Keresés

Részletes keresés

OroszLeó Creative Commons License 2010.10.03 0 0 750
Sziasztok!
Nekem is volt hasonló "élményem". Lehet, hogy szentségtörés, de én magamban kerestem a hibát. Azt mondják a régi öregek, hogy „kettőn áll a vásár”. Nekem rengeteg hibám van, volt és azt hittem, hogy az ezek mellett meglévő jó tulajdonságaim elegendőek –persze nyilván azok is a megfelelő partner számára. Ezzel együtt célszerű mindenkinek önvizsgálatot tartani és tudatosan formálni azokat a tulajdonságait, amiket maga is javítandónak tart (kapcsolattól függetlenül)

A kérdés az, hogy mi váltja ki az „agressziót” és hogyan lehet kezelni. A kriminalisztikában ismert az „áldozat típus”. Akiről már messziről megmondja a vájtszemű szakember, hogy ha végigmegy az utcán éjszaka, akkor nagy eséllyel kifosztják.

Nálam is ez volt a hiba –legalábbis így gondolom. Erős férfiként az utcán sohasem kötöttek belém, illetve pár mondattal le tudtam kezelni a kóstolgatókat és a főnököm sem tudott tartósan keménykedni velem soha, mert jól értek a szakmámhoz. Egy felindult megjegyzést mindég le tudtam kezelni egy nézéssel.

Otthon mégis másként történt minden (nem volt szó fizikai erőszakról, annál több hangos, megalázó, igazságtalan, megfellebbezhetetlen kirohanásról).
Így utólag már tudni vélem a megoldást, mindent másként csinálnék. „Az amatőrök, puhányok választanak szelíd lovat. A férfi megüli a vadabbat és ettől jobban érzi magát” mondta egy bizalmas barátom egykor (merthogy az ember szégyelli, titkolja stb, ezért csak kevesekkel osztja meg bizalmasan az ilyesmit). Ez talán igaz is valahol, ha a dolog nem csap át a másik oldalra. Mi tehát a megoldás férfinek, nőnek beosztottnak stb?

Szerintem: Voltam egyszer egy céges tárgyalástechnikai tréningen, ahol egy pszichológus magyarázott az önérvényesítésről. Kiderült számomra, hogy el lehet sajátítani olyan viselkedésmintákat, melyeket alkalmazva kikerülhetünk az áldozati helyzetekből. Persze akkut esetben már nem biztos, hogy vissza lehet fordítani a dolgot, de szerintem ha még megvan valahol a szeretet morzsája, akkor talán erre is lehet esély.

Tehát leegyünk elég jók a saját mércénk szerint és kezeljük az agressziót megfelelően (=legyen eszköztárunk ellene). Keményet mondok. Ne féljünk –szigorúan, következetesen, tudatosan- büntetni, illetve úgy viselkedni, hogy ezeket kilátásba helyezzük. Például: "Nem szólok hozzád két órán át, ha még egyszer felemeled a hangod". Persze ezt eleinte düh követ(het)i és elismerem, hogy aki fizikailag is gyengébb a másiknál, annak kevésbé drasztikus eszközökkel érdemes próbálkozni (helyzettől, partnertől függően).
A másik nehéz dolog, hogy ha valaki erőteljesen konfliktuskerülő személyiség, akkor inkább a béke kedvéért "elveszít" egy csatát. Ezzel kapcsolatban az a véleményem -nekem ez a legnehezebb-, hogy erőszakot kell venni magunkon, és tudatosan vissza kell szorítani ezt a tulajdonságunkat (legalább néhanapján), mert ez árt az önérvényesítésnek. Egy jó gyakorlat lehet, ha elmegyünk a piacra alkudni és vagy elvisszük az árut nagyon olcsón vagy nem vásárolunk. Aki kipróbálja meg fog lepődni:)

