Keresés

Részletes keresés

baloghatti Creative Commons License 2017.12.12 0 1 430

Furcsának találom ezt az oldalt... Van akit dícsérnek és van akit szidnak, pedig a címéből elég nagy negatívság sugárzik. Meg is ijedtem amikor a Fux doki( Dr. Fux Attila állatorvos) nevét is megtaláltam, azt hittem valaki őt is szidja, pedig mi szeretjük...Megnyugodtam viszont, amikor olvastam a hozzászólásokat róla, mert pozitívan nyilatkoznak róla az emberek. Mi több, mint 10 éve ismerjük, 6kutyánkat operált mindenféle problémákkal( ivartalanítások, törés, szalagszakadás) nagyon jó véleménnyel vagyunk róla, ezért szívesen is ajánljuk itt ezen a furcsa oldalon

nik88 Creative Commons License 2017.11.25 0 0 429

ugyanevvel a véleménnyel vagyok, én a csincsillám vittem oda, altatták törés miatt..sose kelt fel..

Előzmény: Piaggiomc4 (421)
Gizusbácsi Creative Commons License 2017.11.16 0 0 428

sziasztok, jó szívvel ajánlom Nektek a Budaörsi VetLabor Állatorvosi Rendelőt, különösen

 

DR.KELE ZSUZSANNA állatorvost.

 

hihetetlen empátiával dolgozó, kedves teremtés. Sajnos két ízben is igénybe kellett vennünk a segítségét,  leukózisos 12éves cicánkat és  nagyon öreg,beteg kutyánkat kellett elaltatnunk. Mindkét állat esetében mellettünk  volt, és velünk együtt sírt... azt hiszem, hogy ilyen egy igazi állatorvos.. Remélem,még nagyon sokáig járhatunk hozzá...

Dollykám Creative Commons License 2017.11.12 0 0 427

Én is szeretnék hozzászólni. Kispesten rendel dr Kovács István (19.ker.József Attila u.36-42), ha jót akartok hozzá semmiképpen ne vigyétek kedvenceitek. A cicánk 15 évesen vesebeteg lett, naponta vittem infúzióra, mert hittünk neki hogy meggyógyul. Sajnos a sok tortúra ellenére sem lehetett rajta segíteni, pedig az orvos azt momdta, hogy meg fog gyógyulni. Annyi emberség sem volt benne hogy mikor haldoklott a cicánk, kértük jöjjön ki, altassa el, mert szörnyű volt nézni a szenvedését. Jó pár hónappal később lett egy kutyusunk, gyönyörű, egészséges volt. 5 évesen rosszul lett, akkor sajnos megint hozzá vittük és a mai napig nem értem hogy hogy lehet egy orvosnak torokgyulladásnak állapítani a mérgezést. Péntek este vittük hozzá, vasárnap reggelre meghalt a gyönyörű kutyusom. Már 10 éve együtt vagyunk a mostani gyönyörűségemmel, de ehhez az orvoshoz még oltásra sem viszem.  Szerencsére találtunk egy nagyon jó, megbízható orvost drEőry István személyében (19.ker.Rákóczi u.99.) Ha baj van, akár éjjel is elérhető. Őt mindenkinek ajánlom.

Előzmény: emi724 (422)
tyetye Creative Commons License 2017.11.06 0 0 426

Az én lebénult kutyámat is ő műtötte porckorong sérvvel. Teljesen rendbe jött. :-)

 

Előzmény: Oushyka (408)
oncogito Creative Commons License 2017.11.06 0 0 425

Tőlük nem sajnálom annyira, mint pl. Vajnától.

