Keresés

Részletes keresés

Dr.Doolittle Creative Commons License 2007.03.25 0 0 301
oknyomozó újságírás ... én ezt másképp hívnám.
sensei47 Creative Commons License 2007.03.25 0 0 300
"Azt kérdezem, meddig tart még ez a mocskoló, lejárató hadjárat lányom és a családom ellen? Demcsák Mária"

Perel-e Demcsák Mária?
Előzmény: zsolti05 (298)
sensei47 Creative Commons License 2007.03.25 0 0 299
Hajrá tényfeltáró újságírók! De tényleg! Ács László azt mondta, hogy dokumentumokkal tudja igazolni az általa elmondottakat...
Előzmény: zsolti05 (298)
zsolti05 Creative Commons License 2007.03.25 0 0 298
Demcsák Mária válasza a Hír TV mocskolódásaira

"Tegnap este vezető hírben közölte a nagy nyilvánosság előtt a Hír Tv, hogy állítólagos valamikori üzlettársam szerint loptam, s fenyegettem maffiakapcsolataimmal. Ez a mocskolódás már minden határt átlépett. Kérem a felelős médiumokat, ne terjesszét szét a mocskot, a bizonyíték nélküli, nyilvánvalóan a megsemmisítésemre és lányom további lejáratására irányuló szennyet."

h i r d e t é s

if(!window.goAdverticum)document.write('');if(window.goAdverticum)goAdverticum.addZone(4430);

A Hír TV a pénteki esti híradásaiban arról számolt be, hogy a Piac és Profit emblematikus embere, Demcsák Mária, én, aki főszerkesztője és ügyvezetője vagyok a lapnak és a kiadónak, kétes üzleti ügyeivel még tovább nehezítheti Demcsák Zsuzsa, tehát a lányom életét. Megszólaltattak egy Ács László nevezetű embert, akinek a vádaskodásait tényként fogadva el, egyszerűen lopással, alvilági kapcsolatokkal vádoltak meg engem, a jó hírű, elismert újságíró-főszerkesztőt.

A Magyar Nemzethez és a Hír TV-hez méltó "újságírói" eszközökkel bemocskoltak.

Nem kívánom újból kommentálni, hogyan működnek ezek a médiumok. Azon nagyon elgondolkodom, miért akarják tönkretenni lányomat és a családot, Miért ez a feneketlen gyűlölet, ellenállás, acsarkodás? Mitől félnek? Olyan nagyon nagy veszélyt jelent Demcsák Zsuzsa a kormányszóvivői poszton, hogy ekkora erővel kell nekimenni?

Ács Lászlóról, aki rengeteg ocsmányságot nyilatkozott, a következőket tudom elmondani.

Ács László nem volt az Exklúzív Kft. ügyvezetője sem előtte, sem akkor, amikor a Piac és Profit know-how-ját és az azt készítő csapatot befogadták, sem akkor, amikor az eladásra került. Ács László nem volt a szóban forgó kft. négy cégtulajdonosának egyike sem, illetve azok hivatalos képviselője sem.

Ács Lászlót az Exklúzív Kft. ügyvezetőjeként azok után jegyezték be, hogy a Piac és Profit lapalapítói és kiadói jogát eladtam és lemondtam az ügyvezetőségről. A lap know-how-járól egyébként a lapkészítők rendelkezhettek, az övék volt a döntési jog. Sem Ács László, sem a kft. tulajdonosai nem indítottak pert, sőt, az Ács Lászlót követő ügyvezető igazgató maga adott nyilatkozatot a lapnyilvántartásnak arról, hogy valóban eladták a lapalapítói és kiadói jogokat.

Ács László sirámairól, miszerint nem volt más tulajdona a kft.-nek, mint a Piac és Profit, csak annyit: az Exklúzív Kft. tulajdonába pakolták a tulajdonosok a Demokrata című újságot, valamint rendelkeztek még egy jelentős irodaházzal (melyet fegyveres őrök védtek), és a KÁPÉ című lappal.

A Hír TV és a Magyar Nemzet olyan embert szólaltatott meg és sároztatott be engem általa, aki nem volt sem tulajdonos, sem ügyvezető. Ennek az embernek az állításait tényként közölve, hírnévrontást követett el nagy nyilvánosság előtt.

Szeretném, ha Ács László úrtól megkérdeznék, miért csak most jut eszébe a nem is őt ért veszteségért bűncselekménnyel vádolni? Miért nem tette meg 10 évvel ezelőtt? Természetesen azért, mert semmi jogalapja nem volt hozzá. Szeretném, ha dokumentumokat kérnének tőle, s azt alaposan átolvasnák.

