Keresés

Részletes keresés

Dorinesz Creative Commons License 2008.01.21 0 0 1635
Ez tényleg nagyon édi! :-DD
Előzmény: Crazyworld (1631)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.21 0 0 1634
LOL köszi. A petem nevén mindig kiakad mindenki. Egy vérszomjas gyilkológépet Cincifülnek hívnak. :-DDD De szerintem tök poén. Ja, és persze a macskám után kapta a nevét. :-D
Előzmény: blackrat (1630)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.21 0 0 1633
Nem, ez egy "szamuráj" kard. :-D Nyilván a szamurájokhoz nem sok köze van, de nagyon hasonlít arra a kardra. Én eddig minden kétkezes fegyvert a hátamon hordtam, volt már mindenfélém. Csak a macét nem szeretem. És majdnem beletrafáltál, merthogy egyik instában leakaszthattam volna egy polearm-ot, amelyik úgy nézett volna ki a kezemben, mint valami kard, és kék volt, és minden tök jó volt, csak épp nem huntereknek találták ki, hanem warrioroknak, szal hagytam is. Hát ja, eléggé nem összeillőek a ruhadarabjaim, de most már kezdek úgy kinézni, mint valami előkelőbb emberke. Eddig szakadt köpeny, rojtos csizma, stb. Azon röhögtem, hogy mindenki ilyen köpennyel rohangál zangarmarshban, mint amilyen a hátamon van. Már csak ki kellene tanítanom a paladinomat az enchentingben, és be kéne csencselnem pár cuccát. De azt majd csak 70-en, addig nem kell. Vagy keresek egy havert, aki enchenter, és megkérem, hogy csinálja meg. Persze piszok drága lesz, de úgy már nagyon cool lesz a karim. Meg ha összebg-zem a cuccait, akkor lesz a legjobb. Csak azt nem tudom, hogy bg-ből legyenek cuccok, vagy instából, mert állítólag attól függ, hogy mit akarsz csinálni, pvp-zni, vagy mobokat irtani. Vagy lesz egy ruhatárra való a bankban, hogy cserélgethessem. :-D Dehát ez úgyis még a jövő zenéje. Meg újra kéne talentolni a hunteremet is, szal lenne még mit csinálni.
Előzmény: Véregér (1628)
Véregér Creative Commons License 2008.01.20 0 0 1632

http://oldradio.tesla.hu/szetszedtem/124eger/eger.htm

 

Csak erős rekeszizommal rendelkező embereknek. Néhány mondathoz gyomor se árt :P

Crazyworld Creative Commons License 2008.01.19 0 0 1631

Ezt nézzétek meg! :D Annyira aranyos! :D

 

Hunter Hayes - Jambalaya
blackrat Creative Commons License 2008.01.18 0 0 1630
Jól néznek ki! :) És nagyon ari neve van a petednek! :D
Előzmény: Dorinesz (1627)
blackrat Creative Commons License 2008.01.18 0 0 1629

Hát ezeket jó tudni! :)) Mondjuk jól tudom hogy ezek mind már 60-as szint fölött lesznek elérhetők? Márcsak azért is, mert olyan helyen vannak nem? Vagy van ami független a lvl szinttől? (Jó, 40 plusszosok. :))

És ezek össze vannak írva valahol, vagy csak egyszerűen tudja aki tudja? :-)

Előzmény: Véregér (1624)
Véregér Creative Commons License 2008.01.18 0 0 1628
A karaktered tényleg jól néz ki, de finoman szólva nincs 2 ruhadarabja, ami összeillene :) 60 fölött az enyém is úgy nézett ki, mint egy papagáj, most meg mint egy tört színű, szakadt papagáj. Majd gyártok képet. Hogy milyen fegyver van a hátadon, azt elképzelni se tudom-ilyen kiszereléssel egyltalán nem találkoztam anno. A night elf hátán hordja a kardot, vagy ez egy álcázott polearm?
Előzmény: Dorinesz (1627)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.17 0 0 1627

Naszóval:

 

 

 

 

 

Dorinesz Creative Commons License 2008.01.17 0 0 1626
Ja, és pont a napokban állapítottam meg, hogy milyen jól néz ki a karakterem, de ezt lehet, hogy már írtam. Tegnap csináltam róla képeket, csak még nem tettem be ide, majd ma beteszem.
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.17 0 0 1625

