Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2005.09.07 0 0 65

Az mindennél fontosabb, hogy a Fidesz hazudik

 

j a n i  ars poeticája! :)))

Előzmény: j a n i (60)
prenotalis Creative Commons License 2005.09.07 0 0 64
ugyan miért lenne nemzetáruló az aki nem pártolja a kettős állampolgárságot ?
Előzmény: j a n i (58)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.07 0 0 63
Ezt kellett volna a topiknyitóba írnod!

Előzmény: j a n i (60)
samiel Creative Commons License 2005.09.07 0 0 62
A helyzetértékelésed, butaság, a belőle levont következtetések meg egyenesen bolondságok.

A FIDESZ, és benne Kövér László is, nem a kettős állampolgárság ellen volt soha, hanem a kérdés túl korai felvetése ellen, mert attól tartott, ami bekövetkezett, hogy a sok sekélymagyar érdektelen marad, amit a határon túliak kitagadásnak fognak értelmezni.

Három dolog biztos.

1. A kérdés megoldható úgy, hogy egyetlen forintjába nem kerül majd a belső magyaroknak.
2. Ha Gyurcsány és a többi pojáca az ügy mellé áll, akkor elsöprő az igen győzelme, ezáltal egy erős identitástudatú magyar nemzet kezd kialakulni a Kárpát medencében.
3. Ez utóbbi ellentmondott volna a globalizmus érdekeinek, ezen a tájon.

A többi csak belemagyarázás.
Előzmény: j a n i (58)
Wic Creative Commons License 2005.09.07 0 0 61

igazad van.

 

a fidesz maga a GONOSZ.

 

EVIL DEATH....

 

Úáááááááááááárrrrgrghhhhhh.....

 

Előzmény: j a n i (60)
j a n i Creative Commons License 2005.09.07 0 0 60
Az mindennél fontosabb, hogy a Fidesz hazudik. Ennek a hazugságnak lett az "áldozata " Szili Katalin.
Előzmény: Wic (59)
Wic Creative Commons License 2005.09.07 0 0 59

most szét akarod offolni a saját topicodat?

:o)

Előzmény: j a n i (58)
j a n i Creative Commons License 2005.09.07 0 0 58

"Kövér, aki valójában mindig is esküdt ellenfele volt az ügynek (december 5-e után Erdélyben kikotyogta, hogy csak azért támogatták az igent, mert belátták, hogy a nemet nehéz megmagyarázni szimpatizánsaiknak), Zentán okozott botrányt az állampolgárság elleni "érveivel" és kényszerült hiteltelen magyarázkodásra. Múlt héten még ennek ellenkezőjét mondta Kárpátalján.." 

Néhányunknak már régebben feltűnt a Fidesz őszintétlen, kétszínű magatartása kettős állampolgárság-ügyben. Ne feledjük tavaly nyárig Németh, Kövér és más vezetők nyíltan, az MSZP-éhez részben hasonló, hazug érvekkel léptek fel több millió magyar magyar állampolgársága ellen. A kampány alatt, amelyre a Fidesz sajnált komolyabb összeget fordítani, legalább ez megszűnt, de december 5-e után ismét folytatódott a sunnyogás, az összevissza beszéd, májusban pedig az a szégyen esett meg, hogy még a nemzetáruló szocik közt is hat képviselő támogatta három fideszessel szemben az elszakítottak állampolgárságának helyreállítását az Országgyűlésben. Most Kövér, aki valójában mindig is esküdt ellenfele volt az ügynek (5-e után, Erdélyben járva kikotyogta, hogy csak azért támogatták az igent, mert belátták, hogy a nemet nehéz megmagyarázni szimpatizánsaiknak), Zentán okozott botrányt az állampolgárság elleni "érveivel" és kényszerült hiteltelen magyarázkodásra (múlt héten még ennek ellenkezőjét mondta Kárpátalján). Ne legyenek illúzióink: ez a párt lényegi kérdésekben, ezután is, ahogy eddig az elmúlt 15 év során, ha választania kell, le fog feküdni bizonyos brüsszeli, washingtoni stb. elvárásoknak a magyarság érdekeinek maradéktalan képviselete helyett, és nem fogja magától soha visszaadni az állampolgárságot. (kettosallampolgarsag.hu)"

 

samiel Creative Commons License 2005.09.07 0 0 57
Levágni sem kellett volna őket. De ha már levágták, miért kínozzák?

Látod ezen már én is sokat gondolkodtam. Egyszer jönni fog egy tudóscsoport, akik bebizonyítják majd, hogy a növények is gondolkodnak, és fájdalmat is éreznek. (lásd mimóza)És az ember tulajdonképpen a Föld legrandább ragadozója, mert a növényeknek az egész nyáron a kikelendő magjaik köré gyűjtött táplálékát rabolja el minden ősszel.

