Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.08.27 0 0 90

'...de ne gondolják azt, hogy...HOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOGY....IMHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

barom

El Payaso Creative Commons License 2007.08.24 0 0 89
Hát ennyit a Lédererről:)))
Előzmény: El Sueco (88)
El Sueco Creative Commons License 2007.08.24 0 0 88
A Léderer Ákost 5 cm-ről kérdezés nélkül fejbelőném...a füleit meghagynám viszont emlékbe:)
És egyébként ez egy fan club? mert nem sok fan van itt....
El Payaso Creative Commons License 2007.08.05 0 0 87
kva nagy meló lehetett ennyi elmebeteg pöcsfejet összegyűjteni a sportklubhoz...Vagy ezek mind haverok?:)) én tuti kirúgnám az egész hr osztályt!
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.13 0 0 86

Azon a meccsen befigyelt még egy-két baromság: valami olyasmit fejtegetett, hogy a Tevez átigazolása körüli probléma az volt, hogy elígérkezett a Sheffieldhez is, plusz szerinte Aimar junior világbajnok volt 2004-ben. (25 évesen - a szerk.)

Előzmény: Interfan (85)
Interfan Creative Commons License 2007.06.29 0 0 85
"...Juan Pablo Verón..."
horst_fuchs Creative Commons License 2007.02.11 0 0 84
dögölj meg léderer...
danken75 Creative Commons License 2006.10.09 0 0 83
Újabb szösszenet a magyar-török meccsről:

78-dik percnél jár az óra, erre nagyokosunk beszól: "még két perc van hátra a rendes játékidőből..."

Nem is tudtam, hogy időközben egy meccs rendes játékideje 80 percre csökkent. :D

A szomorú az, hogy bakizni lehet, mert hús-vér emberek vagyunk, de hogy nem is javítja ki magát ez a kis okostojás, az már fájó...
snyggast Creative Commons License 2006.09.30 0 0 82
valószínűleg azért mert ha kimenne az utcára akkor éhenhalna, amit csinál ahhoz nem ért, kétlem, hogy máshoz igen..
Előzmény: Interfan (80)
jobbhorog Creative Commons License 2006.09.24 0 0 81

Ez tényleg egy óriási balfék: Ma volt a Cottbus-Nürnberg meccs. A Cottbus gólját Steffen Baumgart szerezte. Léderer a gól után közölte: ez a játékos most játszotta első BL-meccsét és természetesen első gólját lőtte.

A barom nem tudja, hogy Baumgart 2004-ig (akkori adatom van, egy Kicker-sportmagazin) 184 Bundesliga meccsen 27 gól szerzett. Már 1995-ben, amikor a Hansa Rostock felkerült az 1. osztályba, a Rostock-kal jómeccsei voltak, gólökat lőtt. Miért engednek egy ilyen alacsony intellektusú, tudatlan, gátlástalan, ostoba alakot meccset közvetíteni. Elveszi az ember kedvét a Bundesliga követésétől. Persze egy olyan ocsmány csatornán, mint a Sport (RTL) Klub nem véletlen az ilyen barmok alkalmazása. A legundorítóbb vérccsatorna a legostobább riporterekkel. 

Interfan Creative Commons License 2006.08.27 0 0 80
Egyszer volt az NS-ben egy remek jegyzet erről a baromarcúról,még a VB alatt,a 2. oldali szokásos írásnál.Sok igazság volt benne,persze cizellált formában,de az írója jól lehúzta róla a kersztvizet.Nem értem,hogy nincs annyi önkritikája,hogy vegye a kalapját,és hagyja ott a Retket...
maxx33 Creative Commons License 2006.07.20 0 0 79

remélem a retek, nem ad több nb1es meccset sem, és így ezeket a

vébén és az idegeinken edződött rtls barmokat nem fogjuk hallani..

és szépen lassan meghal, ez a topic..

de ekkora áldozatot bármikor kész vagyok meghozni.

