Nézd, fűz, megpróbálhatsz úgy tenni, mintha nyeregben lennél, mintha mindez a Brilliáns Terved része lett volna, de attól még elég nyilvánvaló, amit csinálsz. Tudod, ez nem szómágia, hogy kimondod és úgy van, mindenki elhiszi! Úgy gondolod, hogy aki csak beleolvas e topciba, az elhiszi ezt a gyerekes "pont így akartam" dumát? Leginkább tesz rá, mert nem érdekli. Mégis, kinek játszod tovább, hogy arcvesztés nélkül úsztad meg ezt az egészet?
Nekem úgy fest, Alanson és Gerebje tök tisztában vannak vele, ki vagy. Ezt te sem cáfolod, úgyhogy komolyan nem értem, miért jó a pofozózsák szerepében lenni és ide cibálva folytatni egy reménytelen harcot.
És mielőtt itt zseniális retorikai húzással leegykalapoznád az összes kommentelőt, pillants egy cseppet az rpg-s profilomra, hogy mennyire vagyok otthon náluk. Na, egyszerű volt? Ha néha ennyit megtennél, mielőtt rátenyerelsz a billentyűkre, nem csinálnál ekkora hülyét magadból.
Nem tettem szemrehányást, mert láttam, hogy teljesen másról folyik a szó. Kattintgatni újfent nem akartam, mert marha sok fórum van itt az indexen, és én nem ismerem annyira ezt az oldalt, elég új vagyok. Nem akartam navigálással tölteni az időt. Pont. Ez a téma nem kíván több kommentet.
Ha már itt tartunk, csak a kíváncsiság kedvéért rákattintottam itt bal oldalt a "Közlemények" feliratú linkre, és az ott található 9 "Közlemények" link közül mondjuk a politikaira, és ilyeneket találtam:
xxxxxx kitiltva A xxxxxx topikból/fórumból.
Durván hatezerszer.
Ez válasz a kérdésedre, de igazából csak két kattintás lett volna, hogy megtudd magadtól is, ahelyett hogy esetleg nekünk tennél szemrehányást.
Igaz, a politikai oldal meg lett említve, bocs. Mentségemül szolgáljon, hogy ritka kevés szó van a magyar nyelvben, amit utálok. A csimóta ezek közé tartozik. Mennyire tekinthető magyarnak? De ez nem érdekes... nem akarom megnevezni, miért ellenszenves a számomra, de szerintem egyértelmű.
Belefolyni se akarok, úgyhogy erre ne reagáljatok. Főleg ne csimótázva :))
Látom már, hogy az én kérdésem már soha nem lesz megválaszolva, nem is erőltetem. Nincs értelme. No mindegy.
Hallgatag fűz, nem tudom, hogy mik az eddig sejtett dolgok, és mi az eredeti cél, csak azt látom, hogy az egész rpg-garnitúra megjelent. Ezt onnan gondolom, hogy máshol nem jellemző a csimótázás.
Te figyelj, így leginkább az az eredeti feltevés igazolódik be, hogy ha többen helyreutasítanak valakit vagy rászállnak, annak többnyire az az oka, hogy az illető egy idióta.
Érdekes látni, hogyan alakul a topic. Hagyom, hogy "megnyilvánuljatok", hiszen erre vártam a kezdetek óta. Gyönyörűen haladunk az eredeti cél felé:) Az eddig sejtett dolgok végre kiderülnek, a mondókáitok elárulnak benneteket:)
"Kedves Gerebje Akciócsoport! (Vagy nevezzelek inkább Sezlonynak, esetleg Alansonnak?)"
Bár különösebben kiemelkedő értelmi képességek nem szükségesek a három nick szétválasztásához, ha neked kényelmes, felőlem nevezz. A többiekkel nem óhajtok foglalkozni, lehet, hogy valóban világméretű összeesküvés szerveződik a hátad mögött, de tudtommal ezen a topicon te vagy az egyetlen, aki egynél több nickkel is képviselteti magát.
"Nem értem a durva megnyilvánulásod okát."
Erre a részre nem reagálnék bővebben, szemlátomást nem nekem szól. Bitosíthatlak, hogy tőlem nem fogsz látni durva megnyilvánulást.
Úgy látom, itteni tevékenységeddel sikerült mások érdeklődését is felkeltened, és nem mindenki bánik veled ilyen kesztyűs kézzel. De ehhez már hozzászokhattál.
