Dupla adagban feleannyira, mint az Algopyrin. Csak akkor veszem be, ha nincs az utóbbi.
Most akkor az algopyrint fel kell majd iratni?
Nem hiszem. Egyszerűen csak gyógyszertárban lehet ezentúl is árusítani. A gyógyszerészek alighanem rájöttek, hogy az új szabályozást nem tudják megakadályozni, hát kibulizták, hogy a legnagyobb forgalmú gyógyszerek mégis maradjanak meg nekik.
Remélem, ezen még fognak változtatni, nekünk jó irányba. Addig is a gyógyszerészlobbi monnyon le... :-(((
A szex egészségtelen mert gerincsorvadást okoz, az asványvizek 500 mg feletti ásványianyagtartalma hosszabbtávon már káros a szerveztre. A neoliberális unio legalább foglalkozik velünk és innovatív. :)
Tök jó, hogy az Algopyrin lett volna az egyetlen, ám annál fontosabb ok, hogy patikán kívül is lehessen gyógyszert venni, erre azt is betilcsák
Francba. Utánanéztem, igaz. Indoklás: hosszabb távú szedése befolyásolja a vérképet. Igen, tudom, benne van a dobozában található tájékoztatóban. És akkor mi van? Ha gyógyszertárban veszem meg, nem befolyásolja a vérképet? Soha egyetlen patikus nem említette ezt, nekem meg ez az egyetlen vény nélkül kapható gyógyszer, ami valamennyire hat a migrénemre. Mennyire örültem, hogyha netán szombat este kifogy, könnyen, gyorsan szerezhetek belőle...
Aszpirint lehet majd kapni a benzinkúton. Pedig az meg befolyásolja a véralvadást, ha valaki bekap kettőt a fejfájására, de közben vérző fekélye van, az sokkal veszélyesebb, mint ha beszed egy-két Algopyrint... :-((((
De! A lefekvés sokkal egészségesebb... bár ha most elképzelem, hogy két tüzes, húsz éves szöszivel kellene... hát az nekem már egészségtelen lenne. ;-)
Szerintem csupán unatkoznak a politikusok. Már minden hülyeséget kitaláltak, amit csak lehetett, Hitlertől-Bushig, és nincs tovább. Be akarják bizonyítani hogy mennyire nélkülözhetetlenek továbbra is.
Nem érdemes háborogni.
Kisérletet folytatnak velünk. Azt tesztelik a patkányok, hogy hány fal között vagyunk képesek még megtalálni a kijáratot, a körénk épített, szabvány- és paragrafus-labitintusukból.
"Muszáj minden szarságra újabb szabálykönyveket, tiltásrendszereket, bizottságokat, ügyosztályokat, kommandókat felállítani?"
Olvasgass néha szervezési szakirodalmat, onnan könnyen rájöhetsz, hogy a szervezeteknek ez a természetes állapota. Amelyik nem erre törekszik az a különös, az az extrém! :))))))))))