Keresés

Részletes keresés

szysssz Creative Commons License 2007.05.01 0 0 16
Bizonyára vashiányos a szervezete. :))))) Nem bántani akarlak Rajhona, de a leégés veszélyét a hőfok beállításával kerüljük el: vagy a bogrács-tűz távolságának növelésével, vagy a bográcsnak a tűz felől való félrehúzásával csökkenthetjük a hőfokot.
Előzmény: comad (12)
szysssz Creative Commons License 2007.05.01 0 0 15
A szomszédod valszleg tud pörköltül pörköltet készíteni. Nem az a pörkölt, amiben a hús meg is pörkölődik, hanem az a húsétel, ami hagymával, csöves paprikával együtt saját levében pörkölődik-párolódik, s pirospaprikát, sót csak akkor kap, ha a hús minden lényegét kiadta. Esetleg egy nyúzott, kimagozott paradicsom mehet bele. Erre szokták mondani barátaim, hogy "a pörkölt, ahogy Szysssz csinálja", de ha "másnapra is gondolva" adagot főzök, az is elfogy aznap - a bogrács-mosogatás is szinte fölösleges. :))))
Előzmény: stefiadri (5)
papa34 Creative Commons License 2007.05.01 0 0 14
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kikérni rézbogrács vásárlás témájában. Találtam néhány internetes webáruházat, ahol rendkívül nagy árkülönbséggel - akár 20 E is - árulnak ugyanolyan űrtartalmú bográcsokat. Persze sok mindentől függhet az ár/űrtartalom arány, de nagy általánosságban mi a tapasztalat? Hol érdemes egyeltalán ilyen terméket vásárolni? Szivesen veszek minden véleményt.
Üdv Papa
TTAMAS Creative Commons License 2006.04.28 0 0 13
Előzmény: rajhona (11)
comad Creative Commons License 2006.04.28 0 0 12
LÁNC A BOGRÁCS ALJÁBA?! Nem vagy magadnál. Mit akarsz főzni? Esetleg adottak az alapanyagok, csak nem tudod, hogy csináld? Hány emberre? Gyerekek lesznek? Ha megírod a körülményeket, talán lehet segíteni rajtad.
Előzmény: rajhona (4)
rajhona Creative Commons License 2006.04.28 0 0 11
Bocs én nem találtam bográcsos topicot.
Előzmény: Boarhunter (10)
Boarhunter Creative Commons License 2006.04.28 0 0 10

Elfelejtetted közölni, hogy milyen étket készítesz. Innentől elég nehéz a válaszadás.

Nem a bográcstól hanem a receptúrától függ a dolog. Pl. meg akarom pirítani a hagymát akkor nyilván nem egyszere rakom bele a dolgokat. Vagy kétféle húsból főzök akkor az egyik esetleg rövidebb főzési időt igényel...

Ja, és van már ilyen topic több is ahol megkérdezhetted volna, ezért kár volt újat nyitni.

Egyébként csontos hús...pláne zománcos bográcsba. :-)

Boar

bárónaftalin Creative Commons License 2006.04.28 0 0 9

 

 Úgy tűnik, hogy esős hétvége előtt állunk. Nem igen lesz alkalom.

Előzmény: stefiadri (8)
stefiadri Creative Commons License 2006.04.28 0 0 8

Jól néz ki!

Itt a hosszú hétvége, lehet majd kavarászni ha az idő engedi!

Előzmény: bárónaftalin (6)
fan_fan Creative Commons License 2006.04.28 0 0 7
Csontos húsra szavazok.
Előzmény: rajhona (4)
bárónaftalin Creative Commons License 2006.04.28 0 0 6

 

 Szívesen kevergetném most is!

 

 

 

Előzmény: stefiadri (5)
stefiadri Creative Commons License 2006.04.28 0 0 5
Imádom kevergetni :-)  ........és ha a végén egy csöppet odakapja még majdnem hogy örülök is neki, attól lesz igazán pörkölt!
Előzmény: rajhona (4)
rajhona Creative Commons License 2006.04.28 0 0 4
Ti mivel kerülitek el, hogy lekapja az alját:

1. lánc a bogrács aljába
2. csontos hús
fan_fan Creative Commons License 2006.04.28 0 0 3
:-))) Sietségemben ki is hagytam egy n betűt ...
Előzmény: stefiadri (2)
stefiadri Creative Commons License 2006.04.28 0 0 2
Mire leírkáltam kicsiny mondanivalómat fan fan haltárs megelőzött :-)))))
Előzmény: rajhona (-)
stefiadri Creative Commons License 2006.04.28 0 0 1
Én a folyamatos "szapOrítást" kedvelem. Ellenben a szomszédommal, aki a pörköltet úgy készíti be a bográcsba hogy már csak tüzelni kell alá és kész!
Előzmény: rajhona (-)
fan_fan Creative Commons License 2006.04.28 0 0 0
Lényegében mid1, csak ne 0 legyen az eredmény !
Előzmény: rajhona (-)
rajhona Creative Commons License 2006.04.28 0 0 topiknyitó
Ti mire esküsztök:

1. előre összerakni a bográcsba az összetevőket, vagy
2. folyamatosan rakni bele.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!