Nekem egyébként semmi bajom azzal, ha valakik folyamatosan kampányolnak. Csak a tartalom! Én már a kormánypártokra sem figyelek, hát még az ellenzékre... Megjelenik komolykodó pofával Orbán, amint bejelenti: mindenkinek mindenből sokkal többet kell kapnia...
miért kapott annyi minisztériumot 2002-ben az szdsz??(csak nem azzal fenyegetőztek, ha nem kapják meg at amit akarnak, akkor nem biztostják a korm. többséget? :) )
A kampány a 2002-es választások lezárulta óta tart. Ez a kormánypártoknak elég kényelmetlen, mert ennek a kampánynak a legutóbbi időkig az volt a legfőbb üzenete, hogy a kormány tulajdonképpen illegitim.
Az intenzív kampányt a Fidesz tavaly december 5-én remélte elkezdeni, csak akkor orra esett.
Némi csend következett tehát, aztán azóta zajlik folyamatosan a kampány - innen is, onnan is.
És mi a LÉNYEGI különbség aközött, ha valaki párttagként hirdet forradalmat egy oldal győzelme esetében vagy párton kívül, de NYILVÁNVALÓ kötődéssel a párthoz?
Kuncze és társai a párttagként hirdettek forradalmat fideszgyőzelem esetére?
Egyáltalán, az, hogy kiálltak, miben és mennyire és miért zavarta meg a nyugalmadat?
A nyugalom megzavarására szerinted CSAK AZ UTCAI kampány alkalmas?
ugye az mszp-re gondolsz..Kovács "KASZANOVA" László mint mszp elnök 98-ban indította a fidesz elleni kampányt... és egészen 2002ig folytatta azt. Non-STOP!!!
érdekes, az oktogonon kb 1 vgy másfél hónapig volt kint a szoci gagyi plakát... erre az mszp kampányra jött kb 1 hónappal a fidesz plakát sorozata... de erre az mszp megint egy plakát kampót indított a gyorsítunk budapest szlogennel (copirájt by Hiller)...
ha még lát vki fidesz plakátot az a novemberi maradt...
Az egy konkrét ügyben tanúsított magatartás (megítélésem szerint amolyan "paktumos", közös szélhámoskodás) jogos bírálata volt.
Tőlem tekintheted jogosnak azt a szemérmetlen süketelést, amelyet most a Fidesz folytat - csak azt ne mondd, hogy nem kampányolnak az ünnepek alatt. Mást sem tesznek.
Akkor pedig ne marasztald el ugyanezért a koalát sem (amely most sokkal csendesebben kampányol, mint az ellenzék).
Emlékezzél vissza a 2001 végén miket mondott az akkori ellenzék, és főleg az szdsz, amikor itt volt december 29.-én Nasztaze, és aláirt Orbánnal a státusz tv.-el kapcsolatos nemzetközi egyezményt.
Akkor mi is irhattuk volna azt, amit te most az ellenzék fejéhez vágsz.
De nem mondtuk,irtuk, mert ez-az ellenzék feladata.