Csak azt nem tudom, hogy a jó (k....va nagy sípolás:((( izéért nem lehet az MTV honlapján megnézni. Az egyetlen értelmes műsor az egész médiacirkuszban és point ezt nem lehet megnézni.
Szerintem nem szánnak rá annyit mit gondolod. Supermen pl. olyan általánosságokat szokott mondani amit akárkire mondhatna. De ettől még szeretem a műsort.
Tényleg jó műsor ez a Dob+Basszus. Mondjuk lehet, hogy csak azok értékelik, akik szeretik a régi zenéket, meg egyébként is nosztalgikus alkatúak, de szerintem sokan vagyunk ilyenek. Remélem, kitart a sorozat addig, hogy kb. '67-től (Táncdalfesztivál) úgy 2000-ig sorra vegye az éveket.
Azért számomra kicsit mesterkéltnek tűnik az, hogy a hozzászóló-magyarázó emberek jó része állandó. Persze, tudom, sokkal fárasztóbb lenne mindig új arcokat felkutatni, akik hozzá tudnak lőni valamit a témához. De azért érdekes, hogy 30 körüli csókáknak milyen kiforrott véleményük van mind Máté Péterről, mind Szécsi Paliról, mind Kordáról, mind az A.E.Bizottságról, és még sorolhatnám. Én azt vízionálom, hogy az ürge kap egy telefont a Lévai Balázstól: te, legközelebb erről és erről a számról kellene okosakat mondanod. Ekkor az ürge előszedi az adott zenét, meg az előadótól még néhányat, meg kb. egy napon keresztül utánolvas és készül, hogy mit mondjon. Végül tudálékosan beszél kb. 30-40 másodpercet a témáról, marha lazán, mintha ő igazán otthon lenne ebben, és mindezt séróból nyomná. Miközben pedig dehogy...
Szóval, sokkal hitelesebbnek tűnnek az egyszeri hozzászólók, mint a legutóbbi adásban a Kern vagy a Hobó. Róluk elhiszem, hogy így is volt, ahogy mondják.
Ezzel együtt nem akarom leszólni a műsort, mert tényleg szeretem nézni. :-)