Egy másik barátom mesélte, hogy gyermek korában sok konfliktusa volt az édesanyjával. Ez addig tartott, amíg nem csatlakozott egy „pszicho dráma” csoporthoz. Ott –mintha színházi jelenetet próbálnának- a vezető kiosztja a szerepeket és addig játszanak, próbálnak egy élethelyzetet, amíg előkerülnek a valódi problémák és jó eséllyel születnek megoldások is. Ez nem olyan ciki, mint amilyennek látszik. Persze ilyen foglalkozás nélkül is lehet boldogulni.
Ez persze csak az én véleményem.
Leó
egyszervolt_ Creative Commons License 2010.09.19 0 0 749

Sajnálom, hogy ilyn tapasztalataid vannak. A másik oldalon álló, a férjeik által lelkileg vagy testileg bántalmazott, vagy egyszerűen csak normális nők pont ilyen pasikra vágynak. Rosszat fogtál ki. Tudom milyen ez, én csak a lelki terror szenvedő alanya voltam. Nincs jobb egy szeretetteli őszinte kapcsolatnál. Fogsz olyat találni, aki megérdemli, hogy szeresd, és vissza is adja ha adsz neki.

 

Sok sikert. Ne hagyd magad kizyákmányolni semmiképp, tudni kell hol a határ a magad érdekében. Sok pasi nagyon sokáig bírja a terrort, ki sem lát belőle. Aztán mikor vége lesz csodálkozik, basszus, így is lehet élni?

Előzmény: sas.iron (746)
sas.iron Creative Commons License 2010.09.18 0 0 748
Gabinak!!!

Nem vagyok már benne a kapcsolatban, de összeköt a gyerek, és ezek a cselekedetei az ő szeme és füle hallatára történnek. Hál istennek a törvény mellém állt és többször(5) is elítélte. Nem az ítélet súlya volt a fontos, hanem maga a döntés. Bízom benne hatással lesz rá a következőkben.
Te egyébként tettél feljelentést a sérelmedre elkövetett dolgokkal kapcsolatban?
Hogy-hogy nem vették komolyan? Csak azért kérdezem mert az enyém pitiáner ügy volt mégis a rendőrség és a bíróság is törvény szerint járt el.
Ha nem akarsz itt leírni mindent írhatsz e-mailt (sas.iron2000@gmail.com) címre.

Szia!
Gabiiiiii Creative Commons License 2010.09.14 0 0 747

Ha én mint férfi csinálnám ezt egy gyönge nővel, tuti hogy a nyakamba varrnak egy felfüggesztetett."

 

gondolod?? 18 evig utottek-vertek,meg ejnyebejnye sem volt

 

egyebkent nem akarom elbagatelizalni a bajodat,eppen eleg neked..Ne altalanosits,ez a legnagyobb hiba,amik elkovethetsz magaddal szemben,hiszen elveszed magatol az eselyt,hogy talalj maganak valakit,aki valoban szeret es megbecsul..
Elelinte igy is bizalmatlan leszel,de idovel egy gyogyulhat,hidd el,tapasztalatbol beszelek

 

semmivel nem kevesbe megvetendo a noi eroszak a ferfiakenal,csak talan mert ritkabb,nem veszik annyira komolyan /nem mintha az enyemet valaki komolyan vette volna*/

 

hogy alltok most? benne vagy meg ebben a kapcsolatban??