Mennyit kapott és kitől, hogy odaálljon a tv kamerái elé, és bemocskoljon egy tisztességes és elismert tevékenységet végző csapatot, és meggyalázzon egy családot?

Bizonyítsa be, hogy megfélemlítettem, megfenyegettem, és ő megijedt, ezért hallgatott 10 évig. Mert azt állítja burkoltan, de a Hír TV már tényként, hírben közölte, hogy a maffiát akartam rázúdítani, azért félt. Milyen maffiát? Talán csak nem azt, akivel majd a 8 évvel utána megismert vőm volt állítólag kapcsolatban? Ez szinte "gyönyörű", bravúros összemosás. Az újságírás, a hiteles újságírás arról ismerszik meg, hogy a médiumok, mielőtt leírnak és közölnek valamit, meggyőződnek a forrás, az adatok hitelességéről.

Az utcáról bejött, valamiért sérelmeiket dédelgető emberek bosszújára alapozott mende-mondából vádat, hírt gyártani, csak az érdekelt, akinek, amelynek csak egy a célja: ürügyet találni értékek tönkretételére, emberek, ügyek, hitek lejáratására. Mégpedig megrendelésre. Kinek a megrendelésére?

Azt kérdezem, meddig tart még ez a mocskoló, lejárató hadjárat lányom és a családom ellen?

Demcsák Mária
Uff Creative Commons License 2007.03.25 0 0 297

Szia K.E.

 

tényleg jópofa, igazi írói vénáról tesz tanúságot szösszeneted. Valóban ütős, gratula. 

 

Művészien megformáltak a szándékosan sarkított képi megjelenítéseid, szinte magam előtt látom a kis történeteket. Talált -süllyedt.

 

Most már annyit kapott D.Zs. vádlott szép kis orcájára, hogy kénytelen vagyok árnyalni a Fórumon jelleméről kialakított képet.

 

Ha a blogon megjelent szövegből kivilágló látásmódját földközeliben értékeljük (és nem glosszád szemüvegén keresztül) , és magunkhoz is őszinték vagyunk, akkor bevallhatjuk, hogy bizony van valami életszerű benne. Kíváncsi vagyok, hogy mint sima, avagy mezei közhalandó átlagos középpolgárként valóban hányan vannak olyanok, akik gyermeküket ne próbálnák az ominózus körülmények közül (koszos, mosdatlan, ápolatlan, agresszív, stb gyerekek közül) kivonni. Hacsak teheti.

 

Ha nem teheti, mert nincs rá pénze, lehetősége, akkor igyekszik azonosulni a helyzettel, elfogadni azt jobb híján és erénnyé tenni a kényszerűségből tudomásul vett helyzetet. Az azonosulás pedig oda vezet, hogy falkába tömörülve, íly módon erőt érezve veszettül ugatják azt, amit korábban farokcsóválva fogadtak.  Ezt hvják úgy, hogy álszent magatartás ?

 

Én is azok közétartozom, akik adtak itt D.Zs. pofikájára. Én azért, mert kormányszóvivőnek akarnak kinevezni egy olyan embert, akinek családja kételyeket ébresztő kapcsolatokat alakított ki, és a bűnözés  politikába való további behatolás újabb támogatást kaphatna, valamint azért, mert az a kapcsolatrendszer, amellyel vagyonukat nem feltétlenül etikus módon szerezték szintén alkalmatklánná teszi a posztra.   

 

 

Előzmény: Nagulnov (277)
javított állomány Creative Commons License 2007.03.25 0 0 296

Nézd meg az anyját, vedd el a lányát.

Azannyát. :-)))

Előzmény: sensei47 (293)
sensei47 Creative Commons License 2007.03.25 0 0 295
Néha a töredelmes beismerés segít...
Előzmény: Uff (294)
Uff Creative Commons License 2007.03.25 0 0 294

Demcsák Zsuzsa édesanyja a Magyar Nemzetnek eljuttatott közleményében cáfolta a volt üzlettárs állításait.

Ki látott már olyan marhát, aki azt mondaná erre:" na jó, ha már így lebuktam, akkor egye fene, mindent töredelmesen bevallok."

 

 

Előzmény: sensei47 (293)
sensei47 Creative Commons License 2007.03.25 0 0 293
007-03-24 10:41
Demcsák édesanyját is fel akarják jelenteni

Demcsák Zsuzsa maffiakapcsolatokkal hírbehozott férje után most édesanyját akarja feljelenteni egy hajdani üzlettárs. A férfi azt állítja: Demcsákék évekkel ezelőtt törvénytelen módon játszottak ki kezéből egy lapkiadó céget.

