Keresés

Részletes keresés

Angelch Creative Commons License 2009.05.07 0 0 223

Csajok!!!!

Pénteken aki jön szülinapozni az 7re jöjjön USChez,ott lesz a tali és akkor után eldöntjük h mi h legyen:)

Mindenkit várunk:)

Sok puszi:Angel

B.Bee Creative Commons License 2009.05.06 0 0 222

Szia Nünü!

Veled álmodtam :)

Egyébként igen, én spec. érettségiztem. :)

Pusz.

Előzmény: NünCheer (220)
Angelch Creative Commons License 2009.05.05 0 0 221

Sziasztok!!!

Szeretnék szólni mindenkinek, h pénteken szülinapozunk Romkertben!!Szeretném ha mindenki eljönne:)a részleteket majd itt írjuk!!

Puszi mindenkinek!(L)

NünCheer Creative Commons License 2009.05.05 0 0 220

szia!, aha már egész jól vagyok, csak sétálni még nem tudok mankó nélkül, meg azt mondták, hogy műteni kell, de nagyon nem szeretném :S

voltam tnap lent edzésen, remélem csak az érettségi miatt voltatok ennyien.?.

AnnCheer Creative Commons License 2009.05.04 0 0 219
Tökjó, hogy írsz!! :) Ezek szerint gyógyulsz?!
pusz
NünCheer Creative Commons License 2009.05.04 0 0 218

sziasztok!

tnap én is erre tévedtem és nagyon meglepődtem, h az utobbi időben használjátok a fórumot :) (nagyon örülök neki)

iszonyatosan hiányoztok ti is, meg a tánc is,a meccsek, versenyek :)

ugyhogy igyekszem vissza!!!!!!!!

puszpusz Nünüke

DaveSmith#55 Creative Commons License 2009.05.04 0 0 217
Üdv!

Bocsi az off-ért! Van eladó felszerelésem jó állapotban, akit érdekel, nézze meg a következő honlapot.

http://amfocicucc.uw.hu/
Cynthiii Creative Commons License 2009.05.03 0 0 216
haliii:)
na milyen volt a tegnapi meccs + a buli?:)
AnnCheer Creative Commons License 2009.04.26 0 0 215
Őszintén remélem, hogy ezt nem gondoltátok komolyan.
Cynthiii Creative Commons License 2009.04.26 0 0 214
sziasztokk:)
köszi mindenkinek aki kijött szurkolni a tegnapi versenyre:) legalább ők ott voltak...
és akik tegnap ottvoltak,azoknak azt üzenem h jobbulást, és remélem holnapra mindenki meggyógyul...:)
hátha akkor leszünk egy páran edzésen:)
puszpusz
Angelch Creative Commons License 2009.04.25 0 0 213
Sziasztok!
Először is gratulálok annak a 4 lánynak aki ma ott volt és teljesített a versenyen!A többieknek meg csak annyit, hogy köszi kijöttetek szurkolni nekik...tök jól esett mindegyiküknek...
Pusz
AnnCheer Creative Commons License 2009.04.25 0 0 212
helló!

Legutóbb hétfőn voltam edzésen, mert csütörtökönként sajna nem tudok menni:(, ami tisztázva is van. Hétfőn arról beszéltünk, hogy múlt szombaton voltak lányok, akik azt hitték, hogy ha verseny van, edzés nincs és jó lenne, ha ilyen többet nem fordulna elő. Megbeszéltük, hogy nem biztos, hogy lesz most szombaton verseny - csak ha a versenycsapat rendesen dolgozik-, edzés viszont lesz - ez ki is volt hangsúlyozva. Múlt szombaton felvételiztem, tehát azt nem vettem magamra, ma pedig elmentem edzésre és nem volt. Feltételezem, hogy ez a döntés a csütörtöki edzésen hangzott el. Természetesen senkitől nem várom el, hogy mindig észben tartsa tróger személyemet, azt viszont jó ötletnek tartom, hogy az ilyen változásokat felírjuk ide. Nem gondolom, hogy ezt mindig egy kinevezett személynem kéne megtennie, inkább mindig aki épp net előtt van. Amúgy nem tartom valószínűnek, hogy én voltam az egyetlen, aki nem volt csütörtökön. Nem tudom, hogy az esetleges szintén hiányzó lányokat értesítette-e valaki, vagy csak mázlijuk volt, hogy ma sem jöttek el; mert ugye elég sokan vagyunk és csak 5en vannak ma versenyen..
Kíváncsi vagyok, mit gondoltok.

anna
cheerborsó Creative Commons License 2009.04.24 0 0 211

Sziótok!!

Szombati vesenyeseknek találka fél 9kor a Mom park előtt!!! Fellépőszerkót(cipő, bugyi stb...) hozzatok!!! Ja, és ne késsetek m akkor gázban leszünk...

Puszi:

Orsi

U.i.: Wild Roses nagy csapat tagjai! Petrának 185 ft!!!

Angelch Creative Commons License 2009.04.24 0 0 210

Csajok!

Feltettem iwiwre a szombaton készült csapatképet!Puszi

AnnCheer Creative Commons License 2009.04.23 0 0 209
Brigi gyere, akkor kapsz zenét :) és mikor jössz, mert félek, hogy a kis ipododat összenyomom vagy valami, ha mindig nálam van.
cheerborsó Creative Commons License 2009.04.22 0 0 208

Sziótok!!!

A szombati verseny nevezési díja 1500 Ft/fő. CSÜTÖRTÖKI EDZÉSRE MINDENKI HOZZA MAGÁVAL, AKIRE EZ VONATKOZIK!!!!!!!

