Dávid és Erik egymás szavába vágva: Hogyne olvastuk volna… Rengeteget átolvastunk és nagyon örültünk neki. Még a mocskolódásoknak is, hiszen ez is csak azt jelenti, foglalkoznak velünk. Pláne, hogy a fikázók többet foglalkoznak velünk, mint a valódi rajongóink. Ezen csodálkoztunk is, nagyon pihent agyak ülnek a gépek mellett, de ez nem zavar minket, lesznek akik szeretik a zenekart, lesznek akik nem. "
nemtom, én szeretem őket... számomra több benne a mondanivaló, mint a no, thanx-ben. ez a véleményem. és lehet, hogy ők is sok mindent gyúrnak össze, de még így is eredetibbek, mint ez a vadiúj banda.
"a depresszió legalább jobb. (van mondanvaló benne és az énekes sem hamis" elviselhetőbb egyébként nem tom láttad-e őket élőben, de, hamis hogy Korn és Tankcsapda kópia összegyúrva, az meg nem tudom mennyire megbocsátható
jaja... csak a depresszió legalább jobb. (van mondanvaló benne és az énekes sem hamis :) (jah, és most jött ki a negyedik album) amúgy nekem már vagy egy hete folyamatosan mesélik, hogy van ez az új banda meg hogy ilyen meg olyan jók... hát, végre vettem a fáradtságot és rájuk kerestem. naon gagyi. nem tudom felfogni, hogy mit lehet egy ilyen dologban szeretni és élvezni. nem vágom, mi újat mondanak. sztem csak annyit mondanak, hogy <újat mondunk, hallod. de amúgy arra neked kell rájönni, hogy mit, mert nem fogom itt most kifejteni. az nem lenne elég új, ha kimondanám, amit mondok>. naon ratyi, télleg. amúgy van valaki bennfentes, aki elmondaná nekem, mi ez az egész emó dolog? mert nem értem. ahány cikket eddig olvastam, nem magyarázta el úgy, hogy rájöjjek a nyitjára. mert eddig csak az jött le, hogy akinek vannak érzései, az emó; aki szereti az állatokat, az amó; aki gondol néha öngyilkosságra, az emó; aki fura képeket csinál magáról, az emó... NEM ÉRTEM! akkor a világon minden ember emó? persze, az öltözködés meg a miegymás - de basszus, én csak annyit látok, hogy minden zenei stílustól loptak valamit és aztán összerakták maguknak ez az új életérzést... télleg örülnék, ha valaki felvilágosítana... előre is köszi...
Hogy is lehetne komolyan venni egy olyan embert aki csak azért szereti az athleticset mert megnézett egy spanyol filmet... Meg alaindelon gengszterfimek szereplőit idézgeti... Szerintem a Zana gagyibb mint a no, thanx!
Az egyik Ganxta Zolee. A keménykedő szövegei különböző hatást gyakoroltak az emberekre: vannak, akik megütköztek a trágárságán és a szövegeiben megfogalmazott felfogáson, mások odavannak érte, hogy milyen szókimondó mer lenni, vannak, akik szerint mű az egész. Én azt a véleményt osztom, hogy nem szabad véresen komolyan venni, mert valószínűleg ő sem veszi teljesen komolyan amit csinál, saját műfajának félig-meddig paródiája. (Ami különség lehet a No Thanxhez képest, hogy ezek a fiúk nem biztos, hogy ezt észreveszik magukon, míg Ganxta nyilván tudja).
A másik a Piramis. Nem voltak megcsinált zenekar, és azt sem lehet mondani, hogy államilag támogatottak voltak(arra később ott volta a Dinamit), de a hetvenes évek második felében rájuk osztották azt a szerepet, hogy az akkori vezetők által nemigen kedvelt "őszinte, kőkemény" rockra éhező tinik elsőszámú kedvencei legyenek. Egyrészt dalaikban ott volt a "csöves" életérzés, ugyanakkor mégis konszolidáltabb formában, mint a náluk is őszintébb, kőkeményebb zenekaroknál, pl. P.Mobil. Most a No Thanxszel próbálnak szemfülesebb producerek egyfajta XXI. századi "Piramis-jelenséget" kialakítani. Látják bennük, hogy a fiatalság egy része vevő a dalaikban megfogalmazott életérzésre, de még elfogadható keretek között vannak. A szövegben hangzatosan szájbarágják a mondanivalót (újabb nemzedék, ami régi,mind elég, elsöpör, hurrikán, vulkán stb.), így az erre vevők úgy érezhetik, ki van eresztve a gőz, kimondták helyettük, ami kell, ki vannak elégítve.
Egy szívnek látszó luftballon szétdurrant egy hajnalon, és tűzvörösre kente át a város minden ablakát. Színes lett a színtelen, és égbe rántott hirtelen vagy száz zsinórral vállamon száz szerelmes luftballon.
Száz szerelmes szív az égen száll a szélben kéz a kézben. Egy te vagy, s egy én vagyok. csak ámulnak az angyalok, hogy szárnyak nélkül, hogy lehet, hogy felhőn járnak emberek. Kit érdekel, ha jó nagyon?! vidd a szívem luftballon!
erre találtam magyar fordítást kinek vicces kinek nem még mindig jobb, mint a No Thanx
99 Lufi
Hazafelé az egyes busszal száguldottunk kettőhússzal Marikánál felszállt egy lány, látszott rajta épp hogy nem hány Nem ismertük egymás nevét, megfoghattuk mindkét keblét Mézédes volt az ő csókja, de többé nem áll velem szóba
Villámgyors a sárga busz - közelít az állomás - nem találjuk már a lányt, hazafelé buszváltás Mosonszolnokon torkunkból felhangzik, hogy Manowar Vaskos hangunk messze száll, tőlünk zeng a busz s az éji határ
Szerencsésen megérkezünk, nem törjük el lábunk kezünk Látszik rajtunk nem is kicsit - megártott a kocsmavizit A bökős víz már nem kell nekünk, kocsmába csak fröccsért megyünk A pultnál bor és szóda vár, a nagyteremben szól a Szécsi Pál
Neunundneunzig Glas mit Spritzer, Sodawasser Weinkanister Wir sind aber harte Leute, Busen schnappen ist die Freude! Riefen: 'Trinken durch die Nacht!' Früh beenden nie gedacht Pferdescheisse Morgen kommt, ich schlafe auf zwei Luftballoons
Felkelt a nap reggel lett, ébredtem egy nő mellett Mocskos jó segg, feszes cicik, szájában még ott a cigi Elnyomja és kedvemre tesz, rózsás ajkán nincsen retesz Folytatódjon hát a show, énekeld: csöcsözni jó! (forrás: www.froccsocs.uw.hu)
Évek óta úgy nevelsz Hogy mit szabad s miért Hogy mitől lenne jó Hogy mért ne hulljunk szét! De hagyjuk ezt a rossz dumát Hasztalan a szó Úgyse látsz belénk Mi tudjuk mi a jó
Mert mi vagyunk a hurrikán Ezer éves út után Mindent felkavar Készülj fel: most mi jövünk!