Keresés

Részletes keresés

XANTIi Creative Commons License 2014.06.06 0 0 547

Hol nő az infláció? DEFLÁCIÓ van! Megmondta az MTI meg az igazmondó TV.

Az, hogy van normális óvoda, utca, közrend és világítás, az nem fejlődés.

Alapvető kötelesség az adókért! Amik idáig sem voltak kicsik! Meg a rezsinek csökkennie KELL!

Előzmény: pandur64 (546)
pandur64 Creative Commons License 2014.06.06 0 0 546

Ha nő az infláció, vele együtt emelkedik az adó, mivel a város költségei is emelkednek. Ha azt akarod, hogy a város ne fejlődjön, tüntess minden adó ellen. Viszont akkor ne járjon a szád, hogy miért sötét az utcád, miért nem veszik fel a gyerekedet az óvodába, miért kátyúsak az utak. Aki azt hiszi, hogy minden ingyen van, az sajnos téved. Érd nagyot fejlődött az utóbbi években, és ez pénzbe kerül. Mindegy, melyik ujjunkat harapjuk, mindegyik fáj. Ha nincs fejlesztés és nincs alacsony az adó, az se jó, ha van fejlesztés és magas az adó, az se jó. Lehet választani!

Előzmény: csekmet (544)
XANTIi Creative Commons License 2014.06.06 0 0 545

Adó EMELÉS nincs. Csak igazságos teher megosztás. Meg új adók. Az új az ugyi nem emelés. Mint a KGFB-n a 30%!!! Minap valaki a SPORTADÓ bevezetését javasolta. Legyen miből fenntartani az egyébként tutti bukó stadionokat. A szép újakat is. De lehet járuléknak, hozzájárulásnak esetleg regisztrációs díjnak is hívni. Utóbbi esetekben még annyira sem kell adminisztrálni esetleg az EU felé.

Előzmény: csekmet (544)
csekmet Creative Commons License 2014.06.06 0 0 544

2010-ben a választások előtt senki nem gondolta volna, hogy a Fidesz-KDNP adóemelésre készül. Még abban az évben adót emeltek. Nem is keveset.

Most amikor már nincs hitel amit az állam majd átvállal mi a fenéből fizetik majd a 100 milliókat a kézilabdás lányoknak? Miből működtetik az uszodát a sportcsarnokot? Nyereséges még sehol sem volt sportcsarnok. Nehéz elfeledni a választás utáni adóemelést. Mondják ki előre!

 

 

                               NEM LESZ INGATLANADÓ EMELÉS ÉRDEN, SŐT CSÖKKENTIK A CSATORNA ÉS VÍZDÍJAT AHOGY A KORMÁNY ÍGÉRTE.

Előzmény: pandur64 (543)
pandur64 Creative Commons License 2014.06.06 0 0 543

Biztos forrásból tudod, hogy lesz adóemelés, vagy csak riogatsz?

Előzmény: csekmet (542)
csekmet Creative Commons License 2014.06.06 0 0 542

"Állandó seggnyalás"? akkor még nem nézted az Érd Tv-t. Az újságról nem is beszélve. Minden számban minden oldalon Mészáros a sikeres polgármester aki a választás után ingatlanadót emelt és megint arra készül. Valószínű nyer, mert nincs alternatívája. A sebeit nyalogató szanaszét osztódó álbaloldalnak befellegzett itt Érden is. Majd fizethetjük a megemelt mészáros adót a semmiért.

 

Előzmény: Diótörő (540)
XANTIi Creative Commons License 2014.05.24 0 0 541

Baloldali értékek? Hol? OV balosabb, populistább Kádárnál.  A maszop egy jobbos piac és nagytőke párti kapitalista hozzá képest. A klasszikus elhelyezkedések ebben az Abszurdisztánban pont fordítottak.

Előzmény: csekmet (539)
Diótörő Creative Commons License 2014.05.24 0 0 540

Most mát úgyis off, de nem baj.

Nem tudom, hogy melyik híradót nézzem. Utoljára az ATV-t néztem, de az tele van gázolásokkal, gyilkossággal, érdektelen riportok, úgy hogy abbahagytam

 Vissza az M1-hez, mégis csak köztévé. Állandó seggnyalás, hogy mennyire jól áll az ország, OV-t minden nap bemutatják alulról filmezve, úgy nagyobbnak látszik. A többi párt neve csak akkor van megnevezve, ha a téma lejáratós. A kém ügy, a 100 milliók dögivel, egész véletlenül éppen a választások előtt.

 Tegnap OV rádió riportban kérte a magyarokat ne szavazzanak másra, mert azok Mo ellenségei.