Demcsák Mária, aki a cég ügyvezetője volt, a taggyűlés hozzájárulása nélkül 2 millió forintért eladta a többségi tulajdonos feje fölül az újságot működtető kft-t, saját magának. A férfi azt állítja - azért nem tett akkor semmit, mert Demcsák Mária az alvilággal megfenyegette őt. Demcsák Zsuzsa édesanyja a Magyar Nemzetnek eljuttatott közleményében cáfolta a volt üzlettárs állításait.

Hirtv.hu
sensei47 Creative Commons License 2007.03.24 0 0 292
"Ezt errefelé úgy mondják"szakadtra dugták". :-))"

Tág tere nyílik itt a tanulásnak...:-)))))))))
Előzmény: javított állomány (288)
sensei47 Creative Commons License 2007.03.24 0 0 291
Figyelemreméltó írásmű!
Előzmény: Nagulnov (277)
Nagulnov Creative Commons License 2007.03.24 0 0 290
Nyulas:
A Fábryval mi a baj ? Ő legalább elmondja amit gondol, őszintén, és aztán nem táncol vissza hogy jajistenem mégse úgy gondoltam. Az meg, hogy macsó, szexista - ezek magyar szavak egyáltalán ? Nem, mert csak átvettük őket, mint annyi hülyeséget már a nyugattól, ahol ezeket tipikusan olyan, magukat feministának nevező frusztrált banyák találták ki, akiket jobb érzésű férfi bottal se piszkálna meg. Olyan volt a mosolyuk is, mint a Horthy lovának mikor bevonult Budapestre. De nemisaz, érted, hanem hogy milyen jogon tiltakozol pont TE a Fábry stílusa ellen, mikor a férjedet "genetikai donorként" nevesítetted ? Ez mi, ha nem a férfiak lenézése ? Na látod, maradtál volna inkább az aktfotózásnál, ott legalább nem keveredtél állandóan ellentmondásba önmagaddal...
ccowboy Creative Commons License 2007.03.24 0 0 289

Ez most már offtopik itt - de aki olvasta tegnapelőtt a pokornis-demcsákos írásomat, azt érdekelheti.

Itt a cikk párja, a címe lehetne most "Gyurcsány bunkósága" is.

 

http://karculatterv.nolblog.hu/?post_id=23249

 

(komment :) )

javított állomány Creative Commons License 2007.03.24 0 0 288

"mélyizom masszázsról mentem haza, teljesen kivoltam."

 

Prolikörnyéken lakom.

Ezt errefelé úgy mondják"szakadtra dugták". :-))

Előzmény: Nagulnov (277)
mammamija Creative Commons License 2007.03.24 0 0 286
Ez nagyon jó:))
Előzmény: Nagulnov (277)
Szabadelvue Creative Commons License 2007.03.24 0 0 285
:-))
ez tényleg szellemes!
Előzmény: Nagulnov (277)
larryzieger Creative Commons License 2007.03.24 0 0 281
jaj ne.a szocikat is 1945 óta próbálgatjuk és egyre szarabb lesz minden.persze mindenért orbán a felelős
Előzmény: Xlen (280)
Xlen Creative Commons License 2007.03.24 0 0 280

Legyen a Demcsák, nézzük meg, mennyire okos vagy buta.

Aztán majd bíráljuk.

Először próbáljuk ki...

 

Nagulnov Creative Commons License 2007.03.24 0 0 279

Már megint egyénieskedik. Majd biztos nem fog a Demcsákkal kezet - ha sajnos mégsem lehet szóvivő de azért pár év múlva kitünteti a Gy.:) Utazó nagykövetnek meg nem nevezheti ki ha egyszer nem ő puccsolta meg.

 

De ezekből meg látszik hogy a népet  nem nagyon érdekli a maffiózós cucc/sajnos az a plágium sem pedig az is jellemző - és erre a szociális érzéketlenségre akadtak ki. Persze érthető - a Demcsákok vannak kevesebben.

Előzmény: A falu Bikája (278)
A falu Bikája Creative Commons License 2007.03.24 0 0 278

Üdvözlettel,
K.E.

 

Ejha, miket ír a K.E. :o)

 

úr

Előzmény: Nagulnov (277)
Nagulnov Creative Commons License 2007.03.24 0 0 277

Clax:
Kedves Zsuzsa!