"Ugyanis most már biztos vagyok benne, ti is valamilyen ismert klikkhez tartoztok. "
Nocsak, vissza a többesszámhoz? Úgy látszik, a fenti dolgot te sem gondoltad komolyan, de arra mindenesetre jó volt, hogy megpróbáld saját saradat másra kenni.
Igazad van, én azoknak az embereknek az ismert klikkjéhez tartozom, akiket zavar, ha a hozzád hasonlók felsőbbrendűségük biztos tudatában hülyének néznek másokat.
"Olyanhoz, ahol az összetartás van annyira erős, hogy egymásért képesek vagytok akár jogilag meg nem engedett eszközökhöz nyúlni."
Mesélj nekem légyszíves ezekről a jogilag meg nem engedett eszközökről. Hátha tudsz újat mondani.
" Szeretném végre megismerni az okokat, melyek odáig vezetnek benneteket, hogy szembeszállva a józan emberi ésszel, vagy akár a törvénnyel is, valamiféle felsőbbrendűségi érzéstől vezettetve megpróbáljátok „térdre kényszeríteni” azokat, akik nem úgy fütyülnek, ahogy ti szeretnétek."
"Nem úgy táncolnak, ahogy ti fütyültök." Így mondják helyesen. Felőlem fütyöréssz csak nyugodtan. A fő okot pedig fentebb ismertettem. Térdre kényszerítésről szó sincs, nekem bőven elegendő, hogy a nyilvánvaló hazugságaiddal elvesztetted a hiteled. Eddig tartott a hülyítés, lehet próbálkozni máshol, másik nickkel, és sokkal ügyesebben, hogy valaki végre komolyan vegyen.
A "törvénysértéseimről" pedig itt is szívesen hallanék.
"Nevezetesen, hogy egy beszélgetés hogyan fejlődik az egyszerű kérdésfeltevésből, burkolt fenyegetéssé."
Annyira be lett burkolva szegény fenyegetés, hogy senki nem találja. Áh, mégis van itt valami, ami talán közel áll hozzá:
"Remélem, ismered a rágalmazás fogalmát, és az esetleges következményeit!"
Ne jogászkodj. Nem megy. Nem értesz hozzá. Ehhez sem.
"Amikor is megjelenik néhány fura figura (vagy inkább csak egy), aki valamiféle félelemérzéstől hajtva, mindenáron rá akar bizonyítani egy vélt személyazonosságot a topic elindítójára."
Tombol bennem a félelem. De félreértesz. Én nem akarok rád bizonyítani semmit, pontosan tudom ki vagy, nincs szükségem bizonyítékokra.
"Esetleg a klikk összetartozást erősítő szeánszain döntik el, hogy „most aztán elsöprünk mindenkit, aki ellenvéleményen van” ?"
Mivel nem fogalmaztam meg véleményt, nehéz velem ellenvéleményen lenni. De tudom, honnan az üldözési mánia, neked ilyesmiben is bőven van tapasztalatod.
"Vagy a banolás már nem elégít ki, és másfajta szórakozásra vágysz? (Szerezz egy nőt! Egészen másfajta élményt ad, mint a zsebzsötem :)"
Bizonyos nőket figyelembe véve a zsebzsötem is elfogadhatóbb megoldásnak tűnik.
"Elképzelhető, hogy egyszer majd megértitek, léteznek még emberek, akik tisztán azért tesznek dolgokat, amivel meg is indokolják."
Léteznek, csak te igen messze állsz tőlük.
"Nem tudom, kit nevezel „idősödő, unatkozó írówannabe „-nek. Azt gondolom, az ilyen definícióért a legtöbb ember konyhakést ragadna :)) "
Nem. Ilyen definícióért legfeljebb egy idősödő, unatkozó írówannabe ragadna konyhakést. De igazad van, bocsánatot kérek. Az "idősödőt" módosítanám "korosodóra", az "unatkozó" valóban csupán feltételezés (a rengeteg nickkel való játszadozásból szűrtem le, talán tévesen), az "írówannabe" pedig tényleg nem illik olyanra, akinek már nyomtatásban is jelent meg műve. Hiszen ő már kész író.
"De egy ügyvédi irodát mindenképpen felkeresne."
Ismétlem: Ne jogászkodj. Alkalmatlan vagy rá. Vagy keress fel egy ügyvédet, hogy ugyanezt ő is közölje veled.
"Elhiszem, hogy szeretnétek többet tudni a kedvesemről, de ez magánügy. Nem kívánok róla többet írni, hiszen bármit írnék, csak olaj lenne a tűzre."
