A tegnapi napon egy internetes fórumon történt beírás alapján 2 rendőr keresett fel egy 19 éves zalaegerszegi fiatalembert és szüleit. NYOMATÉKKAL felszőlították, hogy tartsa magát távol Gyurcsányi Ferenc miniszterelnök úr mai zalaegerszegi rendezvényétől.
A rendőrök az alábbi internetesen információ alapján jutottak el a Hatvannégy Vármegye Mozgalomhoz tartozó fiatal barátomhoz:
"Ifjú tag
Elküldve: Kedd. Jan. 17, 2006 5:44 pm Hozzászólás témája:
----------------------------------------------------- ---------------------------
Pénteki (01.20.) Program.
14.00 56-os elöadás a Kaffka Margit Kollégium pincéjében! Tali a kolesz elött 13.45-kor!
16.30 Tali az Ady Mozi elött! Vita Gyurcsánnyal
20.00 GYÜLÉS a Csülökbe! MINDENKI HOZZON TAGDIJJAT!
_________________"
http://hvimzala.uw.hu/forum/viewtopic.php?t=14
MI VAN ITT?????????!!!!!!
GYurcsányi!!! Nem akartam arra menni, de most megyek a Tesco-ba lengyel záptojást venni!!!
Sajnálatos, hogy a baloldal nem használja fel pl ezt érvként. Elmondhatnák, hogy mi felvállaltuk, hogy nem támogatjuk a dolgot, de a jobboldal látszólag nagyon pártolja a határontúliak ügyét, de távolmaradt, amikor konkrétan lehetett volna pozitív befolyása erre az ügyre. Ez azért jelez valamit. Gyakran kellene hangoztatni. Legalább olyan gyakran , mint ők a 23 millió románt.
Én már vagy húsz topicban megkérdeztem erről a jobbosokat, de egyik sem tudott érdemben válaszolni.
Én tudok. Azért, mert egy dolog mellet döngetni, egy dolog Wass Albertből kultuszt csinálni, egy dolog zokogni külhonba szakadt véreinkért. Ezt energiabefektetés és kockázat nélkül lehet csinálni.
Egészen más dolog, amikor a vágy valóságba látszik fordulni. Akkor ugyanis beállítottságtól függetlenül felmerülnek a piszkos anyagi kérdések: a munkahelyféltés, a "nehogy már idejöjjenek ezek a románok", mi lesz a nyugdíjammal, nekünk sincs lakás, maradjanak ezek otthon, stb.
És kiderült, hogy ezek a megfontolások ugyanúgy megvannak a jobboldali törzsközönségben, mint a baloldaliban.
Ha meg figyelembe veszem, hogy az igennel szavazók között szép számmal voltak ballibek is, még szarabb a helyzet a bőszmagyar jobboldal számára.
Gyurcsány sámánista delejt küldött rájuk, és a szavazás napjára mozgásképtelenné tette őket. Ez csak mostanában lett nyilvánvaló, és jogászaik már fogalmazzák beadványukat a Vatikánhoz, mely szerint induljon vizsgálat és
- vagy űzzék ki Gyurcsányból a sátánt (szépszájú Májiusz és Semjén lenne az
ördögűző)
- Vagy átkozza ki a pápa Gyurcsányt.
Reménykedjetek kedves alattvalók. Orbán elintézi, és nem kell többé félnetek.
" Ha ez igaz, ebből is nemzetközi botrányt kell csinálni a Fidesznek"
Talán javasold nekik. Olyan kíváló demokrata-liberális nemzetközi hírneve van a Fidesznek, sunyi Orbánnak meg különösen! Hát csak kezdje újra a rémhírterjesztést.
Biztos nagy sikere lesz vele. Lesz még egy papírja arról, hogy hazug.
Az utóbbi évtizedek tapasztalata alapján azt gondolom, ahol ilyen van az kormány-független. Vannak emberek, akik alkalmatlanok arra, hogy a "hatalom" közelébe kerüljenek. És vannak emberek, akiknek ez nem okoz tudatmódosulást...
Egyenlőre a törvényeink eltűr(ték)ik a hatalommal való visszaélést.
Csak azt olvasom nehéz szívvel, ha valaki ezt a jelenséget kormány függővé kívánja tenni. Volt az előző ciklusban is példa és van ma is.
Sajnos.
Majd, ha a pártok lecsillapodnak, és egyik sem hiszi azt, hogy nála van a bölcsek köve, talán akkor normális ország leszünk! Egy olyan ország, ahol a választóknak 4 évente csak egyszer kell azon törnie a fejét (egy mérsékelt kampány után), hogy kit x-el be a voksolásnál. A kormányok megalakulnak, az ellenzék kontrollál, a népek pedig élik a nyugodt életüket, tanulnak, dolgoznak, szeretnek. De semmiképpen nem a pártokkal foglalkoznak!
Nem tudom mi a problema a tojas dobalassal Gyurcsanynal komolyabb politikosokat is megdobaltak mar lasd Helmuth Kohl Joska Fischer vagy Schröder kancellar es nem volt belöle semilyen felhajtas.