Keresés

Részletes keresés

fork() Creative Commons License 2005.10.04 0 0 0

http://www.ingatlanmerce.hu/index.php?area=news&id=111

 

"A Biggeorge's - NV Rt.  munkatársai úgy gondolják, hogy a stagnáló lakáspiacon is van létjogosultsága egy ilyen különleges terméknek."

 

Tudod, kedves Nagygyörgy (nagyon komoly a céged neve is, gratulálok, szellemes tényleg), itt a környéken mi egyedi tervezésű családi házakban lakunk, nem "termékekben". És morcik leszünk, ha a "különleges" "termékeddel" elcseszed a környékünket.

fork() Creative Commons License 2005.10.04 0 0 topiknyitó

Végre a mi környékünkön, a madárdalos Sasadon is épül egy lakótelep (ún. lakópark: Sasad-"liget", muhaha). E topic a környék lakóinak véleményét kívánja rögzíteni a projekt indulása előtt. Remélem, arra nem fog sor kerülni, hogy lakók fóruma legyen: nem hiszem, hogy ezen a helyen a tervezett telep felépíthető.

 

Rövid reakció a fejlesztő első közleményére:

http://www.biggeorge.hu/index.php?m=hir&i=20

 

"A több, mint 12,6 hektáros terület Buda egyik legizgalmasabb környezetében, Újbudán (vagyis a XI. kerületben), a Sasadi út mellett, a Sas-hegy lábánál található."

 

A terület a valóságban a Budaörsi út és a Gazdagréti lakótelep mellett található, kilométerekre a Sas-hegytől, jóindulattal Sasad szélén, de szerintem az már inkább Gazdagrét hivatalosan is.

 

Itt családi házas, kistársasházas beépítés jellemző, a lakók a zöld környezet mellett a jó közlekedésért kedvelik ezt a városrészt.

 

A jó közlekedésről lásd a Gazdagrét topicot. De ez a párszáz lakás biztos fog még javítani rajta. Családi házas övezetbe pedig adódik, hogy lakótelepet kell építeni. JBQA a tisztelt befektetőnek, de méginkább a lúzer önkormányzatnak, aki egyébként tavaly még uszodát ígért ide.

 

 Az eddig is kiemelkedően jó közlekedési kapcsolatokat lényegesen javítani fogja, hogy négy év múlva a 4-es metró új végállomásától, az Etele tértől az ingatlan pár perces sétával elérhető lesz.

 

MUHAHA. A 4-es metró emlegetése már maga vicces (négy év múlva! ez az _ígéret_!), a pár perc meg relatív, szerintem olyan 20-30 perc gyalog az Etele tér a Rodostó utcától.

 

A zöldövezet és a környék beépítése eleve diktálja, hogy itt parkosított környezetben, ősfák és nagy pázsitos kertrészek között épüljenek emberléptékű épületek. A fejlesztő tervei szerint a lakások a hazai piacon megszokottnál jobban felszerelt, kiváló minőségben elkészített, változatos alaprajzú egységek lesznek elérhető áron.

 

Jessz. Gazdagrét II. ütem. Máshol azzal is dicsekednek, hogy a felét megtartják zöldterületnek - nos, ez a minumum, amit a helyi szabályozási terv előír.

 

 A parkban várhatóan uszodával felszerelt sportközpont és egyéb közösségi létesítmények is helyet kapnak, míg az autókat a felszín helyett mélygarázsokban lehet majd elhelyezni."

 

Az önkormi csak uszodát igért.

 

Lakópark-prolik, nem hiányoztok Sasadra!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!