Keresés

Részletes keresés

nézőpont Creative Commons License 2006.01.06 0 0 91
A MIÉP NEM INDUL 2006-ban a választáson. Tehát parlamenti párt se lehet. Indul egy "Harmadik út" nevű ügynökpárt, hogy végleg megszünjön a MIÉP, és kiessen az MDF.
Mikádó Creative Commons License 2006.01.06 0 0 89

,,Annak, hogy Csurka előre bejelentette, hogy a második fordulóban a FIDESzre fog a MIÉP szavazni, nem volt semmi jelentősége az elöző választáson, mert mindenki természetesnek vette, hogy úgy lesz! Jó propagandának tartjátok ezzel mindig előhozakodni, de MIÉP szimpatizánsnak ez természetes volt, rájuk ez a szöveg vsz nincs hatással."

 

Így van, és ezt a választási összesítések is bizonyítják. A MIÉP 1998-ban 248 901 szavazatot kapott, 2002-ben pedig majdnem pontosan ugyanannyit: 245 326. Tehát a libsi propaganda Csurka bejelentésének hatásáról hamis. Ezt a hamis propagandát viszont kitartóan terjesztik, és az óvatlanabbak még át is veszik. A kiesést valóban a választási csalás is okozta, a különböző csakis a MIÉP kiejtésére irányuló technikákkal. Ezen kívül a magas választási részvételnek -- a komcsik által a választásra elhurcoltakat is beleértve -- is betudható, hogy a MIÉP stabil szavazóbázisa arányaiban kevésnek bizonyult.

 

Ezért nem kell a MIÉP-et temetni, csak a komcsilibsik vetítik ki a vágyaikat, ill. megkezdték romboló, negatív kampányukat.

 

Előzmény: nagyész (87)
Mikádó Creative Commons License 2006.01.06 0 0 88

,,Esetleg nézegesd végig előző hozzászólásaimat, előző választásokkor mit írtam."

 

Megtettem. Ez pl. tetszik:

 

,,2002 a MIÉP éve.
(Fórum » Politika, közélet » A PoliDili » 2002 a MIÉP éve.)

Gép01 válasz | megnéz 2002.01.02 06:51:12 (43) "

 

Ennek fényében ne vedd magadra azokat, amiket a kommunista-liberálisokról írtam, hiszen bár azok továbbra is igazak rájuk, de akinek nem inge, ne vegye magára. Viszont ne engedd, hogy befolyásoljanak! Nem könnyű.

 

,,Hát ezt aztán jól megmondtad. Csak ne lenne az a sok alattomos komcsilibsi."

 

Így, ahogy mondod. De ezek a komcsilibsik vannak, és alattomoskodnak. És sokakat megtévesztenek. Ők is hasonló dolgokat sorolnak fel, mint te. De, mint mondtam, mindenről fel lehet sorolni pozitív és negatív dolgokat is. Mindenről. Ám azokat nem szabad külön venni, hanem egybe kell őket tekinteni. (Nem könnyű dolog, elismerem.) Mindent egybevetve azonban nyugodtan visszatérhetsz a (43)-beli álláspontodhoz. Mit gondolsz miért is akarják még mindig ilyen veszett erővel befeketíteni a MIÉP-Jobbik választási összefogást? Mert tartanak tőlük. Mert van esélyük bekerülni. S ha bekerülnek, hasonlóan a nemzet érdekében fognak tudni hatékonyan dolgozni, mint a MIÉP tette 1998 és 2002 között.

 

Sokszor felhozod a két párt megelőző konfliktusait, ami szerinted ellentétben áll a mostani választási szövetségükkel. Miért tételezed fel, hogy a megelőző konfliktusuk volt az igazi? Miért nem tudsz kiindulni abból, hogy ők is változnak, és jó irányba változnak? Korábban élesen ellentétben álltak egymással, azt hitték egymás riválisai, viszont rájöttek, hogy a közös ellenféllel szemben kell inkább összefogniuk. Akkor van esélyük, ha összefognak, és nem egymás ellen kampányolnak. Ezt csak a ballib propaganda hatására nem mered feltételezni?