Jaja, hát ez tényleg kiba idegesítő... Térjünk vissza ZF-re... :-DDD Ott még az elején mondtam a többinek (mindannyian a magyar gildből jöttünk, külföldiekkel nem megyek instázni, pont azért, mert nem bírom nekik elmagyarázni gyorsan hogy mit szeretnék, mit hogy kéne, és mindig azt hiszik, hogy ők szarták a spanyol viaszt...) szóval mondtam a többieknek az elején, hogy tartózkodjanak a területre ható támadásoktól, amikor ezek a hülye bogarak vannak a környéken, mert ránkizgul az összes, és kipurcanunk. És akkor mit csinálnak? A warrior benyomja a villámait, a paladin meg azt a sárga cuccot, és kb 10-20 bogár már rajtunk is volt.

Hát ZF-et iszonyat sokszor végignyomtuk. Ugye szintlépés miatt evidens, hogy sokszor, aztán kéne ez a staff a nemtom melyik bosstól, meg kéne az a leg a másiktól, persze greed-elésnél nem nekem jutott, akkor még visszamenni egy párszor... Meg aztán a kicsiket végighúzni atom sokszor, hát nem csodálom, hogy a hányinger kerülget, ha arról van szó, hogy INSTA... Na mindegy, tegnap előtt voltunk helfire citadelben (már ha így kell írni) mert valami kveszt volt oda, de lényegében csak arra kellett figyelni, hogy ne sok ellenséget agrózzon be a pet, ha rányomatják az elkergetést az áldozatra, az a hülye meg megy utána... Merthogy 4 70-essel voltam lent, szal nem sok mindent kellett csinálnom.

Meg rájöttem, hogy druidában nem tetszik a feral. Iszonyat jó tankolni vele instákban, de ennyi. Nagyon sajnálom a moonkinomat. Lehet, hogy vissza is talentolok, mert annyira sokszor nem járok instába.

A rövidítéseket sajnos nem értem. Meg az ilyen szakszavakat se igen. A trap az oké, meg a mágus birkája is leesett, de ez az AOE az tökre kínai volt. De ahogy leírtad, már egyből tudtam, szal annyira mégse vagyok hülye. :-DDD

Előzmény: Véregér (1620)
Véregér Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1624

Mindegyik spécit máshogy lehet beszerezni. Van egy milkaszínű tigris, azt winterspringben repuért osztogatják, sajnos csak allynak. A BG-s mountok alaptípusa megegyezik a normállal, de más a színük. A hordás dögök pl feketék, piros felszereléssel. Valamelyik 60as instába vagy raidben esik egy tigrisszínű tigris, valamelyik 70es intában a druid flightformos q-hoz idéz egy bosst, ami dobhat egy madárszerű cuccot. Vannak átlátszó tigrisek, ezek a kártyajátékhoz járnak, minden csomagban qrva kis eséllyel kapsz egy kódot hozzá. Attumen is dobhatja a lovát, illetev Al'ar saját magát. Akkor van a talbuk, ami repuért/tokenért jár, az extrás repülők, mint a sárkány meg a rája repuért. A kecske a sörünnephez, de ez csak horda oldalon extra, ugyanaz mint a törpéké. Illetve van a helikopter, ahhoz meg mérnöknek kell lenni. Én ennyiről tudok, lehet hogy több is van.

blackrat Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1623

Hehh arra a Piroska és a Farkasra én is kiváncsi lennék! :DD

 

És remélhetőleg nem sokáig leszel egyedül azon a szerveren! :P Relatíve nem sokáig, azért az az 1-2 hónap még elég sok. Remélem legalábbis hogy max 2 hónap! :D

 

Yasha: Én tuti nem vagyok azon a szerveren, de innen tőlünk asszam senki.

Előzmény: Dorinesz (1619)
blackrat Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1622

Nekünk azért elég sokszor általában 2 órába telt míg végig mentünk 1 instán. Persze volt hogy hamarabb befejeztük, főleg az egyszerűbbeket, meg volt hogy 3 óra is ráment, főleg azért mert mindig várni kellett valkire. Dehát ezt is bele kell számítani..