Előzmény: Matako (424)
Matako Creative Commons License 2017.10.20 0 0 424

Felraknám ide szinte az összes állatorvosi rendelőt. Majd mindenhol 4 órás minimálbérre vannak bejelentve az asszisztensek. Az elmúlt hónapban vagy 5 jól menő állatorvosnál is ugyanez volt. Egy kicsit a körmükre nézhetnének a szervek. 10 ezer alatt rá sem néznek a kutyára de bejelenteni a dolgozót na azt nem, az túl sokba van! 

herkules121 Creative Commons License 2017.10.17 0 1 423

Egy általam meg nem nevezni kívánt állatorvos( jónevű, ismert) vizsgálta meg a kutyámat, akit ajánlottak nekem. Megsérült szegénykém séta közben, fájt a hátsó lába egyik. megnézte, nyomogatta, meg is röntgenezte amihez elaltatta, fenekébe egy nagy csípős injekció. Azt mondta semmi gond, nincs eltörve a lába, szalag nem szakadt, csak meghúzódott. Adott fájdalomcsillapítót otthonra. Sajnos nem javult ugyanúgy sántított 2 hét múlva is, ekkor elégeltem meg és kerestem tovább valakit.

Így akadtam Dr. Fux Attila állatorvosra, aki Budapesten dolgozik Kispesten és kutyák térdéhez ért. Ő megvizsgálta, megállapította, hogy elszakadt a szalag térdében amit nem szabad gyógyszerezni, hanem meg kell műteni. Pár nap múlva megműtötte, tett a térdébe egy speciális vérkészítményt, amit csak ő használ, és már 2 nap múlva jobban volt a kis drágám, mint előtte! Azóta is jól vagyunk, nem is szed már semmilyen gyógyszert és nem is sántít! 

 

Nagyon Köszönöm a doktor úrnak, mindenkinek csak ajánlani tudom Dr. Fux Attila állatorvost!

 

 

emi724 Creative Commons License 2017.08.31 0 0 422

Sziasztok! Messzire kerüljétek el az Állatorvosi rendelő a sánta kutyához (1094. Bp., Páva u. 9-11.) helyet. Az ivartalanításuk undorító hentesmunka, e mellett majdnem sikerült megvakítaniuk a kutyámat. Szemsérüléssel, majd fekéllyel kezelték, majd felvarrták a 3.szemhéját. A varratok a kontroll napján kiszakadtak. Másfél órát várakoztattak a kiszakadt varratú kutyával, majd bazslyogva próbálták hárítani a bajt, gyakorlatilag semmilyen vizsgálatot nem végztek el a kutyán, csupán kiszedték a varratokat, elbagatellizálva a helyzet súlyosságát, és elirányítottak egy szemspecialistához (aki hétvége lévén amúgy sem rendelt). Ott álltunk hétvégén egy súlyosan beteg kutyával, nulla segítséggel... Most már jó kezekben van, de gyakorlatilag perforáció előtti állapotban került műtőasztalra, és nem az Állatorvosi rendelő a sánta kutyához-nak lesz köszönhető, ha egyáltalán megmarad a szeme...

 

 

Piaggiomc4 Creative Commons License 2017.08.25 0 3 421

Üdvözlök mindenkit.Szeretném megosztani veletek szomorú történetünket.Pet vet állatklinika xx kerületi Valéria utcai lelketlen állatorvosát Dr W Gábort.Elvittük hozzá hű társunkat mert nem érezte jól magát.A doktor vizsgálat után közölte,hogy daganata van és vesznek tőle szövettanra mintát.Megtörtént és persze előre kérték a pénzt is.A megbeszélt időben hívtuk őket az eredmény miatt de csak hantáztak,hogy nem kapták meg.Másnap megint hívtam őket de ment a hanta de nem hagytam magam így közölték jó indulatú és kaptunk is műtéti időpontot.Foghúzás meg daganat levétel.(Röntgen persze nem készült).Műtét megkezdése után pár percel közölték kész vannak fogat húztak de műteni nem műtöttek mert rossz indulatú a daganat és ők ezt benézték..Kérdezem én ,hogy csinálták meg a szövettant?Sehogy csak a pénz kellett.Amikor kiderült,hogy rossz indulatú kihúzták a fogát és megpiszkálták a rossz indulatú daganatát.Tehát feleslegesen megkínozták.Egy lelketlen pénz éhes embernek tartom.Pénzt elkéri a vizsgálatokat meg nem végzik el.Így sajnos 2nappal a kínzás után el kellett altatnuk hű tásunkat mert szenvedett és vérzett a száj meg az orra is.Megbántuk,hogy elvittük oda még élhetett volna és szerethettük volna még ha azok a lelketlen sz..emberek nem nyulnak hozzá.

