Keresés

Részletes keresés

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.10 0 0 18

Nem sokáig kellett várni a kisebb kormányzópárt legújabb "lépésére". Mivel egyre többször és több helyen tartanak rendezvényeket, gyűléseket, szükség volt egy háziasszonyra. A sok jelentkező közül kiválasztásra került a pártot leginkább szimbolizáló "arc". Forrás:Hírös.Index

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.10 0 0 17

Nem sokat kellett várakozni szerkesztőségünknek, hogy a két kormányzó párt "lánya" bemutatása után megkapjuk a Fidesz MPP alapos kutatása után megtalált, a kampányban tevékeny részvételt igérő új arcát. Hát mi megmutatjuk ezt is: Forrás:Hírös.Index

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.10 0 0 16

Meglepőnek is ítélhető, hogy hazánk ifjait és - családjukon keresztül - kevésbé ifjait iszonyatosan hidegen hagyja a politika, persze, ha még a bohém Klapka is undorítónak tartja mindez érthető. A Velvet megírta: a vén róka is inkább a nőket figyeli…

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.10 0 0 15

1998-2005 júliusa között az Országgyűlés Ifjúsági- és Sportbizottság tagjaként dolgoztam.

Nem is nyertünk ISM pályázatot.

Előzmény: jpetike51 (13)
Thernitibi Creative Commons License 2006.02.10 0 0 14
:-DDD
Előzmény: Törölt nick (11)
jpetike51 Creative Commons License 2006.02.10 0 0 13

Bácsalmáson születtem 1967. november 10-én. Az általános iskolát Bácsalmáson végeztem. Ezt követően Baján, a Bányai Júlia Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakiskolában kitanultam a cukrász szakmát. Munka mellett a bácsalmási Hunyadi János Gimnáziumban érettségiztem. 2005-ben végeztem a Pécsi Tudományegyetemen (Felnőttképzési és Emberi Erőforrás Fejlesztési Intézet) személyügyi szervező szakon. 1985-től cukrászként dolgoztam a Bácsalmási ÁFÉSZ Cukrászüzemében. 1996-tól az ÁFÉSZ egy másik üzemében voltam egységvezető. 1998-ban egyéniben megválasztottak a bajai térségben országgyűlési képviselőnek, 2002-ben ismét egyéniben nyertem. 1996-1998 között megyei közgyűlési tag voltam, 2002-től Baján önkormányzati képviselő vagyok. 1998-2005 júliusa között az Országgyűlés Ifjúsági- és Sportbizottság tagjaként dolgoztam. 1999-től 2002-ig a Külügyi Bizottságban tevékenykedtem. 2005. júliusa óta a Foglalkoztatási és Munkaügyi Bizottság tagja vagyok. Az 1999-ben alakult a „Segítő kezek a sérült gyermekekért” Egyesületnek kezdetek óta elnöke vagyok. Feleségem, Rózsa otthon két mozgássérült gyermekünket, a kilencéves Bencét és Esztert neveli. 13 éves Tamás fiunk magyar bajnok kenuban, a korosztályos válogatott keret tagja. Szeretek olvasni, úszni, focizni.

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.10 0 0 12

Nemes Gábor vagyok, 46 éves pedagógus, a bajai Újvárosi Általános Művelődési Központ igazgatója. Feleségem tanítónő, két gyermekünk már nagykorú. Munkámban azon fáradozom, hogy a felnövekvő nemzedék minden tagja valódi esélyt kapjon a boldogulásra.

