Tulajdonképpen mindegy, nincs egy millám még egy rozsdaboglyára. (Amire simán rámenne még másfél milla, mire beér, magyar papírjai lesznek és kész is lesz, mert azért az illesztések elég angolosak.) Elég nekem a Tökömtuggya, az legalább nem rohad. :-)
Tudom, hogy OFF, de a topikgazda szokta tűrni a hülyeségeimet. :-) Ha igaz, amit a csóka írt, csupa létező autó eleméből van összerakva (nyilván járt itt-ott a szabó olló), azaz nem műanyag. Mivel papírjai szerint Reliant Kitten, és semmi kit carra nem hasonlít, sajnos az életben le nem papíroznánk itthon, de vessetek a mókusok elé, nekem kutyára tetszik:
Mark I-es, de 5-csapágyas 18GB kódú MGB motor jó állapotban eladó. MGA-ba könnyen beépíthető, kívülről teljesen ugyanolyan mint az 1500/1600, de 98 Le-s.
Ne volt rossz, és abszolút működőképes (a vevő lábon vitte el messzebbre és hívott, hogy nagyon jól megy a gép), de nem volt olyan jó a karosszériája mint a sárga MGB-é.
Örülök, mert a fotók alapján az is egyben volt (még ha talán nem is annyira, mint a roadster). Én is nézegettem a Twingo helyett, rohangálós autónak, de tuti válóok lett volna. :-) A malacperselyről meg nem is beszélve.
Kicsit javíthatták az emelési pontot és fekete alvázvédővel fújták be. Ezen kívül sérülés és korróziómentes... döbbenetes a gép (1977-es), bár volt a sárga MGB-m (kép), az is szinte rozsdamentes volt (1975-ös). Szóval a gumilökhárítósoknak már egész jó lehetett a korrózióvédelme.
Nem vagy magadban, én olvaslak, csak a nyálcsorgás rongálja a billentyűzetet. :-) Ez egy hegesztés az első képen? Mert egyébként kifejezetten szép állapotban van. Angol autóhoz képest meg főleg. (Mondom én, aki olasz rozsdaboglyákon szocializálódott.)
Az azért szoktam, csak ráférne egy rendbeszedés. És köszi a linket, a vásárlásnak nem ezzel a felével van a baj. :-) Ez szállítással együtt olyan 40 rongy, a gyorszárak kb. 60, ha van használt. A felnik rendberakása egy 50-es, az öt gumi egy 100-as. Azért egyszer még fogok úgy állni... :-)
Le van szegény ponyvázva az udvaron, mert a költözés miatt nem fér be a garázsba, akkora kupi van. Mondjuk attól nem félek, hogy a műanyag, vagy az alu elrohad. :-) Viszont nem tudom, mikor lesz annyi pénzem, hogy kicsit rendbe szedjem, mert egy festés már a kezdetektől kijárna neki, mag a műszerfala sem egy matyóhímzés a fekete műbőrrel, a bilikék hátsó ülésekről nem is beszélve.