Sziasztok
Multkor beszelgettem egy sracal , es elmeselte hogy olvasta a tiltott talalmanyok cimu konyvet.
Hidegfuzio.
421. dimenzio
Eter
Tesla
Megolik a feltalalokat igy meg ugy.
Szal minden marhasag.
Most meg antikvarimban kerestem valamit es ott lattam egy egely konyvet ami 1988 as.
Ha feltetelezem hogy legalabb 3 evet toltott elso konyve megirasaval , mert 2-3 evenkent jonnek uj konyvei akkor 1985 korul kezdte.
Az erdekelne hogy a 20 kutatassal toltott ev utan mire
jutott egely mert konyveben mindenfele tervrajz megtalalhato , hol marad a atorese?
Mit talalt fel a egely kereken kivul?
A sok ezert konyvet amit eladott es az abbol szarmazo bevetelen kivul mit tud felmutatni?
Ha megolik a tervrajzokat nyilvanosagra hozok nagy lobbik es maffiak hogy a ordogbe ad ki folyton uj konyveket.
Aki tudja a valasz irjon
puszi
Masokat meg tan az is meglep, hogy a viz surusege 270 fokon es 120 atmoszfera nyomason csak 0,7 1 helyett, es menetrkozben vidaman valtozik akar tiz szazaleknyit is.
Konzervativan oltozkodhettek, a nyolcvanas evek elejen epp hogy friss egyetemi doktor lehetett termohidraulikabol, amibol jo sokan aztvse tudjak hogy eszik vagy isszak.
Ez nem sminkelés eredménye, ekkor ilyen fiatal volt. Szerintem a felvétel a nyolcvanas évek végén, a kilencvenes évek elején készült. Csak a mantra maradt, az szinte semmit sem fejlődött (a színvonala).
Ranezesre tiz evet fiatalodott, jokmlehetnek a sminkesei, tan tiz evet hulyulhetett is, ez tan a televiziosok.hulyesegvirus terjeszto hatasa lehet. Ez ellen meg nincs ellwnszer, escnem is lesz.
Ezert nem em voltam az intezet kisztitkata hanem inkabb o. Egyebkent voltak felejthetetlen kiszgyuleseink. Tan 1982-83 tajan meghivot egy Antall Laszlo.nevu kozgazdaszt, aki eloadta hogy 1997/ tajan csodbe jutunk. Az intezet vezetoi erosen vitatkoztak vele, mert csak 1999- re jutottunk csodbe. De nem ezert szetetjuk Egelyt
Ennugy kbntizegynehany evig egy emeleten uldogeltem vele, bar sose volt kozos projektunk, azert eleggevfel lehetettvmerni a kepessegeit, a kesobbi tevekenysegetol fuggetlenul. Ezert az csak figyelmezteteszeru, hogy akik vitatkoznak vele legye ek vele tisztaban hogy o.legalabb annyira ert az akarmihez mint ok.
Szerintem jól írtad le, de van egy másik szempont is. Te bárhol kérdeznek fizikáról, mindig azt fogod mondani, ami a meggyőződésed. Ő viszont felméri, hogy kinek mondja a dolgait és annak függvényében beszél, hogy ki a hallgatósága. Másképpen beszél a prágai ezoterikus fesztiválon, és másképpen a Budapesti Polgármesteri Hivatal közgyűlésén, másképpen a ELTE-n a hallgatóknak (persze, ha hagyják PL: 2004. márc. 24-én az ELTE falai között megtartott előadás), vagy a VNTV-n Jakab úrral (Azzal a Jakabbal, aki segített megjelenni a Gyógyító vizelet c. könyvet, a kombucha napok szervezője, és még sok van a rovásán) . Ebből látszik, hogy a hazudozás nagymestere, és ha szembesítik a régebbi nyilatkozataival, akkor szemrebbenés nélkül hazudik, és vádaskodik. Pl. a KFKI moszkovita fizikusai kidobták a munkahelyéről...
Mi köze a két mondatnak egymáshoz, igy egymás mellé rakva?
Nem akkor beszéltem vele, amikor még gyerek volt, hanem már mérnökként mondta el.
És eszébe sem jutott azonosítatlan repülő tárgyról mesélni, gömbvillámnak nevezte.
Egyelőre nem tudjuk, hogy a gömbvillám micsoda. Sokan a létezését is kétségbe vonják. Mert állítólag nagyon ritka természeti jelenség. Akár csak az UFO-k.
Mindenesetre amíg nem tudunk róla semmit, abban sem lehetünk biztosak, hogy plazmagömb. Még az sem biztos, hogy atomos felépítésű anyag alkotja. Mert lehet elektromágneses sugárzás is, ami csupán perturbálja a környezetét. Érdekes, hogy az állítólagos megfigyelők leírásai szerint a szél nem befolyásolja a mozgását. És persze még az sem biztos, hogy elektromágneses jelenségről van szó. Akár eddig ismeretlen elemi részecskékből is állhat.
