Keresés

Részletes keresés

wizes Creative Commons License 2007.02.10 0 0 94

Ha igaz az, hogy a Népszabadság a kiegyensúlyozott tájékoztatásra törekszik, akkor nemcsak a Satunak nevezett hivatásos tüntetőről közölne féloldalas riportot, hanem arról a szolgálata közben megsebesített rendőrről is, akiről Gergényi Péter beszélt a február 8-i Nap TV-ben, aki ma is két mankóval jár.

Kardos Márton

bevmatmegvan Creative Commons License 2007.02.10 0 0 93
Kúrvára off vagy te állaT Kopj le, vagy kopj le!
Előzmény: Nagulnov (89)
bevmatmegvan Creative Commons License 2007.02.10 0 0 92
Megmondom, miért kellett RÁNK támadni! Azért, mert beszóltunk kúrcsányi fletónak, és ő nem akarta, hogy az emberek nagyon megutálják!
Senki ebben az országban nem ismerheti el, hogy az amit okt. 23-án műveltek a zsernyákok, az megengedhető! Vagy ha valaki azt mondja, a honfitársát verje csak a rendőrség, az nem MAGYAR! EZt nem kell szégyellni, tessék menni nyugodtan a szélrózsa minden irányába! Ahogy teccik gondolni! De a honi embereket ne zaklassák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PJ Proby Creative Commons License 2007.02.09 0 0 91

Hátulról!

Nyilván így szokás Európában.

 

Igen, legalábbis ezen a fertályán ez a (neo)bolsevik módi. A halottakat arccal lefelé, a menekülőket hátulról deréktól felefelé.

Előzmény: zividivi (84)
Nagulnov Creative Commons License 2007.02.09 0 0 89

A csürhe/csőcselék.:)

 

A homoszexuálisok diszkrimináció-ellenes harcának mérföldköve 1969. június 27., amikor New York Greenwich Village városrészében (Christopher Street 57) található Stonewall Inn nevű szórakozóhelynél a homoszexuálisok szembeszálltak az őket zaklató rendőrökkel („Tactical Patrol Force”), és napokig tartó zavargások következtek, amelynek során autókat gyújtottak fel, kirakatokat törtek be, és sokan sebesültek meg mindkét részről.

 

 

muca-hit Creative Commons License 2007.02.09 0 0 86
A hátulról való támadás új liberális szokás.
Előzmény: zividivi (84)
öszödi Ferenc Creative Commons License 2007.02.09 0 0 85

Szivjon, aki hülye!

 

Lopok, csalok, hazudok, oszt ram nem lönek, hanem vedenek, piszkos, reakcios csöcselek.

 

Majd pont a ti kedvetekert fogom fekezni a meggazdagodasom lendületet.

 

Eljen a part es eljen a vezere!

zividivi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 84
Hátulról!

Nyilván így szokás Európában.
Előzmény: PJ Proby (43)
zividivi Creative Commons License 2007.02.09 0 0 83
Inhüvelygyulladást kaptak az eröltetett menettől. Volt már erről szó egy másik topikban, hol a hites feleség éppen a János kórház orvostát mószerolta.
Előzmény: wizes (22)
muca-hit Creative Commons License 2007.02.09 0 0 82

Ámin.

 

Azért volt, hogy a zsaruk gyáván viselkedtek. Pl. mikor készültek a társaikat feláldozni az MTV-nél.

Előzmény: saukoo (80)
muca-hit Creative Commons License 2007.02.09 0 0 81
Pixy, idefigyelj, szerinted te tudod jobban, mit láttam, hallottam vagy te? Megmondom: én. Láttam egy mozdulatlan embert? Igen. Lehetett halott? Igen. Hovatűnt? Vagy felkelt vagy ottmaradt (s mondom, biztos a melegek elvitték a hullát. -:) Valójában a homoszexuálisok nem hullarablók. Nem vitték el, csak gondoltam kedveskedek neked valami nonszensszel.  Vagy nekrofilok voltak? Igen. Ahullákat, mind a harmincat a Görgényi nekrofiljai vitték el.
Előzmény: Törölt nick (79)
saukoo Creative Commons License 2007.02.09 0 0 80

láttam az egyetlen szervezett (kb. tucatnyi srác) bőrfejű-osztagot eltűnni, s vezetőjüket gyáván elfutni,

 

még emlékszem az üvöltöző rendőrhuligánokra, amit betörtek az Al-amír arab vendéglőbe, s ahonnét a dolgozókat és rokonaikat akarták kicibálni

 

 

Bízzunk benne, hogy ezt soha nem fogod fordítva látni: mármint a rendőröket gyáván elfutni, és a bőrfejűeket betörni az arab vendéglőbe, ahonnét ők cibálják ki a dolgozókat és rokonaikat...

