Keresés

Részletes keresés

Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.10 0 0 286

Hát ez tényleg jó.

Hugh Grant egy brüsszeli páneurópai fórumon szólalt fel a magyar demokrácia védelmében. A konferenciát a Hír Tv tudósítása szerint a liberális-demokrata, valamint a két zöld EP-frakció támogatta, illetve megjelent Neelie Kroes európai uniós biztos is - adta hírül a Hír Tv.

Vasárnapra a kormány már össze is állította azt a tájékoztató anyagot, amiből "a sztár megismerheti a hazai médiaviszonyokat", egyedül csak a színész privát címét nem tudták még akkor.

Kumin Ferenc válaszközleményében gunyorosan megköszönte, hogy az MSZP megtalálta a brit színész rajongói címét. Hozzátette, hogy annak ellenére, hogy az ügy nem a legmagasabb prioritással szerepelt a napirenden, már sikerült postára adniük a sztárnak szánt angol nyelvű tájékoztatási anyagot.

Ez baromi jó, méghogy a hírcsárda vicces.

Ez a vicces....

Ekkora baromságot nem bírnék kitalálni magamtól.

Fasza...

Dulifuli Creative Commons License 2012.07.04 0 0 284

Időnként aktualizálja a nép a mindenkori közellenségre.

Előzmény: Augustine (283)
Augustine Creative Commons License 2012.07.04 0 0 283

Te azt én is 4-5 éve hallottam Gyurcsánnyal!

Előzmény: Törölt nick (274)
Augustine Creative Commons License 2012.07.04 0 0 282

Én tíz éve hallottam, menedzseresen. De jó.

Előzmény: Lodogi Pascal (279)
Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.04 0 0 281

Ez is vicces.

Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.02 0 0 280

- Orbán Viktor genetikai adottságai miatt mindig igazat mond!
- Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség!
- Orbán Viktor rá tudja beszélni Chuck Norrist, hogy legyen öngyilkos!
- Orbán Viktor meg nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja!
- Mikor Orbán Viktor ezer forintossal fizet, húszezrest kap vissza. Ezzel 2 új munkahelyet is teremt!
- Orbán Viktort gondolatával képes lenne elpusztítani az egész világot, de Orbán Viktor sose gondol rosszra!
- A világon a 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet és Orbán Viktor!
- Orbán Viktor negatív adót vetett ki országára a középkorban. Akkor kellett eltörölnie, amikor már nem fért több arany a királyi kincstárba!
- Orbán Viktor nem szereti, ha a gépeket a gyárban készítik. Ő a földben termeli meg őket!
- Orbán Viktor azért nem játszik a Magyar Labdarúgó Válogatottban, mert nem akar csalódást okozni a világ összes többi nemzetének!
- Orbán Viktort nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert maximalista!
- Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört.
- Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret!
- Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá!
- Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk!
- Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás!
- Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani!
- Isten magára hagyta a Földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga!
- Orbán Viktor egyetlen dobásból megnyeri a Gazdálkodj okosan-t. Kétszer!
- Orbán Viktor sose szabálytalan a fociban. Orbán Viktor rábeszéli az ellenfél csapatát, hogy álljon át hozzájuk!
- Orbán Viktor nem emeli a benzinárat! Orbán Viktor eltörli a benzinárat!
- Amikor Chuck Norris meg akar küzdeni Orbán Viktorral, Chuck Norris 5 perc alatt morális válságba kerül anélkül, hogy Orbán Viktor barmit is tenne.
- Minden ember szereti Orbán Viktort. Minden EMBER!
- Orbán Viktor nem hős! Orbán Viktor az Orbán Viktor!
- Chuck Norris nem legitim. Orbán Viktor legitim!
- Orbán Viktor nem akar miniszterelnök lenni. Orban Viktor a miniszterelnök!

Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.02 0 0 279

Látom valaki átírta viktorosra de így is igaz :-)

Egy férfi eltéved a hőlégballonjával. Lejjebb ereszkedik, lent a földön meglát egy nőt, és odakiált hozzá:
- Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelőtt, de eltévedtem, és most azt sem tudom, hogy hol vagyok.
A nő a földön így felel:
- Ön egy hőlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett. Az északi szélesség 40. és 41. , illetve a nyugati hosszúság 59. és 60. foka között van.
- Maga biztosan mérnök - mondja a hőlégballonos férfi.
- Az vagyok.- feleli a nő - Honnan tudta?
- Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az Öntől kapott információkkal, és az a helyzet, hogy még mindig nem tudom, hol vagyok. Őszintén szólva nem volt túlzottan segítségemre. Csak feltartott az utamban.
- Maga pedig szerintem Orbán Viktor,a fidesz elnöke.
- Igen, - bólint a hőlégballonos férfi egyetértően - de ezt honnan tudta?
- Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart. Jelenlegi pozíciójába a kedvező széljárás sodorta. Olyan ígéretet tett, amiről fogalma sincs, hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévő emberektől várja, hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint pontosan ugyanabban a helyzetben van, mint mielőtt találkoztunk volna, de most már én tehetek róla!

Vanek B. Creative Commons License 2012.07.01 0 0 276

Te, te kis okos!

No és mit tudsz mondjuk Gyurcsány családjáról, vagy a nejéről?

Mert hogy Apró sarjadék, azt tudjuk.

Egyszóval 4-5 éve nem hallhattál ilyesmit, pláne nem Gyurcsánnyal.

Előzmény: Törölt nick (274)
dorongoló Creative Commons License 2012.07.01 0 0 275

Orson Wellness Creative Commons License 2012.07.01 0 0 273
Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.01 0 0 272

Orson Wellness Creative Commons License 2012.07.01 0 0 271

Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.01 0 0 270

Orson Wellness Creative Commons License 2012.07.01 0 0 269

Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.01 0 0 268

Orson Wellness Creative Commons License 2012.07.01 0 0 267
Orson Wellness Creative Commons License 2012.07.01 0 0 266
Orson Wellness Creative Commons License 2012.07.01 0 0 265

Orson Wellness Creative Commons License 2012.07.01 0 0 264
Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.01 0 0 263

Orson Wellness Creative Commons License 2012.07.01 0 0 262

Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.01 0 0 261

Orson Wellness Creative Commons License 2012.07.01 0 0 260

Orson Wellness Creative Commons License 2012.07.01 0 0 259

Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.01 0 0 258

Orson Wellness Creative Commons License 2012.07.01 0 0 257

:)

Előzmény: Lodogi Pascal (256)
Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.01 0 0 256

Orson Wellness Creative Commons License 2012.07.01 0 0 255

Egy órája azon töprengtem épp, hogy vajon bemásoljam-e ide ugyanezt a viccet a Fletóról.

Aztán nem találtam annyira nívósnak. :)

Előzmény: Lodogi Pascal (250)
Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.01 0 0 254

Miért akar az egér belépni a Fideszbe?
Hogy patkány lehessen!

Lodogi Pascal Creative Commons License 2012.07.01 0 0 253

Merkel, Putyin és Orbán talakoznak a csúcsértekezleten. Orbán és Putyin irigykedve mondják Merkel-nek:
Jó neked Andrea, neked nincsenek gondjaid, a világ egyik leggazdagabb országának vagy a vezetője, igy könnyű a kormányzás.
Merkel erre válaszul: El sem hiszitek milyen sok gondom van a kormánnyal. Van egy buzi a miniszterek között - erről kapok folyamatosan névtelen leveleket - de nem tudom ki az.
Putyin: á az semmi, ilyen gondom nekem is van, állandóan kapom a névtelen leveleket, hogy van egy alkoholista a kormányomban, de nem tudom ki az.
Orbán: ugyan hagyjatok, az semmi. Én is állandóan kapom a leveleket, hogy a kormányomban kell, hogy legyen szakértő, de fogalmam sincs arrol, ki az.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!