Keresés

Részletes keresés

Powersystem Creative Commons License 2006.02.24 0 0 7
Olvasd el újra a cikket! Hogyan jutottak az adatokhoz?
Előzmény: JEFFREY (4)
pert1 Creative Commons License 2006.02.24 0 0 6
Lakáskulcsot is mellékelt hozzá?
Előzmény: Powersystem (-)
Powersystem Creative Commons License 2006.02.24 0 0 5
Csakhogy nem magyar állampolgárok kapták meg!
Előzmény: Törölt nick (3)
JEFFREY Creative Commons License 2006.02.24 0 0 4
Mi bajotok van már megint?Köztudott, hogy a határon tul is vannak Polgári körök, akik kapcsolatban állnak a Fidesz-MPSZ-el.Ez az együttmüködés az EU-ban az USA-ban, Kanadában,Ausztráliában, és szomszédos EU-s és nem EU-s országokban is tevékenykednek:Kulturális, és egyébb együttmüködéssel, testvérvárosí kapcsolatokkal.Mi ebben a nagy dolog.A Választásí törvényeket ismertette a Fidesz-MPSZ, ami úgye kimondja, hogy MAGYARORSZÁGI BEJELENTETT LAKÁSSAL RENDELKEZŐK, AKIKET A MAGYARORSZÁGI NÉVJEGYZÉKBE FELVETTEK,(TARTOZKODÁSÍ ENGEDLLYEL RENDELKEZŐKRE NEM ÉRVÉNYES),szavazhatnak a külföldi Konzulátusokon is, a megnevezett helyeken és ídőpontokban, ha nem tartozkodnak Magyarországon a választások ídőponjába. Az eljárás menetét névsorbavételt, s annak szabályait ismerteti.Mi ebben a ciki?Itt már mindenki meghülyült?Orbánék nem tettek Választásí Törvényben ütközöt, sőt..s mindenki ott és úgy kampányol ahol tud, és ahol akar.Na már most a becslések szerínt kb 20-30 ezer magyar dolgozik, vagy tartozkodik a VILÁGBAN, akik jogosultak szavazni, s sokan azért nem szavaztak eddig, mert nem mindegyik tudott hazajőnni a Választásokra.Ezért a PARLAMENT TÖRVÉNYT hozott arra, hogy hogyan lehet ezt megoldani.Így aztán bármely Párt élhet a lehetőséggel, hogy a vele szímpatizálokkal felvegye a kapcsolatot, szervezetileg, vagy egyénekkel külön-külön is.A Szocik is megtehetik, hogy a volt hálózati embereiket felkeresík, akik tudjuk nagy részt europába spricceltek szét és ott építgetik exisztencíájukat, de nem feladva az állampolgárságot és lakásukat.Nem kell a duma meg a kavarás. 
Előzmény: Powersystem (0)
Powersystem Creative Commons License 2006.02.24 0 0 2

A szlovákiai Új Szó csütörtökön adott hírt arról, hogy egyik munkatársuk szlovákiai lakcímére kapott a Fidesztől egy levelet, amiben Orbán Viktor, a párt elnöke "Tisztelt határon túl élő honfitársaim!" mondattal köszönti.

A levél - hangsúlyozva, hogy a 2006-os év "sorsdöntőnek ígérkezik a magyar közösség életében, határon innen és túl egyaránt" - a későbbiekben arra buzdít, hogy "adja le szavazatát a Fidesz - Magyar Polgári Szövetségre, és biztassa erre a környezetében élő honfitársainkat is!".

A levélhez mellékeltek egy a külföldön való szavazásról tájékoztató anyagot, illetve egy kérőlapot a külképviseleti névjegyzékbe való kerüléshez.

Az Új Szó munkatársa magyar nemzetiségű ugyan, de szlovákiai állampolgár, és sosem írta alá semmilyen párt petícióját, nem vett részt rendezvényén, ezért nem érti, honnan tudta a Fidesz a nevét és a lakcímét, mondta el az Indexnek az Új Szó újságírója, Rácz Vince.

Patriarsije Prudi Creative Commons License 2006.02.24 0 0 1
(0rbán)..
Powersystem Creative Commons License 2006.02.24 0 0 0
Megint beletenyereltek!
Előzmény: Powersystem (-)
Powersystem Creative Commons License 2006.02.24 0 0 topiknyitó

A külföldön történő szavazás részleteit ismertető és a külképviseleti névjegyzékbe való felvételhez szükséges nyomtatványt is tartalmazó levelet kaptak Orbán Viktortól a napokban szlovákiai magyarok.

A "Tisztelt határon túl élő honfitársaim!" megszólítású küldeményt a szlovákiai Új Szó egyik munkatársa is megkapta, bár ő szlovák állampolgár. A levélben a Fidesz elnöke arra hívja fel a figyelemet, hogy 2006 a határon túl is sorsdöntő. Arra buzdítja a címzetteket, adják szavazatukat a Fideszre, és biztassák erre a környezetükben élő honfitársakat is.

A Magyar Hírlap szerette volna megtudni, hány embernek és milyen adatbázis alapján küldte el a Fidesz az üzenetet, de Németh Zsolt külügyi szóvivő nem is tudott a levélről. Végül Szijjártó Péter pártszóvivő válaszolt: a korábbi, határon túli magyarokat is vendégül látó rendezvényeik résztvevői kaptak levelet.

Azt, hogy a Fidesszel semmilyen kapcsolatban nem lévő, nem magyar állampolgárok is kaptak a küldeményből, Szijjártó tévedésnek minősítette. A levelet szerinte csak olyan - felvidéki, erdélyi, kárpátaljai és amerikai - címzetteknek küldték, akik korábban maguk kértek tájékoztatást a külföldi választásról.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!