 

Az erőszakról meg tegyél le, mármint az orrbeverésről. Az a komcsi-libsik sajátja. Ne akarj lealacsonyodni a szintjükre!

Előzmény: Törölt nick (86)
nagyész Creative Commons License 2006.01.06 0 0 87

Sohasem szavaztál te a MIÉPre, csak a szádat jártatod! Kibujik belőled a liberális. Annak, hogy Csurka előre bejelentette, hogy a második fordulóban a FIDESzre fog a MIÉP szavazni, nem volt semmi jelentősége az elöző választáson, mert mindenki természetesnek vette, hogy úgy lesz! Jó propagandának tartjátok ezzel mindig előhozakodni, de MIÉP szimpatizánsnak ez természetes volt, rájuk ez a szöveg vsz nincs hatással.

 

A parlamentből való kiesés választási csalásnak volt köszönhető. A mikéntjét az a Patrubány bizonyította be, akit Csurka sem szeret.


Okkal nem szerette a Jobbikat sem és a Kisgazdákért sem volt oda.
Felelős gondolkodás volt azonban kezet nyújtani ezeknek a pártoknak, és nagyon felelős gondolkodás volt ezen pártok vezetőitől, hogy a kinyújtott kezet elfogadták!

Csurkának, az eddigi választások azt bizonyítják, stabil szavazótábora van. Annak ellenére, hogy naggyűlésein korántsem jelennek meg annyian, mint régen, de az ott megjelentek egy része nem is volt MIÉP szavazó.

Ha a választási csalásokat nem is lehet kizárni, a Jobbik és a Kisgazdák segítségével elérhető az 5% akkor is, ha "váratlanul" megint többen mennek el szavazni. Meglepő, de jó húzás volt!

 

Előzmény: Törölt nick (85)
Mikádó Creative Commons License 2006.01.06 0 0 84

,,Mára úgy alakult a helyzet, hogy nincs más választás, vagy a Fidesz, vagy a kommunista-liberális kormány még 12 évig. És ez nem összeesküvések miatt van így, hanem ..."

 

... a propaganda miatt. Az ilyenek, mint te, 1998-ban még azt mondogatták, hogy a kormánynak nincs alternatívája. És volt. Mert csak a propaganda szöveget nyomják a propagandisták. Igazad volt azzal a provokátor szöveggel is korábban ebben a vitafórumban. Csakhogy nem csak az általad megjelölt a provokátor tevékenykedik itt, hanem te magad is.

 

A MIÉP-nek igen stabil szavazóbázisa van (lásd www.valasztas.hu). Ha az összefogás révén ehhez még jönnek szavazatok, akkor biztos parlamenti helye lesz a MIÉP-nek is és a Jobbiknak is. S az úgy kell a nemzetnek, mint egy falat kenyér. Az 1998-2002-es parlamenti ciklusban már láthattuk, milyen kemény és korrekt parlamenti munkát végez a MIÉP. Erre van most szükség, nem a bohóckodásra!

 

A kommunistákat is csak a MIÉP és a Jobbik segítégével lehet leváltani. Ugyanis a Fidesz bármennyire is igyekszik, nem tud nemzeti-, jobbos- és balos szavazatokat is begyűjteni. Mint Orbán helyesen mondta másra vonatkoztatva, a macska nem tud kinn is és benn is egyszerre egeret fogni. Ezt neki is meg kell szívlelnie, és hagynia kell másokat is létezni. Neki a MIÉP és a Jobbik nem ellenfél, hanem szövetséges lehet. S neki is kell a szövetséges, mert különben úgy jár, mint 2002-ben járt: A szemfüles második és a pimasz harmadik, vagy hogy is mondta akkor, kitúrja az elsőt. Ne forduljon ez még egyszer elő!

