Keresés

Részletes keresés

nyman Creative Commons License 2006.11.27 0 0 5

faszer kell az utolso pillanatig varni? Az elmult evben mar tobbszor kotottem neten kotelezot, cascot (netrisk.hu) lakasbiztositast (aegon) stb. nem volt semmi gond. Utazasi biztositast telefonon szoktam.

 

Ha meg kivalasztottad a megfelelot, akkor ellenorizd le a biztosito oldalan es kosd meg ott, ha maskepp nem megy. Nem olyan bonyolult.

Előzmény: pernahajder (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.11.27 0 0 4
Lúzer))))
A falu Bikája Creative Commons License 2006.11.27 0 0 3
:0)
Előzmény: Pávek úr (1)
Pávek úr Creative Commons License 2006.11.27 0 0 2
gratula ;)
Előzmény: A falu Bikája (0)
Pávek úr Creative Commons License 2006.11.27 0 0 1
(00rbán)!
Előzmény: pernahajder (-)
A falu Bikája Creative Commons License 2006.11.27 0 0 0
flet0
Előzmény: pernahajder (-)
pernahajder Creative Commons License 2006.11.27 0 0 topiknyitó

"Egyáltalán nem tisztelt biztositás.hu!

 

Az Önök inősíthetetlenül gyenge színvonalú szolgáltatása és pimasz üzleti magatartása miatt nem kívánok Önökön keresztül biztosítási szerződést kötni.

 

A mai napon internetes honlapjukon kiválasztottam a számomra megfelelő biztosítót az általam üzemben tartott gépkármű felelősségbiztosítási szerződésének megkötésére. A szerződéshez szükséges adatokat hiánytalanul és pontosan feltüntettem az Önök hanlapjának rovatai szerint. Az adatok elküldése után azonban továbblépésre nem volt lehetőség, így a biztosítási szerződés megkötésére nem volt mód.

 

Az Önök által a honlapon megadott telefonszámon hívásomat 3 próbálkozás és több perces várakozás után sem fogadták, az autamata folyamatosan arról tájékoztatott, hogy minden ügyintézőjük foglalt.

 

Felszólítom Önöket, hogy a szerverükre eljutattott valamennyi személyes adatomat haladéktalanul töröljék és ennek megtörténtét 3 napon belül hiteltérdemlően igazlják, ellenkező esetben a jogosulatlan adatkezelés konzekvenciáit fogom akár bírósági úton is érvényesíteni Önökkel szemben.

 

Tájékoztatom továbbá Önöket, hogy jelen levelemet az Index fórumán nyilvánosságra hozom."

 

aláírás.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!