Haszika Creative Commons License 2006.07.08 0 0 78
-nem
Előzmény: Haszika (77)
Haszika Creative Commons License 2006.07.08 0 0 77
Picit megvédeném Lacit Gelleserrel kapcsolatban. és mégse:) mert nem akit ő Gallesernek ejtett az nem Gallagher volt, hanem valójában Gallacher, emlékszem én is erre:)). ettől függetlenül szar kiejtés, de hát ha egyszer úgy tanulta, hogy a ch-találkozást lehet s-nek is ejteni . . . :o)
Előzmény: piazza (63)
motoman Creative Commons License 2006.07.07 0 0 76
...te közvetíted:)
Előzmény: motoman (72)
buliboy Creative Commons License 2006.07.06 0 0 75
Majd el felejtettem, ez az Andry valami csuda jó focista!!! Le merem fogadni, hogy francia mezben közvetített ez a selejt!
buliboy Creative Commons License 2006.07.06 0 0 74
Undorító ez a majom Áky,elrontja a meccsek hangulatát. Üvölt,mint a vadbarom! Élvezhetetlen a meccs!Tegnap is amit művelt, hát iszonyú. Csak azt nem értem, hogy ennek a tagnak nincs főnöke vagy valaki aki rászólna, hogy ácsi bácsi! Ha ez közvetíti a döntőt inkább megnézem egy olasz vagy német csatornán!
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.02 0 0 73
vébéna léderer
motoman Creative Commons License 2006.07.01 0 0 72
Beszarákos! Már csak egy meccsed lesz. Az első őszit már nem....
Törölt nick Creative Commons License 2006.06.30 0 0 71
és a rájövetel után is összekeverte a marha!

LÉDERER, TAKARODJ!!! LEMONDOM A KÁBELTÉVÉT, NEM FIZETEK ILYEN "PRODUKCIÓÉRT".
Előzmény: horst_fuchs (70)
horst_fuchs Creative Commons License 2006.06.25 0 0 70
ahhoz képest (asszem azo laszok ellen) szépen összekeverte "bézlít" valakivel, és csak a végén jött rá. :))
Előzmény: snyggast (69)
snyggast Creative Commons License 2006.06.25 0 0 69

ráadásul a retek reggeli műsorában, el is mesélte az egyik zsígombóc expadödőnek, hogy az usa a kevenc csapata, és mennyire élvezi a közvetítéseket amikor ők játszanak.. azt gondolom  pont a kommentátorok azok akiknek pártatlannak kellene, hogy maradni, nem pedig a magyar bajnokikon is minden közvetítésnél hangoztatni, hogy rejjac..

Törölt nick Creative Commons License 2006.06.22 0 0 68
léderer! tedd be anyukádnak középre!
motoman Creative Commons License 2006.06.20 0 0 67

Szaúd-Arábia-Ukrajna:

Kommentár a 3. gólnál:

-"...azt hiszem, most már eldőlt a meccs"

Nem mintha 1-0-nál lett volna esélyük még az araboknak. 10 támadásukból 8 végződött ukrán kapuralövéssel. Megtaláltuk az évszázad idiótáját...

sedrudi Creative Commons License 2006.06.20 0 0 66
Kicsoda, micsoda?
Népszabadság • Jakab József • 2006. június 20.
"Ennek a klubelnök az apja, vagy övé a labda" - mondogatta apám, amikor ügyetlen futballistát látott a pályán. Vajon miként vélekedne, ha Léderer Ákost hallgatná? Nagy vonalakban alighanem úgy, ahogy a szerkesztőségbe telefonálók, leveleket írók. Ifjabb Szabó Lajos Derecskéről egyenesen úgy gondolja, hogy ellopták tőle a futball ünnepét; szerintem a kedves olvasó kissé elragadtatta magát, hiszen riporteri ámokfutás ellen létezik spontán megoldás: le kell halkítani a készüléket. Belátom, ezt a tanácsot nehéz elfogadtatni a Vitrayn, Knézyn vagy Gyulai Istvánon szocializálódottakkal, de azért meg lehetne próbálni.

Léderer fiatalon ért a csúcsra: mostanság minimum annyiszor emlegetik, mint a legjobb játékosokat; kevésbé elismerően, de a mai világban az emlegetés gyakorisága számít. Mentségére szóljon: világbajnoki munkálkodása csöppet sem színvonaltalanabb, mint NB I-es ténykedése - mindkettő lehangoló -, csak mostanában kicsit többen hallgatják, és ez nem tesz jót neki. Amikor alámond, egykori vendéglős ismerősöm firtatására gondolok, aki azt kérdezte: mi nem jó a carbonara spagettijében? Az egész, úgy, ahogy van, mondtam volna szívem szerint, aztán mégis inkább a fokhagyma markánsabb jelenlétét javasoltam.