Akinek tagsági elmaradása van, légyszi keresse meg Csít és rendezze vele a piszkos anyagiakat. És az áprilisi szülinapi pénzeket még mindig szeretettel várom!!!

Cynthi: sajna azok a képek nincsenek meg...de ha elküldöd az email-címed, a bulifotókat megkapod ;)

Puszi:

Orsi

Cynthiii Creative Commons License 2009.04.21 0 0 207
halii!
képeket akaroooooook!!
mondjuk azokat amiket a Charlie csinálnt rólunk hétvégén...:)
vkinek megvan?:)
cheerborsó Creative Commons License 2009.04.19 0 0 206

Sziótok!!!

Következő fellépésünk élő, tv-s közetítése:

ma, 10:00kor a Sport1-en, és

12:40kor az MTV1-en!!!

A csapattal meg majd lesz 1 kis beszédem 7főn...

Puszi:

Orsi

Cynthiii Creative Commons License 2009.04.18 0 0 205
sziasztok!
hát szerintem is hulla gáz hogy 3 ember jelent meg a mai edzésen,amikor Csíék 1000x elmondták hogy ugyanúgy lesz edzés..de még ha az az indok,hogy nemvolt a héten edzésen és enm tudott róla,azis hülyeség,mer akkormeg automatikus lett vna h eljön...brigi majd megírod nekem e-mailbe hogy ki volt ez a lány?:) mert gondolom ez nem publikus:)
amúgy meg tökjó volt a mai nap:)

na puszpusz
brigcheer Creative Commons License 2009.04.18 0 0 204

Sziasztok!

a csüt. nem jött össze de a szombat elég balul sült el....

A mai edzés nem lett megtartva mert 3 ember volt meg egy késö aki negyed 5re ért oda és elég komolyan ki volt akadva h vezetöink mit gondoltak magukról h nem vitték magukkal  nem ez vol a gond hanem hogykb. 4-5 edzésen volt ott!!!!!

Kérdezem én joga van e pattogni mikor mások évek óta güriznek hogy ott tartsanak ahol most vannak... Szerintem NINCS.....

Komolyan el kéne vele beszélgetni hogy megértse azt hogy nem ugy van ahogy ezt ö gondolja és nem csak neki van itt célja......

Bár én sem vagyok itt rég mégis azt gondolom ezt meg kell értenie....

Még annyit mondanék senki nem tökéletes és mindenkinek lehet dolga,de azt abszurdnak tartom h 3 ember jöjjön le..... (kivétel  persze aki meccsen volt)

cheerborsó Creative Commons License 2009.04.18 0 0 203

sorry egy fontos dolog kimaradt...szóval a 2es metró stadionok állomásán a peronon... :)

pusz

cheerborsó Creative Commons License 2009.04.18 0 0 202

Sziótok!

Szombati brigád: ne felejtsétek el h a melegítőben érkezünk és visszük a tatyót is!!! ezenkívül a szokásos ruhák, amik fellépésekhez kellenek!!!!

Aki BKV-val jön, tali fél 11kor a metró PERONON!!!!SENKI SE KÉSSEN!!!!

Puszi:

Orsi

cheerborsó Creative Commons License 2009.04.16 0 0 201

Sziótok megintcsak! :)

Elfelejtettem szólni, hogy a cheer-bulis képek nálam vannak, akit érdekel, juttassa el hozzám az e-mail címét és akkor továbbítom a remekműveket.;) Nekem akkor is a gúlás-képek tetszenek a legjobban :D

Puszi:

Orsi

cheerborsó Creative Commons License 2009.04.16 0 0 200

Sziótok!!! :D

INFO!!!INFO!!!INFO!!! 16-án(csütörtökön) MINDENKINEK lesz edzés!!! Nincsen különszedve egyik bagázs sem, délután 4kor kezdődik az edzés,hangsúlyozom, MINDENKINEK!!!!!

Cynthi: foggalmam nincs h lettek-e képek a csüt-i balhéról vagy nem, megkérdezzük Csíéket, majd akkor tudni fogjuk ;)

Brigi: Semmi gond nincs addig, amíg visszajössz, leszámítva a leheletnyi Brigi-elvonási tüneteket... :) de ha jól vettem ki szavaidból, nemsoká ezen is javítunk ;) VÁRUNK!!!!

Puszi:

Orsi

AnnCheer Creative Commons License 2009.04.15 0 0 199
(L)
brigcheer Creative Commons License 2009.04.10 0 0 198
sziasztok!
Utolag is gratula és bocsi h eltüntem egy rövid idöre...
Cynthiii Creative Commons License 2009.04.10 0 0 197
sziiasztook!

nem tudja vki h a tegnapi buliról kapunk-e esetleg képeket?:)
cheerborsó Creative Commons License 2009.04.09 0 0 196

:) örömmel nyugtázom h ti is használjátok végre a fórumot :)

nyugi, szinti, táncban nincs változás, az akrot variáltuk át kicsit, de nem vészes, főpróbán majd meglátod ;)

a hajunk a show miatt valószínű össze lesz fogva

és akkor a kellékek, még 1x: fekete cipő (sport+magassarkú), harisnya (testszínű), franciabugyi (piros), nyakbaakasztós melltartó, smink

mindenki hozzon mindent és legyetek pontosak!!!

puszi:

orsi

nekomilinyenyec Creative Commons License 2009.04.08 0 0 195
sziasztok!én is catlakozok a BKVsokhoz:Dviszont max. fél11ig maradok...puszi mili
B.Bee Creative Commons License 2009.04.08 0 0 194

Üdv!

Csatlakoznék a BKV-sokhoz. Feltéve, ha megtalálom a 30-as busz megállóját. :)

Pusz, Rebi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!