Sziasztok. Nekem egy Versys 1000 em van és első fogaskereket cseréltem az lenne a kérdésem ha tudná segíteni valaki, hogy az új fel rakása után mennyi Nm rel kell meghúzni a rögzítő csavart.
Sziasztok! Egy ideje fékezéskor, közvetlenül a megállás előtt fémes csikorgást hallok az első fék felől. Ez ugye tankönyv szerint a fékbetétek elkopására utalna, de többször is ellenőriztem, nincsenek elkopva. A fékhatással nincs gond, a fékfolyadék nem öreg. Szerintetek mi okozhat még ilyen hangot? A gép 2020-as VerSys 650.
Ja, bedurrant a szezon. Mi voltunk már Vácon, ahol tizedik alkalommal rendeztek nagy motoros talit. Elmentünk Egerbe az Open Road gurulásra. Ezután vannak még belföldi célpontok kiszemelve. Talán nyár végén egy kis Tátra.
Honositottam a technikät! A Györi vizsgaällomäs ügymeneteröl nem irom le a velemenyem...3 oldalon keresztül csak szitokszavakat tartalmazna...ismetles nelkül!A nagybetüs kommunizmus kutyafasza ahhoz kepest ami ott törtenik nap mint nap!!!
Tehat van szep rendszämom nagy a boldogsäg,boldog Versys tulaj lettem.Vettem franko bukocsövet(Held) a lengyelektöl,milire passzol nagyon stabil profi. Turaplexit givit...Hollandiäbol 30%-al olcsobb volt mint a gyärbol....tegnap mär tekeregtem egyet. Eddig minen faxa!!!!! Keszülünk a mäjusi Balkän turära....
Örülök, hogy tetszik. Az enduro gumikat szerintem itt el lehet engedni. Aszfaltra valót vásároljál ! Márkát, típust nem mondok, ez mindenkinek a saját döntése.
Meglett a Versys...räjött az ember hogy tul olcson adta....probälkozott de nem jött össze....2016.....12360km..feldobozolva ,navival,fokozatkijelzövel....most nekifutok a honositäsnak.....aztän jönnek a kepek a csodärol :) mäjusban pedig iräny a balkän.............
Szia ! Én is Varaderoról ültem át Versys 1000-re. Kicsit könnyebbnek érződik mint a Vara, ha rajta ülsz. Tologatni ugyanolyan. Könnyebb középtámaszra húzni. Teletalppal leérek, de a lábtartó ugyan úgy útban van, mint a Varán. Én 186 cm és 98 kiló vagyok. Tehát méret szempontjából gyakorlatilag nincs különbség.
Eddig egy 1000-es Varaderot kinoztam...de szerintem eleg bele a km....Vennek egy 1000 es Versyst. 187cm vagyok es 120kg....nem ültem meg a motoron. Nemetorszagba mennek erte,nem szeretnek ott szembesülni vele hogy "kicsi". ...... Velemenyek?
Köszi elöre is. Sürgös volna....Bocs a nemet billenytyüzetert
Sziasztok!Tud valaki segíteni abban, hogy mitől világít az "FI" visszajelzőlámpa a 650-es Versysen(2007)? Előzmény, hogy cseréltem gyertyát, levegőszűrőt tisztítottam, hűtővizet meg hőgombát cseréltem. Tévedésből lecsavartam a benzinszivattyút is. Összerakás után világít az "FI" lámpa, meg teljesen eltűnt az emelt alapjárat indításkor, csak normál alapjáraton ketyeg. Hőgombát meg azért cseréltem, mert megrottyant a vizem, nem kapcsolt be a ventillátor, de ettől még a szezon végén használtam, és akkor még nem világított a visszajelző. Minden gondolatnak örülnék, előre is köszi, Zénó.
Tegnap sajnos nem tudtam bejelentkezni, de most én is boldog új évet kívánok mindenkinek. Apropó: ment valaki esetleg egy átmozgató kört a szép időben?