Előzmény: sas.iron (746)
sas.iron Creative Commons License 2010.09.04 0 0 746
Üdvözlök mindenkit!
Én egy szenvedő alanya vagyok ,,hál istennek ,, volt párom pofonjainak és rugdosásainak, nem beszélve a mostanság felkapott lelki bántalmazásoknak.
Én hülye évek óta tűrtem mint a birka hogy ezt csinálja velem. Tényleg igaz a mondás a nő verve jó, tisztelet a kivételnek. Sajnos egyre több férfi húzza meg magát a felesége árnyékában, lassan elfelejtik hogy valójában ők az erősebb nem képviselői.
Egyáltalán nem vagyok nő gyűlölő, sőt imádom őket, de már kicsit sok ebből az egyenjogúságból. Saját példámmal érvelek. Többször megütött az asszony, egyszer még egy kis vér is folyt. Bírósági ügyek lettek, tárgyalások ítéletek, 4-szer állt a bíró előtt ítélet hirdetésre. Megúszta mindig egy kis ejnye-bejnyével. Ha én mint férfi csinálnám ezt egy gyönge nővel, tuti hogy a nyakamba varrnak egy felfüggesztetett.
Mivel védekezett az ügyvédje? Hogyan is tudna bántani egy 40 kilós nő egy 85 kilós férfit? Hát én tudom! Sajnos a köztudatban még mindig az él hogy a nőt mindig meg kell védeni bármi áron is. Általában az a közhiedelem hogy a férfi egy agresszív alkoholista ember aki terrorizálja a családját.
Be kellene látni végre hogy vannak apák és férjek akik a családért élnek, persze ha hagynák. Tapasztalatom szerint lassan felcserélődnek a szülői szerepek. Most ismét magamból indulok ki, mert én voltam az az apa aki éjjelente felkelt a picihez, miközben anyuka békésén húzta a lóbőrt, igaz reggel ugyanúgy mentem dogozni mint máskor.
Szívesen csináltam hiszen az én gyerekem is. Ezzel csak azt akarom mondani hogy hiába jó apa vagy férj valaki az nem elég. Sőt másoktól hallva arra jöttem rá minél többet megad a férfi annál rosszabb. A nő egyre többet akar, és ha nem kapja meg akkor jönnek először az ordítások majd a pofonok a többit meg inkább nem írom le.
Nem szabad mindent rá hagyni, szó szerint szembe kell szállni mert a fejedre NŐ.
Én későn jöttem rá!!!!
Kitartás a gyenge férfiaknak.
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2010.09.01 0 0 745

Franciaországban is felismerték mennyire súlyos a probléma, és egy egyesületet is létrehoztak ellene, ami, igen tiszteletreméltóan, egy nő vezet!

 

Egyre több férfi áldozata van a családon belüli erőszaknak

 

2010.08.31 16:40

 

Egyre több férjet bántalmaz a felesége Franciaországban: az Országos Bűnügyi Kutatóintézet szerint a komolyan bántalmazott férfiak száma 2008-ban elérte a 110 ezret, huszonheten pedig életüket vesztették a házastárs brutalitása következtében.

 

A halálozási számok ugyan lényegesen alacsonyabbak, mint a feleségek esetében - 2008-ban 157 nő vesztette életét családon belüli erőszak miatt -, a kutatóintézet munkatársai úgy vélik, a jelenséget komolyan kell venni, annál is inkább, mivel az erőszakot szenvedett férfiak mindössze öt százaléka mer panaszt tenni a rendőrségen.

A helyzet komolyságát mutatja, hogy az áldozatok támogatására egy egyesület is létrejött "SOS Megvert férfiak" néven, melynek külön érdekessége, hogy alapítója egy pszichológusnő. Ez utóbbi szerint a bántalmazott férjek vagy élettársak száma valószínűleg lényegesen magasabb a Bűnügyi Kutatóintézet által közöltnél, sok férfi ugyanis egyszerűen nem mer beszélni erről a problémáról.

Ami Sylvianne Spitzer szerint egyebek mellett a hatóságok hozzáállásával is magyarázható: ha egy nő megy be a rendőrségre azzal, hogy a férje bántalmazta, az esetek többségében akkor is eljárás indul, ha nincs konkrét bizonyítéka, ha viszont egy férfi jelentkezik hasonló panasszal, általában kinevetik.