 

Előzmény: Törölt nick (83)
Mikádó Creative Commons License 2006.01.06 0 0 82

,,Na hát pusztuljanak, ennyi volt részemről..."

 

Csak hogy ha igaz az, amit megelőzőleg írtál, hogy te a MIÉP-re ikszeltél korábban, akkor ez a kijelentésed hamis, hiszen azzal, hogy ők pusztuljanak, teret adsz a kommunista-liberális tolvajbandának. Nagyon úgy fest a dolog, hogy a pusztuljanakot gondolod komolyan, s az, hogy rájuk ikszeltél csak egy blöff volt. Sok ilyet lehet tapasztalni manapság. Tudod, a komcsik és a libsik igen ravasz rókák. Na jó, nem egészen rókák, csak átvitt értelemben, mert a róka egy gerinces lény.

 

Tudod, minden párt esetében, csakúgy mindt minden egyéb dogol esetében, lehet negatív és pozitív dolgokat is fölsorolni. Mindegyiket el lehetne vetni azzal, hogy csak a negatív dolgokat soroljuk föl. Ezt használják ki a rendkívül alattomos komcsi-libsi provokátorok.

 

Előzmény: Törölt nick (79)
Mikádó Creative Commons License 2006.01.06 0 0 81

Nem összeborulásról lehet szó, hiszen tudjuk, hogy mi mindent kiabáltak korábban egymásra. De itt a 2006-os választás, s ők okosan választási szövetséget kötöttek. Helyesen tették. Az összefogás pozitív dolog a választók szemében. A MIÉP-nek elvégre nem elsődleges ellenfele a Jobbik, és viszont. Ugyanakkor mindkettőnek közös ellenfele a kommunista-liberális tolvajbanda. Ha egyesítik erőiket ez ellen a rákfene ellen, ha közös erővel lépnek fel ellenük, s nem egymás ellen pazarolják az energiáikat, az nagyon helyes. Nemzeti erőket a Parlamentbe! Csak így léphet a nemzet előre, csak így lehet a Fideszt is megszorítani. Vigyázat, nem szabad a Harmadik Útnak a Fidesz ellen kampányolnia, mert nekik nem a Fidesz az elsődleges ellenfelük, hanem a kommunista-liberális tolvajbanda!

 

Előzmény: Törölt nick (79)
nagyész Creative Commons License 2006.01.06 0 0 78

nacionalizmusról: nagyszerű dolog lehet hinni olyasmiben ami sohasem lehetséges (kommunizmus) és nem hinni abban ami van és egyre erősödik (nacionalizmus). Ha már van mindenütt, akkor az a nemzet csak vesztes lehet, amelyikben nincs meg az egészséges büszkeség önmaga iránt. Sajnos Magyarországon nagyon sokan vannak, akik ezt az egészséges önértékelést meg akarják szüntetni, pontosan azért, mert tudják a következményét! Ezek a nacionalizmust beteges dolognak tartják, de minden beteges dolgot támogatnak, ami a nemzet önmegsemmisítését gyorsítaná!

 

kisebbségellenességről: Ha olvastad is a Magyar Fórumot, bizonyára nem értve olvastad. Az, hogy megjelennek egy kisebbség viselt dolgairól cikkek, az még nem jelent kisebbségellenességet! Az a szöveged meg egyáltalán nem mérvadó, hogy Csurka szereti vagy akár példaképének tekinti a zsidó és németellenes Szabó Dezsőt! Valószínűnek tartom, hogy Csurka nagyon szívesen élne együtt ebben az országban Magyarország felemelkedéséért, megerősödéséért, minden magyar állampolgár jobb életéért dolgozó zsidó és német emberekkel!

 

marxista gyökerű kapitalizmusellenességről: miből gondolod, hogy csak marxista gyökerű kapitalizmusellenesség van? Találhatsz egy két országot, pl. Dél-Amerikában, ahol az emberek azt sem tudják, hogy élt valaha Marx nevű ember és mégis utálják az amerikai kapitalistákat!
Az különösen gyönyörű pillanat, amikor egy a mai balhoz kötődő ember elavultnak nevezi Marx eszméit. Nocsak, nocsak!