Törölt nick Creative Commons License 2017.08.07 0 1 420

Szívesen ajánlom nektek Pesten a Kiséri Állatorvosi rendelőt, ahol specialistaként foglalkoznak állatok szemészetével és egyéb sebészeti betegségeivel, műtéteket spéci módon végeznek, korrekt árakon. Nekem a kutyám Budafokról lett hozzájuk irányítva, nem tudott felkelni, mindkét hátsó lába nagyon fájt. Dr Fux Attila megvizsgálta, egyik térdében szalagszakadás, másik térdében térdkalácsficamot talált, amit megoperált, 2napra rá már felállt és azóta is jól van! Nagyon köszön Fux Attila állatorvosnak a segítséget, kedvességet és a hozzáállását, szívesen ajánlom bárkinek őszintén!

Bizsu-Döme Creative Commons License 2017.08.07 0 0 419

Sziasztok! Nekem egy kis segítség kéne, tud-e valaki olyan állatorvost aki emuval is foglalkozik.

Az egyik madarunk nem akar felállni, ha még is lábra állítjuk akkor sántít, biceg.

Tutshok Creative Commons License 2017.06.17 0 0 418

Sziasztok!

Novavet (lásd még: LaserVet, Vetfog) Istvánmezei út:

ÉLETEM LEGROSSZABB DÖNTÉSE volt, hogy odavittem a cicám!

Maximálisan visszaéltek a jóhiszeműségemmel és a beléjük vetett bizalmammal. Én is a sok jó véleményt olvasva döntöttem mellettük, hiba volt! Egy szimpla röntgenre vittem a cicám, ami fél órás beavatkozás... lenne... Több mint 1 óra múlva kaptam vissza, a maradék (!) hátsó 4 fogát kihúzták, röntgent egyáltalán nem csináltak, telenyomták szteroiddal (ami teljesen indokolatlan, mert gátolja a sebgyógyulást). Később megtudtam, nem én vagyok az első, akinek a kedvencén olyan beavatkozást hajtottak végre, amiről a gazdit egyetlen szóval sem kérdezték/tájékoztatták. Kérdésemre, hogy mit mutatott a röntgen, csak azt a választ kaptam, hogy nem volt szükség rá, anélkül is látszódott a fogak rossz állapota. A kapott papír szerint a kihúzott fogak elhaltak. De: az elhaláshoz idő kell, egy 2,5 éves, 4 hete teljes fogászati vizsgálaton és műtéten átesett cica esetében képtelenség a fogelhalás.
Nem vonom kétségbe a szakmai tudásuk magas szintjét, de a haszonvágyuk ezt bizonyítottan meghaladja. Csak azt sajnálom, hogy nem volt annyi lélekjelenlétem, hogy veszekedjek velük. Aggódtam a cicámért, aki így a maradék kis hátsó fogait is elvesztette és ott nyávogott fájdalmasan. Csak arra tudtam gondolni, hogy minél előbb hazavigyem a biztonságos kis vackába. Megérdemelték volna, hogy ne fizessek egy petákot se, hiszen nem hajtották végre, amit kértem. Ezúttal szerencséjük volt, de legközelebb egy igazi, lelkiismeretes orvoshoz viszem a cicám.

Sandstrom Creative Commons License 2017.05.12 0 0 416

Sziasztok,

 

Sajnos nekem is hozza kell szolnom ehhez a forumhoz. Most hetfon (majus 8.-an) halt meg imadott kiskutyank 14 es fel eves koraban a dr Juhasz Tamas allaklinikan (11. kerulet).