Előzmény: muca-hit (68)
muca-hit Creative Commons License 2007.02.09 0 0 77

"Te érted, amit írsz?" egy másik nick, nem én.

Elhiszem, hiszen láttam, hogy egy hajléktalan kinézetű ember mintegy félóráig mozdulatlanul feküdt egy kapualjban. El tudom képzelni, hogy halott volt. S azt is elhiszem, hogy akkor a tömeg és az álsajtósok több halottról is tudtak. Még azt is elhiszem, hogy volt olyan tüntető is, aki mintegy harminc halottról beszélt, mert ilyet is hallottam, a saját fülemmel, s nem a Tallózóban írták.

Pixy, egyszer gyere ki az utcára, ha meggyógyulsz, s győződj meg azokról a dolgokról, amikről filozofálsz.

(Bé verzió: a hullákat a melegek tüntették el. -:) Ez nem komoly.

Előzmény: Törölt nick (76)
muca-hit Creative Commons License 2007.02.09 0 0 75
Az is más. A kapualjban fekvő esetleg halott, illetve az álsajtósok által emlegetett emberek esete is más. Tudod, írhatsz bármit. Ez velem történt meg, úgyhogy hajlamosabb vagyok elhinni, mint neked bármit még akkor is. Még akkor is, ha készséggel mindent elhiszek neked.
Előzmény: Törölt nick (73)
muca-hit Creative Commons License 2007.02.09 0 0 72
Isten (Allah) tudja. Mondom, én egy halottnak látszó hajléktalant láttam. Egyesek szerint csak "álcázta" magát. Minden esetre én elképzelhetőnek tartom, hogy volt. Te nem. Ez van.
Előzmény: Törölt nick (69)
upi2000 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 71

Légy megnyugodva, én hazudok, végig utcakövekkel dobáltam a rendőröket, meg áztattam zokniba a faszenet...

na csá.....

Előzmény: zuglo_14 (61)
upi2000 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 70

Ezt véletlenül tudom, mert láttam. (természetesen ott is voltak egyébként "vagánycsávók", akik "ellenálltak") A dolog már majdnem a Dob utcánál történt, akkor, amikor a lovasok már visszértek, a rohamosztag is megállt a Madách közepén. Sokan (köztük én is) a biztosnak vélt távolból azért persze visszanéztünk, többen ott álldogáltak és általában hitetlenkedtünk, volt aki háborgott, és persze volt aki teljesen kiborult.

A lényeg, hogy a srác is ott állt a sarkon és valóban akkor már a rendőrök felé nézett. Az persze kicsit fura, hogy ha már egyszer a tömeg visszavonult (és akkor, ott nem is próbált még senki ellenállni), miért kellett tovább lődözni a gránátokat és a gumilövedékeket??