Ismét tévedésben vagy. Eleget tudok a kedvesedről, eszem ágában sincs belekeverni őt a dolgaidba, mostanában tudtommal úgyis van elég elfoglaltsága. Csak arra voltam kíváncsi, meddig lehet még cifrázni ezt a hazugságot, miután bebuktál vele.
" Az email címemmel mindössze Skalpvadász regisztrált az egyik oldalra. "
Ne végre, nem hazudsz. Szerencsére innen már a kedvesedet is kihagytad, így hibátlan a mondat. De ha netán tovább ragaszkodnál az elmletedhez, miszerint a Skalpvadász nicket ő használja, esetleg válaszolhatnál rá, miért szólítja Andrew Field Fanninak a kedvesedet.
"Tudtommal más nickem nincs:)"
Ez viszont hazugság. Kár volt megdícsérni az imént.
"Mi lenne, ha felhagynátok az ellenséges hangnemmel, és végre intelligens emberhez méltóan viselkednétek!"
Szerintem én továbbra is kedves vagyok, de miért lenne nekem jó, ha csak te néznél hülyének mindenkit? Hadd működjön ez a dolog két irányban. Mert szórakoztató nézni a görcsös igyekezeted.
"Vagyis civilizáltan elbeszélgetnénk a következőről: „klikkesedés az irodalmi oldalakon, avagy a virtuális kirekesztés folyamata és következményei.”"
Ugyan, ha elakad a topic, majd fellendíted egy saját történettel, természetesen ismét másik nicken.
"És még egy utolsó gondolat… „Ha jó kislány leszel, történetet is kapsz, szépet. Írókról, írónőkről, banolt nickekről, lebukásról.” Remélem, tisztában vagy ennek a két mondatnak a komolyságával! Remélem, ismered a rágalmazás fogalmát, és az esetleges következményeit!"
Igen, tisztában vagyok és igen, ismerem. Hol itt a rágalom? Tüzetesebb vizsgálat után is legfeljebb a "kislányt" találnám annak. Ezért külön elnézést kérek.
Mennyi, de mennyi magas labda! Oké, menjünk csak szép sorjában, mint az aknamezőn.
"(Vagy nevezzelek inkább Sezlonynak, esetleg Alansonnak?)"
Nevezz bárkit, ahogy csak akarsz. Ne zavarjon, hogy három különböző emberről van szó. Könnyű: megnézed, hogy csak itt az Indexen, hogy ki milyen témához szólt hozzá. Persze, a te korodban az ember már annak is örülhet, ha járókerettel végig tud botorkálni az információs sztráda padkáján. Ha nem vagy teljesen hülye, körülbelül öt perc alatt megtudhatod, ki is vagyok. Tudom, azt fogod majd mondani, hogy nem érdekel, de mindketten tudjuk, hogy hazudsz, szóval kár fáradnod.
"Olyanhoz, ahol az összetartás van annyira erős, hogy egymásért képesek vagytok akár jogilag meg nem engedett eszközökhöz nyúlni."
Egymásért? Francot. Jogilag meg nem engedett? Bizonyíts. Szerinted ki milyen törvényt vagy jogszabályt sértett meg?
"Szeretném végre megismerni az okokat, melyek odáig vezetnek benneteket, hogy szembeszállva a józan emberi ésszel, vagy akár a törvénnyel is, valamiféle felsőbbrendűségi érzéstől vezettetve megpróbáljátok „térdre kényszeríteni” azokat, akik nem úgy fütyülnek, ahogy ti szeretnétek."
Lássuk csak. A "józan emberi ész" azt diktálja, hogy a magadfajta íróimitátorokat kellemes megszégyeníteni. "Törvényt" azt meg nem szegett senki. "Felsőbbrendűségi érzés?" Veled szemben? Minek? Felőlem meg aztán fütyülsz, ahogyan akarsz, csak ne csodálkozz, ha éppen visszafütyülnek. Úgy, ahogy te nem akarod, például bannolnak, nevetségessé tesznek és lelepleznek. Jah, és nem kényszerítelek térdre, ígérem. Meg se próbálj elém térdelni.
"Érdekes élmény figyelemmel kísérni a topic változását. Nevezetesen, hogy egy beszélgetés hogyan fejlődik az egyszerű kérdésfeltevésből, burkolt fenyegetéssé."
Nem fenyegetett meg senki. Szövegértésből egyes. Nyugtass meg; ilyen képességekkel ugye tényleg nem írsz? Nem is fogsz? Ígéred?
