Hugh Grant egy brüsszeli páneurópai fórumon szólalt fel a magyar demokrácia védelmében. A konferenciát a Hír Tv tudósítása szerint a liberális-demokrata, valamint a két zöld EP-frakció támogatta, illetve megjelent Neelie Kroes európai uniós biztos is - adta hírül a Hír Tv.
Vasárnapra a kormány már össze is állította azt a tájékoztató anyagot, amiből "a sztár megismerheti a hazai médiaviszonyokat", egyedül csak a színész privát címét nem tudták még akkor.
Kumin Ferenc válaszközleményében gunyorosan megköszönte, hogy az MSZP megtalálta a brit színész rajongói címét. Hozzátette, hogy annak ellenére, hogy az ügy nem a legmagasabb prioritással szerepelt a napirenden, már sikerült postára adniük a sztárnak szánt angol nyelvű tájékoztatási anyagot.
- Orbán Viktor genetikai adottságai miatt mindig igazat mond! - Orbán Viktornak nincs szüksége szövetségesekre. Ő maga a szövetség! - Orbán Viktor rá tudja beszélni Chuck Norrist, hogy legyen öngyilkos! - Orbán Viktor meg nem veszített el választást, csak hagyta, hogy azt valaki elcsalja! - Mikor Orbán Viktor ezer forintossal fizet, húszezrest kap vissza. Ezzel 2 új munkahelyet is teremt! - Orbán Viktort gondolatával képes lenne elpusztítani az egész világot, de Orbán Viktor sose gondol rosszra! - A világon a 3 leggyakoribb örömforrás: a szerelem, a szülői szeretet és Orbán Viktor! - Orbán Viktor negatív adót vetett ki országára a középkorban. Akkor kellett eltörölnie, amikor már nem fért több arany a királyi kincstárba! - Orbán Viktor nem szereti, ha a gépeket a gyárban készítik. Ő a földben termeli meg őket! - Orbán Viktor azért nem játszik a Magyar Labdarúgó Válogatottban, mert nem akar csalódást okozni a világ összes többi nemzetének! - Orbán Viktort nem azért szereti önmagát, mert beképzelt, hanem mert maximalista! - Orbán Viktor egyszer azt gondolta, hogy minden háztartásba ingyen bevezeti a sört. - Aztán úgy döntött, hogy nem, mert Orbán Viktor csak olyan dolgot vezet be, amit mindenki szeret! - Orbán Viktor semmit sem tud elrontani. Nem tanították meg rá! - Az emberi agynak csak 10%-át használjuk. A maradékot Orbán Viktor használja helyettünk! - Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás! - Orbán Viktor nem tanulni járt iskolába. Felmérte a terepet, hogy hol fognak róla tanítani! - Isten magára hagyta a Földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga! - Orbán Viktor egyetlen dobásból megnyeri a Gazdálkodj okosan-t. Kétszer! - Orbán Viktor sose szabálytalan a fociban. Orbán Viktor rábeszéli az ellenfél csapatát, hogy álljon át hozzájuk! - Orbán Viktor nem emeli a benzinárat! Orbán Viktor eltörli a benzinárat! - Amikor Chuck Norris meg akar küzdeni Orbán Viktorral, Chuck Norris 5 perc alatt morális válságba kerül anélkül, hogy Orbán Viktor barmit is tenne. - Minden ember szereti Orbán Viktort. Minden EMBER! - Orbán Viktor nem hős! Orbán Viktor az Orbán Viktor! - Chuck Norris nem legitim. Orbán Viktor legitim! - Orbán Viktor nem akar miniszterelnök lenni. Orban Viktor a miniszterelnök!
Egy férfi eltéved a hőlégballonjával. Lejjebb ereszkedik, lent a földön meglát egy nőt, és odakiált hozzá: - Elnézést, tudna nekem segíteni? Megígértem egy barátomnak, hogy találkozom vele egy órával ezelőtt, de eltévedtem, és most azt sem tudom, hogy hol vagyok. A nő a földön így felel: - Ön egy hőlégballonban tartózkodik, körülbelül 10 méterrel a talaj felett. Az északi szélesség 40. és 41. , illetve a nyugati hosszúság 59. és 60. foka között van. - Maga biztosan mérnök - mondja a hőlégballonos férfi. - Az vagyok.- feleli a nő - Honnan tudta? - Minden, amit mondott nekem, technikailag korrekt, de fogalmam sincs, hogy mit kezdjek az Öntől kapott információkkal, és az a helyzet, hogy még mindig nem tudom, hol vagyok. Őszintén szólva nem volt túlzottan segítségemre. Csak feltartott az utamban. - Maga pedig szerintem Orbán Viktor,a fidesz elnöke. - Igen, - bólint a hőlégballonos férfi egyetértően - de ezt honnan tudta? - Nem tudja, hogy hol van, sem azt, hogy hová tart. Jelenlegi pozíciójába a kedvező széljárás sodorta. Olyan ígéretet tett, amiről fogalma sincs, hogy hogyan fogja betartani, és a maga alatt lévő emberektől várja, hogy megoldják az Ön problémáit. Igazság szerint pontosan ugyanabban a helyzetben van, mint mielőtt találkoztunk volna, de most már én tehetek róla!
Merkel, Putyin és Orbán talakoznak a csúcsértekezleten. Orbán és Putyin irigykedve mondják Merkel-nek: Jó neked Andrea, neked nincsenek gondjaid, a világ egyik leggazdagabb országának vagy a vezetője, igy könnyű a kormányzás. Merkel erre válaszul: El sem hiszitek milyen sok gondom van a kormánnyal. Van egy buzi a miniszterek között - erről kapok folyamatosan névtelen leveleket - de nem tudom ki az. Putyin: á az semmi, ilyen gondom nekem is van, állandóan kapom a névtelen leveleket, hogy van egy alkoholista a kormányomban, de nem tudom ki az. Orbán: ugyan hagyjatok, az semmi. Én is állandóan kapom a leveleket, hogy a kormányomban kell, hogy legyen szakértő, de fogalmam sincs arrol, ki az.