 

˝"az igazság egyedüliségének hite: nem hite, hanem ténye"
Az a baj, hogy ilyen tény nem létezik.
˝

 

Mi az, hogy nem létezik?! Példát hoztam rá Sólyom személyében! Csurka támadta, megírta, hogy milyen ember és hogy olyan az 2006. 01. 01-én igazolódott. A Fidesz nélkül nem választották volna meg (Fidesz-SzDSz-Gyurcsány összjátéka volt) és ő ezt azzal hálálta meg, hogy kapásból lejáratta a FIDESzt, na meg ő is megadta a menetrendszerű  nagy pofont a magyaroknak (=nacionalisták szerinted). A  FIDESz azóta sem tért magához, védenie kéne az általa pozicióba helyezettet, de tudja, hogy baklövése miatt sok szavazatot veszthet. Így aztán nagyon rejtegetve védi, amire jó példa a Magyar Nemzet tegnapi száma (01.05.) 15. oldalának jobb alsó sarkában, Komlós Juci fényképével álcázott cikk. Jól eldugták ezt a megvédést!
 

 

 

Előzmény: Törölt nick (63)
földreszáltangyal Creative Commons License 2006.01.06 0 0 76

Az Atya magasabb.

 

Én csak csóró angyi vogymuk.

Előzmény: Törölt nick (75)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 75
páholytag is vagy? atyám!
Előzmény: földreszáltangyal (74)
földreszáltangyal Creative Commons License 2006.01.06 0 0 74

Már megbocsáss, de nem tudsz a smoroszkai ütközetről?

 

Kérdezd meg a közönséget, vagy felezd el.

 

Ha én ezt a klubban elmesélem ....

Előzmény: Törölt nick (73)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 73
aha

a tuszik meg a burmaiak vívták?
Előzmény: földreszáltangyal (72)
földreszáltangyal Creative Commons License 2006.01.06 0 0 72
Ott volt egy ütközet.
Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 71
nem 'földreszált', inkább bukott. ;-(

(légy oly jó, világosíts fel Smoroszkáról eszik-e, vagy isszák. köszi)
Előzmény: földreszáltangyal (66)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.06 0 0 70
ő is jót akart?
Előzmény: Törölt nick (61)
földreszáltangyal Creative Commons License 2006.01.06 0 0 69

No ha már Csurkát így leszúrták ezek a fitykós nemzetárulók, akkor érdeklődnék, hogy hogyan fér össze a világhatalmi nácikkal való, Fityesz összeborulás?

Az angolszász keretlegények nyalása, a néhai Likuddal történő összeborulás?

A globál rasszizmus, a népírtás, a kizsákmányolás ilyen jeles nyakkendős terroristáival?

Előzmény: geszthi (67)
Újlaki Creative Commons License 2006.01.06 0 0 68
Akkor még őszinte ember voltam,
Ordítottam, toporzékoltam...

(Így utólag már nem hiszem, hogy akkor őszinték voltak. Akkor sem.)
Előzmény: geszthi (67)
geszthi Creative Commons License 2006.01.05 0 0 67
"Csak a kommunisták és a szadeszosok acsarkodtak, de azoknak ez lételemük. Fidesz elkövette azt a hibát, hogy engedte a komcsikat és a szadeszosokat, hogy szélsőségesnek állítsák be a MIÉP-et. S mivel ez nekik sikerült, tudtak is a MIÉP-pel riogatni. Mindez persze alaptalan volt, mert ha van ma szélsőséges párt Magyarországon,"

Uhum, uhum, uhum. Ahogy azt Moroicka elkepzeli!

Tudod ki kezdte el a MIEP nacizasat a Parlamentben (1990-1992)?!

Segitek.