Baja város képviselő-testületének 1990-től vagyok tagja. A helyi közoktatás, kultúra, ifjúságpolitika, sportélet irányítását végző bizottság elnökeként és a Bajáért Közalapítvány titkáraként tevékenykedem. 2004-ben a Baja Környéki Iskolaszövetség elnökévé, 2005-ben a Magyarországi Iskolaszövetségek Szövetsége elnökségi tagjává választottak. Sok szállal kötődöm a választókerület településeihez. Ismerem az itt élő emberek, önkormányzatok, intézmények gondjait, vágyait és lehetőségeit.

http://nemesgabor.szdsz.hu/programom.php

http://nemesgabor.szdsz.hu/rendezvenyeim.php

http://www.szdsz.hu/forum/index.php?showtopic=266

http://nemesgabor.szdsz.hu/mail.html

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.10 0 0 10

Dujmov Novák

Alulírott Dujmov Novák 1956. augusztus 10-én születtem Baján. Édesanyám Svraka Katalin mint kereskedő, édesapám Dujmov Jakab mint pedagógus ment nyugdíjba. Gyermekkormat a soknemzetiségű Gara községben töltöttem, ahol a bunyevácok, svábok, felvidéki és székelyföldi magyarok egymás kultúráját tisztelve éltek békességben.

Az általános iskolát a helyi horvát- szerb tannyelvű iskolában fejeztem be 1970-ben. Érettségi vizsgát 1974-ben tettem Baján a III. Béla Gimnáziumban. Negyedikes középiskolásként sikeresen pályáztam meg az Oktatási Minisztérium által kiírt jugoszláviai ösztöndíjra vonatkozó pályázatot. 1974 öszén keztem meg az egyetemi tanulmányaimat az Újvidéki Tudományegyetem Természettudományi Karának Földrajz Szakán. 1979-ben abszolváltam .A diplomavizsgámat megelőzően politikai nézeteltérésem támadt Belgrádban a nagykövetség egyik diplomatájával, a fegyelmi tárgyalást nem megvárva disszidáltam Ausztriába, ahol politikai menedékjogot kértem és kaptam. Egy év ausztriai kinttartózkodás tapasztalatait összegezve nem láttam reális esélyt a tanulmányaim befejezésére, ezért élve az éven belüli visszatérés lehetőségével hazatértem Magyarországra. Itthon büntetésből három évre kizártak minden magyar felsőoktatási intézményből. Mivel négy idegen nyelvet (horvát, szerb, német és orosz) beszélek a munkahelyeim is a nyelvismerettel voltak kapcsolatosak. 1981-82-ben Baján az ÁTI-nál dolgoztam mint vámszabadterület vezető. 1982 és 1986 között Baján a Finomposztó Vállalatnál mint export üzletkötő álltam alkalmazásban. Ezt követően kettő évig Budapesten a Montázs Kisszövetkezetnél voltam önálló üzletkötő. Időközben, a különbözeti vizsgák letétele után államvizsgáztam Budapesten az ELTE-n. A tizennégy évvel ezelőtt, a feleségemmel közösen alapított Omega Universal KFT ügyvezető  igazgatójaként dolgozom jelenleg is. Cégünk papír, író és irodaszer, valamint a Quelle termékek és játékáru, valamint a székelyföldi Hargita ásványvíz forgalmazásával foglalkozik. Munkámban máig is jó eredménnyel kamatoztatom az idegennyelv ismeretemet. A horvát és szerb nyelvet anyanyelvi, a német és orosz nyelvet társalgási szinten beszélem. Házasságot 1987-ben kötöttem, feleségem, Kapitány Éva egyéni vállakozóként ruházati kiskereskedelemmel foglalkozik. 1995-ben született gyermekünk Dujmov Ljiljana Selma jelenleg negyedik osztályos általános iskolai tanuló. A fenti önéletrajz nem készült kimerítő részletességgel, de a pályafutásom legfontosabb elemeit tartalmazza.

Baja, 2006 01.27.

Dujmov Novák - MDF Bajai Szervezet

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 9

Józsikám!

A volt polgármesteretek nem indul? A JANI?

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 7
Előzmény: jpetike51 (6)
jpetike51 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 6

Független Kisgazda, - Magyar Egység Párt

Atyánszky György

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.09 0 0 5

Gondoskodó Magyarország Pajzs Szövetség

Mészáros Ferenc Baja

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.07 0 0 3

MDF - Dujmov Novák

Képem nincs.

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.06 0 0 2
jpetike51 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 1

MSZP

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 0

SZDSZ

jpetike51 Creative Commons License 2006.02.02 0 0 topiknyitó

MUNKÁSPÁRT

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!