Dr Annus Katanak hivjak a doktornot, aki ott volt, amikor meghalt. Nem ertesitettek a csaladot, hogy a kutya haldoklik es a rendes latogatasi ido kezdete helyett (de 10 ora) csak 10:45-kor engedtek be a csaladot a haldoklo kutyahoz!!!!! A doktorno vigyorogva kozolte, hogy igen rosszul van mert farkat csovalva kellene a gazdai ele jonnie. Kb 20 percet tolthettunk a kutyussal ezutan elkuldott minket, imadott kutyank ezutan nem sokkal elment.

 

 

Szegyellje magat Annus Kata a hozzaallasaert!!!!!

panni2519 Creative Commons License 2017.04.03 0 0 415

Üdv mindenkinek. Egy jó tanács ha ivartalanitásra vinnéd a kutyád ne vidd a Minivet hez. Bementünk az orvos be se mutatkozott.így nevet  nem is tudok mondaniKérdeztem mire számíthatok a műtét után.gyorsan lehadart valamit ,lecsecseszett h minek ivartalanítom ugyis csak elhízik tőle.Mondtam mert elszökik a szukák után.meg ha nem pároztatom akkor én ugy tudom jobb ha ivartalanitva van

Bunkó alpári stílusban közölte h kössem pórázra meg hogy hol néztm azt h jot tesz nekik az ivartalanitás valami facebook üzenetben.Nem lehettett semmit se kérdezni tőle.A 5 kg yorkimat felbaszta a mérlegre .Egy kesdves szava nem volt a kutyámhoz.Gusztustalan stílusban elküldött a picsába.Sarkonfordultunk és eljöttünl.Nem hogy megnyugtatná az embert h rendben lesz a műtét össze vissza beszélt dobálta a kutyám.Nem tudom hogy lehet ilyen egy állatorvos.

blondieee Creative Commons License 2017.03.27 0 0 414

Kedves Toki 67 

 

Köszönöm együttérzésedet.  Nagyon sajnálom én is ami a kutyiddal történt.  

 

Mai napig nem tudom Őt elfelejteni. Nem is lehet. A szívemben örökre ott lesz. 

A fájdalmam enyhült egy picit. Most van egy lassan 1 éves Beagle kutyusom. Nagyon szeretem. Soha nem fogom hordani a Murmuczokba. 8 hetes kora óta Pesterzsébetre hordom a Valéria utca 87-be. Ez a Pet-Vet Állatklinika. Őket csak ajánlani tudom. Nagyon segítőkészek és kedvesek. Ha még nincs új kutyusod,de lesz,akkor ide vidd. Mi már ivartalanítottuk is a kan kutyusomat náluk. Itt tényleg profi és tapasztalt orvosok dolgoznak.  

Nem érdekel,hogy másik kerületbe kell vinni mert megéri. 

Kívánok Neked sok Boldog évet az új kutyushoz. 

Előzmény: Toki67 (410)
Törölt nick Creative Commons License 2017.03.23 0 2 413

Én megbízható állatorvosként tiszta szívből szeretném ajánlani Dr. Fux Attila állatorvost. Nekünk nagy bajban segített, előtte már több helyen, neves ortopéd orvosok( Egyetemen, Felicavet ) vizsgálták és nem tudták mi a baja szegénykémnek. gerincproblémát sejtettek, meg akarták műteni a gerincét, de a doktor úr megállapította, hogy nem gerincbaja van, hanem kétoldali régebben történt keresztszalag szakadása mindkét térdében és ezért jár olyan furcsán. Egyik térdét már meg is operálta, porcpótlásként kapott a térdébe PRP injekciót is és sokkal jobban van. Másik térde hamarosan szintén operálva lesz.