Előzmény: Törölt nick (60)
muca-hit Creative Commons License 2007.02.09 0 0 68
Én a Corvin közbe mentem a megemlékezésre. Onnan a lelkes tömeggel tartottam, aminek a Gödörnél értem az elejére. Láttam a szervezetlen több tízezres vonulást, a rendőrök által keresztbe fordított buszt, s benne a reszkető, halálravárt sofőrt.  Kaptam az első gázrohamból, láttam az egyetlen szervezett (kb. tucatnyi srác) bőrfejű-osztagot eltűnni, s vezetőjüket gyáván elfutni, láttam a fideszesek arcát, mikor értesültek az eseményekről, láttam amint az Astoria Szállót célozzák, láttam a lovasrohamot, láttam a magyar vérrel áztatott nemzeti lobogót, láttam a Magyarok Házának tövében szétszort rendőri felszereléseket, láttam az elcsigázott zsarukat, láttam egy élettelennek látszó testet egy Kossuth utcai kapuban, még emlékszem az üvöltöző rendőrhuligánokra, amit betörtek az Al-amír arab vendéglőbe, s ahonnét a dolgozókat és rokonaikat akarták kicibálni, még hallom az üvöltésüket, láttam a "press" feliratú láthatósági mellényekbe öltözött kopókat, akik szabad elvonulást igértek (értitek? az újságírók.), az egyik kérdésemre megerősítette, hogy két halálos áldozat mindenképp van, szomorúan láttam, hogy a Ferenciek terén nélkülem épült mindeközben a barrikád, amin láttam volt főiskolai évfolyamtársam, s emlékszem, hogy mondta, hogy itt mindenki "diplomás csőcselék", még mindig hallom a dobolást, láttam azt a naiv örömöt, ami a hídon feltünő motorok láttán mindenki arcán ott volt, hiszen mindenki a szívében magyar traktoroknak nézte őket, s utána a TV-ben láttam a véget, de hiszem, hogy a végső felvonás, a katarzis még hátra van. 
Sihtoka Creative Commons License 2007.02.09 0 0 67
Csak egy-pár adalék az egészhez, nyílvánvaló volt, hogy a tv-ostrom után a rendőrök revansot vettek (akartak venni).
A hugommal történt meg a tv ostrom után még 23 előtt, hogy amikor a kórházba mentek kocsival, mert terhes volt, egy rendőrkocsi leszoritotta őket az útról, az egésznek semmi értelme sem volt, ugyanis nem volt szembe forgalom és ők lehuzódtak amennyire csak lehetséges volt, de kénytelenek voltak leállni, mert baleset lett volna belőlle így is lesodródtak az útról. A rendőrök persze elhuztak.
A másik ismerősöm arról számolt be, hogy az egyik téren a buszmegállóban állókat rohamozták meg a rohamrendőrök és válogatás nélkül mindenkit lenyomtak a földre, hiába látszott egyértelműen, hogy a legtöbbjük a bevásárlásból tartott hazafelé.
Mindkét eset fényes nappal történt.
zuglo_14 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 66
Kedves jó topiktársam:-)

Tudod az a baj, hogy TE történeteket szeretnél, aztán meséket kapsz:-))))

Vagy Neked mindegy?:-)))

Előzmény: bevmatmegvan (64)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 65
Kedves jó topiktársam!

Akkó?

Máskor lassabban tessék olvasni:-)))))
Előzmény: bevmatmegvan (63)
bevmatmegvan Creative Commons License 2007.02.09 0 0 64
Ne csináljuk ezt az ócska játékot, hogy kiforgatjuk egymás mondatait!
Aki ezt csinálja, az menjen a....
Értjük, mit gondolsz a dologról, csak ide inkább történetek kellenének!
Előzmény: zuglo_14 (61)
bevmatmegvan Creative Commons License 2007.02.09 0 0 63
"2, viszont én is kiváncsi lennék ki verte fejbe, ha fejbe verték...."

ok!

Jó rendben. olyant is írtam, ami nem hangzott el!
Előzmény: zuglo_14 (57)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 62
Hát úgy ahogy mártiriusznak csodálatosan három nap alatt meggyógyult a törött lapockája:-)))))))))))

és ahogy feltámadt a fejbe lött lány akit el is temettek:-)))))))
Előzmény: Törölt nick (60)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 61
:-)))))))))

Kurva jó:-)))

"de mert nem egészen értettem, továbbmentem. A Madách tér közepén jártam, mikor a tömeg megindult visszafelé,"

Akkó hogy is van ez?:-))))))))

Szegény jobbos fikanickek itt hónapokig hogy neröltették, hogy a rendörök a fidesztüntetést verték szét:-)))))))))

Kedves topiktársunk meg a tömegbe el tudott menni egészen a madács térig:-)))))))))))))))

Akk mejik jobbos fikanickecske hazudik?:-))))))))))))))))
Előzmény: upi2000 (55)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 58
Kedves jó topiktársam!

