Keresés

Részletes keresés

Anna Fehérvári Creative Commons License 2017.07.14 -4 0 86432

Elég nehéz a neten a társkeresés, főleg amikor mindenki le akarja húzni az embert.

Viszont van egy társkereső a www.elsotalalkozas.hu ami eléggé új és fizetni sem kell semmiért.

Na de a lényeg talán, hogy itt végre normális emberekre is lehet akadni..

Dreamy Creative Commons License 2016.10.18 0 0 86424

Úgy látom egyeseket még mindig nem zavar, hogy ez nem hirdetési fórum.

Előzmény: filodoro (86423)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.11 0 0 86422

Jah, engem az a téma hidegen hagy, csak muszáj volt reagálnom neki :)

Előzmény: Dreamy (86421)


Dreamy Creative Commons License 2016.10.11 0 0 86421

Úgy látom többen is eltévesztik a fórumot:

 

3an az ágyban:) társkereső fórum

Előzmény: Törölt nick (86420)
Törölt nick Creative Commons License 2016.10.11 0 2 86420

Tiszta lépés akkor lenne, ha ezt neki is mondanád. Hogy akkor keresel nőket, hármas együttlétre.

 

Neki mondod? Nem nekünk tartozol magyarázattal.

 

Amúgy visszakérdezek még: ha Ő kérne téged hogy egy másik férfival és hármasban? És ha te nemet mondanál ( ha nincs vonzalom nem lehet erőltetni és bár tudom hogy a bugyuta filmek azt sugallják a nők vonzódnak egymáshoz, elárulom: rohadtul nem. Csak ribancok vonaglanak hogy férfiak figyelmét felkeltsék ) és Ő menne keresni akkor két pasit? Hmm, mit szólnál?

 

 

Csak azért kérdezem, mert a tiszta lap ott kezdődik, hogy akkor beszámolsz róla Neki, hogy drágám, nekem kell hogy kielégítsem ezt a fantáziámat, és mivel te nem szeretnéd, keresek másokat, de azért szeretlek, persze.

Előzmény: wife cheater (86417)
Dreamy Creative Commons License 2016.10.09 0 0 86418

Társkereső táncos buli lesz október 14-én pénteken. Boogie-woogie-t fognak oktatni, közben lehet egymással ismerkedni, majd a táncoktatás után kérdőívek kitöltésével lehet a másik felet megjelölni szimpátia alapján (ugyanúgy, mint a többi társkeresőnél). A program ára 2500Ft, lásd: http://szingliturak.hu/tancolj-velem-oktoberben/#more-526

wife cheater Creative Commons License 2016.10.07 -4 0 86417

Tisztelt Index Tagok!

Elsősorban én egy párkapcsolatban élő nyíregyházi férfi vagyok. Ezzel a kijelentésemmel bizonyára el is vesztettem az összes embert aki az adatlapomat olvasta éppen. De tovább folytatom, hátha mégis tévedek. Tehát aki maradt, valószínűleg már nem ismerkedési szándékkal, csak csupán kíváncsiságból és jogosan felmerülhet a kérdés bennük, akkor mit is keresek itt? Talán már nem vagyok szerelmes a páromba? De az vagyok! Akkor szexuálisan nem elégít ki? Dehogynem! Valami oka csak van ennek hogy ide kerültem nem? Igen természetesen van! Párom bármennyire is nyitott minden olyan dologra, ami kedvemre való, egy dologra viszont nem az, sajnos nem vonzódik a lányokhoz. Ebből kifolyólag nincs benne abban sem hogy hármasban legyünk egy hölggyel. Tehát ha havonta vagy két havonta megfűszereznénk a szexuális életünket egy nővel, akkor tökéletes lenne minden. Mivel nem így van, ezért kényszerültem ide regisztrálni. Beletörődtem hogy nem erőltethetem rá amit ő nem szeretne. Felvetődik újra egy kérdés, miért nem szakítok vele? Mivelhogy szeretem őt és ezen kívül minden rendben van, emiatt nem akarom elhagyni őt! Feljön egy újabb kérdés, miért nem várok még egy kis időt hátha megszereti később a lányokat? Igaz nem vagyunk olyan régóta együtt, mindössze csak két éve, de úgy vélem hogy a lányok iránti vonzalma később se fog változni. Ezért vagyok itt, mert nekem szükségem van a változatosságra és remélem megtalálom majd köztetek. Úgy gondolom, ez volt a tiszta lépés tőlem, hogy én ezeket elmondtam. Őszintén nyitok felétek. Szerintem ez volt helyén való, mert ha később időpont egyeztetésre kerülne sor, mivel magyaráznám hogy nem érek rá ekkor és akkor. Érthetően esténként nem tudnék találkozni, mindössze csak napközben. Tudom a párommal szemben gerinctelenség, de veletek viszont egyenes vagyok. Ha mindezek ellenére, még így is szívesen megismernél, örömmel fogadom leveled. Hölgyek és párok üzeneteit várom. Ha esetleg csak hozzászólnál vagy tanácsot adnál, azt is szívesen veszem bárkitől. Kívánok mindenkinek hogy találja meg itt a számításait. Szép napot.

