Én néha, engedékeny hangulatomban be szoktam próbálkozni olyasmikkel, hogy abszolút erkölcs nincs és vizsgáljunk mindent összefüggéseiben, a maga teljességében, blabla, de kapok a pofámra, hogy nincs maszatolás, elkúrtuk, hazudtunk, semmi egymásramutogatás, csak keményen, mint a vidia! Na, ehhez az elváráshoz alkalmazkodva tessék a történéseket szemlélni. Csütörtökön bejelnti Dajcs- Für, hogy nem támadják meg, mert ők a jók, pénteken meg egy fideszesnek látszó személy mégis- mégis... Erről ha válthanánk pár szót...
Épp az előbb írtam le, hogyha nem folytatod akkor jön a krach! Nemhogy engedélyt kellene adni, egyszersmind kötelezővé kellene tenni minden fórumozónak a topikhoz való hozzászólást!
Hogyha kitárgyaljuk Gulyást azzal ahogy látom megoldódik az ország minden problémája! Hát akkor csak folytassuk. Érzem, ahogy a fórumozó nickek mindenegyes karakterrel milliókat faragnak az ÁHT-ból. Látom a lelki szemeimmel, hogy minden leírt "Gulyás" szóval több tízmilliárd forint államadósság tűnik tova!
Az utóbbi szerintem biztos nem. Mint az imént írtam: a Fidesznek ahhoz ultra hiper-szuper balfasznak kell lennie, hogy egy Fidesz-taggal támadtassa meg.
De az is lehet, hogy a csávó önszorgalomból teszi ezt párttagként. Arról viszont kétlem, hogy tudna a felső vezetés.
Általában is, de ez most mellékszál. Sokkal érdekesebbnek tartom azt, hogy két napja még a képembe nyilatkozta Dajcs a megnemtámadási szándékot, mint a párt jogállamiság melletti elkötelezettségének napnál fényesebb bizonyítékát, ma meg tessék.
Különben is kit érdekel, hogy kiről van szó! Mit változtat ez a mostani állapoton!
A Fidesz nem lehet annyira beteg, hogy egy Fidesz-taggal támadtatja meg a Kálmán kérdéseket, azt pedig mindenki borítékolhatja, hogy valaki úgyis meg fogja támadni. Gulyás megtámadta. Lehet, hogy fideszbérencként, lehet, hogy nem...
A Fidesz kérdéseit is meg fogja támadni egy "független magánember", pedig mint tudjuk ilyenek nincsenek a mai politikában. Mindenki, aki kicsit is érdeklődik a közélet iránt, valamelyik párthoz "vonzódik"...
A helyzeten úgysem sokat változtat, hogyha megtudjuk, hogy kicsoda ez a Gulyás Gergely...
A Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán végeztem 2004. júniusában, azóta az Iroda ügyvédjelöltjeként dolgozom.
esetleg ő?
A Fidesz Ifjúsági Tagozata képviseletében Loppert Dániel és Gulyás Gergely vett részt az elmúlt hét végén a Magyar Ifjúsági Közösség által Galánta mellett megrendezett táborban, melynek főbb témái a V4-ek elképzelései az Euró övezetbe való csatlakozás tükrében, a tudásalapú gazdaság kihívásai a V4-es országokban, valamint az ifjú nemzedék szerepvállalása a politikában.