Komolyan mondom, mintha a Kádár érában lettem volna, pedig nem vagyok fiatal, abból is megértem nem is keveset.

Okádék az egész.

csekmet Creative Commons License 2014.05.23 0 0 539

Igen, nem különb sokkal a másik sem, de az az egy nem vethető a szemére, hogy a baloldali értékekkel tetszeleg. Most semmi más nem ad "ideológiai" töltetet a baloldalnak mint az Orbán gyűlölete. Azon kívül, még az egymás ekézésével foglalkoznak. Majd amikor az "istenadta" véleményt mond megint,  kezdődik a versenyszabályok kritizálása. Ha vasárnap 13 fideszes befut, a négy jobbikos mellett akkor megint jön a nyafogás, meg a lejt a pálya szövege. Persze az mszp is kap három mandátumot és az lmp is 1-et. Ez csak jósolgatás, de jelentős eltérés nem lesz. Az agonizálásnak vége lesz lassan és reménykedhetünk, hogy jön valami új a bal oldalon.

Előzmény: bugadoktor (536)
XANTIi Creative Commons License 2014.05.22 0 0 538

Van abban valami pozitív, hogy több USA államban csak jól szituált, befutott emberek indulhatnak képviselőségért. Akiknek már van vagyonuk. Akiknek van vesztenivalójuk. Vagy már bizonyítottak az üzleti életben. Akik legalább elvben nincsenek rászorulva a sumákra, mutyira.

A mi példáink olyanok, hogy a csóró farmernadrágosból 10-15 év politizálás után milliárdos lesz. Meg a teljes pereputtyának. Persze szigorúan legális bevételekből. Átláthatóan.

XANTIi Creative Commons License 2014.05.22 0 0 537

A harácsolás, végtelen kapzsiság nem pártfüggő. Csak mindíg az uralkodó van szabadlábon és onnan gyalázza a többit.

A nagy multi cégek valóban rosszul fizetnek. De ott nem lehet a TB-vel és hasonlókkal mutyizni mint a vállalkozói körben. Viszont stabilabb állás mint egy kamikaze vállalkozó félig zsebbe/félig minimálbéres felállása.

A jövedelmek szétszakadása gyorsuló ütemben folyik. Volt a közelmúltban akinek napról napra gyarapodott a rábizonyított vagyonnövekménye. A szolid kerületi polgi milliárdos valójában. Pedig világ életében csak a politikából élt.

Ismert az a vállalkozó aki 1000 millió közeli osztalékot vett ki 1 év alatt, míg a 100 dolgozója összesen 100 millió fizetést kapott. Érden is érdekelt.

Kapitalizmus. De mi a jobb? Tud valaki jobbat? Feudalizmus? Cucializmo? Kommunyizmó? Anarchia? Sarija és iszlám? Ősközösség/cserekereskedelem?

Előzmény: csekmet (535)
bugadoktor Creative Commons License 2014.05.18 0 0 536

"Vajon mennyit keres egy tescós pénztáros Ausztriában és Mo-n?"

 

Elárulom: semennyit, mert a Tesco nem működik Ausztriában, de nem ezzel a résszel van gondom, hanem azzal, hogy a multik mennyit fizetnek az alkalmazottaknak?

Vesd össze az állam által, a közmunkásoknak fizetett bérrel (47.000,- Ft), ami NEM éri el az országosan kötelező minimálbért.

Ki is akkor a kizsákmányoló?

Előzmény: csekmet (535)
csekmet Creative Commons License 2014.05.18 0 0 535

Ha az a volna ott nem lett volna! Mi lett volna ha '94-ben' nem a mostanihoz nagyon hasonló választási rendszer lett volna?  Ez van és kész. A másikak sem voltak különbek. Vajon hányszor léptek fel a tipikusan baloldali kérdésekben a nemzetközi fórumokon? A multik megalázóan alacsony béreikkel kapcsolatban pl. Vajon mennyit keres egy tescós pénztáros Ausztriában és Mo-n?,, Azért sipárognak azonnal, ha a multikat, bankokat sérelem éri!

 

Meg kellene változtatni a nevüket MSZP helyett MKP Magyar Kapitalista Párt., hiszen minden vezetőjük dúsgazdag milliomos. Tisztelet a kivételnek.