 

[És itt már kezdik boncolgatni az okokat is:

A pszichológus úgy véli, leggyakrabban az elkényeztetett lányokból lesznek az erőszakos feleségek, a férfi "kínzása" pedig általában az első gyermek megszületését követően kezdődik el. Az erőszak előbb lelki terror, például a legkülönfélébb megaláztatások formájában indul, néhány éven belül pedig az első pofonok is elcsattannak.

A férfiakat ért erőszak egyébként azt követően került a figyelem középpontjába, hogy egy hónap leforgása alatt három megrázó esetre is fény derült Franciaországban. Augusztus elején egy 51 éves lyoni nőt azért vettek őrizetbe, mert megölte, majd a hűtőszekrénybe rejtette 71 éves élettársát, két másik esetben pedig a férjüket évek óta lelkileg és fizikailag súlyosan bántalmazó nő bukott le.

A férfiak megbélyegzése


A családon belüli erőszakkal kapcsolatos kutatások teljesen egyoldalúak, állítja egyre több francia szakember, köztük az amúgy feminista elkötelezettségű Elisabeth Badinter neves történész és filozófus, és úgy vélik, hogy a megjelenő felmérések, statisztikák alapvetően a férfiak megbélyegzését célozzák, a nőket pedig szelíd, békés és türelmes áldozatokként tüntetik fel. És azt sem tartják normálisnak, hogy a média és a politikai kizárólag a nőket ért erőszakkal foglalkozik, férfiak esetében az ilyen jellegű bántalmazások pedig tabutémának számítanak.

A kérdésfelvetés sokak szerint azért is fontos, mert a kormány egy olyan törvénytervezeten dolgozik, amely a jövőben a fizikai mellett a családon belüli lelki erőszakot is büntetné, márpedig a jogalkotó e cselekedeteket is kizárólag a férfiak számlájára akarja írni.
http://www.inforadio.hu/hir/tudositoink/hir-375910

crystaltear Creative Commons License 2010.06.10 0 0 744
Persze... igaz. Mert a modern nőnek - Szabad minden férfias rossz tulajdonságot átvenni, tehát ma már nekünk is szabad lopni, csalni, hazudni. Szabad a „köszönöm” és a „bocsánat”-szavakat a szótáramból törölni.
Ezzel együtt szabad a történelemszemléletünk kialakítása során hamisítani, csúsztatni, tényeket nem figyelembe venni. Szabad a férfiak által uralt világ eredményeit háttérbe szorítani, a magunkéit viszont előtérbe helyezni..................... ugyebár...
Előzmény: bekakuki (743)
bekakuki Creative Commons License 2009.03.17 0 0 743
Egyértelműen a női emancipáció és a ki ha én nem már nővel is voltam trendy stílusjegyek jellemzik a megnyilvánulását. Igazából egy beteg jellem, aki a Mónika-show-ból és Müller Pétertől megtanulta, hogy ki kell adnia a felgyülemlett feszültségeit.
Lassan a női nem képviselői fogják (rossz esetben) a gyermeküket verni és nem az apjuk. Csakhogy mindez természetellenes, mivel a hisztérikák a testfelépítésükből kifolyólag nem lehetnek olyan agresszívak mint a férfiak. De mivel megpróbálják ezáltal hazudnak maguknak és végül az önmarcangolás áldozatává válnak.

Le kell szögeznem, hogy súlyosan beteg az ilyen női jellem.
Előzmény: Álomvédelmi twist (741)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2009.03.11 0 0 741

Az ebben a topicban - Az én toleranciám itt ért véget. - a telefonnal felvett megverési, megalázási ügyben szereplő és erőszakoskodó féreg nő motivációját nem nagyon találom.

Lehet, nem is kell találni különösebb okot. Egyszerűen csak egy állat, aljas, gonosz nő a sok közül.

Álomvédelmi twist Creative Commons License 2009.02.09 0 0 740

Meg vagyok nyugodva.

