: http://forum.pdalink.org
Az én lelki nyugalmam megzavarásához nagyon kevés egy ismeretlen e-mail. Bocs hogy itt segítettem és nem rögtön a leveledre válaszoltam, ha lesz kis időm elszégyellem magam.
akkoriban egy demot kaptam, ami nem volt optimalizálva. Effektív elfeküdt tőle a gép. A PNA verziós IGO8 viszont megy vele, ezt nem fejtettem ki, de ez az oka, hogy egyszer azt írtam hogy nem megy, majd azt hogy megy.