Ennugy kbntizegynehany evig egy emeleten uldogeltem vele, bar sose volt kozos projektunk, azert eleggevfel lehetettvmerni a kepessegeit, a kesobbi tevekenysegetol fuggetlenul. Ezert az csak figyelmezteteszeru, hogy akik vitatkoznak vele legye ek vele tisztaban hogy o.legalabb annyira ert az akarmihez mint ok.
Ezt nemileg ssjnalom, mert alapjaban veve egy kivalo kutato volt...
Én már csak a marhaságaival találkoztam, személyesen nem ismerem. Ami a művei alapján kialakult bennem, valamiért a tudományos módszertant egyszerűen kerüli.
Kb olyan következtetései vannak, mint annak az egyszeri kutatónak, aki a bolha érzékszerveit vizsgálja:
Megtanit egy bolhát arra, ha a kutató koppint egyet az asztalon, akkor a bolha ugrik. Aztán kitépi az egyik lábát és koppint. A bolha ugrik. Aztán szép sorban kitépi a lábait és tapasztalja, hogy a koppintás után egyre ványadtabban ugrik. Mikor kitépte az összes lábát, a bolha már nem ugrik a koppintásra. Ebből levonja a következtetést, hogy a bolha a lábával hall hiszen ha az összes lábát kitépi, megsüketül...
Azért az bármilyen jó felkészültségű kutatótól sem elfogadható, hogy egy ceruzabelet mikrohullámoknak kitéve meggyőződéssel állítsa, hogy akkor most ő hidegfúziót valósított meg, mert a végtermék már mágneses tulajdonságokat mutat...
Egely egyetlen kozkeletu tudomanyos dolgozata a gombvillamokra vonatkozik. Kfkinkiadvanykent meglehetosen holianycikk volt parszwz kiadott peldanyban
Az erdekes volt benne hogy par tucat hazai ufolatoval keszitett benne interjut. Ezek utan termohidraulikuskent osszehozott valami szamitasokat hogy hogyan johetnek letre ilyen plazmagombok, ez utobbi vagy igaz vagy nem . Egyebkent en is lattam ufokat az egen ejszaka hazafele autozva, de aztan kiderult, hogy csak akkot lattam oket amikor szembe jott egy aito tompitott fennyel, igy aztan nem lettem ufokutato.
A serules utan is lattam, max azbiranyultsaga valtozott meg a kepessegei nem igazan. Ezt nemileg ssjnalom, mert alapjaban veve egy kivalo kutato volt, aki raadasul at is tudta adni a kutatasait akar a kozmediaban is, ez persze mar csak utolag derult k
Mondjuk azt, hogy az azonosítatlan repülő tárgy esetleg nem atomos felépítésű. Egyik kollégám határozottan állítja, hogy gyerek korában látott gömbvillámot, ami bement a lakásba.
Ha lehet még fokozni a hülyeséget, biztosan megteszed. Mi köze a két mondatnak egymáshoz, igy egymás mellé rakva? Azonosítatlan repülő tárgy mitől lenne nem atomos szerkezetű? A második mondatban fellelhető mérnökfóbiádat sem igazolja az általad felhánytorgatott eset, miszerint gyerekkorában látott gömbvillámot, mert ez azért nem ugyan az az eset. Gömbvillámot régóta megfigyelni vélnek emberek és nagyjából hasonló tulajdonságúnak írják le a jelenséget. Ha nem képzelődnek és nem szándékosan hazudoznak, akkor valószínűsíthető, hogy egy ritkán előforduló jelenséget tapasztaltak meg. Még magyar népies neve is van: matató ménkű. Nem valószínű, hogy a 18. 19. században élő emberek UFÓ-hívők lettek volna, pedig ebből a korból is vannak beszámolók. Tény, hogy korrekt, tudományos szempontból is értékelhető megfigyelési leírás, dokumentáció nincs róla (legalább is én nem láttam ilyet), de ez így önmagában nem cáfolja a jelenség létezését.
Aki azt hiszi, hogy mikrosütőben sikerült fúzióval vasat előállítania grafitból úgy,hogy közbem nem rongálták meg gammafotonok se őt, se a készüléke elektronikáját - beleértve a kameráét is, az aligha fér bele a legképzettebb ezerbe.
Képzeld el a Schrödinger-egyenlet megoldását, ha az űrhajó tömegét úgy csökkentik, hogy az elektron tömege is arányosan csökken. Így keletkeznek a pufók ufók?