A hosszú, süket dumát nem idézem be. Maradjunk annyiban, hogy franc se fél tőled. Én például - ha mindenképpen érzelmekről beszélünk - megvetlek.
"Vagy a banolás már nem elégít ki, és másfajta szórakozásra vágysz?"
Bannolni az adott honlapok moderátorai és adminjai tudnak. Én ugyan nem vagyok egyik sem.
"(Szerezz egy nőt! Egészen másfajta élményt ad, mint a zsebzsötem :)"
Nem szívesen ábrándítalak ki, de már van nőm. Szép, fiatal és karcsú. Sajnálom, ha csalódást okoztam.
"Nem tudom, kit nevezel „idősödő, unatkozó írówannabe „-nek. Azt gondolom, az ilyen definícióért a legtöbb ember konyhakést ragadna :))"
Ragadj. Csak ne feledd, a konyhakés ilyetén használatához személyes találkozó kell, ott meg nehéz nickek mögé rejtőzni.
"Itt nagyon mellényúltál. Gyenge próbálkozás. Az email címemmel mindössze Skalpvadász regisztrált az egyik oldalra. Tudtommal más nickem nincs:)"
Milyen megható. Két test, egy lélek, egy e-mail cím. Uramisten, hát nem jössz rá, hogy folyamatosan meghazudtolod magad?
"Vagyis civilizáltan elbeszélgetnénk a következőről: „klikkesedés az irodalmi oldalakon, avagy a virtuális kirekesztés folyamata és következményei.”"
Jó. Aki bunkó és hazudik, azt kirekesztik. Ha virtuális közegben teszi, akkor virtuálisan. Meglepő, mi? Arra meg külön kíváncsi vagyok, hogy a Skalpvadász név alatt olvasható beszólás után miért csodálkozol ezen? Élőben az ilyen dumát - a fantasya.hu-n megjelent novellák színvonalától függetlenül - a többség nem tolerálja. Ha valaki IRL ilyen modort használ, hamar megsérülhet.
"Remélem, tisztában vagy ennek a két mondatnak a komolyságával! Remélem, ismered a rágalmazás fogalmát, és az esetleges következményeit!"
Tényleg bírósághoz akarsz fordulni néhány fórumbejegyzés miatt? Te ostobább vagy, mint látszol, pedig az se semmi.
Válaszolj a kérdésre! Mi történt az ominózus bejegyzés után azzal a Skalpvadász nevű nickkel? Ha nem bannolták, akkor birkák, és nem értem miért sír a szád. Ha kivágták, mint a macskát szarni, akkor teljesen jogosan tették. Faszért csodálkozol. Aztán ne toporzékolj türelmetlenségedben, lesz még ebből a topikból valami. Félek, nem leszel boldog az eredmény láttán. Sebaj, Majd kitalálsz pár új nicket, azt’ jöhetsz magadnak segíteni.
Te biztosan mered állítani, hogy tisztában vagy a rágalmazás polgári törvénykönyv szerinti értelmezésével? Mert elég sűrűn dobálózol vele, és ha neadjisten ártatlanul vádolsz meg bárkit, ugyebár...
De a viccet félretéve tényleg azt hiszed, hogy a butácska fórumkezdeményeddel bármelyik magyar bíróság komolyan foglalkozna?
Esetleg csak megint az orrodra koppintottak, és végső kétségbeesésedben vagdalkozol?
"Nem tudom, kit nevezel „idősödő, unatkozó írówannabe „-nek. Azt gondolom, az ilyen definícióért a legtöbb ember konyhakést ragadna :)) De egy ügyvédi irodát mindenképpen felkeresne."
Valszeg téged neveztek annak, segítek!:)
Az ügyvédi iroda minek? Ott gyorsabb a net? Vagy van fölösleges pénzed arra, hogy komoly végzettséggel rendelkező szakemberek mondják ki, minél tovább folytatod ámokfutásod, annál nevetségességesebbé válsz?
Kedves Gerebje Akciócsoport! (Vagy nevezzelek inkább Sezlonynak, esetleg Alansonnak?)
„Tisztázd a helyzetet, vagy kotródj vissza a kő alá, ahonnan előmásztál!”
