Keresés

Részletes keresés

Báthory Ödönke Creative Commons License 2009.01.03 0 0 911
Kósza emlékeimben mintha volna valami ilyesmi filmes próbálkozása. A politikát pedig egyáltalán nem hiányolom. Nekem a globkrit egyáltalán nem volt politika, inkább a mindennapi kis aljasságaink kidumálása. Példul: propagáljunk-e légkondit egy olyan műsorban, ahol a légkondik ellen beszélnek? Szabad-e megrugdalni egy földön fekvő megbilincselt embert? Miért is nem kell a honatyáknak számlával igazolniuk a költségeket? Satöbbi. Ezek nem politika, bár azzá lehet tenni. Ezek simán erkölcsi, etikai kérdések, amelyeket érdemes átnézni.

Várom a műsort, köszönöm az értesítést.

b
Előzmény: email-vmsz (910)
email-vmsz Creative Commons License 2009.01.03 0 0 910
Robi mától, hétvégenként a Cafén, igaz nem politikai műsorral. :)
"A hétvége meghatározó műsora lesz az új esztendőben a hét mesterlövésze. puzsér róbert új műsora a hazai és külföldi dvd-piacra fókuszál. a műsorvezető nem elsősorban a legfrissebb megjelenésekre fektet majd nagy hangsúlyt, hanem inkább a "klasszikusokat", mindannyiunk kedvenc kultfilmjeit szeretné elemezni vendégeivel minden szombaton és vasárnap, du. 3 és 5 óra között."

Én már ennek is nagyon örülök. Kíváncsi leszek az új műsorra.
Báthory Ödönke Creative Commons License 2008.12.16 0 0 909
Köszönöm. Egy darabig hallgattam a Fialát, de nagyon bántott a stílusa. Érdemben nem sokat mondott, viszont mindenkire rácsapta a telefont.
A szellemiség alatt nem tudom, mit értesz? Politikai hozzáállást? Vitastílust? Véleményt? Mert akiket szeretetk, azokat pont azért szeretem, mert lehet más a véleményem, eltűrik. És a megkérdezetteket nem engedik mellébeszélni, hanem kérdezik folyamatosan. Aztán a hallgató levonhatja a tanulságot magának.
De ezt a Fiala-féle megalázó stílus nekem nagyon idegen.

Mindenesetre köszönöm a tanácsodat, de sajnos nem élek vele.

b
Előzmény: Gregor Samsa (908)
Gregor Samsa Creative Commons License 2008.12.15 0 0 908

Hallgathatnád például Fialát. Még amíg van. 6 alkalom van még és egyelőre úgy tűnik, nem lesz ő sem hallható az éterben. Összehasonlíthatatlan mértékben közelebb áll Puzsérék hangvételéhez, szellemiségéhez (minden nyilvánvaló különbség ellenére is), mint Orosz... Csak megjegyeztem.

Előzmény: Báthory Ödönke (907)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2008.12.15 0 0 907
Semmiképpen nem szeretném. Azt hittem azonban, hogy ez egy fórum, ahol kiki elmondhatja a SAJÁT véleményét. Nekem ez van, micsináljak?
Tekintve, hogy jeleneg PR nem hallgatható a magyar éterben, ezért azt hallgatom, ami van.

b
Előzmény: Gregor Samsa (906)
Gregor Samsa Creative Commons License 2008.12.15 0 0 906

Mind a két szó (lélekharang, vészharang) indokolt, mert közeledett a vég, és elmúlt valami egészen különleges a magyar médiatörténelemben. De ha neked úgy jobb, akkor legyen lélekharang.

Orosz Józsefet pedig - bár tudom, itt most leginkább ízlésekről, értékítéletekről beszélünk - kérlek ne említsd a Szélsőközép mellett, még ilyen kontextusban sem. Ezzel Orosz régóta bűzlő médiatestét ékesíted és magasztosítod fel és egyben a Szélsőközép készítőit (gy)alázod meg. Gondolom, ezt nem szeretnéd. 

Előzmény: Báthory Ödönke (905)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2008.12.15 0 0 905
Off:

Ez inkább lélekharang. Vészharangot akkor kongatnak, amikor valami közeleg, lélekharangot pediglen akkor, amikor valami (vki) elmúlt.

Ettől függetlenül engem elszomorít. Egyik kedvencem volt az Orosz mellett.

b
Előzmény: Gregor Samsa (903)
Törölt nick Creative Commons License 2008.12.15 0 0 904
Vége, de itt még elérhető: http://szelsokozep.freeblog.hu
Előzmény: Bateman (902)
Gregor Samsa Creative Commons License 2008.12.15 0 0 903

Fel kellene ébredni, de legalábbis meghallani a vészharangok hónapok óta történő kongását:

VÉGE.

No future. BUÉK.