És igen, nem árt tisztában lennie az embernek, hogy egyes karaktereknek mik a speckó dámadásai.. Elég idegesítő volt, hogy amikor a rogue-mmal mentem, és amit leütöttem, azt elkezdik gyepálni, aztán csodálkoznak ha egyszerre egy csomóan nekünk támadnak. Ilyenkor elkezdtem magyarázni nekik, hogy mi is az a sap, aztán valaki megértette, valaki meg nem.. Azt szerettem a legjobban, amikor megbeszéltük hogy mondjuk én mit ütök le, aztán hogy a warlokc mit változtat át, és akkor utána támadtunk úgy igazán. Na akkor haladtunk. :) Hát egy alap angoltudás azért nem árt ehez a játékhoz. Fú én meg már kijöttem a formámból.. :S

 

Az a talbuk tényleg jól néz ki! :) Meg elvétve lehet látni pár extra mountot, már nem is tom melyiket néztem ki, de akkor ezeket ilyen 'tokenekért' lehet beszerezni, vagy van valami lelőhelyük ahol meg lehet venni? 

Előzmény: Véregér (1615)
Véregér Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1621
Most fogtam fel mit írtál. Mi a halálnak nyomtad végig ZF-et 30x? Mazochista állat :) Nincs az a cucc, amiért megéri 4-5 nél többször lemenni, mert ennyi menet alatt meglépsz pár szintet és már nem is lesz aktuális, vagy valami. Én még úgy se voltam ZF-ben összesen 10szer, hogy néhány ismerősömet végigvittem rajta, meg még pénzért is csináltam...
Véregér Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1620

Na akkor birka: mage amikor birkává változtat valamit, bármilyen sebzéstől visszaváltozik. AOE= area valami effekt, olyan sebzés ami területre hat. A kettő kombinációjából kijön, hogy ha a birkává változtatott lény nagyot üt, akkor nem egészséges aoe-t nyomni meleltte :) Sap amikor a rugó leüt, ugyanaz az eset mint a birka csak pici rózsaszín körök mozognak a kókadt fejed fölött, a trap meg a hunter fagyasztós csapdája, ami szintén nem viseli jól ha beleütnek.

 

Amúgy szerintem egy mezei insta bossnál nincs olyan taktik, amit ne lehetne max 2 mondatban összefoglalni. Pl. ha nagy fekete köröket látsz a segged alatt, akkor álj arrébb, üsd az addokat vagy ne üsd az addokat, és ezzel kb ki is merült. Na a raid az már más tészta, ott egyszerre annyi dologra kell figyelni, hogy tényleg nem árt előbb egy-egy videót megnézni a youtube-on a kérdéses bossról. De pl Attumen egyáltalán nem durva. Még csak 2 tisztességes tank se kell hozzá, nekünk legutóbb egy közepesen felszerelt echa sámán tankolta Midnight-ot :) Komoly cucc sem kell, ha minden instából kivettél mindent, amit csak lehet, és mondjuk van 1-2 craftolt epiced, már tudsz boldogulni. Én leatherworkinget vettem fel profnak, egy hét alatt kifarmoltam 3 epicre az anyagot, és ez már bőven elég oda. Vagy BG-s cuccok, de azok PVE-re elég szarok a gyártható/raid epicek mellett.

 

Talbuk: 2 féle módon lehet szerezni, az egyik hogy kurva sok reput farmolsz nagrandban a mag'har-hoz, gondolom van allys megfelelője is. Ott mindenféle szines dögöket kapsz. A másik, hogy tokent szedsz halaa-hoz, ezekért meg fekete jár. Két féle token van, az egyiket úgy kapod, hogy oshu gun retekport farmolsz, minden lény dobja nagrandban csak szarul, ezeket lehet 20asával leadni halaa-ban és kapsz érte egy tokent, ebbőla  tipusból kell 15. A másik féle tokenből asszam 70 kell, ezt akkor kapod, ha halaa közelében megölsz egy ellenséges játékost.

Előzmény: Dorinesz (1619)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1619

Ennek a hsz-nek a felét nem értettem! :-DDD

 

Tudtommal a kiegészítőről még hivatalosan is csak annyit tudni, hogy majd tavasszal.

 

Én is így tudom.

 

Szerintem 1-2 kivétellel minden insta befejezhető egy óra alatt. Még a HC-k is.

