Alapvetően nem értem a topicindító eszmefuttatást. Beidézel a honlapjáról, ahol tényleg szép hosszú lista olvasható CsKádár eddigi tevékenységéről, aztán mikor már várnám a dícséretet, jön a slusszpoén, miszerint lehet hogy a jólfizető állását az apjának köszönheti. Meg a magasröptű megállapítás, hogy ha ennyi mindennel foglalkozott, akkor biztos rengeteg ideje volt. Ennyi idő alatt valami ütősebbet is kitalálhattatok volna. Vagytok rá elegen, nem ?
Asszem szívesen olvasnánk itt a te hasonló felsorolásodat is, kedves "jónapotkívánok Bolgárúr". Mert gondolom ha ilyen pofátlan megállapításokat teszel egy ilyen múltú emberrel kapcsolatban, akkor te minimum űberelni tudod. De Such György eddigi pályafutásáról is szívesen olvasnék, mit tett a magyar rádiózásért eddigi élete során, mielőtt odapottyantották szétzilálni a Petőfit ( meg még ki tudja mit ).
Derek -et felvilágosítanám, hogy itt most nem arról van szó, hogy a piacnak nincs igénye CsKádárra. Arról van szó, hogy a Magyar Rádió vezetése úgy döntött, nagyívben lesz@rja az emberek igényét ( aki erre hallgatottsági mérések eredményével jön, az légyszi mellékelje a mérés jegyzőkönyvét, amiből egyértelműen visszaellenőrizhető a mérés minden paramétere; grafikont rajzolni bárki tud ), ezért egy random play -re állított mp3 lejátszóra korlátozza a rádió műszaki hátterét, a szakembereket meg szélnek ereszti, különös tekintettel az olyan problémás alakokra, akik úgy nagyjából tudják mi a dörgés a nagyvilágban, pl. nem átallanak tiltakozni az iraki megszállás ellen.
Szóval mostmár jó lenne, ha a nagy erőlködésbe valami konkrétumot is bevinnétek, hogy tulajdonképpen miért is kell tapsikolnunk egy nagy múltú rádiós szakember arculcsapása miatt.
visszatérve Csékádárra és megköszönve azon keveseknek, akik a témához szóltak hozzá, idézek az alább már belinkelt interjúból:
1997-ben még sokkal kevesebben interenteztek mint most, és én először egy olyan csetre léptem be, ahol a Miniszterelnöki Hivatal titkárnői szinte kivétel nélkül fogyókúráztak, és a diétáik rejtelmeit tárgyalták ki egymással.
Nem tudtam megállni, hogy erre ne pazar fogadások leírásával reagáljak, a hideg előételektől kezdve a hortobágyi palacsintán át a kávéig és a konyakosmeggyig.
A hölgyek ettől megőrültek, és röhögcséléssel vegyes anyázás indult, az írásaim következtében pedig én lettem a társaság középpontja, mert az akartam lenni.
Valaki most az éhségsztrájkja idején visszaküldhetné neki a pazar fogadások leírását, biztosan örülne neki!
hat annyira azert ismerem,hogy azt mondjam ez az amire semmi szukseg.Szarul is megy,na persze az adofizetok penzebol konnyu ugralni de ezek asztalnal meghalnanak.
Szar is az europai media .Nincs szukseg allami TV-ekre sem radiokra ez nem bornirtsag az a bornirtsag ,hogy nalunk egyesek meg mindig ilyeneket akarnak es Europaban is vagyis a bornirt te vagy.
Na, szerencsére megint bedobod ide szokott bornírtságodat a közmédiumok kapcsán, már kifejezetten hiányzott, nem is értettem, hogy hol késlekedel velük.
Sajnos viszont ismét csak az derül ki belőle, hogy továbbra sincs képed a magyar közállapotok legmélyéről.
Jómagam amúgy nagy híve vagyok az amerikai patternek behozatalának, mert hiszen amit már valahol kipróbáltak és bevált, azzal minek kínlódni. De ez nem vonatkozik bármire, többek között az európai médiaéletre sem.
Akkor ugy latszik a piacnak nincs ra igenye akkor meg miert kene ,hogy az allam tartsa el a szocsegelyen felul?
Eleg baj hogy meg mindig ott van az a 3 allami ado a radionak es meg ket TV csatorna is.Nem kell az allamnak ilyeneket fenntartania. Semmi szukseg ra. Felesleges penzkidobas.
Én ezeket a jelzőket szeretem fenntartani a kipróbált, masszív, sokat bizonyított nyilasoknak, akik már letettek valamit az asztalra, nem szívesen inflálom őket, ha megbocsátasz.
Ez Magyarországon nem ilyen egyszerű, sajnos... Ő olyasmikhez ért, amit ha egy ker.rádiós meghall, akkor az oldalfegyveréhez kap. Nem kell neki, leszarja, nem érdekli, púp a hátán.
Nyomni kell a Bochkort meg a Borosst, dől a lé, oszt jónapot. Oda nem kell a s. Kádár.