ORBAN Viktor (Fidesz)

"Nem lehet - legalábbis én nagyon nehezen tudok - érveket találni a magyar kormányzópárt (az MDF) mellett, amikor megkérdezik, hogy van az, hogy a magyar kormányzópárt alelnöke (Csurka) náci nézeteket hangoztat nyíltan, újságban, s a miniszterelnök először nem határolja el magát, utána pedig csak szóban határolja el magát, de megmarad egy fedél alatt ezzel az alelnökkel. Az, hogy a miniszterelnök azt mondja, neki nem tetszik, amit Csurka mond, ez ma Nyugat- Európában a náci nézetekkel szemben kevés."

KOVER Laszlo (Fidesz)!!!

"Az MDF-vezetés pedig szorgalmasan nyilatkozik. Kimondva, azzal nincs bajuk, hogy Csurka István írásán átsüt az antiszemitizmus, a demokratikus pepecselés iránti mély megvetés, a kizárólagos hatalomra törés, az állami erőszakszervezetek politikai megfontolásból történő alkalmazásának szándéka, a politikai ellenfelek ellenségnek bélyegzése, azok kizárása a nemzetből, akik az ország érdekeit másként látják szolgálandónak. Nem azzal a fajelméleti kirekesztéssel van bajuk, amelynek konkrét tárgyát egyelőre még Csurka sem nevezi néven, csak sejtetni engedi. Nem azzal, hogy felmentést ad a másokat bőrszínük, származásuk miatt rugdosó köztörvényes bűnözőknek. Nem azzal, hogy a "kulturális bűnözés" fogalmának bevezetésétől már csak egy lépés az orwelli gondolat-rendőrség felállításának követelése. Nem azzal van bajuk, hogy az új magyar élettér megteremtésére tett - homályosnak tetsző - célzásait nagyon is világosan értik Csurka úr szerb és román kollégái, a karadzsicsok, funárok. "
Előzmény: Mikádó (17)
földreszáltangyal Creative Commons License 2006.01.05 0 0 66

Te szerencsétlen.

 

 

Látom, még nem heverted ki a smoroszkai zárótüzet.

 

Előzmény: Törölt nick (50)
földreszáltangyal Creative Commons License 2006.01.05 0 0 65
parlamentiek
Előzmény: földreszáltangyal (64)
földreszáltangyal Creative Commons License 2006.01.05 0 0 64

Hajrá MIÉP!

 

Még így is hitelesebbek, mint a palmantiek.

 

 

nagyész Creative Commons License 2006.01.05 0 0 60

"irigyellek a hitedért, akarom mondani azért az illúzióért, hogy a miép hiteles jobboldali formáció ;-)"

 

Magyarországon, hiteles információ hiányában a tömegnek hinnie kell!

 

Persze egyre kevésbé hisznek az emberek, mert rájöttek, hogy 25 éve hamis információk alapján döntöttek folyamatosan!

Először az SzDSz volt az "ellenzéki" befutó, hála az ügyes Szabad Europa rádión keresztül folytatott reklámjuknak. Buktak is, amikor rájöttek az emberek, hogy kik is ők valójában. Sokan persze nehezen hitték el az igazságot, hiába ilyen az emberi természet, ezért sokan még egy darabig kitartottak, annak ellenére, hogy már kétkedtek bennük, de most már végleg a helyére került az SzDSz.

Az MDF is hasonló utat járt be, elfogytak ők is, maradtak a liberálisaik.

A liberális Fidesz eljátszotta a jobboldalit, de nem bújhat ki ott sem senki a bőréből. Látszik, hogy ott továbbra is a liberálisok vannak hatalmon!


Nehezen ismerték fel az emberek, hogy a Kádár rendszer végén a pártállam vezetői jól fel tudtak készülni a rendszerváltásra és mindent megtettek azért, hogy a szélsőbaltól-szélsőjobbig minden párt irányítása az ő kezükbe kerüljön és ezért az első "szabad" parlamentben talán nem volt egyetlen olyan ember sem, aki füle mögött nem volt valami vaj, aki nem függött valamilyen módon a Kádár rendszerben uralkodóktól!