 

Hát ja. Főleg ha már tudod, hogy mi után mi jön, melyik boss-t hogy kell leölni, milyen taktika kell hozzá, meg hogy milyen csapdákra számíthatsz eksön közben... Meg persze a csapat legyen jó, meg ez meg az, és ha ezek közül csak az egyik nem stimmel, akkor már bent vagy minimum három óra hosszát. Szal úgy igen, hogy végignyomtad már hússzor, és szinte rutinból megy az egész. A druidámmal zf-et végigirtottuk kb harmincszor, az már valóban csak fél óra volt a vége felé, hogy végigmenjünk rajta, eleinte eltartott két óra hosszát is. Meg a legtöbb insta már nekem unalmas. Mondjuk karazant biztos élvezném, tekintve amiket leírtak róla. Nem csodálom hogy csak az első bossig jutottak el, én még azt se tudtam volna kicsinálni. Az a nemtommilyen csávó a lovával... Hát az elég durva lehet. Legyepáltad, már majdnem meghalt, ekkor felpattan a lovára, és felmegy teljesen az élete. Jó, lehet, hogy karát raid-be kell csinálni, és akkor nem is insta? Mert én eddig meg voltam róla győződve, hogy az. És eléggé durva felszerelés kell hozzá, hogy viszonylag halálmentesen megússza az ember, úgy olvastam. Karában a Piroska és a Farkas tetszik. :-D Igaz, még soha nem voltam ott, de ez vicces lehet. Van egy oldal a neten, ahol az összes bosst meg a taktikákat hozzá le van írva, és azt olvasgattam valamelyik nap. Idézem: "Little Red Riding Hood: A Farkas a harc folyamán gyakran kijelöl valakit Piroskának! Aki Piroska, az átváltozik egy kis gnóm csajjá, nem tud támadni, spellengzeni, lemegy az armorja 0-ra és 150% sebességgel tud mozogni. Kell is, mert Piroskára a Nagy Büdös farkas nagyon gerjed, s csak őt üldözi! Körbe a fal mellett szaladgálsz a Farkassal a hátad mögött, egészen amíg lemegy rólad a debuff és visszatér a main tankhoz. Aki Piroska arra spam heal nem árt, mivel a farkas marha nagyokat üt beléje." Hát én ezen fetrengtem a röhögéstől, bár ha én lennék Piroska, asszem nem tartanám ennyire viccesnek... :-DDD Amelyik csapat az első bosst se bírja legyilkolni, azoknak valszeg szar cuccai vannak, és még soha nem voltak karába. Mint említettem volt, a faszi először volt karában, a csapat is tök kezdő volt, nem csodálom, hogy elvéreztek.

 

Arra a talbukra gondoltam én is. Ahhoz hogyan is lehet hozzájutni pontosan? Ugye nem kell bg-zni hozzá? (Mert azt gyűlölöm! De muszáj lesz, ha jó cuccokat akarok összegyűjteni magamnak. Márpedig kéne, mert különben csíra leszek 70-en :-DD) Mi az a token?

Aki 70en nem képes megérteni, hogy a birka, a sap meg a trap mellett ne nyomjon aoe-t, azzal nem szabad instába menni.

 

Áldassék meg a tudatlanságom, ez mi a halált jelent? :-DDD Játszom már egy ideje, de ez tök kínai.

 

Nem tom mikor vetted a hátasod, de nekem pár napja lett meg a szintem az epichez, és igencsak megéreztem azt a 630 g-t. O_o Meg aztán 70-en ugyanennyi a griff, ami nem epic, ezért lesz jó majd feljátszani a druidámat, mert az tudni fog repülő formát. Kár, hogy a druidámat áttalentoltam feralra, sajnálom a moonkinomat. Meg egy warlockot nem is tudnék legyűrni feralban, mert az kész halál. Legalább is egyszer próbáltam, és nem igazán tudtam hozzáérni sem. De az is lehet, hogy én voltam a béna.

 

Jelentem én a Bronze Dragonflight szerveren vagyok. Úgy tűnik egyedül.

Előzmény: Véregér (1615)
_Reku_ Creative Commons License 2008.01.15 0 0 1618
Véregér, most off off leszek, mert úgy tűnik, nem kaptad meg az e-mailemet. Tudod, én érdeklődtem, hogy mikor lehet a botsáskákért menni.Csütörtök estig elvileg bármikor ráérek, aztán jövő hétfőtől. Mondj egy időpontot meg címet, és repülök :)
yasha Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1617
Khm, Arathor szerveren jaccik vki?
Véregér Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1616
Fasza. Nekem meg pont fordítva. Bloodscalpon a hordások, ragnaroson a night elf druidám.  
Előzmény: blackrat (1610)
Véregér Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1615

Tudtommal a kiegészítőről még hivatalosan is csak annyit tudni, hogy majd tavasszal.

