Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.03.07 0 0 136

"Minekokáért emlékeztetlek téged, hogy gerjeszd fel az Isten kegyelmi ajándékát, a mely benned van az én kezeimnek rád tétele által." Pál apostol

Jó szenvedést!:)

Előzmény: Első Polgár (133)
hanyattesett Creative Commons License 2007.03.07 0 0 135
"Hogy vennék el az országot? Elviszik a hátukon?:))"

Kérdezz meg erről egy Tasmánt.

:(
Előzmény: Törölt nick (125)
Első Polgár Creative Commons License 2007.03.07 0 0 134

jaj ne gyerekeskedjunk mar.

nem rajtunk mult, hogy a tuzvonalba kerultunk. egyszeruen a torok bir es a habsburgok katonai akcioradiusza itt metszette egymast, itt alakult ki a dinamikus egyensuly a ket szuperhatalom kozt.

hasonlokeppen botorsag szubjektiv tenyezokkel magyarazni a nemzetisegek kiszakadasi es anyaorszaghoz vako csatlakozasi torekveseit. ez tortenelmi szuksegszeruseg.

Előzmény: Törölt nick (131)
Első Polgár Creative Commons License 2007.03.07 0 0 133

hat gratulalok. egy Buddha veszett el benned.

en megmaradok kozonseges halandonak.

Előzmény: Törölt nick (132)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.07 0 0 132

Anyámék elvittek kiskoromban a szülőföldemről, és túléltem. Elvették a tulajodnomat (erőszakkal, fenyegetéssel, csellel), és túléltem. Túl vagyok ezeken, de látom te még az anyagiasság terheit viseled. Szép út áll előtted, csak sajnos mindent el kell veszítened, hogy minden a tiéd lehessen.:)

Előzmény: Első Polgár (129)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.07 0 0 131
Részben. Mohács előtt békét akart a török, de mi basztunk rá, megszívtuk, kihaltak a tájak, idegenek jöttek a magyarok helyére. Tessék. Bővebben majd később.
Előzmény: Első Polgár (128)
Vakaróni Creative Commons License 2007.03.07 0 0 130

Nagy furcsaságot  mondtál ezzel, ha történelmileg nézzük a dolgot.

Én bemegyek a házadba,  kibaszlak mint macskát,  lakóhelyiségeidben a családommal  berendezkedek, ....téged pereputtyostól kiüldözlek az istállóba,  aztán 2 év mulva  már sikerrel  elhiresztelem,  hogy pofátlanul  ott  kasmatolsz  az ÉN istállómban, és ezzel zavarod az otthonom békéjét.

Édes!

Előzmény: Törölt nick (121)
Első Polgár Creative Commons License 2007.03.07 0 0 129
basztak volna ki a romanok szazezredmagaddal szulofoldedrol, nem beszelnel igy
Első Polgár Creative Commons License 2007.03.07 0 0 128
nah persze, felelotlen magyarkodas. gondolom a felelotlen magyarkodas miatt volt a 19 szazdban 50% alatt a magyarok aranya es nem a bevandorlas miatt.
Előzmény: Törölt nick (126)
Első Polgár Creative Commons License 2007.03.07 0 0 127
szulettel volna 1910ben Kolozsvarott...
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.07 0 0 126
Történelmi tapasztalat inkább az, hogy a felelőtlen magyarkodástól kisebb lesz az ország. A bevándorlásnak ehhez semmi köze, a bevándorlók általában csak a faszkodást adják vissza. Ez van.
Előzmény: Első Polgár (122)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.07 0 0 125

Hogy vennék el az országot? Elviszik a hátukon?:))

Tőlem semmi lényegeset nem tudnak elvenni. Ami fontos, az mind belül van, azt senki nem tudja elvenni. Picit gondolkodj el ezen.  

Előzmény: Első Polgár (120)
Müller szakaszvezető Creative Commons License 2007.03.07 0 0 124
A magyar bevándorláspolitika , ha hosszú időszakot vizsgálunk , katasztrofális hatásu volt.
Első Polgár Creative Commons License 2007.03.07 0 0 122

Beszelsz hulyeseget, Erdelyben a magyarok oslakosok.

Egyebkent meg senkinek a kiuldozeset nem tamogatom, aki nem szolgal ra, de a bevandorlassal nem lehet jatszani! Ez torteneti tapasztalat, igy vesztettuk el az orszag 2/3 reszet.