Csak szólók ez nem a gondola, se nem a kuruc info:-))))))))))))

Szóval vagy van bizonyitékod, vagy elmehet sz:-)))

Off
Szóval szerinted is valamelyik fudesztüntetésen résztvevö verte meg?:-)))))))))
"valamelyik mocskos pribék megverte. "
on
Előzmény: bevmatmegvan (53)
zuglo_14 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 57
Kedves jó topiktársam!

Ha szövegértelmezési gondjaid vannak, menj orvoshoz, vagy keres egy magyar tanitó nénit.....

1, nem irtam olyat, hogy megverette magát....
2, viszont én is kiváncsi lennék ki verte fejbe, ha fejbe verték....
3, kiváncsai lennék rá milye is tört el, ami három nap alatt tökéletesen meggyógyult:-)))))

Továbbá annak nevezem aminek akarom.....lévén elég butuska politikuska, aki három mondatába négyszer ég be......

vagyok értve?
Előzmény: bevmatmegvan (54)
upi2000 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 56
bocs a hibákért, azért remélem érthető:))
Előzmény: upi2000 (55)
upi2000 Creative Commons License 2007.02.09 0 0 55

Én az Astoriánál hallgattam végig a műsort, a himnuszok után rögtön hazaindultam, sajna a Deák tér felé. Mikor kiértem a Filmmúzeumhoz, már hatalmas látszott, h a Deáknál torlódik a tömeg, és némi füst is volt, de mert nem egészen értettem, továbbmentem. A Madách tér közepén jártam, mikor a tömeg megindult visszafelé, de akkor már jöttek is a lovasok, a vízágyúk, meg a rohamrendőrök. Persze, olyasmi, hogy felszólítás, nem volt, teljesen váratlanul ért a dolog. Nem akartam a bepánikolt emberek között futni, ezért inkább megálltam egy fa mellett, ahol egy nyugdíjas korú férfi és két nénike volt már, teljesen halálra rémülve. A szerencsénk az volt, hogy a rohamsorfal kb. tőlünk 10 méterre állt meg, de azt végignézhettem, hogyan ütik az embereket, és hogyan rugdalnak egy férfit, aki a földre került.

Elég döbbenetes volt látni, hogy a már egyértelműen menekülő embereket kergetik, és ütik őket, ahol érik. Én ott senkit nem láttam, aki ne visszafelé ment volna, nem is tudom, hogy ez miért nem felelt meg a (yébként nem hallható, de állítólag megtörtént) felszólítás utáni távozásnak, miért kellett még válogatás nélkül verni az embereket?

Mikor megálltak a rohamozók, és a lovasok is már visszafelé jöttek, szóltam az öregeknek, hogy most pucoljunk, és elindultunk visszafelé, aztán az első mellékutcába el is mentünk. Persze, odaérni sem volt egyszerű, mert közben folyamatosan lőtték a könnygázgránátokat (az egyik kb.2 méterrel tőlöünk esett le), és mint kiderült, gumilövedékeket is. Már majdnem beforgdultunk, mikor egy srácot nem messze tőlünk eltaláltak, csúnyán felszakadt a hasfala. Mindez akkor, amikor, ismétlem, mindenki visszafelé ment!! Azokat se irígyeltem, akik a Filmmúzeum előtt torlódtak össze (egyébként barmi tömeg lett, hiszen a sok ember ennyi idő alatt nem tudott elvonulni az Asztória környékéről, a Metró sem járt), mert szépszámmal repültek be közéjük gránátok.

Nekem ennyi elég is volt, elmentem az Operáig, onnan haza, de az "élmény" megmaradt!!!

Azt, hogy ezek után Gergényi maradt, és az, ahogy az egészet elmaszatolták, összemosva néhány valóban hőzöngő alak baromságaival ezt az egészet, újkori demokráciánk legszégyenletesebb eseményei között fogják nyilvántartani!!

bevmatmegvan Creative Commons License 2007.02.09 0 0 54
Én elfogadom, hpgy neked tetszik a mártíriuszozás, meg miegyéb! De azért azt erős túlzás állítani, hogy mivel nem tudta megnevezni a támadókát, nem volt támadója, és esetleg megverette magát!
Előzmény: zuglo_14 (52)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!