De hát akkor mi legyen velünk?
Előzmény: Callie (47)
Törölt nick Creative Commons License 2005.09.07 0 0 56
Nyert.
Mindenféle etnikai megkülönböztetéstől mentesen barna bőrűeknek is nevezte őket.
Előzmény: Wic (54)
samiel Creative Commons License 2005.09.07 0 0 55
1. Ezt a kérdést számtalanszor végigrágtuk akkor. Orbán Viktor tegnap is beszélt a megoldásról, meg van annak a módja, hogy a határon túl élő magyarok magyar állampolgársága egyetlen fillérjébe ne kerüljön az anyaországnak.

2. Ahogy írod, az IGEN győzelme törvényalkotásra kötelezte volna a parlamentet. A határon túli magyar állampolgárokat nem fogja (ezt egyszerű kormányhatározattal bármikor meg lehet cselekedni) megilletni a választójog, az egészségügyi ellátás, és az alanyi jogú juttatások. De meg fogja illetni őket a magyar útlevél és védelem az idegen országokban. Olyan ez, mint a hajó és a mentőöv közti különbség. A mentőövet nem szállításra találták ki, de a víz felszínén tart. A felirata, pedig jelzi a hovatartozásodat.

- Ezek a nyolcvan éve bozgorok egyszerűen magyar állampolgárok akartak lenni, újra. Még bánni fogjátok, hogy megtagadtátok tőlük.
Előzmény: ellenforradalmár (48)
Wic Creative Commons License 2005.09.07 0 0 54
Ugye ez az a Szili Katalin, aki arról beszélt, hogy megkeseredik a makói emberek szájában a hagyma, mert fekete kezű emberek fogják szedni helyettük?
Előzmény: j a n i (-)
Wic Creative Commons License 2005.09.07 0 0 53

Vágott virágok halálra kínzása.

 

Mocskos jobboldaliak!

 

Halálra kínozzák a vágott virágokat!

Tuti, hogy élve vágták le őket!

 

Előzmény: sesebese (45)
samiel Creative Commons License 2005.09.07 0 0 52
Tipikus mélymagyar klinikai eset vagy. Keresd saját oldalodon a hibát, hová tűnt a Kossuth téri kétmillió?

Természetesen a saját oldalamon is voltak hibák. Nem is kicsik. Egyszerűen nem lett volna szabad a kérdést választásra feltenni, amíg a választópolgárok informáltsága ezen a szinten van. (de ha már a kérdés eljutott idáig a Magyarok Világszövetségének hibájából, akkor a helyes válaszra illett buzdítani a magyarokat) A Kossuth téri két millió akkor is a hasáért vonult oda, a megélhetését féltve a nemzetidegen, kommunista nagytőkéseink kormányzásától. Amelyik félelem azután mára igazolódott. Ezért 2006 tavaszán kemény árat fogtok fizetni.

- Az a fajta sekélymagyarság tudat, amely a csak itt beírt ötsorosodból is süt, rettentően kevés ahhoz, hogy az átlag magyar a saját érdekét fel tudja ismerni. Természetesen, ahogy írod „az állampolgárok többsége gondolkodó ember,” de a gondolkodása nem különb a hörcsögénél, akinek egyetlen rögeszméje, hogy a télire valót begyűjtse az odujába a többi hörcsög elől.

- Egyenesen kétségbeejtő, hogy ezt a saját érdek-felismerő képességet néhány jókor spontánprivatizált bulvárújsággal és gagyitévével ezen a hörcsögi szinten lehet tartani. Abban az országban, amelyik soha nem nyugodott bele a török, a német vagy a szovjet megszállásba, elszomorító azt látni, hogy az egykor a kommunista internacionalizmust kiszolgálók és ivadékaik pincérrétege, a hatalmának megőrzése érdekében feltétel nélkül szolgáltatja ki hazáját a globalizmus kívánalmainak. Szinte egyedül a világon.
- Kevés dolog van, amihez a most kormányzó kommunista utódpártok mesterfokon értenek, ezek egyike kétségtelenül a közvélemény befolyásolása.
Előzmény: Lactarius Curtis (44)
j a n i Creative Commons License 2005.09.06 0 0 51
Nem játék ez gyermek! Itt bizony egymást bíztatták a normális szocialista pártot akarók. Mert bizony van félnivalójuk azoknak, akik szembe mennek az árral
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.06 0 0 50
kifinomult humora, az vaan!
Előzmény: kwikzilver (49)
kwikzilver Creative Commons License 2005.09.06 0 0 49
ellenforradalmár Creative Commons License 2005.09.06 0 0 48

samiel

... nem kell egyetemi végzettség meglátni a nép megtévesztését pld. akkor, amikor a választás előre meghatározottan feltett kérdése így kezdődött:- Szeretné-e, hogy az országgyűlés elé megtárgyalásra kerüljön…., akkor a nemre buzdítók úgy tálalták ezt, mintha a választó már a törvényről magáról döntene.

