Mondjuk ez a "mindennapos használat", azért nem szó szerint értendő:) A mostani Trabantommal is kb. egy hónapban jó ha ötször megyek valahova a közelben.
refresh: http://r4hu.blogspot.com/ és hogy sírjatok is egy kicsit, látván a világ legnagyobb R4 találkozóját: http://www.4ltrophy.com/revivez-ledition-2008.html höhö, ennyit az összetartásról....
Ellentétben a www.r4hu.fw.hu oldalon lévő információval, miszerint 2008-ban nem várható R4 "tali", közölném az errefele böngésző rönónégyesekkel, hogy a VERDANAPOK elnevezésű TOTALCAR által szervezett rendezvényen be vagyunk regisztrálva (www.verdanapok.hu), tehát a bejutás ingyenes, minden "klubtagnak" (tudjátok, az a kis pecsétes, fényképes papír, amire megkötöttétek a kedvezményes kötelezőt, az a tagsági...). Igaz ez nem "valódi" R4 tali, de jó helyen van, jó (?) időben, talán túléljük.
mivel elvileg klub vagyunk, tíz rönósnak ingyenes a beállás, aki megy, aki nem, mehet. regisztrálom a klubot, bírnék én is ott lenni... lejutás fakultatív
Ez egy undormány, ezzel a szynnel, karosszériával. Az én Rönyó 4-esem jobb állapotú... Amúgy www.bogarhatu.hu/forum Népautós fórum vagy www.r4hu.freeweb.hu OTT VANNAK A RENAULT 4 FANOK!
Minden kedves Renault tulajdonost szeretettel várunk! A pontos hely és idő még képlékeny, várjuk a jelentkezőket, esetleg Renault márkakereskedésekl jelentkezését is. Annyi tuti, hogy szeptember lesz az idő, talán a közepe. Egyszóval minden attól függ, hányan leszünk és honnan jöttök. JÖJJETEK EL MINÉL TÖBBEN, S HIRDESSÉTEK! További megbeszélés, hozzászólás: A Bogárhátú fórumon vagy itt...
faterom ötvenedik szülinapjára szeretném meglepni egy r4-essel. nagy kedvence a márka ,vol is neki az elmúlt 30 évben vagy 10 :)
ha valaki tud lehetöleg eredetihez legközelebb álló korrekt állapotú és árú r4-est ,vagy tudna valami támpontot,hogy hol keressem az vagy itt vagy a hlevente84@citromail.hu-n kressen. előre is köszönöm a segítséget:)
Sajna a generátoron kívül minden meg van. A motor és váltóért egyben 15000-re gondoltam. 139000 km van benne. Ezen kívülé még műszerfal és egyéb olyan dolgait is eladnám ami nem kell a 68-ashoz.
Mi a motorod száma? S milyen karburáátor van rajta? Ha számokat, betűket írnál, lehet érdekelne. Annak milyen a generátora? Külön van a feszültségszabályzó vagy bevan építve a generátorba? Ha beépített és jó áron adod, jöhet a generátor! tamiya@freemail.hu 06 70 213-6690
Ha valakit érdekelne R4 1100-as most bontottam szét egy 81-es autót, eladnám olcsón azokat az alkatrészeket amik nekem nem kellenek, motor,váltó, stb... Kasztnielemeket nem, mert azok nekem is kellenek. A motorban 130000 km van szerintem tuti állapotú. Tel.: 30/519-70-69
A "kicsike" F4-es dobozos, 1981-es évjáratú. Nem mai gyerek van rajta egy kevés munka, de ebben a korban ez szerintem semmi. Nagyon olcsó a fenntartása, biztosítása is (4,5-5l / 100km). A papírok, táblák rendben vannak, forgalmi ideiglenesen leadva. Olyan gazdit keresek neki, aki szereti az R4-et és ápolja. Nem akarom alkatrésznek eltenni vagy magamnak, mert akkor ugrana a forgalmi, s kár érte.
Az ára legyen 100.000,- forint, ebből talán még alkudni id lehet.
Szeretnék venni egy Renault 5 GTT-t vag GTE-t is, ezért adom el.
Képet kérésre tudok küldeni.
Érdeklődni: 06 70 213-6690 /délután/, tarczi88@freemail.hu, de legjobb személyesen.
Elméletileg a fényezésen kívül mindent meg tudok rajta csinálni, úgyhogy igen én szeretném. Nekem ez benne a lényeg. Nem vagyok profi, meg van egy sokat látott segítségem is, úgyhogy ketten talán összehozzuk. Plusz letöltöttem és kinyomtattam a szerelési könyvét, ami igen részletes és ráadásul magyar.
Szóval az hogy az enyém ilyen az nem azt jelenti hogy ilyen állapotban is van, az enyém az totál rohadt, főleg alul. Csak egy jó felújítási alap. Ami még meglepő, hog yszinte meg van mindene. Oldaldíszléc miegymás. Szerintem ez igen ritka egy ilyen idős autónál. Ja és még törve sem nagyon volt, úgyhogy a rohadáson kívül szinte eredeti.