 

Szerintem 1-2 kivétellel minden insta befejezhető egy óra alatt. Még a HC-k is. Pontosabban ha az ember nem megy neki annak, ami keményebb mint a feje. Csak hát ahhoz tudni kell játszani a saját karaktereddel, és ismerni kell a többit is. Aki 70en nem képes megérteni, hogy a birka, a sap meg a trap mellett ne nyomjon aoe-t, azzal nem szabad instába menni. De hát erre való a guild. Karahzan meg nem insta, hanem 10 emberes raid, és mint olyannak az a lényege, hogy egy hétig bármikor otthagyhatod, nem fog változni. 5 óra alatt kényelmesen le lehet nyomni az egészet, de ennél jóval rövidepp kipucolások is szerepelnek a statisztikák között. Megéri, mert minden boss 2-3 epic cuccot dob. Amelyik csapat meg az első bosst nem bírja leverni, az valószínűleg súlyosan alulgearelt, vagy síkhülye/ 2 ember nem beszéli ugyanazt a nyelvet :)

 

Kecske helyett tudom javasolni a talbukot, ahhoz nem kell repu, csak tokenek nagrandban.

 

http://www.worldofwarcraft.com/info/basics/mounts/special/darkridingtalbuk.jpg

 

Nekem is ilyen van. Nagyon szép amikor ágaskodik. Illetve még alternatívának van 90 victory markért is mindenféle mount, nyakamat teszem rá hogy kecske is. Én anno sajnáltam epicre a 100g-t, inkább kiBG-ztem egy farkast.

blackrat Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1614

Hát igen, úgy elég nehéz haladni ha csak 2-3 órát tudsz játszani és azt se minden nap, egy csomó mindenbe nem is lehet belekezdeni.. Na mindegy, hú milyene jókat fogunk itthon játszani tesóimmal is! :D Tegnap már jókat álmodoztunk róla, tök jó lesz! :DD

Biztos igazad lesz, hogy jobb lesz az az asztali, aztán ha majd mégis nagyon akarnék egy laptopot, később még vehetek egy olcsóbbat is. :D Ehez az asztalihoz meg jól át kell rendeznem ott a dolgokat, hogy megtudjam úgy csinálni hogy a patkuszok nehogy a zsinórokhoz férjenek, de már van ötletem, és így még a dögöknek is nagyobb futkárózó helyük is lesz, mindenki jól jár! :)))

 

Ja biztos lesz még egy kis idő mire tényleg ki jön, de az nem is baj! :D Még nem áltni 80-as karikat egyébként?

Én már 40-esen tök örültem, főleg hogy lett mountom! :) Öcsém meg még mielőtt kijött a kiegészítő, a 60-as kariával nagyon állat volt! Mentek össze-vissza instázni, drágán adott el cuccokat, szal nagyon jó volt. Aztán ahogy kijött a kiegészítő, már még őt is legyapták, nem tudott instákba se menni rendesen.. De ezt asszem már mondtam is. :)

Előzmény: Dorinesz (1613)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1613

Ha meglesz a külön géped, sokkal de sokkal gyorsabban fogsz haladni! Én nem is tudnék úgy játszani, hogy osztoznom kelljen valakivel. Az úgy elég nagy gáz lenne! És örülök, hogy végül is az asztali mellett döntöttél, tényleg sokkal jobb lesz, habár a laptopokért én is buzulok! :-D

Amíg magyarországon kijön, hogy lehet majd 80-ra fejlődni, az sztem elég sok idő lesz. Aszongyák, hogy márciusban vagy májusban most hirtelen nem tudom, valamelyik m-betűsben fog jönni, de én ebben nem hiszek, merthogy arra még rá kell tenni legalább fél évet, mire tényleg eljut hozzánk... De én már annak is veszett mód örültem, amikor 50 lett a karakterem. Mert emlékeztem arra, hogy milyen irigységgel bámultam kezdő koromban azokat, akik már 50 meg 60-as szinten voltak. Szóval én ennek is örülök. :-D

Előzmény: blackrat (1609)
Dorinesz Creative Commons License 2008.01.14 0 0 1612

Ja, az embereknél már exalted vok. :-DD Kellett a nyamvadt ló miatt. De hogy mit össze szenvedtem vele! Jó lenne még egy kecske is, de IF-hez már nem fogok reput szerezni. Asszem ott még csak honored vagyok.

