sziasztokk:) köszi mindenkinek aki kijött szurkolni a tegnapi versenyre:) legalább ők ott voltak... és akik tegnap ottvoltak,azoknak azt üzenem h jobbulást, és remélem holnapra mindenki meggyógyul...:) hátha akkor leszünk egy páran edzésen:) puszpusz
Sziasztok! Először is gratulálok annak a 4 lánynak aki ma ott volt és teljesített a versenyen!A többieknek meg csak annyit, hogy köszi kijöttetek szurkolni nekik...tök jól esett mindegyiküknek... Pusz
Legutóbb hétfőn voltam edzésen, mert csütörtökönként sajna nem tudok menni:(, ami tisztázva is van. Hétfőn arról beszéltünk, hogy múlt szombaton voltak lányok, akik azt hitték, hogy ha verseny van, edzés nincs és jó lenne, ha ilyen többet nem fordulna elő. Megbeszéltük, hogy nem biztos, hogy lesz most szombaton verseny - csak ha a versenycsapat rendesen dolgozik-, edzés viszont lesz - ez ki is volt hangsúlyozva. Múlt szombaton felvételiztem, tehát azt nem vettem magamra, ma pedig elmentem edzésre és nem volt. Feltételezem, hogy ez a döntés a csütörtöki edzésen hangzott el. Természetesen senkitől nem várom el, hogy mindig észben tartsa tróger személyemet, azt viszont jó ötletnek tartom, hogy az ilyen változásokat felírjuk ide. Nem gondolom, hogy ezt mindig egy kinevezett személynem kéne megtennie, inkább mindig aki épp net előtt van. Amúgy nem tartom valószínűnek, hogy én voltam az egyetlen, aki nem volt csütörtökön. Nem tudom, hogy az esetleges szintén hiányzó lányokat értesítette-e valaki, vagy csak mázlijuk volt, hogy ma sem jöttek el; mert ugye elég sokan vagyunk és csak 5en vannak ma versenyen.. Kíváncsi vagyok, mit gondoltok.
Szombati vesenyeseknek találka fél 9kor a Mom park előtt!!! Fellépőszerkót(cipő, bugyi stb...) hozzatok!!! Ja, és ne késsetek m akkor gázban leszünk...
Puszi:
Orsi
U.i.: Wild Roses nagy csapat tagjai! Petrának 185 ft!!!
A szombati verseny nevezési díja 1500 Ft/fő. CSÜTÖRTÖKI EDZÉSRE MINDENKI HOZZA MAGÁVAL, AKIRE EZ VONATKOZIK!!!!!!!
Akinek tagsági elmaradása van, légyszi keresse meg Csít és rendezze vele a piszkos anyagiakat. És az áprilisi szülinapi pénzeket még mindig szeretettel várom!!!
Cynthi: sajna azok a képek nincsenek meg...de ha elküldöd az email-címed, a bulifotókat megkapod ;)
sziasztok! hát szerintem is hulla gáz hogy 3 ember jelent meg a mai edzésen,amikor Csíék 1000x elmondták hogy ugyanúgy lesz edzés..de még ha az az indok,hogy nemvolt a héten edzésen és enm tudott róla,azis hülyeség,mer akkormeg automatikus lett vna h eljön...brigi majd megírod nekem e-mailbe hogy ki volt ez a lány?:) mert gondolom ez nem publikus:) amúgy meg tökjó volt a mai nap:)
a csüt. nem jött össze de a szombat elég balul sült el....
A mai edzés nem lett megtartva mert 3 ember volt meg egy késö aki negyed 5re ért oda és elég komolyan ki volt akadva h vezetöink mit gondoltak magukról h nem vitték magukkal nem ez vol a gond hanem hogykb. 4-5 edzésen volt ott!!!!!
Kérdezem én joga van e pattogni mikor mások évek óta güriznek hogy ott tartsanak ahol most vannak... Szerintem NINCS.....
Komolyan el kéne vele beszélgetni hogy megértse azt hogy nem ugy van ahogy ezt ö gondolja és nem csak neki van itt célja......
Bár én sem vagyok itt rég mégis azt gondolom ezt meg kell értenie....
Még annyit mondanék senki nem tökéletes és mindenkinek lehet dolga,de azt abszurdnak tartom h 3 ember jöjjön le..... (kivétel persze aki meccsen volt)
Elfelejtettem szólni, hogy a cheer-bulis képek nálam vannak, akit érdekel, juttassa el hozzám az e-mail címét és akkor továbbítom a remekműveket.;) Nekem akkor is a gúlás-képek tetszenek a legjobban :D
INFO!!!INFO!!!INFO!!!16-án(csütörtökön)MINDENKINEK lesz edzés!!! Nincsen különszedve egyik bagázs sem, délután 4kor kezdődik az edzés,hangsúlyozom, MINDENKINEK!!!!!
Cynthi: foggalmam nincs h lettek-e képek a csüt-i balhéról vagy nem, megkérdezzük Csíéket, majd akkor tudni fogjuk ;)
Brigi: Semmi gond nincs addig, amíg visszajössz, leszámítva a leheletnyi Brigi-elvonási tüneteket... :) de ha jól vettem ki szavaidból, nemsoká ezen is javítunk ;) VÁRUNK!!!!