Természetesen Csurka is ilyen volt, de valószínű, hogy az engedetlenek közül való, ezért Antall meg is akarta bűntetni ügynöksége nyilvánosságra hozásával.

 

Azért szövegeltem ennyit, hogy látható legyen, akinek nem hisznek, annak nincs semmi esélye. Az SzDSz-nek és az MDF-nek nem hisznek, nincs is szavazóbázisuk. Illetve az SzDSz-nek annyival van több, amennyivel többen számítanak tőlük valami anyagi előnyre. Az MSzP-nek nagyobb az anyagi háttere, sokkal több léhűtő csapódik hozzájuk és van még "hitele" egy bizonyos rétegnél Gyurcsány ellenére. Valószínű, hogy nem sokáig. A Fidesz is hasonló cipőben jár, a hiteltelenség határán táncol. Ha veszit a választásokon, valószínűleg szétesik és más jobboldali formációk alakulnak.

 

Csurkára azok szavaznak, akik elhiszik neki, hogy a radikális jobboldal eszmeiségét jól fogja képviselni a MIÉP, ha bekerül a parlamentbe. Az előző ciklusban ez így volt, ezért számomra hiteles jobboldali formáció. Csurka abban a helyzetben van, hogy csak következetes lehet ebben, mert különben teljesen elveszíti szavazóit. (Nem szabad ezt összekeverni a választási vereség után kedvüket vesztettek vagy a sikertelen elnökbuktatási kisérlet következtében eltávozottak miatti szavazatvesztéssel!) 

Előzmény: Törölt nick (59)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 59
irigyellek a hitedért, akarom mondani azért az illúzióért, hogy a miép hiteles jobboldali formáció ;-)
Előzmény: nagyész (55)
nagyész Creative Commons License 2006.01.05 0 0 58

"Érdemes mindenkinek megnézni, hogyan dolgoznak a komcsik! Hogyan akarják, hogy jobbosok eleve vesztes pártokra (MIÉP-re, Jobbokra, MDF-re) pazaroljanak el kb. 6-7% százalék szavazatot, hogy az MSZP-SZDSZ győzzön újra."

 

Ha a jobboldal nem kerül be a parlamentbe, akkor tökéletesen mindegy, hogy a liberális Fidesz vagy a mégliberálisabb MSzP kerül hatalomra!


Ez tipikusan a jószívű meg a gonosz vallató esete. A jóságos FIDESz bepalizza pl. a vállalkozókat, azok rohannak kölcsönt felvenni a bankokhoz a szép jövő reményében, majd jön az MSzP, mindent visszavon és a szerencsétlenek csődbe jutnak, mindenüket elvesztik. Jó, ha az életüket nem. Közben pedig teljes gőzzel árusítják ki az országot!

 

Hogy mennyire egy ez a társaság, mutatja ezt a liberális Sólyom megválasztásának körülményei, ami az SzDSZ, a Fidesz valamint Gyurcsány nagyszerű összjátékának következménye! Mintha egy klubba járnának a fiúk és ott egyeztették volna a teendőket!

Előzmény: Törölt nick (51)
földreszáltangyal Creative Commons License 2006.01.05 0 0 57
A karszallagod meg van még?
Előzmény: nézőpont (56)
nézőpont Creative Commons License 2006.01.05 0 0 56
Igaz, írtam Tasnádiról. Méghozzá azt, hogy nem tudom, hogy mi a bűne, ha csak nem az, hogy segítette a valódi jobboldalt, hogy megismerjék ki a zsidógyűlölő Bencsik, ki a másik gyűlöletkeltő Lovas. (Más kérdés, hogy ezért a jobboldal nekiesett) Szerintem, azért ül, mert sokat tud és nem fogta be a száját. Azt hiszem, több tisztesség van benne, mint az egész Fideszben, és a csurkista MIÉP-ben együtt. Dávid Ibolyát tisztelem, mert egyedül áll szemben egy egész maffiával. Soha nem állítottam, hogy a Csurka az MSZP szekértolója, de azt igen, hogy a Fideszben és az MSZP-levő ügynök bolsik kiszolgálója.
nagyész Creative Commons License 2006.01.05 0 0 55

