Nekem is lemattult a kereső lencséje. 3-4 tisztítás után kiderült, hogy csak valami bevonat vált le a kereső szem felőli oldaláról. Ahogy lekerült az utolsó bevonatmaradvány is róla, visszanyerte eredeti fényátreresztő képességét.
bár nem tudom mennyibe kerül egy ~15ezer expós gép, nekem nem kell teljesen új, nem számít ha picit leharcolt. csak m42-es obi miatt vennék egyet. azt mondták pentax gépnél van fénymérés végtelen de még stabi is minden obira. ugye?
Vettem nemrégiben egy ilyen gépet, és sajnos az eladó átvert, mivel nem nagyon értek hozzá. A nézőke kicsit homályos volt, de azt mondta, hogy csak meg kell törölni, de épp nálam sem volt semmilyen speckó törlő, nála meg pláne, de mivel tökéletes képet készített, elhoztam, és majd szépen megtisztítjuk a nézőkét kollégákkal. 3 nap után kiderült, hogy nem homályos, hanem nagyítőval látható volt, hogy karcos. Nem mondom, hogy extra mód zavaró, de megkérdezném, hogy van-e mód azt a lencsét valahogy kicserélni vagy felpolírozni? Esetleg tudtok-e ajánlani valami nem túl drága szervízt, boltot, ahhol megcsinálnák nekem, és mellette més a gép belsejét is kipucolnák esetleg.
Eladó egy Pentax K100 D 2007-ben vásárolt DSLR fényképezőgép és hozzá Pentax 18-55 mm kit objektív. Meg van hozzá a doboza, leírások, CD és kábelek. Expo kb: 17000. Kifogástalan állapotban van, tökéletesen működik. Ára: 52.000 Ft. Érd: 06 30 4553307
Eladó lett egy Pentax K100D +18-55 kit obi megkímélt állapotban kopásnyom nemigen van rajt, az lcd-ken újkora óta fóliák vannak. 6000 expo van benne és mindig táskában tartottam. Ha érdekelne valakit e-mail publikus.
sziasztok! fimwave-t szeretnék frissíteni 1.00 ról 1.02re, de valamiért nem megy, pedig mindent az instrukciók szerint csinálok...(korábban egy k20ason simán ment) forázás, csak bin fájl, bekapcsol menüvel...ekkor nem frissíteni próbál, hanem változatlanul kiírnja az aktuális verziót. mi lehet rá a megoldás?
Sziasztok! Van egy eladó K100 D super gépem. Kb. 16 E expo, makulátlan állapot, 15-55 kitobi, 50-200 samsung d-xenon obi, lowepro nowa 2 aw táska akksik, töltő. minden ereseti dobozában, karcmentes, összes papír. Email publikus, lehet érdeklődni, alkudozni. Olcsón adnám, mert kell a pénz. Esetleg nikon obit beszámítok!
A én K10D- már elmúlt 4 éves, több mint 40e felvételt csináltam vele, de még bírja! Az új korában vett Varta R2U akkuk ár nem jók hozzá, elfáradtak, de az új GP recyko akksikkal tökéletesen működik - igaz, már csak másodgépként használom...
Talált már valaki megoldást az akku mizériára? Nekem is elkezdett hülyéskedni. a nyári 2-300 expo ezeréves ansmann akkuval helyett 10-15 kép után fél akku jel. 30-40 kéöp után "Battery depleted". Akkufedél kinyit, becsuk, majd 10 kép megint fél akku jellel. És így tovább 100-120 képig... Sokan dícsérték más fórumokon a Lidl-ös Tronic akkukat. azokkal is ugyan ez a helyzet.
Miért? És miért szinte mindenkinek? És miért egyik pillanatról a másikra?
Természetesen azzal kezdtem. Azután jött, jogy a szemlencsét megnéztem surló fényben és látszik a bevonat hiánya. Nem életlen a kép átnézve rajta, hanem lágy, fakó, matt...
A K100d Superemnek elhomályosodott a keresője. Olyan, mintha a szemlencse bevonata megkopott volna. Egyik napról, a másikra történt. Lehet cserélni? Lehet valami varázs löttyel javítani?
Eladó a Pentax K200D-m kit obival (18-55 mm II) összesen 3200 expoval. 2009.04 ban vásárolt, a számla is megvan, sajnos garancia már nincs, de azért azt a papírt is elraktam. Kihasználatlansága miatt eladó. Védő fólia van a kijelzőjén sőt a kis kijelzőn is ahol mutatja az isot, rekszesz és zársebet stb... tehát egy darab karc nincs rajta. Természetesen a vázon sincsen, se kopás se semmi, midig fotós táskába volt tartva. Soha nem ütődött hozzá semminek, erre nagyon ügyeltem. Napellenzője, pántja, kábelek, cd, használati utasítás, a váz és az obi doboza, egyszóval minden megvan hozzá. Nagyon szépen tartottam, kint is csak 2 x járt (egy templomban és Bécsben) azon felül csak itthon használtam, úgyhogy gyakorlatilag új.