Szívből ajánlom mindenkinek, nagyon jó, igazán megbízható ortopéd állatorvos ! Mi Budapesten voltunk nála, de rendel több helyen is, honlapja: http:// www.kutyaterd.hu

 

Brilll11 Creative Commons License 2017.02.13 0 0 412

Profivetnél vannak jó dokik!

 

Nyitva tartás: Hétköznap: 8.00-19.00, Hétvégén: 9.00-11.00

+36 27 330-195 | +36 20 317-0988 info@profivet.hu

Előzmény: timicoco (411)
timicoco Creative Commons License 2017.02.07 0 0 411

Tudtok-e az országban egy jó lábspecialista állatorvost. A cicámnak inszakadása van a dokim nem tudja megmüteni, már lassan 2 hónapja szenvedünk, mert mindig ujra begyullad a kis lába, állandó antibiotikumos kezelést kap, de nem jutunk tovább! Választ megköszönném!!1

Toki67 Creative Commons License 2017.02.02 0 0 410

Nagyon sajnálom ami a kutyiddal történt.Őszinte részvétem!

 

Az én Drága kis Beaglem most január 27.-én halt meg .13 éves lett volna áprilisban.

Mindig a XVIII.kerület Wlassics Gyula utcai rendelőbe vittem.NEM AJÁNLOM SENKINEK A LÓDOKTOR  Szentpétery Tímeát!!!!!!Vért vett, találgatott, hogy mi baja a kis kutyámnak, mindenhova ? jelet rakott, hogy vagy ez vagy az.Most a teljes részletet nem tudom leírni, mert kivagyok nagyon.Olyan mintha a gyerekemet vesztettem volna el!!!Ameddig dolgozott náluk Dr Ráday Levente minden jó volt.Ő hozzáértő Jó orvos, de ez a nőszemély egy flegma stb.Lejárt szemcseppet adott, de ez legyen a legkevesebb baj.Ne vigyétek hozzá, ha jót akartok!

Szeretnék egy másik Beaglet, hogy egy kicsit enyhítse a fájdalmam az elvesztése.Gondoltam, hogy a Murmuczokhoz viszem, de köszönöm, hogy leírtad, mert akkor majd keresek mást.

Előzmény: blondieee (394)
Törölt nick Creative Commons License 2017.01.07 0 0 409

Köszönöm szépen, akkor hozzá fogunk menni, ő egyébként is kapott már egy ajánlást ismerettségi körből. Remélem nálunk is tud mondani valami okosat, mert nekünk "láthatatlan" a problémánk, és voltunk már mondva cukrostól kezdve szívbetegen és daganatoson keresztül mindennek...

Köszi még egyszer a választ, 

Szép napot!

Előzmény: Oushyka (408)
Oushyka Creative Commons License 2017.01.07 0 1 408

Szia! A FeliCaVet-et szivbol ajanlom! Nekem ok hoztak rendbe a kutyusomat tavaly. Mindenhol mashol azt modtak, hogy gerincbeteg, igy kerultunk Dr. Lehner Laszlohoz. 

Mar a jarasabol megmondta, hogy nem gerinc, majd felallitott egy teljesen mas diagnozist ugy, hogy semmi magas tudasu eszkozt nem vetett be, egyszeruen tapasztalt es kivallo diagnoszta. Ezzel kb 80 ezer korul sporolt nekunk. Es a legnagyobb odaadassal kezelte a kutyat 3 honapig, mig az en kicsikem az arcon csuszasbol eljutott ujra odaig, hogy szaladt a labdaja utan. 

Szoval FeliCaVet es ott Dr. Lehner Laszlo

jobbulast Nektek!

Előzmény: Törölt nick (407)
Rennina Creative Commons License 2016.12.11 0 0 406

Fogadd őszinte részvételét és sajnálatomat a történtek miatt. Nemrég én is majdnem elveszítettem a kutyusom az, de hál Istennek túlélte, már fel is épült. Nekem is olyan, mint egy családtag, így teljes mértékben megértem az elvesztése miatt érzett gyászt és fájdalmat.