Tisztelettel Wife Cheater!

Tündérlola Creative Commons License 2016.10.02 0 1 86415

Ha csak nézheti,nem mindegy,hogy mekkora a farka? A nem mindennapi méret a 10 cm-t jelenti? ;-)

Előzmény: king2 (86411)
3Eforever Creative Commons License 2016.10.02 -2 0 86414

ezt ismeri valaki?

 

www.magyartarskereso.hu

 

kulfoldon es itthon elo magyarok tarskeresoje....

Öregúr43 Creative Commons License 2016.08.21 0 0 86410

"Pl. egy 8 általánost végzett alkalmi munkás ne keressen egyetemet végzett nőt. " Ez irl elképzelhetetlen, fordítva már inkább.

Előzmény: Boszorka (86387)
Dreamy Creative Commons License 2016.05.17 0 0 86407

Olyan társkeresőkre regisztráljatok, amelyeken (csak) személyesen lehet ismerkedni.

Pl.:

http://www.randimaskepp.hu/ - regisztráció ingyen van, de azzal nem sokat érsz, el kell menned a 4-5-6 eFt-os programokra.

http://szingliturak.hu/ - ez olyan, mint az előbbi, csak most kezdenek profibbá válni.

http://havervagy.hu/index.php - itt még annyit sem ér a regisztráció, mert senkinek nem látod az adatait, viszont mindig több százan mennek ismerkedni néhány ezer forintos programokra.

http://www.miitt.hu/ - itt már egy kicsit többet ér a regisztráció, mivel már elég sokat látsz a tagokból, és levelet is írhatsz, viszont nem is ingyenes, mivel 2 hónap 3 ezer forint. Viszont majdnem minden nap van program, melyek ingyenesek,  tehát szétbulizhatod az egész hetet szinglikkel...

http://www.turatars.com/ - olcsó oldal, és túrázni lehet menni.

Meg még biztos van ilyen, melyről nem tudok.

angolkisasszonyokrendje Creative Commons License 2016.03.01 0 0 86406

De mi történt Lady Wessex-szel??

zöldkomcsi. Creative Commons License 2016.01.26 0 0 86403

...életképtelen fiatalság.... alkalmatlan mindenre.... stb.... igen, ezt a szamárságot állítólag már 6 000 éves agyagtáblákra írva is megtalálták. (-:

A biblában nagyon szemléletesen fogalmazva, hogy " ..akik a jobbkezüket nem tudják megkülönböztetni a balkezüktől", nyilván voltak már ilyen okostelóféle gagyiságok ott Ninivében is, de az Úr valamiért nem siet, nem szereti elpusztítani se:

http://biblia.biblia.hu/read.php?t=1&b=32&c=4&v=11#v9

Előzmény: nyílméregbéka (86402)
nyílméregbéka Creative Commons License 2016.01.26 -2 2 86402

Nem egészen ez a vége, az egy másik novella lehet. 

 

Én még emlékszem rá, hogy amikor én fiatal voltam, akkor az öregeknek minden rossz volt, amiben mi örömünket leltük, és jajveszékeltek, hogy hogy elromlott a világ. Rohadtul ugyan azt csináljuk most mi is, és azt hisszük, mint akkor ők, hogy nekünk most baromira igazunk van. 

A világ meg megy a maga útján, és nem igazán törődik velünk.

Ha csak arra gondolok, hogy Erzsike néni, aki egyedül él, és nem tud a harmadikra felhozni három liter tejet, meg két kiló krumplit, tud az interneten rendelni, és ugyanott két kattintással ki is tudja fizetni, és nem kell a csúszós úton botorkálnia közértbe, bankba, akkor azt hiszem, jó, hogy létezik a net. 

Ha a 12 éves Józsika egész nap fülhallgatóval a fején üvöltözik, hogy micsinálszteállat, most lőjj, bammeg!, akkor nem annyira jó, de ez nem a net hibája. Az egy lehetőség, amivel lehet élni, és lehet visszaélni is. 

