Feltétlenül kéne egy olyan, bontott is jó, mert állítólag újban már nem lehet kapni, de ki tudja hol fexik egy a raktár mélyén. Köszönöm hogy intézed nekem. Igényem nem szűnik. :) Kárpótlásul nesze UAZ, erre gondoltam: (ja és annyit had kérdezzek még, ez a sárga-fehér milyen csehszlovák hivatal gépkocsijának festése volt?)
holnap megpróbálok kinyomtatni egy képet róla, és elküldöm neked, hogy vasárnap valaki odaadja. :)
az UAZ-os kavarás szóvicc akart lenni, csak olyan bonyolult lett, hogy már én se értem :) szóval a légbeömlőnek semmi köze semmilyen UAZhoz. :) csak szeretném, ha ugyan olyan lenne, mint amire gondolok. hasonlóból rengeteg van, de amit szeretnék, az ritka. ha már csak használtat tudsz szerezni, az is jó lenne!
le fogom fényképezni, komolyan mondom, mindenhol magyaráznom kell, hogy milyen, mert elég széles skálában kap6ó már mindenféle cucc, csak pont olyan nem, mint amilyet én képzelek. Nincs egy képed, hogy TE konk rétan milyen UAZ/de nem UAZ/-ra gondolsz? Lécci, lécci, sokat segítene!
örömmel tudatom mindenkivel sikerült a rapidműszeregységet beraknom a skodriba és kábel is lett hozzá köszönet érte p44 nek és működik rendesen üdv zsozsó
Üdv emberek lenne egy nem könnyű kérdésem főleg oly skodatulajokhoz akiknek rapid műszeregység lakozik az skodriában ami két csatlakozó kötegből áll egy 6 os és egy 10 ből áll a problem a következő 120 as ba szeretném beépíteni de a kábelezésasel van gondom hogy ami leírás létezik a kluboldalon én azt úgy értelmezem hogy a 10 es csatin lévő kábeleken nem kell semmit változtatni csak a 6 os nak kell a fordulatszámmérőnek berakni egy +kábelt. Tehát a 10 es csatit a 120 as eredeti 10es ajzatára rádugva mükszik minden rendesen és itt jön a gondom hogy nem. Gyujtásadásra semmien kijelzés nincs még szintjelzősem és hőfok sem viszont ha beindítom akkor a töltéslámpa folyamatosan világít .A kérdés mi lehet a gond? ja és ha valakinek van fölösben egy 6os csatija kompletten és azt el is adná akkor arra vevőlennék tanácsokat ide vagy az sk120@citromailra várom előre is köszönöm