Az egészben számomra az a megdöbbentő, hogy ennyire semmilyen következménye nincs az orvosok idiotizmusának. Jó, hogy leírtad és megosztottak a tapasztalatokat.

Előzmény: kavics25 (405)
kavics25 Creative Commons License 2016.12.02 0 2 405

Novemberben műtötték az imádott kiskutyánkat a Lehel úti állatkórházban (Budapesti Állatkórház hivatalosan), rejtett here eltávolításról volt szó. Előtte megtörténtek a szükséges laborvizsgálatok, a kutyus vérképe rendben volt, az ultrahangon is csak annyi látszott, hogy az egyik here kissé meg volt nagyobbodva, ezen kívül semmilyen szervi rendellenességet nem találtak. Szív, tüdő, máj... minden jó állapotban volt, a becsült életkor 6 év - menhelyről került hozzánk a kiskutyánk, több, mint 2 éve.
A történtek: reggel bevittük, előtte játszott, egészséges volt, és jókedvű. Kövesdi Emese végezte a műtétet, de úgy tudjuk, Hargitay is jelen volt. Estefelé még mindig delíriumban volt, nem lehetett felébreszteni az altatásból, erre azt javasolták, hagyjuk ott, majd ők vigyáznak rá, reggelre minden rendben lesz. Kitalálhatják: reggelre leállt a légzése, és meghalt a kiskutyánk. :((( Hatalmas űrt hagyott maga után az életünkben, ezért is csak most tudtam megírni mindezeket, de fontosnak tartom, hogy elolvashassa az, aki úgy döntene, hogy beléjük helyezi a bizalmát. Amikor bementünk, hogy elhozzuk a kis testét, illetve hogy a hamvasztásról intézkedjük, se Kövesdi, se Hargitay nem állt elénk, egy fiatal kollégát löktek oda, hogy mossák kezeiket. Természetesen ők mindent tökéletesen csináltak, és kifizettették a műtéti díjat, mert szerintük A MŰTÉT SIKERÜLT!!! Nem is ragozom tovább. Tehát ha valaki szeretné az egészséges kutyáját urnában hazavinni a műtét után - természetesen a stáb áll a rendelkezésére. Mi soha, de soha nem bízunk rájuk többé állatot.... Sajnos most már késő. :(((((

Melinda Hermann Creative Commons License 2016.11.05 0 0 404

Kedves Mindenki! Szívből ajánlom Dr. Szabó Mariann állatorvost, aki az ország legjobbja, a daganatos állatok gyógyítására specializálódott!  3 évvel ezelőtt találtam rá, mert a kutyusom rá nőtt egy dudor, plusz diagnosztizált emlődaganata is volt. 3 orvos látta (3 rendelő), mind szettárta a kezét. Ez után találtam rá a dr. nőre a neten, most is meglehet találni. Deuterium mentes injekcióvás kezel, és nagyon nem drága pénzekért! Ja, a kutyusom azóta 14 éves! :) 

Linda_M Creative Commons License 2016.11.04 0 0 403

"Dr" Nagy Ferenc lovászi "állatorvos" az állatorvosok szégyene. Egyik kutyusunkat már eltette láb alól, emiatt állatorvost váltottunk, ahogy az egész falu, ahol élünk. Ma felhívtuk(persze az összes zala megyei állatorvost előtte felhívtuk, sajnos senki nem ért rá, ő volt az utolsó, de ő nagy sértődöttségében közölte hogy ebbe a faluba nem fog ellátni egyetlen állatot se, sőt innen nem is fogad a rendelőjébe aztán kinyomta a telefont. Gratulálok neki, hogy ennyire elhivatott orvos, hogy a falubeliek okkal történő elfordulása miatt egy kutya élete bánta ismét. Egy olyan ember, aki nem szereti az állatokat ill fél tőlük miért választ ilyen hivatást?! 😡😰

oncogito Creative Commons License 2016.09.25 0 0 402

Szia!