De akkor legközelebb, ha egy ilyen állat, gyilkos nőstényt  felhozok, akkor ne kezdj el rögtön a hímekről beszélni, jó?

Előzmény: Gabiiiiii (739)
Gabiiiiii Creative Commons License 2009.02.09 0 0 739
dehogy akarok ilyet mondani...Egyforman bunos akar ferfi,akar no,ha a problemait agresszioval akarja  egoldani.Ne adj olyat a szamba,amit nem mondtam
Előzmény: Álomvédelmi twist (738)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2009.02.09 0 0 738

Miért kezded rögtön védeni a nemedet? Ráadásul ez itt OFF, és még ezzel se törődsz! Nekem egy percig nem jutna eszembe, hogy védjem nemem undorító példányait, sőt!

Megmondom a választ: azt akarod sugallni, hogy a női agresszivitásért a férfiak a felelősek, és a nők még gyilkosként is csak áldozatok!

Előzmény: Gabiiiiii (737)
Gabiiiiii Creative Commons License 2009.01.31 0 0 737

remes,olvastam

 

csak tudod,az mar nem hir,hogy hetente agyonvernek egy not,ezert olyanokat nemigen tudok ide betenni neked..

 

egyebkent egesz egyszeruen en sem ertem,hogy tehet ilyet egy NŐ egy ferfiert

Előzmény: Álomvédelmi twist (736)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2009.01.31 0 0 736

Íme, amikor a női agresszivitás egyik oka, a legjobb gén megszerzésének a vágya olyan mértékben és irracionálisan megerősödik, hogy még előző, saját utódját is képes meggyilkolni csak azért, hogy egy valszleg jobb géntől szerezhessen egy jobb utódot. És ráadásul mindezt teljesen tudatosan, tudatában tette súlyának, nagyon is ravaszkodva próbálta tettét eltitkolni. Rémes!

És ezeknek szavazati joguk lehet? Strindberg, segíts!

 

Megölte lányát, hogy ne hagyja el a barátja

 

Pénteken elítélték azt a kanadai nőt, aki egy évvel ezelőtt megölte lányát, csakhogy az élettársa ne hagyja el.

 

Az új-skóciai legfelső bíróság pénteken bűnösnek talált egy kanadai nőt, aki a vád szerint megölte saját lányát, hogy megtartsa barátját. A 34 éves Penny Boudreau életfogytiglani börtönbüntetést kapott, húsz évig biztos, hogy nem részesülhet kegyelemben.

A nőnek azt mondta a barátja, hogy válasszon: vagy a 12 éves lánya, Karissa, vagy ő. A nő az ultimátum után Bridgewater város közelében egy elhagyatott helyre autózott gyermekével és egy zsineggel megfojtotta. Ezután a közeli folyóhoz hajtott és a partra gurította a holttestet, a gyerek néhány ruháját pedig egy köztéri szemetesbe dobta.

Hogy palástolja tettét, a médiához fordult, és a televízió nyilvánossága előtt könyörgött Karissának, hogy jöjjön haza. Az eset tavaly januárban történt, a lány megfagyott holttestét azonban időközben megtalálták, ezután tartóztatták le gyilkosság gyanújával Boudreau-t 2008 júniusában.

 

http://index.hu/politika/bulvar/valaszt0130/

 

 

madaraszandi Creative Commons License 2008.07.20 0 0 735
Nekem nőként még akkor OTT,azonkívül ami számomra a lényeg volt és csak amiatt,hagytam el,az volt a legnagyobb gondom,hogy nem voltam nő a házban.Minden tekintetben értem ezt.Minden a nyakamba szakadt és nem volt kivel megbeszélni.El kellett döntenem mindent....
Na de nem is ez a lényeg,hanem szerintem egy nő legyen nő mert különben meghülyül.Egy nőből lett férfival nem lehet bírni.Nem jó az a gyerekeknek sem.De amúgy a nőnek sem.Talán ha ezt felismernénk.....Nem kell szerintem annyira játszani az önállót meg öntudatost mert nem lesz jó vége.
Szerintem.
Gézoo Creative Commons License 2008.07.20 0 0 734

  Nos, akkor Te szerencsés vagy..