Nem értem a durva megnyilvánulásod okát. Ennek ellenére a vártnál is jobban alakul a topic. Végre első kézből, a „tűzvonalból” kaphatom a történeteket. Ugyanis most már biztos vagyok benne, ti is valamilyen ismert klikkhez tartoztok. Olyanhoz, ahol az összetartás van annyira erős, hogy egymásért képesek vagytok akár jogilag meg nem engedett eszközökhöz nyúlni. Erre vártam már régóta. Szeretném végre megismerni az okokat, melyek odáig vezetnek benneteket, hogy szembeszállva a józan emberi ésszel, vagy akár a törvénnyel is, valamiféle felsőbbrendűségi érzéstől vezettetve megpróbáljátok „térdre kényszeríteni” azokat, akik nem úgy fütyülnek, ahogy ti szeretnétek. Érdekes élmény figyelemmel kísérni a topic változását. Nevezetesen, hogy egy beszélgetés hogyan fejlődik az egyszerű kérdésfeltevésből, burkolt fenyegetéssé. Amikor is megjelenik néhány fura figura (vagy inkább csak egy), aki valamiféle félelemérzéstől hajtva, mindenáron rá akar bizonyítani egy vélt személyazonosságot a topic elindítójára. Vajon ennek mi az oka? Elképzelhető, hogy valahol valaki annyira belemászott szegény pára lelkébe, hogy nem bír szabadulni a frusztráló gondolatoktól, és így akarja levezetni a feszültséget? Esetleg a klikk összetartozást erősítő szeánszain döntik el, hogy „most aztán elsöprünk mindenkit, aki ellenvéleményen van” ? Vagy a banolás már nem elégít ki, és másfajta szórakozásra vágysz? (Szerezz egy nőt! Egészen másfajta élményt ad, mint a zsebzsötem :)
Elképzelhető, hogy egyszer majd megértitek, léteznek még emberek, akik tisztán azért tesznek dolgokat, amivel meg is indokolják. Nem tudom, kit nevezel „idősödő, unatkozó írówannabe „-nek. Azt gondolom, az ilyen definícióért a legtöbb ember konyhakést ragadna :)) De egy ügyvédi irodát mindenképpen felkeresne. Nem vagyok idősödő, unatkozó meg végképp nem. És még csak író sem akarok lenni, bár a meghatározásod pejoratív és kissé görcsös, árulkodik a lelked regresszív, frusztrált mivoltáról.
„Én is rettentő kíváncsi vagyok, mit lehet még kihozni ebből a "Skalpvadász-kedves" sztoriból.” Elhiszem, hogy szeretnétek többet tudni a kedvesemről, de ez magánügy. Nem kívánok róla többet írni, hiszen bármit írnék, csak olaj lenne a tűzre.
„Ha annyira nagy bábjátékos lenne, nem követne el amatőr hibákat, és nem használna 2-3 nickhez egy mail címet.” Itt nagyon mellényúltál. Gyenge próbálkozás. Az email címemmel mindössze Skalpvadász regisztrált az egyik oldalra. Tudtommal más nickem nincs:)
Mi lenne, ha felhagynátok az ellenséges hangnemmel, és végre intelligens emberhez méltóan viselkednétek! Vagyis civilizáltan elbeszélgetnénk a következőről: „klikkesedés az irodalmi oldalakon, avagy a virtuális kirekesztés folyamata és következményei.”
És még egy utolsó gondolat… „Ha jó kislány leszel, történetet is kapsz, szépet. Írókról, írónőkről, banolt nickekről, lebukásról.” Remélem, tisztában vagy ennek a két mondatnak a komolyságával! Remélem, ismered a rágalmazás fogalmát, és az esetleges következményeit!
"Nincs sok közöd hozzá, de elárulom, hogy Skalpvadász néven a kedvesem ír időnként a fantasyára, már amikor Magyarországon tartózkodik."
Aha. Teljesen hihető. Komolyan. Gondolom, őt szólítja Fanninak az egyik ismerős felhasználó.
Mit szólna a kedvesed (a valódi), ha megtudná, hogy őt is belekeverted?
Ejnye.
"A freemailcím használata ezért nem meglepő, az azonban már igen, hogy vajon mi indított Téged, hogy kutakodj, összehasonlíts, gyanakodj... :)))))"
Az átlátszó süketelés, amit itt levágsz. Te persze biztosan rettentő dörzsölt manipulátornak gondolod magad. Légy óvatos, nehogy összekeverd a nickeket.
Ha jó kislány leszel, történetet is kapsz, szépet. Írókról, írónőkről, banolt nickekről, lebukásról.
Aranyosan alakulnak a dolgok. Tetszik, mennyire el vagy tájolódva, és örülök, hogy végre többen felfigyelnek a topicra. Egyszer már csak megkapom azokat a francos történeteket:))))) (csimotabogár):))