Tegnap este kattintgattam a neten, s rábukkantam a blogodra. Egy szuszra olvastam végig. Szívemből szóltál, akár én is írhattam volna azokat a sorokat. Mivel csak negatív hozzászólásokat kaptál, - legyünk őszinték: koszos, magyarkodó proliktól - , úgy gondoltam, írok néhány biztató szót, hogy ösztönözzelek a napló folytatására. Sok közös van bennünk: egykorúak vagyunk, jól szituáltak, s az én kisfiamat is Benedeknek hívják. Akár barátnők is lehetnénk.

 

Az operabáli előkészületek nálunk is hasonlóan zajlottak. Sőt! Még zűrösebben. Az én gyermekem is jönni szeretett volna velünk. A cseléd (Kati? Erzsi? Még új, nem tudom a nevét.) egyszerűen nem bírt vele. Mikor teljes puccban léptünk volna ki az ajtón, Benedek beszaladt a konyhába, 10 másodperc múlva megjelent egy érett papayával, s egyszerűen hozzám vágta. Tudod, milyen a papaya! Úgy „összeveszett” a hernyóselyem Náray-ruhámmal, hogy hiába törölgettem, nem jött ki a folt. Kénytelen voltam a tavalyi estélyimben elindulni. A bálon szinte végig egy sarokban kuporogtam, mert észrevettem, hogy többen is furcsán sandítanak rám. Biztosan kiszúrták, hogy a múlt évi rongy van rajtam. Nagyon kellemetlen volt. Te viszont jól néztél ki. Nem látszott rajtad a fáradtság. Ki a sminkesed?

 

Mi is leléptünk éjfél után, de a megpróbáltatásaim nem értek véget arra az estére. Fél lábbal már a taxiban voltam, mikor egy szutykos hajléktalan megfogta a vállamat, s rám akarta tuszkolni a zsírpecsétes újságját. Akkorát sikítottam, hogy többen kijöttek az Operaházból is. Hogy merészel egy ilyen hozzám érni?! Nagyon feldúlt ez az eset. Ahogy hazaértünk, rohantam is zuhanyozni. Másfél órán keresztül sikáltam a karomat, egy foltban le is kopott a szoliszín. Jövőre hosszú ujjú ruhát csináltatok.

 

Mi régóta nem járunk étterembe. Nem a gyerek miatt, hanem mert nem megfelelő a mai vendéglők színvonala. Nagyon ritka az olyan hely, ahol még van minimális igényesség. Boldog-boldogtalan beülhet bárhová, akár farmerben és mackófelsőben is. Ráadásul ezek a plebejusok csak a kanalat, kést, villát ismerik. Akkor ment el a kedvünk végképp a magyar vendéglátástól, amikor a Gundelben egy sudribunkó halkéssel látott neki a süteménynek. Mi még csak a levesnél tartottunk, de a férjem úgy felháborodott, hogy azonnal elhagytuk a helyszínt. Azóta egy menő partiszervíztől rendeljük a kaját, hétköznap is. Kizárólag bioélelmiszereket kínálnak, semmi cukor, semmi tartósítószer. Még kisgyermek-menü is van, fokozottan ellenőrzött alapanyagokból. Nekem ez nagyon fontos.

 

A múltkor mégis majdnem tragédia történt. Akupunktúráról és mélyizom masszázsról mentem haza, teljesen kivoltam. Beléptem az ajtón, s földbe gyökerezett a lábam. Benedek ült a cseléd ölében, s parizert falatozott parasztkenyérrel. (mint később kiderült, „őnagysága” ebédje volt) Elráncigáltam a kisfiamat az asztaltól, s zokogva felhívtam M. Zs. professzor urat. Megnyugtatott, azt mondta, két-három szelet párizsi még nem indít el visszafordíthatatlan folyamatokat a szervezetben, de azért figyeljek, hogy többé ne forduljon elő ilyesmi. Nem fog, az biztos. Úgy kirúgtam az alkalmazottat, hogy lába sem érte a földet.

 

