Keresés

Részletes keresés

lektor Creative Commons License 2007.02.10 0 0 23

Minek volt az Illés, minek volt a rendszerváltás, ha ez még mindig megtörténhet?

Mi köze Illésnek az egészhez? Illés a 65 évéböl több mint 40 az elözö rencerben élt és volt aktiv.

Előzmény: Lehel kürtje (-)
grugy Creative Commons License 2007.02.10 0 0 22
Hát az idő így halad, de amig Ildikóék az éhes proletárt éneklik, addig nincs megnyugvás, addig folyton folyvást kűzdenünk kell, erőnk szerint a legnemesbekért:HAZÁNKÉRT
zividivi Creative Commons License 2007.02.10 0 0 20
A legénysége ippeg így, csak még jár a szájuk a pókháló alatt. :-)))
Előzmény: grugy (18)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.09 0 0 19
elszomorit a latszat, hogy az egykori kullancs csipesed nem mult el nyomtalanul
grugy Creative Commons License 2007.02.09 0 0 18

Most nemrég olvastam -megnemtudtam jegyezni a nevét orosz lapban -, hogy a téli palotába akarják jó Vlagyit vinni, mert penészedik a balzsam alatt a ruhája és kell az állandó hideg.

Előzmény: zividivi (17)
zividivi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 17
Az Auróra legénysége viszont még mindig eredeti utasítása szerint teszi a dolgát:
-védi az elfoglalt Téli Palotát és a hozzátartozó Nyári Palotákat.

Előzmény: grugy (16)
grugy Creative Commons License 2007.02.09 0 0 16
Ez nem igaz! Elhiheted: Én beszéltem Vlagyimirrel! Megkérdeztem tőle, hogy Vlagyikám, Te most mit tennél? Nem válaszolt. Mindjárt rájöttem, hogy döglött !
Előzmény: zividivi (12)
PBGI Creative Commons License 2007.02.09 0 0 15

Nyugodjál már meg!

Itt rajtad kívül senki sem erőlködik... Szánalmasan görcsös lehetsz...

Előzmény: a lapító atya (1)
zividivi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 14
Az országrablók sem dolgoznak!!!!

Dajdajozás, vagy parlamenti szaunázás közben kötik meg egymással az üzleteiket, közpénzből, aztán utasítják az ügyvezetőt a lebonyolításra.
Előzmény: a lapító atya (2)
zividivi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 13
Mert Antallt, -emlékszel?- letiltották. És nem akarják ugyanazt a hibát mégegyszer elkövetni. :-((((
zividivi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 12
Bezzeg a balos hullák!

Lenin élt, Lenin él, Lenin élni fog.

Feltámasztani sem kell a múmiát.
Előzmény: Törölt nick (11)
grugy Creative Commons License 2007.02.09 0 0 9
Csiba te..Csáj!
Előzmény: a lapító atya (2)
bogel Creative Commons License 2007.02.09 0 0 8
Hogy jön az Illés a 11 millió TAJ kártyához?
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.09 0 0 6

Most volt Illés Lajos temetése, egy legenda névadója nincs többé. És ezek még mindig itt vannak...

Remélem is, hogy még sokáig itt lesznek. Ketten ugyan már elmentek az Illés együttesből, de a többiek még jó egészségnek örvendnek. Bár szegény Levente se olyan friss szellemileg mint egykor, és Tinédzser is azokkal a borzalmas sanzonjaival...

Azért én jó egészséget és hosszú életet kívánok (a szép emlékek okán) az Illés együttesnek!

Lehel kürtje Creative Commons License 2007.02.09 0 0 4

Dehogy vannak sokan. Csak pofátlanságuk olyan elképesztő, hogy mindenki hátrahőköl.

Pedig csak egyszerűen valagba kéne végre rúgni őket. Abból értenének.

Előzmény: grugy (0)
a lapító atya Creative Commons License 2007.02.09 0 0 2

Mi van? Tanítónéni elmesélte töri órán, hogy mit kell tudni a gengszterváltás előtti időkről és most azt szajkózzátok az osztálytársaiddal?

Megtermelt javaitok... nevetséges. Nehogy már tizennégyéves kis gengszterpalánták dolgozzanak. :-D

Előzmény: grugy (0)
a lapító atya Creative Commons License 2007.02.09 0 0 1

Szánalmas, ócska kis erőlködők... be vagytok szarva, hogy elrontják a tavaszi randalírozást? Ahogy elnézem, van mitől félnetek. :-D

grugy Creative Commons License 2007.02.09 0 0 0
Igazad van, sajnos azonban sok még az elvtárs, sokan élnek még megtermelt javainkból.
Lehel kürtje Creative Commons License 2007.02.09 0 0 topiknyitó

Miért hagyjuk hogy így legyen?

Miért hagyjuk, hogy Szilvásy, Gyurcsány ingatlanügynöke, az összes tévéadót végigrodeózva gátlástalanul a pofánba hazudjon?

Minek volt az Illés, minek volt a rendszerváltás, ha ez még mindig megtörténhet?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!