 

  Van egy csalhatatlan módszered az exed lefegyverzésére. Élj vele, és próbálj

túllépni azon, hogy ez milyen érzés.. a gyermekeidért teszed. Szerintem ennél

nagyobb áldozatot is rendszeresen meghozol értük.

    Én sajnos nem vagyok ennyire szerencsés. Már próbálkoztam szépen, türelemmel,

kedbvességgel,  könyörgéssel,  sajnos nem vezetett sehová. Valamekkora sikert csak a kemény fellépéssel értem el.. így sem sokat. Még a törvényes minimumot sem..

   Így  a törvényességet kellene említenem, de ebben a korrupt, elfogult országban

a törvény csak akkor működik, ha jól megkenjük az útját.

 

  

Előzmény: madaraszandi (733)
madaraszandi Creative Commons License 2008.07.20 0 0 733
Szia Gézoo!
Az én volt férjem akkor csinálja ezt amikor ellenkezni kezdek az akaratával és elvárásával.Akkor amikor azt érzi,hogy elveszti a hatalmát felettem()akkor férfi ha könyörgök neki,ha kikérem a véleményét,ilyesmi...Olyankor egészen megváltozik.Ezt viszont csak én tudom,mert hát 12 évet csak én húztam le vele.Nagyon rövid kapcsolatai voltak és vannak.Néhány hét,max1-2 hónap.Igazából szégyellem magamat amiatt,hogy ennyi ideig tartott mire képes voltam elhagyni.

Nagyon jól látod azt,hogy a gyerekek ellen munkálkodik.Ez ami engem rettenetesen dühít!Egyszerűen nem bírom megértetni vele.Ezért adom fel a méltóságomat mindig és bájolgok vele tovább.De már akkora teher,hogy elmondani nem tudom!
Erre keresem itt(is)a megoldást.Hátha van valami jó ötlet valahol.


Itt ugye beszélünk az agresszivitásról.Hát azt kell mondjam,több olyan diplomás nőt ismerek aki nagyon furcsa nekem.láttam én olyat,hogy elállt a szavam.

Azt akarom mondani ezzel,hogy tényleg nem csak a férfiak a nők is furcsák néha.
Gézoo Creative Commons License 2008.07.20 0 0 732

Szia Andi!

 

  Így érthető.  Folyamatosan csinálja az exed, vagy csak mostanában "erősödött fel"

az aktivitása?

  Talán meg kellene értetni vele, hogy amit tesz, azt a gyermekei ellen teszi.

És ez, mindig megbosszulja önmagát.

 

   Bár igaz.. az én exem tanítónő, mégsem tudom vele megértetni már hét éve.. és

sajnos már kezdődik a visszahatás.. kamaszodik a kisfiunk.

   Miközben a kisfiam és köztem, még tökéletesebb az összhang, a megértés, addig az exem és a kisfiunk között egyre nagyobb a szakadék.

  

  Talán éppen ez az exed célja?  El akar szakadni a gyermekeitől?

 

Előzmény: madaraszandi (730)
Gézoo Creative Commons License 2008.07.20 0 0 731

Szia Gabiiii

 

   Igen, tudom...  Te anyatigriske..   Nálad azt tapasztaltam, hogy a többieket

szeretnéd megóvni attól amit megéltél. 

Előzmény: Gabiiiiii (729)
madaraszandi Creative Commons License 2008.07.18 0 0 730
Szia Gézoo!

