A Liliomdomb lakópark több épületében található eladó/kiadó tárolóhely, illetve parkolóhely. Érdeklődni a 06 30 922 8578-as telefonszámon, vagy az arpadpoint@gmail.com elérhetőségen lehet.
Garázsbeálló kiadó! A C épület 4-es számú beállója bérelhető. Az átlagosnál 1,5x szélesebb beálló, két oszlop között helyezkedik el, így kényelmes az ajtónyitás, illetve védve van a gépjármű a rányitástól.
Eladó első tulajdonostól Budapest XI. kerületben a Kondorosi lakópark III. ütemében az V. emeleten egy hálófülkés erkélyes lakás. Az ingatlan tehermentes, nyugati fekvésű, mindig napos világos, redőny, klíma, szúnyogháló van, házközponti fűtésű, a rezsi nagyon alacsony. Jelenleg albérlő lakja és lakná továbbra is amennyiben lehetséges. Az ár alkuképes.
Párommal együtt keresünk a Lakóparkban 1,5-2 szobás kiadó lakást hosszútávra gépesítve és bútorozottan havonta kb. 130000 Ft-ért (bérleti díj+rezsi együtt).
Eladásra kínálom a Liliomdomb lakóparkban ezt a nagy teraszos kiváló adottságokkal rendelkező lakást.
3. emeleti, 58 nm-es lakás, amelyhez tartozik egy 21 nm-es terasz is. A lakás 3 szobás, tehát nappali plusz két háló tartozik hozzá. Rendkívül napfényes, mivel a felső emeleten helyezkedik el és L alakban terasz veszi körül. Tartozik még hozzá egy beálló a teremgarázsban, illetve egy tároló is.
A lakás ára: 29 millió Forint
A beálló és a tároló ára: 2 millió Forint
A fűtési rendszer: Házközponti, egyedi méréssel. A közös költség: 14800 Ft/hó A rezsi többi része egyedi fogyasztás alapján számolandó.
Eladásra kínálok a Liliomdomb lakóparkban egy nagy teraszos kiváló adottságokkal rendelkező lakást.
3. emeleti, 58 nm-es lakás, amelyhez tartozik egy 21 nm-es terasz is. A lakás 3 szobás, tehát nappali plusz két háló tartozik hozzá. Rendkívül napfényes, mivel a felső emeleten helyezkedik el és L alakban terasz veszi körül. Tartozik még hozzá egy beálló a teremgarázsban, illetve egy tároló is.
A lakás ára: 29 millió Forint
A beálló és a tároló ára: 2 millió Forint
A fűtési rendszer: Házközponti, egyedi méréssel. A közös költség: 14800 Ft/hó A rezsi többi része egyedi fogyasztás alapján számolandó.
Kedves Izabella! Most olvastam a leveledet sajnos, mert beteg voltam. Nem tudom, hogy álltok az új CSOK miatt, érdekel-e még Titeket a csere, vagy érdekel-e egy kerületi telek. Minket érdekelne egy nagy lakás ott. Addig nem tudjuk a házunkat eladni, amíg nem találunk egy megfelelőt. Hívj fel telefonon, légy szíves! 706613078 Üdvözlettel: Magda
Mi nyár közepén költöztünk ide és bennem is megfogalmazódtak ugyanezek a kérdések :) Elég sokáig kergettem a közös képviselőt, mire sikerült megtárgyalnunk az ügyet. Elmondása alapján az egységárak még a 3 lépcsős rezsicsökkentés előtt lettek megállapítva és azóta nem lettek újratárgyalva. Elmondása szerint a közüzemi számlákat a csökkentett áron fizeti ki a ház, az így keletkezett többletet pedig félévente számolják el lakásonként. Ez június és december hónapot érinti (izgatott és kíváncsi vagyok, mi még nem kaptunk elszámolást). Elmondása szerint ez az összeg mindenki egyéni számláján fog megjelenni (azt nem tudom, hogy lehet-e kérni a kifizetését, vagy egyszerűen csak annyival kevesebbet kell befizetni a következő alkalommal), erről az eljárásról küldött is nekem e-mailben egy táblázatot, hogy miként alakultak a befizetések és elszámolások, milyen mértékű túlfizetések alakultak ki a ház lakóinál. Elmondása szerint annyi a túlfizetés, hogy fontolgatják az évi kétszeri elszámolást megemelni évi háromszorira. Ez egyfajta megnyugvást jelentett, de továbbra is zavarónak tartom, hogy többet kell fizetni, és miért nem lehet egyszerűen az aktuális árakhoz igazítani az egységárakat... Kíváncsian várom a minket érintő elszámolást. Remélem nagyjából választ kaptál a kérdéseidre :)
Az előbbi vételi szándékomhoz elfelejtettem telefonszámot írni. Tehát, ha valaki eladná nagy lakását, (90-100 nm), kérem, hívjon fel a 70-5092151-es telefonszámon.
Eladó nagy lakást keresek a Liliomdombon (nappali +3 hálószoba). Ha szükséges, értékegyeztetéssel egy igen jó anyagokból magunknak építtetett nappali +5 hálószobás családi házat ajánlhatunk cserére Budafokon. (De lenne vevőnk rá.)