A legjobb megoldás természetesen az lenne, mint Ewan McGregorék esetében volt: saját fotós/videós kísér (nekünk nincs más dolgunk, mint motorozni, meg "szolgáltatni az eseményeket" :)))))))
Én senkire nem akarok olyan felelősséget hárítani, hogy az én többtízezer forintos kütyüim szállításáról felelősséggel gondoskodjon. Ne azon kelljen pl. a homokban eldöléskor agyalnia, hogyan tudja a tükörreflexes fényképezőmet megóvi. Ezért nem kérek meg mást, hogy az én cuccaimat szállítsa. Arról nem beszélve, hogy vicces a szitu, amikor a fényképező pl. másnál van, és én éppen arról szeretnék fényképet csinálni, ahogy közelednek felé... Gondolom tiszta a szitu.
Úgy beszéltük meg, hogy mindeki olyan kütyüt hoz, amit majd használni is szeretne (és tud is!!!!!). Korábbi túrákon is volt már olyan, aki azt mondta, hogy nem hoz fényképezőt, mert neki nincs kedve foglalkozni a fényképezéssel, bőven jók azok a képek, amiket más csinál. Most is így lesz. Senkire nem szándékozom semmilyen "kötelezettséget" ráeröltetni.
Szóval nem lesz 3 kamera, meg 6 fényképező :))))))
hat kemeny:) es a tobbiek is ennyit visznek? nem sok egy kicsit? kevesebb cucc = kevesebb macera, gond. harman vagytok szet is lehetne osztani ki milyen technikat visz es akkor nem kell 3 videokamera meg 6 db fenykepezo, stb...