Róbert Gida elment hazulról ezzel a Dógomvannal vagy Van Dógommal, ami mindegy, dán, illetve holland származású egyénről lévén szó. Együtt mentek el, közös célzatú tevékenység szempontjából. Nem láttad az Erdőben, az utóbbi napokban Van Dógomot? - Nem tudom - mondta Nyuszi kis habozás után. - Azért jöttem, hogy megbeszéljük.
Sok dógom akad mindig. Például enyhe őrület van a munkahelyemen. Napokig nem volt telefonvonalam, ami elméletileg elengedhetetlen a munkámhoz, ráadásul a net is meghal újabban órákra, és anélkül sem tudok dolgozni. Aztán az ilyenkor elmaradt munkát mind egyszerre kellene bepótolnom. Az meg sajnos nem megy.
De nem panaszkodom inkább. Manapság az is elég nagy szerencse, ha az embernek egyáltalán van munkahelye.
Láttam, hogy voltál a Cukrászdában, sajnos pont nem voltam ott...
Remélem egészségesek vagytok, vigyázzatok, hogy meg ne fázzatok ebben a hidegben! Sajnos az én Lucámat elkapta, valami kór az oviban, most otthon vannak. Hoztam egy kis sütit a Cukrászdából....
Megyek! :o) A rémes krémeseket nem szeretem, de a teasütiféléket igen, az sem baj, ha sós. :o) Akár hiszed, akár nem, egész ünnepek alatt Mikulástól kedzve 10 szem szaloncukrot ettem meg. Jó, sütiből annál többet. A zserbónak nem tudok ellenállni.
Köszönöm szépen, nagyon kedvesek vagytok, tényleg rámférne néha egy kis "édes" csevegés. :o) Ma sok dógom van, de még a héten benézek hozzátok. Még egyszer köszi.
Örülök, hogy nektek is kellemesen teltek az ünnepek, az valóban a legjobb amikor látod, a gyerekek arcán az örömet és a karácsonyfa csodálatát.
Vasárnap volt az Erik szülinapja, neki már ilyen nagyfiús volt a tortán a gyertya, számokkal, így csak a két egyest kellett elfújni... de a fújásra is volt segítség, a kis huga és a fiamnak a nevelt fia, Vencel is.
Bíztosan te is láttad az új vendéget a topikban, Ő a Cukrászda topiknyitója, nagyon kedves nő, ha van időd és kedved az Ő nevében is meghívlak a Cukiba, sok kedves ember van ott. Sokszor vagyok ott is, szóval egy kis beszélgetésre, szívesen látunk.
A szentestét hármasban töltöttük, Enikőnek ragyogott a szeme a karácsonyfa és az ajándékok láttán. Karácsony első napján hazautaztunk a nagyszülőkhöz és csak január 2-án jöttünk vissza. Nem akartuk a kislányt a nagyszülőkre bízni, még nem alussza végig az éjszakát, így otthon szilvesztereztünk, bár nagyon hiányzik már egy kis szórakozás.
Örülök, hogy balesetmentesen és jól teltek az ünnepek.
Örülök, hogy itt is találkoztunk, köszönöm a gratulációt szerintem is gyönyörűek, de én elfogult is vagyok... Erik unokám épp tegnap volt 11 éves, ott voltunk köszönteni.
Remélem kellemesen teltek az ünnepek nálatok is. Karácsonykor itt voltak nálunk a gyerekek és az unokák.Sok szép ajándékot kaptunk és ami jobb, adtunk is.
Mi elmentünk 3 napra Bükfürdőre szilveszterezni. Kicsit izgultam az oda úton mert nagyon rossz idő volt az autópálya túl oldalán láttuk azt a balesetet ahól 40 kocsi futott egymásba. Szóval nagyon lassan mentünk, volt, hogy csak 30-40 km/ó volt a sebességünk, és hófúvások is voltak, de szerencsére nem egyedűl mentünk még volt három autó ... de amikor odaértünk kisütött a nap és a szél is megállt. Jó volt a szilveszteri buli, január 2-án jöttünk haza, igaz, hogy akkor meg, az eső zuhogott, de fele annyi idő alatt értünk haza.
Itt a képen az unokáim vannak, a Mikulás ünnepségen készült a kép.
Köszi, most már jól vagyunk, de ahogy leírtam a hányós vírust, néhány órára rá, már én is hánytam, este pedig a férjem folytatta. Ezt követte egy össznépi nátha, állítólag ezt is a vírus okozta. Mi a lányommal már jól vagyunk, a párom - mivel ő később kezdte - még náthás.
Készülődünk, de még csak két ajándékot szereztem be és csak az őszi kopogtatóm van fönt az ajtómon. Most készülök télies üvegfestéssel díszíteni az ablakokat, narancs- és almaszeleteket szárítani a radiátoron. Csinálnom kell még kopogtatót az ajtóra és díszt az asztalra. Van mellettünk egy fenyőfa, azt csetkelem meg egy kicsit, így magam készítem a díszeimet. A karányonyfára van néhány díszünk, egyébként szaloncukorral és masnikkal szoktuk díszíteni.
Megy az ötletelés, hogy ki minek örülne. Az a legnehezebb, hogy ne azt vegyük meg, aminek mi örülnénk, hanem belebújni a másik bőrébe és úgy szemlélni az ajándékot. Volt már, hogy jól melléfogtunk, ez főleg a gyerekeknél látszódott, mert ők nem tudják tettetni az örömöt.
Vannak rosszabb napjaink, amikor egy kicsit elszomorodunk, és van úgy, hogy meg sem vígasztalódunk. Talán kell ilyen nap is, hogy aztán értékeljük az igazán jól sikerült, szép napokat. Vigyázz magadra, igyekezz pozitívan gondolkozni és nem lesz semmi baj! Én érzem, hogy meggyógyultál!