Előzmény: Bateman (902)
Bateman Creative Commons License 2008.12.15 0 0 902
szélsőközép.hu nem elérhető. tud vki vmit?
Báthory Ödönke Creative Commons License 2008.11.17 0 0 901
Aha, értem. Tehát akkor marad a politika, vagy a sok szar tuc-tuc zene. Sebaj, vannak zenéim a sifonérban.

b
Előzmény: Supercafone (900)
Supercafone Creative Commons License 2008.11.17 0 0 900
Nem rádió
Előzmény: Báthory Ödönke (898)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.17 0 0 899
Akkor elmondom mit látsz:

Puzsér könyve, saját gondolatokkal az emberről/világról/eredetről/istenről.
Ne kifejtős oknyomozós könyve gondolj ...
Előzmény: Báthory Ödönke (898)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2008.11.16 0 0 898
Én kattintok, mint a güzü. A tűzróka azt írja ki, hogy kész, az IE azt írja, hogy Done. És egyiknél sem történik semmi. Úgy látszik, mindkét böngészőm elégedett az eredménnyel, csak én nem látok semmit.

No mindegy. Ha nem rádió, akkor nekem úgyis érdektelen. Csak rádióhallgatni van időm. De azért köszi:

b
Előzmény: Törölt nick (897)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.16 0 0 897
kattints a képre ...
Előzmény: Báthory Ödönke (896)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2008.11.16 0 0 896
Sajnos nem tudom elolvasni, mert túlpici. Ez miez?

b
Előzmény: _Comet_ (895)
_Comet_ Creative Commons License 2008.11.15 0 0 895

Báthory Ödönke Creative Commons License 2008.09.30 0 0 894
Az megvan, csak ritkán lógok a neten. Gyakran mászkálok a faluban, vagy végzek monoton munkát. Akkor jól jön (jött) a rédió.
Majd este megnézem, hátha le tudom tölteni, és másnap meghallgatni. Bár a konzervet nem igazán szeretem. No mindegy, majd meglássuk.

b
Előzmény: _Comet_ (893)
_Comet_ Creative Commons License 2008.09.30 0 0 893
Neten megy, link a 888. hsz-nál : DDD. Jóreggelt! : )
Előzmény: Báthory Ödönke (892)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2008.09.30 0 0 892
Köszi. Frekvencia? Időpont?

b
Előzmény: _Comet_ (891)
_Comet_ Creative Commons License 2008.09.30 0 0 891
Az Indymedia-n rádió van, csak annyi a különbség a korábbiakhoz képest, hogy 5 forintból készülnek az adások.
Előzmény: Báthory Ödönke (890)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2008.09.29 0 0 890
Kösszönöm mindkettőtöknek. Sajnos ez az internetes izé nekem nem igazán jön be. PR-t inkább hallgatnám.
Azért a kultúrpartos linknek örülök. Ott fungál egy cimbi, majd utánaérdeklődöm nála.

Szóval valami hallgatható Puzsért várok.

b
Előzmény: Gregor Samsa (889)
Gregor Samsa Creative Commons License 2008.09.29 0 0 889

Mostanában az internet lett a terep, rajta filmkritikákkal...

Például:

http://www.kulturpart.hu/film/5661/az_ero_erotlen_oldala

_Comet_ Creative Commons License 2008.09.29 0 0 888
Előzmény: Báthory Ödönke (886)
Gregor Samsa Creative Commons License 2008.09.29 0 0 887
Úgy tűnik, bizonytalan ideig igen. De - jelentem - él, ha nem is feltétlen virul. Gödri kollégája is.
Előzmény: Báthory Ödönke (886)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2008.09.27 0 0 886
Noemberek!

Puzsér teljesen eltűnt?

b
Előzmény: Báthory Ödönke (885)
Báthory Ödönke Creative Commons License 2008.08.23 0 0 885
Nos, lesz valami? Leginkább a rádió érdekel, TVzni nincs időm.

b
Kisfarkas69 Creative Commons License 2008.07.10 0 0 884
Ezek szerint van remény, a Hír TV- most nem, de régebben már láttam. EGyébként nem hiszem el, hogy nincs rájuk hallgatói vagy éppen nézői igény. Jó hallani nem cenzúrázott, nem megfelelni vágyó véleményt, amivel néha egyet értek, néha vitázni van kedvem, de mindenképpen ÉLMÉNY őket hallgatni. Miattuk szoktam rá anno a Budapest Rádióra.
Előzmény: Gregor Samsa (882)
mozo01 Creative Commons License 2008.07.03 0 0 883
Én is remélem, mindig jókat derülök rajta, mikor a moderátor nem tudja felvezetni a következő témát (mint tegnap), vagy mikor az a szegény szőke lány próbál Robinak válaszolni, de nem jut szóhoz. :D

Előzmény: Gregor Samsa (882)
Gregor Samsa Creative Commons License 2008.07.03 0 0 882

Tudom, láttam. Én már nem merek semmit sem biztosra állítani. Volt egy nagy pauza a HírTV-n is... Remélem, ez a mostani Lapzárta-beli szereplés állandósul.

A rádiót mindenesetre - egyelőre? - el lehet felejteni. És hiányzik Gödri kolléga is.

Előzmény: mozo01 (881)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!