Sziasztok! Van valakinek tapasztalata errol a "lakoligetrol"? Kedvesemmel itt veszunk lakast es szeretnenk megismerni azokat akik szinten itt vettek lakast, esetleg tudnak meselni, h. minden rendben ment-e...
Nagy oromunkre, tegnap lement a kazanban a nyomas kozel nullara, hogy miert nemtom :(. Utan kell tolteni elvileg, holnapra mar jonnek is reggel a munkasok, de nem ez a lenyeg! Gondoltam megnezem hol lehet utantolteni, es akkor lattam, hogy ami cso a falbol megy a kombicirkoba, azon a nyito/zaro csapok a falba vannak "betonozva"!!! ergo valami gikszer van nem tudom oket elforgatni, mert fele reszuk egyesult a fallal. Az mar csak hab a tortan, hogy a mosogatogephez rakott konnektor annyira kitolja a falbol a mosogatogepet, hogy kijon a munkapult alol es nincs szinben a mellette levo ajtoval.
Na, csak ennyit akartam mondani, bocs hogy untattalak titeket :)
A lakogyulesen volt egy fiatal srac, es elmeselte hogy ő talált egy céget az interneten, és velük csináltatott a lakáskulcsról egy hivatalos kártyát, amivel mostmár vigan mehet és csináltathat másolatot:)) A kulcsunk tipusa valami Multilock, tehát nem kellett sokat keresgélnie a neten hogy rátaláljon az oldalra!!
Nem tudom megéri e, de érdemes elgondolkozni rajta.
Egy ötlet a vadonatuj sörmérö nevére: Ha a Monika benne van akkor leghetne HARMONIKA pub:)) Érted:)))
Én jártam arra felétek, de csak az az egy cukrászda van, annak is elég szegényes a kínálata. Még gesztenyepüré sem volt :( De tök jó üzlethelyiséhek vannak ott a füldszinteteken. Ha kocsmát akarsz nyitni, ajánlom h nézd meg a www.verandaetterem.hu oldalt, a IX kerben nyitottak egy igényes de megfizethető helyet egy új építésű társasház földszintjén. Ha elolvasod a róla szóló írásokat a neten, akkor meglátod h az egyik legnagyobb sikertörténet most a városban, és csak olyan dolgokat csinálnak, amit más is meg tudna csinálni, de nekik jutott eszükbe.
Molnár Mónika vagyok a "szomszédból". a Planet Park értékesítési irodájában dolgozom, a Gvadányi és a Remény u. sarkán. Olvastam a kulccsal kapcsolatos hozzászólásaitokat. Már több éve ingatlanosként dolgozom, és az előző társasházban ahol dolgoztam, úgy oldották meg a lakók, közük én is, hogy elkezdtük cserélgetni a zárakat. Én vettem egy olyan saválló fúrásálló zárat, amit említett valamelyikőtök, kb 25 000 és 30 000 között vannak ezek a zárak, adtak hozzá 5 kulcsot, és tényleg csak a kódkártyával Fr.országból lehet utánrendelni. Én elcseréltem az ereteti záramat valakivel, és utána ment tovább a kör. Szerintem nincs olyan kulcs, ami nem másolható, csak esetleg egy kicsit drágábban. Így viszont hogy összecserélgettük a zárakat, ember legyen a talpán, aki egy titokban másolt kulccsal megtalálja, hogy melyik hol van, annélkül hogy lebukna.
Jó költözködést, és ha esetleg szakmai segítségre, vagy tanácsra van szükségetek, írjatok nyugodtan.
6-8ezer forintért kapni sav és furásállót, amit csak a hozzáadott biztonsági kártyával lehet másolni! A kulcsok már átmentek mindenki kezén, azért ennyire ne legyetek jóhiszeműek, jobb félni mint megijedni szerintem!
Fűtés hogy szuperál? Elég meleg van /kicsinek tüntek a radiátorok/?
Ez nekem is mar feltunt, hogy az egesz egy nagy gipszkarton. Tapasztaltam is amikor cipeltem fel az ullugarniturat hogy nagyon puha a fal:)) Kicsit megjeloltem a falat, behorpadt egy cseppet..
Azt mondtak ennyi belefer, es amint mindenki bekoltozik, utana kijavitjak a koltozessel jaro seruleseket.. A szagalszivot meg lehet szokni:)) (mar 4ik honapja hallgatjuk)
Elvileg a héten kész a miénk is, de nem ringatom magam illúziókba. Voltunk kint többször is már, és az elszívó nekem is fura volt (nyomja vagy 5 percig lekapcs után).
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a lépcsőház felöli fal miért van gipszkartonozva?? Takar valami csúnya betont? Szigetel (hang+hő)? Asztem szívgörcsöt kapok, mikor megkopogtattam.. :(
annyi, hogy nekem nem jo az az idointervallum, amin belul felkapcsol es ami utan lekapcsol.
ja, lehet ujabb hiba, de mivel nincs upc csak a kabel anyasagabol tudom meghatarozni meg nem jelentem:a radio es a tv csatlakozas forditva van bekotve a nappaliban.asszem...
amugy ezek nem nagy hibak, ezektol sokkal rosszabbakat hallok mashol... ja es nagyon korrektul vegzik a kertmodositasokat, a munkasok nagyon rendesek...