Felzaklatott persze.
Eljöttem onnan,új életet kezdtem.Békében váltam.Beengedtem,nem korlátozom mai napig sem,nem kerestem és nem hordtam el.Idáig.
De mondjuk ez nem igaz így,mert elhordom amúgy mindennek ami kifér a számon.Csak ezt én eddig itthon tettem a páromnak és négyszemközt.
Erre ő nem képes.Ez bánt.Nem érdemlem meg!Ő tudja,hogy mi az amit nekem köszönhet,de nem vártam el azt sem.Mindösszesen annyit,hogy azok után amit tett legalább hallgasson!Tegye a dolgát,kezdjen új életet és törődjön a gyerekeivel.
Gabiiiiii Creative Commons License 2008.07.18 0 0 729

Gezooo

 

tudod,hogy en mar lassan 9 eve elek nyugalomban,de az elotte levo 18 ev meg mindig indulatba hoz,ha eszembe jut.

Előzmény: Gézoo (728)
Gézoo Creative Commons License 2008.07.18 0 0 728

Szia Andi!

 

  Szomorú amit leírtál, nagyon szomorú, de azt is írtad, hogy már régen elmúlt, évek óta boldog vagy az új pároddal.

  Akkor pedig nem értelek, hogy miért most és miért ilyen stílusban írsz..?

 

  Valami felzaklatott?  Felidézte a régi emlékeket és az új párod nem tudta kompenzálni..  vagy csak nagyon ráérsz és nem volt témád.. így gondoltad előveszed

a régmúlt sebeit?

 

Előzmény: madaraszandi (727)
madaraszandi Creative Commons License 2008.07.17 0 0 727
A tiszta szerelem?Van olyan!Negyedik éve élek benne!És nem kell rugdosnom.Meg éjjel kihegyeznem kitudja mire!
madaraszandi Creative Commons License 2008.07.17 0 0 726
JaJa csak úgy indulatból.Milyen igazad van!Végül is milyen hülye nő vagyok én és mit képzelek?Mér nem tetszik nekem a recska csak úgy rám?Aludnom kellett volna tovább.Minek rázott az ágy....Szegényke!Mit át nem kell élnie?Kész gyötrelem az egész élete.És most ezzel együtt élni neki?Ugye?
Nem értette ő se mi bajom,csak nézett mint egy birka......
Utólag olyan okos vagyok ám!És bánatos!Mert nekem nem volt mit rárántani!
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.07.17 0 0 725

Ja, hogy csak úgy, indulatból, mert valami nem tetszett, nem úgy táncolt, ahogy te fütyültél? Az úgy nem ér!

Mert eddig úgy tudtuk, azt mondják, hogy azt csak a cúna, durva férfiak szokták csinálni, a nők pedig csak mártirként szenvednek miattuk, s a tiszta szerelemet keresik.

Előzmény: madaraszandi (724)
madaraszandi Creative Commons License 2008.07.17 0 0 724
Azt, mondják:ha egyszer megtette.....
Én nem tettem meg többet.
Leszögezném!:nincs tapasztalatom--e téren és nem jut eszembe általánosítani!
A női agresszió?Akkor ott elborította a sz@r az agyamat.Az oka?Megmondom én...
Nem voltam elég tökös lányka ahhoz hogy még előtte pattanjak.Így is igaz,meg úgy is,hogy azon gondolkoztam melyik híd alja tetszik a legjobban...

VÁLASZ VOLT!Elég gyenge....
madaraszandi Creative Commons License 2008.07.17 0 0 723
Hmm...
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.07.17 0 0 722

Engem a részletek annyira nem érdekelnek, csak az, hogy a rúgás mire volt válasz? Verbális, lelki támadásra, vagy fizikaira? Vagy esetleg nem is válasz volt, hanem vélemény?

Előzmény: madaraszandi (721)
madaraszandi Creative Commons License 2008.07.17 0 0 721
Lehetne.Válás előtt,alatt,után.Majdnem mindent leírtam.
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2008.07.17 0 0 720
Talán valamit az okokról is, ha lehetne.
Előzmény: madaraszandi (719)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!