Előzmény: riminyák (531)
ügyefogyottérdi Creative Commons License 2014.04.10 0 0 534

Egy apró szösszenet mert CBA-val kapcsolatos. Egy ismerősöm mesélte,aki a körökben dolgozik, hogy már a választások előtt 2 héttel a CBA(Lázár testvérek cége és lézer jankó érdekeltsége) a verérkari épület nagytermében már elkezdte a győzelmi bulira történő készülődést. Klf. méregdrága egzotikus zöldségek,gyümölcsök és más nagyon drága alapanyagok kerültek beszerzésre a svédasztal elkészítéséhez. Természetesen ez az előkészület a vasárnap éjszakára a nyertünk bulira ment. Szóval ez mutat valamit. Ja és az is mutat valamit, hogy milyen áraik is vannak ennek a cégnek és érdekes módon az egyetlen magyarnak titulált élelmiszerkereskedelemmel foglalkozni engedélyezett szervezet. Nesze neked korrektség. Tán gondolkodni kéne a magyarnak,ha tudna mivel.

 

riminyák Creative Commons License 2014.04.09 0 0 533

Ez azért nem biztos mert aki elment a törzsgárda volt valamint a függőségben lévő állami alkalmazott réteg, romák stb.

Ma két romát hallgattam lennt a faluban pont arról beszélt hogy miért is mentek szavazni...(a többit rád bízom, szóbeszéd!)

Előzmény: Diótörő (532)
Diótörő Creative Commons License 2014.04.09 0 0 532

Nem tudom, nem értek hozzá, hogy ha még elmentek volna 1 millióan, akkor miért gondolják, hogy mindegyik a kormány váltásra szavazott volna?

 Szerintem ugyan ilyen arányban lettek volna azok a szavazatok is. Bár ki tudja?

Előzmény: riminyák (531)
riminyák Creative Commons License 2014.04.08 0 0 531

70 % körül Orbán bukott volna...persze a Jobbikkal összeálltak volna...

Előzmény: Diótörő (530)
Diótörő Creative Commons License 2014.04.08 0 0 530

Hogy én kibic vagyok-e, vagy sem, meg hogy van helyem ebben az országban, vagy nincs, arról most nem nyitnék vitát.

Amúgy szavamat visszavonva mégis elmentem szavazni, de minek?

Ilyen figurákkal, mint Gyurcsány,Bajnai, de számomra főleg az örökké kócos Fodor Gáborral nem sok esély volt a kormány váltásra.

Akik rájuk szavaztak, azok nagyon nem akarták a Fideszt, de talán őket sem.

De szerintem ne itt vitassuk meg ezt a témát, mert nem ennek a topicnak a tárgya.

Előzmény: ügyefogyottérdi (528)
pandur64 Creative Commons License 2014.04.08 0 0 529

Bajnai Gordon azt mondta, hogy aki nem megy el, az Orbánra szavaz. Vagyis te Orbánra szavaztál. Üdvözöllek a Fidesz táborában, köszönöm a többiek nevében is szavazatodat!

Előzmény: Diótörő (527)
ügyefogyottérdi Creative Commons License 2014.04.08 0 0 528

Csak saját egyszerű emberi vélemény!

 

Én azzal nem dicsekednék, -hogy azzal a jogommal,amit születésemtől eredően kaptam,mint ebben az országban született és állandó lakcímmel itt élő polgár- hogy nem megyek és mentem el szavazni. Erre nem kéne büszkének lenni,mert az ilyen embernek itt nincs véleménye tehát,mint egy kibic lézeng a semmibe. Kvázi a kibiceknek nem is igen van helye ebben az országban.

 

 

Előzmény: Diótörő (527)
Diótörő Creative Commons License 2014.04.06 0 0 527

Na ezért nem megyek el szavazni már harmadszor, mert az egyik szarházi társaság után jön a következő szarházi társaság és így tovább.

 Miben különbözne egy újabb szarházi társaság?

Megszédülne a felkínált tízmilliók láttán és tartaná a markát.

És ebben az a röhej, hogy minden bizonnyal én is ilyen szarházi lennék, ha tíz milliókat dugnának a zsebembe.

egy simabőrű Creative Commons License 2014.03.31 0 0 526

Harmat Béla három ciklust nyomott le ,kapott egy Renault. Döcsa átvette , Ti pedig kétszer kaptatok skodákat, amit a végén leváltottatok a terepjárókkal.  A kirúgott jegyzők meg elvitték az autókat potom pénzért. Ne rizsázz! 

 

Természetesen megcsináltátok a saját külön bejáratú parkolótokat is. A nép pedig menjen abba a szégyenteljes sártengerbe amit te nyilván parkolónak neveznél.

 

Gyenge vagy nagyon, nincs mit mondanod  a tényekre. Arra válaszolj már egyszer mire költöttétek a 14 milliárdot amit az állam átvállalt? Ment a lé a harkai- bagázsnak mi? 