Előzmény: Törölt nick (121)
Első Polgár Creative Commons License 2007.03.07 0 0 120
A faszt, beszelsz hulyesegeket. Semmi gondom nem lenne azzal, ha elne ebben az orszagban 2x ennyi magyar. Onmagaban 2x annyi ember nem jelenti azt , hogy kevesebb jut, ez nonszensz.
De idegenek ne jojjenek, mert elveszik az orszagunkat, vagyonunkat, es elnyomnak minket, mint a romanok Erdelyben.
Előzmény: Törölt nick (74)
altmark Creative Commons License 2007.03.06 0 0 119
Tehát nincsen semmilyen genetikai hibája a világ egyetlen népének sem. Viszont mindnek megvan a maga helye a világban. És nem mindnek pont ITT a helye.
Előzmény: altmark (118)
altmark Creative Commons License 2007.03.06 0 0 118
Teljes tévedésben vagy. Nem csak attól lehet valaki bevándorlás-ellenes, hogy megvet egy idegen népet.

Én nagyra becsülöm az arabokat a történelmükért és nagyon tisztelem őket azért amilyen országot felépítettek Szaudi Arábiában.

Ugyanígy vagyok a kínaiakkal és még sok más néppel.

Csak nem hiszem hogy itt van a helyük.
Előzmény: ejropalepke (95)
nitwit Creative Commons License 2007.03.06 0 0 116

"Apropó, előtte Nyugat-Európa ezeket a ,,söpredékeket" leigázta és gyarmatosította. Úgyhogy legyen szives viselni következményeit!:))"

Aki birodalmat épít, annal előbb-utóbb a fejére szarnak. :-)

Előzmény: Zicherman Istvan (81)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 114
CSakhát  ebben az estben a fidesz lett beleszoritva  az engedményekbe! Eredetileg az volt a kérés - fül és szemtanuként állitom! - hogy státusztörvényben igazolja a magyar állam, hogy a ht-iak is magyarok! Erről adandó okirta lett volna a magyar Igazolvány! OK, ezután kezdtek jönni az akkori ellenzékiek a farbákkal: így nemzetközi vélemény, úgy mit szólnak a szomszédok, mig lett kedvezménytörvény, amelyben már nem a szimbólika volt a lényeg, hanem a kedvezmények, amelyeket aztrán szépen ki is heréltek!  Patrubányiék akciója már az állampolgárságot lovagolta meg, mig a koala a nyugdijra, egészségügyi szolgáltatásokra hivatkozva győzködte a saját fajtájával szembeni xenofóbokat a nemre!  
Előzmény: Törölt nick (112)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 113
Előzmény: Törölt nick (111)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 112

Megértem az érzéseiket, de nem osztom. Hiba volt elvárásokat támasztani a nemzet többi tagjával szemben. Ezt is írtam akkor: "a nemzeti érzéshez nem kötődhetnek elvárások, mivel az egy egyoldalú "szeretem a nemzetem" típusú érzés, ezért tőlem se várjon el senki semmit, főleg ne erkölcsi-morális alapon".

Előzmény: Törölt nick (111)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 111
Csak annyit hibádzik, hogy azok akiken lehetett volna vele segiteni, másképpen látták! Egyrészt úgy érezték, hogy az anyaországiak megtagadták őket, másrészt az anyagi oldallal való riogatás teljesen felesleges és aljas volt (tekintve, hogy már készültek pl. a TB egyezmény átalakitására Romániával!).
Előzmény: Törölt nick (109)
Fine Tune Creative Commons License 2007.03.06 0 0 110
Ki nem szarja ezt ott le. A lényeg, hogy a magyar elutasító. Legyen bűntudatod.
Előzmény: Törölt nick (87)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 109
Nekem erről szólt. A feleslegességről.
Előzmény: Törölt nick (107)
Fine Tune Creative Commons License 2007.03.06 0 0 108
Meg a piréz vallást utáló magyarokkal:)))
Előzmény: ejropalepke (101)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 107
Na persze, csak nem erről szólt a mese!
Előzmény: Törölt nick (105)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 106
Értem. A liberálisok korunk szélsőségesei és nagyszerűen alkalmazzák Goebbels tanait. Bár a többi párt is halmozza az érvelési hibákat.
Előzmény: DegeneraBocsinka (104)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 105

Visszakerestem, hogy miket írtam akkoriban a KÁP-pal kapcsolatosan:

"Dehát én senkit nem akarok megakadályozni, hogy magyar állampolgár legyen, jöjjenek minél többen ha akarnak, 1 év ittlakás, aztán helló. "

Előzmény: Törölt nick (89)
DegeneraBocsinka Creative Commons License 2007.03.06 0 0 104

Semmiféle okosságot nem akartam leszűrni, csupán nevetségesnek tartom az álliberális sápitozást.

Előzmény: Törölt nick (103)
Törölt nick Creative Commons License 2007.03.06 0 0 103
Ez igaz.

De a magyarok is voltak elnyomók, nemcsak elnyomottak. A fejlett nyugat megtanította a harmadik világot az elnyomás és terrorizálás műfajára. Így jártak és így jártunk! Ezért sincsenek bálványaim, majd pont azoknak a szobrát fogom koszorúzni, akik jól elbaszták a "szép, új világot".
Előzmény: DegeneraBocsinka (96)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!