Akár az emberorvosnál, az állatorvosnál is szakorvoshoz kell fordulni.

Bár nem olcsó, de ajánlom az István úti Állategyetemet. Ott van röntgen, meg minden szükséges felszerelés. Vesznek szövetmintát és kiderül, hogy miről van szó.

Ha daganat, akkor küldenek onkológushoz.

Nem érdemes általános orvosokhoz járni, mert félrekezelnek. Mielőbb legyen megfelelő diagnózis, akkor lehet tovább lépni, vagy éppen megnyugodni, hogy nincs komoly baj.

Előzmény: zeBUBI (401)
zeBUBI Creative Commons License 2016.09.24 0 0 401

Sziasztok!

Ismeri valaki Dr. Sipos Attila (Bp.X.Mádi u.132) állatorvost?

Vagy az Ohegyi Állatorvosi Rendelöböl (Bp.X.Tarlo u.22) Dr. Rétfalvi Tamás vagy Dr. Szalai Tamás állatorvosokat?

Vagy a PROTECT Kisállat Klinikábol (Bp.XIX.Irányi Dániel u.49) Dr.Treuer Ákos állatorvost?

Lelkiismeretes, megbizhato, jo állatorvosok?

 

Probléma a következö:
3 honapos 2 hetes fiu cicának az alhasán (hátso combok között) van valami szilva nagyságu daganat vagy tályog kb. 1 hete.

Elvittük orvoshoz szerdán (09.21) sérv kizárva, herék rendesen a helyükön vannak nem a hasban, az orvos az mondta,h beüthette vagy megsérthette valamivel és begyült ezért van ott a daganat vagy tályog és ezért kapott 3 napig tarto antibiotikum-gyulladáscsökkentö injekciot, hogy kifakadjon, de nem fakadt ki, semmit nem változott az injekcio hatására sem, ezért javasolta az orvos a kontrasztos röntgent vagy az ultrahangot, h tudjuk mi is az ott pontosan és biztos fel kell nyitni, mert nem fakadt ki.

A dokinál akinél voltunk nincs UH se röntgen és mély altatásos operáciot sem tud elvégezni.

Ezért keresek most a közelben egy megbizhato, lelkiismeretes, jo állatorvost, akire rábizhatom nyugodt szivvel KisVincémet.

 

Sok rossz tapasztalatom van állatorvosok terén, föleg a XIX. Kisfaludy utcábol még a rendelö közelébe se megyek soha többet.  

A daganat vagy tályog nem hátrálja semmiben a cicát, mintha ott sem lenne, rendesen eszik, iszik, pisil, kakil, játszik, rohangál, ugrál, fára mászik, kifulladásig játszik, alszik.
Köszi szépen a választ.

nosztalgika02 Creative Commons License 2016.08.27 0 0 400

Itt most nagyon nem az a kérdés, hogy hogy lehetett négy macsek is aids-es. Hanem az, hogy az állatorvos totálisan inkompetens volt, vagy egyszerüen leszarta az egészet. Az ö szempontjából tuti volt minden, valamit csinált az állattal, a tulaj nem nyígott a fülébe, a kassza csengett - mi kell még? Igenis, ilyen esetben a legnyilvánvalóbb meg a legfenyegetöbb dolgokat kell elöször letesztelni, nem belenyomni az állatba x egységnyi antibiót diagozis nélkül, csak úgy hasracsapva.

 

 

 

Előzmény: oncogito (399)
oncogito Creative Commons License 2016.07.16 0 0 399

Hogy a fenébe lehetett négy cicád is AIDS-es? Egymás után, vagy együtt élnek? Ha egy az és van több is, nem kellene szűrni mindet?

Kijárósak a macsekok? Akkor meg rendszeres vérvizsgálat kellene évente, pláne ha már egyszer előfordult AIDS?

Szerintem elsősorban te vagy felelős és nem a vizsgálatokat a macsek érdekében elvégeztetni akaró orvos.

Előzmény: Pukkedli (398)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!