Fogalmam sincs, hogy Léderer melyik gimnáziumban és hányasra érettségizett, mindenesetre csókoltatom a nyelvtantanárát. (Meg azt, aki középfokú magyartudással alkalmasnak találta a riporteri munkára.) Néhány gyöngyszem: "Most már ki kell jönnie az elefáncsontpartiaknak; Olaszország és az Egyesült Államok játszanak egymással, nincs más választása az amerikaiaknak, Ronaldo és Ronaldinho passzoltak".

A riporter repertoárja idétlen megjegyzésekben is gazdag: "Összekoccintották a bokáját; Tizenhat évesen elhunyt az édesapja; Meghúzta a lábát a becsúszásnál; A legrégebb óta ő a válogatott a csapatban."

Külön bekezdést érdemel a nyitó heti slágerlista első helyezettje: "Kisebb tumultuózus jelenetet láthattunk." Lássuk be, ennek ott a helye a pro primo, először, a délelőtti matiné és az új nóvum társaságában.

Léderer megilletődöttség nélkül kever fehér futballistát feketével, nála a kispados is a pályán van, továbbá a lecserélt is játszik, mi több, szabadrúgást végez el; és ha úgy hozza a helyzet, lazán téveszt kapust középpályással. (A kalandvágyó, úgynevezett szakkommentátorokról ezúttal ne essen szó. Illetve, csak egy kevés. A tegnap délutáni mérkőzés riportere 1-0-nál felvetette: "Az a nagy kérdés, Togo tud-e egyenlíteni. A másik nagy kérdés meg az, tette hozzá Verebes Mágus, hogy meg tudja-e őrizni előnyét Svájc.")

"Nem értek hozzá" - kommentált Léderer az egyik meccsen; csak azt nem tudom, a magát "feldobó" játékosra tett-e megjegyzést, vagy őszinte vallomással lepett meg bennünket. Így vagy úgy, szegény apám, ha élne, újfent találgatna...
sedrudi Creative Commons License 2006.06.19 0 0 65
Egyéb csemegék Léderer-től:
"Kewell az előző meccsen 85 percet játszott. Ja nem, elnéztem egy sorral. A 85 a súlyára vonatkozott, természetesen végig játszotta az első meccset"
Olasz-ami meccsen konzekvensen Beasley-nek nevezte Convey-t, ami azért is meglepő, mert csak Convey volt a pályán illetve hogy Beasley szines bőrű játékos, addig Convey fehér bőrű, szőkésbarna hajú...Léderer pedig igy exkuzálta magát, hogy Convey Beasley jó barátja, biztos megbocsátja neki, hogy a barátja nevén szólitotta.
Ilyenkor jobb lenne visszamenni az alapokhoz, felvenni Vitár Robi bácsi stilusát : "A kék mezesek vezetnek támadást..."
titolesz Creative Commons License 2006.06.19 0 0 64
Tényleg Bonk-nak mondta.Emlékszem,a végén Olisadebe hatalmas helyzetet hibázott,erre Jenő:"Óh,köszi".
Előzmény: piazza (63)
piazza Creative Commons License 2006.06.19 0 0 63
Emlekszem, 2003. tavaszan volt egy lengyel-magyar meccs, ahol Knezy Jeno vegig bonk-ot mondott Baknak. Ez volt az utolso elotti meccse, amit kozvetitett. Ayala-t az argentinok tenyleg azsala-nak ejtik, ezek szerint ez egyike volt azon keveseknek, amit Gulyas jol ejtett. Laci gyongyszemi kozott azert ott van lajneker, geleser (Gallagher), kauni (Coyne) es kini (Keane).
Előzmény: Haszika (62)
Haszika Creative Commons License 2006.06.16 0 0 62

Ez oké, de ez szabályfüggő, nem tudtam, hogy így van a lengyelben. Mindenki így mondta: az összes kommentátor, Jenőtől elkezdve bármelyik mai 'üdvöskéig'. Aki nem tudta a lenygel kiejtés szerintit, sztem azoknak mind újként hatott a dolog, ahogy nekem is.

Előzmény: conard (56)
motoman Creative Commons License 2006.06.16 0 0 61
A kommunikációs főiskolán (végzett?, járt?), de ez nagyon nem látszik meg rajta. Nem tud artikulálni.
Előzmény: conard (60)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!