A gyufát sem kéne betiltani azért, mert már gyújtottak fel vele lakásokat. 

Előzmény: zöldkomcsi. (86401)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2016.01.26 0 0 86401

Én is olvastam, a vége felé megtalálja a Mona Lisát? ...mert ha jól emlékszem az érzésket is tiltották. Másként közelíti meg de ilyesmiről szól a film akkortájt az is a 415 fok fahrenheit. Az elég pontosan vizionálta ezt ami lett.

Előzmény: nyílméregbéka (86400)
nyílméregbéka Creative Commons License 2016.01.26 -2 2 86400

Kamaszkoromban olvastam egy sci-fi novellát, ami nagy hatással volt rám, talán Aldiss, nem emlékszem már. A szokásos kiindulópont, a társadalom az atomháború után visszasüllyedve egy ősi állapotba, ahol a legnagyobb tabu a kerék, mert minden bajnak ez a forrása.

Azóta tudom, hogy valami önmagában nem lehet sem jó, sem rossz, mindez csak azon múlik, hogy az ember azt a bizonyos dolgot hogyan használja, és mire. Ha valakit az internet elidegenít, magányossá tesz, az az ő választása. Mások arra használják, hogy közelebb kerüljenek másokhoz. 

"Küldözzük a szem csüggedt sugarát,

s köztünk a roppant, jeges űr lakik."

(A szem csüggedt sugara behelyettesíthető a csüggedt háeszekkel, mélekkel, csettel.)  

Előzmény: zöldkomcsi. (86399)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2016.01.26 0 0 86399

"Nézd, ha találsz magadnak jobb terpet, az internet nem kötelező!"

 

(-: de az az, kötelező, ez a csapdája, szépen oda tereljük egymást. Na de nem ok az, az már következmény, az elidegenedés előbb volt, az internet azért lett csinálva, hogy kielégítse ezt az igényt.

Egyébként úgy tűnik, pedig nem akarom kritizálni, lehet is használni jól is. ...ez is, ez is lehet a probléma, a használat, bár hatalmas erőforrás, de végül is nem csak a párkapcsolatok nem lettek jobbak tőle, nem tudnak az emberek jobban egymásra találni (okey, rosszabbul se) de a gazdaság, a technika, a tudomány se fejlődik tőle jobban.

 

"Maradék régi barátaim mind külföldön vannak."

 

ez így függ össze, ha nem lenne internet illetve tágabb értelemben telekommunikáció) akkor nem is lennének külföldön. (-:

 

"Amugy meg kívánom, hogy találd meg a társad, tudod, mint zsák a foltját."

 

(-: semmi gáz, 30 évig nagyon jó házasságom volt, vagy még most is. "a volt feleségem mos és főz, kellene valaki aki takarít", így hirdettem magam a társkeresőkön, de nem nagyon volt kapásom. )-: ...viszont nap mint nap kell kihátráljak ..... tegnap pl már csak az, hogy akkor hol és mikor következett volna az előtte sose látott vörös bögyös pénztárosnővel a tescoban ((((((-:

Előzmény: Boszorka (86398)
Boszorka Creative Commons License 2016.01.25 0 0 86398

Nézd, ha találsz magadnak jobb terpet, az internet nem kötelező! Én nem csak párt találtam, hanem sokkal korábban igen sok jó ismerőst. Csak azért nem írok barátot, mert 60 voltam, amikor elkezdtem a netet. Sokkal korábban nem is volt és ebben a korban már nem születnek anynira szoros baráti kapcsolatok. Bevallom, hogy az életem része az internet, mert mindent ezen intézek és igen nehezen tudnám elképzelni az életet nélküle. Ugyanugy mint a telefon. Maradék régi barátaim mind külföldön vannak. Már nem utazgatunk olyan flottul mint régen, látogatóba. Viszont szorosan tartjuk a kapcsolatot telefonon, miután ők nem interneteznek. Tehát tekintheted egy szükséges rossznak az egészet, számomra egy áldás.

Amugy meg kívánom, hogy találd meg a társad, tudod, mint zsák a foltját.

Előzmény: zöldkomcsi. (86396)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2016.01.25 0 0 86397

Nem off az itt, de amit mondasz abban szerintem is van igazság.

Előzmény: alrgiii (86391)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2016.01.25 0 0 86396

Nekem nem tetszik a dolog akkor se. )-: Irreális igényeket gerjeszt, fogatlan banyák bobhercegről, rozzant nyuggerek csupa szilikon bombázókról álmodoznak. )-:

Kikapcsolja elszigeteli az embert a való világtól és egy olyanban éli az életét ami nem is létezik. A gyerekeket szokás félteni a netezéstől pedig lehet, hogy a nagyszülők nagyobb veszélyben vannak.