A játszótér kiválasztása tényleg az egyik legnehezebb feladat egy kisgyermekes szülőnek. Néhány hónapig mi is vándoroltunk egyik helyről a másikra, de Benedek mindig elkapott valami fertőzést. Hiába mondtam, hogy ne fogja meg a többi gyerek kezét, meg játékait, nem hallgatott rám. A férjem megelégelte a folytonos vakarózást, kiütéseket, s vett egy játszóteret. Abszolút EU-konform, cseresznye-és diófából készült játékokkal, semmi festék, semmi műanyag. Fedett, így a galambok sem piszkítják össze. A homokozóba vettünk egy raklap kókuszreszeléket, mert Benedek nagyon jól érezte magát a Seychelle-szigeteken, a hófehér homokban. Mivel a gyereknek társaság is kell, néhány hete válogatást tartottunk. Csak makulátlan pedigréjű családokat vizsgáltunk, a végére két kisfiú és két kislány maradt. De még így is mellényúltunk. Egy lurkótól már meg is kellett válnunk, mert három egymást követő nap ugyanaz a kabát volt rajta. Közben biztosan nem mosta ki az anyukája, hisz reggeltől estig velünk voltak. Hozzád hasonlóan én sem bírom az ilyesmit. Nálunk az alsónemű is egyszer használatos. Minden este kidobom, aztán másnap újat veszünk fel. Szóval: hamarosan újra mustrát rendezünk. Gyertek el, csatlakozzatok! A proletároktól nem kell tartani, a játszóteret körbevettük villanypásztorral. Ha valamelyik kis szutykos túl közel merészkedne, megcsípi a kezét 10 Volt, aztán mehet a dolgára.

 

Logikusak az általad felállított kategóriák, amelyekbe az anyákat soroltad. De szükségtelen ilyen sok csoportot felállítani. Cicciolina, nagyon találóan, csupán két anyatípust különböztet meg: a művész anyát és a gépíró anyát. Gondolom, nem kell magyaráznom, kik a gépíró anyák: azok, akik napi 8-16 órát melóznak valahol, mégsem viszik semmire. Két pár cipőjük van, még nem jártak Európán kívül, s jó esetben évente egyszer eljutnak kozmetikushoz. Minden bajuk forrását bennünk, művész anyákban látják. Mert sikeresek vagyunk, mert minőségi életet élünk. S mert nem érintkezünk velük. Mintha mi tehetnénk az ő nyomorukról. Nevetséges. Hőbörögjenek csak! A plebs mindig elégedetlen, mióta világ a világ. Semmi nem elég, és semmi nem elég jó nekik. Szerencsére fabatkát sem ér a harag hatalom nélkül!

Várom a folytatást!
Üdvözlettel,
K.E.

ad5lib Creative Commons License 2007.03.23 0 0 275
Ha belefektet valaki enyergiat abba, hogy valami mocskot keressen akkor legalabb ertelmes dolgot csinaljon ne csak a felszint kapargassa es hangulatot keltsen. Tolem csinalhatja az MN csak igy bulvarosodik es joggal cseszegetik a balosok nem mintha ok nem hasonlo kapargato modszereket alkalmaznanak. Eljen, Agyarorszag!
Előzmény: Törölt nick (274)
ad5lib Creative Commons License 2007.03.23 0 0 273
Jobber hatszel? 10 eve folyik a per vagy 10 eve tortentek a dolgok, mer' akkor nem elevult mar?
Előzmény: Törölt nick (272)
ad5lib Creative Commons License 2007.03.23 0 0 271
Most nem ertem, hogy az ujsagiroi etikaval ha van egyaltalan olyan miert all szemben az, hogy valaki egy koztisztviselo csaladtagjatol annak esetleg visszaelesei miatt levelben ker informaciot? Meg csak nem is sunyiskodik a Nemzetes ujsagiro? Netan van valami takargatnivalo? Ha meg nincs akkor a MNsek ugysem mennek semmire, nem?
Előzmény: Törölt nick (254)
BigBacon Creative Commons License 2007.03.23 0 0 269

"Forró Demcsáknak: Egyetlen jó lépés van, ha visszalépsz"

 

Visszalépsz vagy nem, tökmindegy, a lényeg, hogy lekössük a nép figyelmét.

Előzmény: Törölt nick (262)
mammamija Creative Commons License 2007.03.23 0 0 268
Ahogy ismerem azt mondaná: .... "pár hónapig korpásodjon a hajad Zsuzsika".
Előzmény: Törölt nick (266)
mammamija Creative Commons License 2007.03.23 0 0 267
Teljesen egyetértek Forró Evelyn-nel.
És egyetértek Farkasházy-val is, aki szerint ez a funkció egy "vérprofit" kíván.

Az pedig, hogy most mentegetőzni kezd D.Zs. miket irkált össze "zavarában" csak ront a helyzeten.
Előzmény: Törölt nick (262)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.23 0 0 263
Szerintem Kóka is küld neki egy sms-t:)
Előzmény: Törölt nick (262)
uzbence Creative Commons License 2007.03.23 0 0 259
Igaza van a Demcsáknénak. Azt mondták, hogy lopott, pedig már tegnap vissza adta. Vagy csak szerette volna.
Előzmény: toloba (255)
toloba Creative Commons License 2007.03.23 0 0 258
Mi van?
Előzmény: Törölt nick (257)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!