 

Az egész tanácsadó banda ami a polgármestert körül vesz a mai napig telhetetlen.

 

Arra válaszolj hol van a könyvvizsgáló akit idehoztatok a Rocskai kirúgása után? Mennyibe kerültek a kirúgott jegyzők, a főépítészek a kirúgásuk után?

 

Kinek a pénzével szórakozott a polgármestered minden következmény nélkül?

 

 

Előzmény: xy333 (525)
xy333 Creative Commons License 2014.03.30 0 0 525

Minden polgármester kapott szolgálati autót. Harmat és Döcsa is. Meg az alpolgármesterek. Meg a jegyzők.

 

Nagyon magad alatt vagy? Szedjél xanaxot vagy prozacot!

Előzmény: egy simabőrű (524)
egy simabőrű Creative Commons License 2014.03.28 0 0 524

Nem az a baj, hogy szolgálati autóval jár.Az a baj, hogy mivel jártak az elődei és hányan pöffeszkednek még rajta kívül a szolgálati autókban. Mi volt előtte? Ki kapott szolgálati autót a nagyvezír előtt, Ez a kérdés.

Előzmény: ügyefogyottérdi (523)
ügyefogyottérdi Creative Commons License 2014.03.04 0 0 523

Györgyi666

 

csak annyit szeretnék a gondolataihoz hozzátenni, hogy az érdi szavazásra jogosultak döntöttek úgy,hogy a nagyember szolgálati autóval közlekedhessen az adójukból 2006-tól napkainkig. Ha majd 2014 őszén más lesz a véleményük,akkor majd kiesik a kocsi a segge alól és hirtelen rádöbben,hogy milyenek is a sajáttal a közlekedési viszonyok,amit Ő kreált a lakosságnak. Már csak tenni kell ezért egy kicsit.

 

Diótörő

 

Létezik olyan szabály,már nem kell meghozni. Kisajátítási eljárásnak hívják ezt a passzust. Azonban akkor aki ezt elkezdi,annak érdekében kell,hogy álljon és egy ilyen ingatlant akkor hasznosítani kell. Szerintem Érden az ominózus ingatlan hasznosítása sem a helyi,sem a magasabb állami irányítási szervnek nem érdeke.

Diótörő Creative Commons License 2014.03.03 0 0 522

Egy híradóban I.Orbán és Köhécselő Tarlós arról beszélgetett, hogy egy Andrássy úti házat a tulajdonosa nem akar átépíteni stb.

Erre azt mondta I.O., hogy majd hozunk egy törvényt és akkor el lehet venni ( elbitorolni ) az ingatlant a tulajtól.

Itt nem lehetne hozni egy olyan törvényt ( rendeletet ), miszerint egy közfeladat ellátására alkalmas telket ( már ha ráépítenek ), ha x ideig nem építik be, akkor elvehesse az állam ?

 És máris megoldódna a gond.

 Én kocsival könnyen elmegyek a diósdi Sparba, főleg a parkolója miatt szeretem, mert télen nem havazik rá, nyáron nem lesz meleg,ha esik nem baj, klotyója is van ( öreg korban eléggé fontos ), na meg lottózója.

Györgyi666 Creative Commons License 2014.03.03 0 0 521

Hát még a harangjáték! Ne hallják a polgármesteréknél, hogy a lakos autóját hazavágják a középkori utak!

 

Előzmény: Törölt nick (475)
Györgyi666 Creative Commons License 2014.03.03 0 0 520

Ejnye kedves Anti! állampolgár akarsz lenni a saját hazádban? Micsoda utópia!

Előzmény: X ANTI (502)
Györgyi666 Creative Commons License 2014.03.03 0 0 519

Édesanyám halála után zárták be a CBA-t, azóta ebbe az üzletláncba nem is járok, valóban nem vagyok én sem elégedett vele

.

Előzmény: riminyák (505)
Györgyi666 Creative Commons License 2014.03.03 0 0 518

Bocsánat, de amikor még a CBA működött, akkor igen nagy forgalma volt és igen messziről is eljöttek kocsival vásárolni. Az üzletház zöldségese és hentese így sem nagyon zsúfolt.

Amióta becsukott a CBA busszal kell eljárnom, cipelnem, s ezt teszi a bottal járó idős is, oda is csukják őt a buszon leszálláskor,  NEM A PŐOLGÁRMESTER, mert az kocsival jár! 

 

Így bizony úgy tűnik, hogy máshol van a fizetőképes kereslet, mert rákényszerül, hogy kocsival, vagy 500 Ft os buszjeggyel odamenjen!

Nincs ám mindenkinek céges autója!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: X ANTI (508)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!