 

Instázni rühellek. Ki az istennek van rá ennyi ideje? Három-négy óra hosszát elszenvedni egy helyen ugyanazokat a mobokat gyilkolva... Na szóval nem szeretem. És ez még csak a "kezdő" insta, mert állítólag a heroic insták, meg főleg karazan eléggé brutálok. Az egyik ismerősöm, amikor először ment karazanba, tökre oda volt meg vissza, másnap kérdeztem, na sikerült? Aszonta, ja fent voltunk hajnali ötig, és úgy az első bossig el is jutottunk... Na hát énnekem soha nem lesz ennyi időm, hogy eljussak karazanba.

Előzmény: Véregér (1607)
blackrat Creative Commons License 2008.01.13 0 0 1611
Helyesbítek, Bloodscalpen tesómnak van pár allis karaktere, a hordásaink meg Ragnaros-on vannak. Meglátszik hogy régen játszottam már.. :)
Előzmény: blackrat (1610)
blackrat Creative Commons License 2008.01.12 0 0 1610
Hm.. Asszem Bloodscalp-en van nekünk is egy pár hordás karakterünk. Nekem egy trollom van, nagyon komoly 8-as szintű. :D De már nagyon régen nem játszottam vele, nekem a night elfek a kedvenceim, úgy mindenestül. A hordás területek általában olyan sivárok.. Habár ez sem törvényszerű, mert végülis ahogy te is mondtad, az UD-knak meg a Bloodelfeknek nem olyan rosz placuk van.. :)
Előzmény: Véregér (1608)
blackrat Creative Commons License 2008.01.12 0 0 1609

Jah, tényleg, bratyóm is mondta hogy a hunterrel sokkal hamarabb fejlődik. :) Én kiváncsi leszek hogy tudok majd fejlődni úgy hogy nem kell állandóan megosztanom a gépet meg a játékot a többiekkel! :P Már teljesen be vagyok zsongva! :DD

A 70-es karikba meg sztem ne nagyon éld bele magadat, meg nemsokára jönnek a 80-asok is! :D Habár európában már megjelent egy pár országban a Lich King (asszem így hívják), itthon még csak előrendelések vannak tudtom szerint, nade már akkor is itt van! :)

Előzmény: Dorinesz (1606)
Véregér Creative Commons License 2008.01.12 0 0 1608
Ja amúgy PVP szerver. Itt a legtáposabb guildek között is van vagy 3 magyar, tényleg nagy (100fő plusz) magyar guild meg van még vagy ugyanennyi. Horda oldalon. Ally oldalról csak a nagy köcsög guildeket ismerem, de abból a két legrosszabb magyar...
Előzmény: Véregér (1607)
Véregér Creative Commons License 2008.01.12 0 0 1607

A bank karakter szerintem praktikus, mert sokkal rövidebb idő átlogolni mint mindig hazamenni egy fővárosba. Postaláda azért több helyen van, mint bank. Szerintem megéri. Pláne amiatt, hogy outlanden nincs AH, oszt a halál fog mindig visszamenni.

 

Mondjuk én pont 60 fölött kezdtem el gyorsan fejlődni. Ha kék a csíkod, egy-két insta egy fél szintet felvisz. Oszt instázni meg úgyis kell, mert 70en retek sok repura lesz szükséged mindenhova.

Dorinesz Creative Commons License 2008.01.11 0 0 1606
:-DD Hunterrel kb 10x olyan gyorsan tudok fejlődni, mint az összes többi karakteremmel együttvéve. Pedig sokat kipróbáltam már. Egyedül warlock-ot nincs késztetésem indítani. De amint elértem a 60-at a hunteremmel is, olyan bődület lassan kezdtem el fejlődni, hogy az borzasztó. Hirtelen olyan rohadt sok xp kellett, hogy két napomba telt egy szint. Míg a napi átlag 2 szint volt egy nap 50-en, most már meg kell küzdeni rendesen a szintekért. De mindegy, egyszer már csak 70 lesz valamelyik karim. A hunterem előbb lesz 70 sztem, mint a druidám, de ha felvittem a huntert, azonnal a druidámat is felviszem.
Előzmény: blackrat (1603)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!