Ez egy topic a gyereklelkű vasutasoknak egy méltán népszerű rajzfilmsorozatról! Miután kiderült, hogy milyen sokan is szeretjük Thomas-t úgy gondoltam nyitok neki egy topicot. És ide várjuk a Thomasról készült modelleket is. Ha valaki feleslegesnek érzi eme topicot nyugodtan töröltesse!
Ha valakit érdekel, a "telefonfülke" ami nálunk Thomas fülkéjét adja, van belőle 4db. Megy a vasba 1-2 héten belül, ha valakinek kell akkor elvihető kispénzért.
Én is elkészítettem első Thomas, vagy inkább Tamás-tipusú mozdonyomat :)
A festés amennyire lehet autentikus, a kék tónusa eltér valamennyire. Ajtók, ablakok, kazántér, "motorház" nyitható. Húzható kocsira van ráerősítve 8 csavarral, így bármikor levehető és statikusan lerakható valahova.
Még hátravan a belsőtér festés illetve a kémény felrakása.
Ez az EU-konform elég érdekes, 10 játszótérből, 7-et megszüntetenek, és csak 3-ra marad pénz, hogy EU-konformmá alakítsák, a játékok horror áron kaphatóak hozzá.
Persze tényleg biztonságosabbnak néznek ki, de mi se haltunk bele, a szoci játszóterekebe :-)
Viszont a szoci játszóterek jobban rongálás biztosak voltak, nálunk a 200-300 négyzetméteres új játszótereket már éjjel-nappal őrzik.
Ehez a hordós Thomas mozdonyhoz újra lettek hasznosítva hulladékok, talán ha a gyerkőcöknek felnőtt korukban a kezükbe akad egy fénykép, amin ezen játszanak, azt is észreveszik, hogy milyen jó dolgokat lehet készíteni hulladékokból.
Múlt héten kint voltam a házunk előtt amikor odajött egy anyuka: áruljam el, honnan van a Thomas, a gyerekét nap mint nap alig tudja elrángatni a ház elől, mert be akar menni hozzá...Az utcánkban van az óvoda, elég sok kisklampó járkál a ház előtt, más is észrevette már :) Időről időre jönnek hozzánk óvodás csoportok a kerti vasút miatt, a Thomasnak is nagy sikere van. A szomszédnak is adtunk egy ilyen fülkét és talpakat, ők pirosra festették és James lett belőle (remélem jól tudom, hogy a piros James), már nincs egyedül a "gőzöske". Arra gondoltunk, hogy ha majd egyszer kinövik a gyerekek, odaadjuk az ovinak, de sajnos csak EU-konform játékokat tehetnek ki....ez milyen már...