Csak azt tudnám, hogy hogy kerül ide a szélsőjobb? Magyarországon jelenleg egyetlen számba vehető jobboldali párt van és az a MIÉP. A baloldal kb. ott kezdődik ahol most a Fidesz áll. Akik ettől balra vannak, az MDF, az MSzP és a Munkáspárt (MKP?)/ez csak ABC sorrend!/ valamint az SzDSz ebben a sorrendben egyre szélsőségesebbek.
No, az egyetlen még parlamenti bejutásban reménykedhető jobboldali pártot nevezheted akár szélsőségesnek is, hiszen nincs több hasonló belőle, tehát valóban a szélen van.

 

Na, nost vegyük az ismérveidet:

Nacionalizmus: Minden környező, nem környező, európai és nem európai országban tombol, nem tudsz mutatni egyetlen országot sem, ahol nincs jelen, kivéve talán valóban ezt a szerencsétlen országot! Igenis szükség van egészséges nacionalizmusra!

 

Kisebbségellenesség: erre semmi bizonyítékod nincs, hacsak arra nem gondolsz, hogy a MIÉP nyíltan beszél bizonyos, a magyar társadalomra jellemző vagy azt érintő, a többi párt által tabunak tekintett témákról.

 

Kirekesztő történelemszemlélet: ez a legnevetségesebb állításod. 50 éves komcsi agymosás után olvass be a mostani történelemkönyvekbe és érezni fogod, hogy mindig él az a történelemszemlélet! Az miért kirekesztő, ha valaki nem tekinti azt etalonnak, hanem az igazságot mondja?

 

naív, alapvetően marxista gyökerű kapitalizmusellenzés: az, hogy valaki ellenzi az ország eladását, a rablókapitalizmust és a globalizációt miért lenne marxista gyökerű?

 

az igazság egyedüliségének hite: nem hite, hanem ténye. Amit megmondtak, szinte mind bejött! Legutoljára Sólymot kritizálták már a megválasztásának percében és lám nem sok időnek kellett eltelnie, hogy igazuk legyen!

 

Előzmény: Törölt nick (45)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.05 0 0 54
hát nem sírom el magamat sem a fidesztől, sem a választástól, sem a kommunistáktól, de még a miéptől sem

nézőponttól meg a legkevésbbé

azért, kösz az infot! ;-)
Előzmény: Törölt nick (51)
nézőpont Creative Commons License 2006.01.05 0 0 53
A Jobbik is és a MIÉP is hülyeséget beszél. Nem tudom, hogy Kovács Dávid milyen, de Csurka (írásaiból kitűnik) primitív ember, akinek a darabjait valaki más írta, hogy nem ő, az biztos. Akinek a legnagyobb problémája a korona, a zászló, meg különböző szimbólumok, az szándékosan a lényegről tereli el a figyelmet. Ezek tárgyak, amik nem húzzák ki az országot a kátyúból. A lényeg az, hogy a parlamentben nyüzsögnek az ügynökök, amíg nem lesz kitakarítva, addig se a zászló, se a korona nem segít, de egy ügynök (Csurka) se fogja segíteni, hogy leleplezzék a többit.
John Doe3 Creative Commons License 2006.01.05 0 0 52
Elnézést, de a "mérsékelt szélsôjobb" nem ellentmondás önmagában is? Nekem egyébként inkább az Istóczy-féle egyáltalán nem mérsékelt párt jut eszembe a MIÉP-rôl.
Előzmény: Törölt nick (45)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!