Ott vannak a csapdák amikor az emberek csak alkalmazásokká válnak egymás telefonján, amit nem tudtak még gépesíteni, kell egy ember hozzá, de csak arról szól az egész, legyen kiért babrálgati egész nap a készüléket, idővel majd lehet, hogy tényleg nem is kell ember hozzá, a két teló ellesz egymással. (-.

Kötöttem egyébként ismeretséget így az egyik meg is van ha függőfélben is, a másikat még nem tudom. szóval lehet....lehet....persze, hogy lehet, de nem igazán tetszik a dolog, a kapcsolatok a választék számától lesznek jók vagy rosszak.

Előzmény: Boszorka (86392)
Boszorka Creative Commons License 2016.01.25 0 0 86395

Erről már sok vígjátékot írtak, de definitiv nem az én terepem.

Előzmény: Öregúr43 (86394)
Öregúr43 Creative Commons License 2016.01.25 0 0 86394

Mikor még albérletben laktunk, a főbérlő néni mindig ott szedte fel a palikat.

Előzmény: Boszorka (86392)
Boszorka Creative Commons License 2016.01.25 0 1 86393

Szivemből szóltál. Csak a választék lesz nagyobb a netes társkeresők miatt, aztán, hogy ki milyen szempont szerint választ, az már nem ide tartozik.

Előzmény: alrgiii (86391)
Boszorka Creative Commons License 2016.01.25 0 0 86392

Pontosan. Mert egy nyugidjas már hova járjon ismerkedni? Max. a temetőbe, de az nem olyan kedélyes hely.:-)

Előzmény: zöldkomcsi. (86388)
alrgiii Creative Commons License 2016.01.25 0 0 86391
Szerintem a párkapcsolatok minősége offtopik egy társkeresésről szóló topikban. A megismerkedés közege és az azt követő párkapcsolat tartalmassága teljesen független.
Előzmény: zöldkomcsi. (86390)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2016.01.25 0 0 86390

Vannak példák, ismerek én is, nagyon jó példákat is, de általánosságban a házasságok párkapcsolatok semmivel nem lettek jobbak. Rosszabbak lehet, hogy igen de az internetnek ahoz sincsen semmi köze.

Előzmény: alrgiii (86389)
alrgiii Creative Commons License 2016.01.24 0 0 86389
Én 35 évesen találtam feleséget. A szomszédban nem voltak megfelelő nők.
Előzmény: zöldkomcsi. (86388)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2016.01.24 0 0 86388

Szerintem van az. Az interneten a számát tudod növelni de minek? Annak, a semminek. )-: szóval máson múlik ez a dolog. alkalmi kapcsolatokra a net alkalmasabb az nem vitás, úgy látom csökken is kupik száma, a net kiszorítja.

Tudok példákat, hogyan tudnék, netn alakult és sok éve élő kapcsolatokra, de olyanok voltak mindég is, nem jobbak a házasságok így se semmivel mint amikor még a szomszéd lányt vették feleségül.

Talán a nyugdíjasok, azok járnak legjobban ezzel a lehetőséggel?

Előzmény: Boszorka (86387)
Boszorka Creative Commons License 2016.01.24 0 0 86387

100 lelkes faluban nincs választék. Az internetes társkeresőben viszont van. Lehet levelezni és sok mindent megtudni. Ha igéretes a dolog lehet telefonálni ha még telefonon is igéretes, akkor lehet valami semleges helyen találkozni. Nem biztos, sőt! hogy az első bejön, viszont az is kis változatosság az életben ha elbeszélgetünk, írásban, telefonon és esetleg személyesen emberekkel. Aztán lehet nemet mondani. Kis kitartással meg lehet találni azt akit keresel. Persze a lécet a saját szemmagasságodba kell emelni. Pl. egy 8 általánost végzett alkalmi munkás ne keressen egyetemet végzett nőt. Szóval az elvárásoknak reálisoknak kellene lenniük.

Előzmény: zöldkomcsi. (86385)
alrgiii Creative Commons License 2016.01.24 0 0 86386
Lottóötös évente 2-3-szor van, házasságból viszont évente többtízezret kötnek. És a lottóval ellentétben ez nem csak a szerencsén múlik (persze egy kevés abból sem árt hozzá).
Előzmény: zöldkomcsi. (86385)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!