 

A kérdést a népszavazás kezdeményezője fogalmazta meg. Amennyiben az IGEN győzött volna, az teljes értékű állampolgárság megadására kötelezte volna az Országgyűlést. Ebbe nem lehet belejogászkodni semmilyen egyéb értelmezést:

 

"Akarja-e, hogy az Országgyűlés törvényt alkosson arról, hogy kedvezményes honosítással - kérelmére - magyar állampolgárságot kapjon az a magát magyar nemzetiségűnek valló, nem Magyarországon lakó, nem magyar állampolgár, aki magyar nemzetiségét a 2001. évi LXII. törvény 19. §-a szerinti 'Magyar igazolvánnyal' vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolja?"

December 5.-én a szavazók az igen mellett döntöttek.

 

A népszavazás eredménytelen lett. Az eredményességéhez (25%+1 fő) félmillió IGEN szavazat hiányzott.

Előzmény: samiel (41)
Callie Creative Commons License 2005.09.06 0 0 47
Levágni sem kellett volna őket. De ha már levágták, miért kínozzák?
Előzmény: sesebese (45)
prenotalis Creative Commons License 2005.09.06 0 0 46

1. Akkor a visszacsatolás eredeti kiindulópontodhoz:

Leváltani azokat kell, akik megszűrik, elferdítik, gátolják a népet tájékoztató információkat, miáltal a nép félretájékozottsága kialakul. Már megbocsáss, de ezen az alapon teljes politikai elitünket kell leváltani, sőt továbbmegyek, nemcsak a miénket, ez a húzás a politika bevett eszköze. Hogy messzebb ne menjek, annak taglalása, micsoda hogy a véreinket tagadjuk meg blablabla a nem szavazattal és hogy - mégis - továbbmenjek a fidesz is ugyanezt teszi amikor 3-5 évvel később szöges ellentétét mondta (akkor persze még kormányzati pozícióban) Pokorni, Kövér, Duray, Tőkés és Orbán. Nos, akkor ez mi ?

 

2. Érdekes, immáron betanított szólam az igenek (relatív) győzelméről. Nos a tény az, hogy Patrubány-Orbán az igenre buzdított. Igenre márpedig csak a választok igen kis hányada, mintegy 1,5 millióan szavaztak. Alig néhány tízezerrel kevesebben a nemre. és van további 5 millió aki nem szavazott az igenre - ami hatásában egyenlő azzal, mintha nemre szavaztak volna - ezt kár csűrni csavarni (avagy szűrni, elferdíteni)

 

Orbánéknak éppen annyi lehetőségük volt (ki is használták), hogy tájékoztassa a népet a saját álláspontjáról, mint Gyurcsánynak. Nem lehet egyszerre azt kommunikálni, hogy Gyurcsányék mögött nincs tömegbázis és azt hogy 5 (+1,5) millió ember hallgat rájuk.

 

Arról nem is beszélve, hogy én meg azt állítom, hogy ez a népszavazás (figyelemmel a fidesz kormány alatt hangoztatott nézeteikre) nem egyéb, mint a populista szavazatgyűjtés egyik (frusztrálóan sikertelen) kísérlete ami vastagon kimeríti a megszűrés, elferdítés és a félretájékoztatás tényállását. Csak annyi a különbség, hogy én ezért - ellentétben veled - nem akaorm őket leváltani. Majd megteszi a nép. Bízzuk rá.


 

Előzmény: samiel (41)
sesebese Creative Commons License 2005.09.06 0 0 45

Vágott virágok halálra kínzása.

Brávó!

Előzmény: Callie (42)
Lactarius Curtis Creative Commons License 2005.09.06 0 0 44

Tipikus mélymagyar klinikai eset vagy. Keresd saját oldalodon a hibát, hová tűnt a Kossuth téri kétmillió? :D Ha ők elmennek szavazni, az is elég lett volna. Még én is elmentem, és nem szavaztam a KÁP ellen, pedig az idióta Tőkés, Duray és csórbán bolseviktor miatt késztetést érezhettem volna rá. Töpörödött agyad persze nem fogja fel, hogy az állampolgárok többsége gondolkodó ember, aki nem SZDSZ vagy MSZP utasításra szavaz ide vagy oda. Ez maximum az agymosot, szervilis törpe-fanokra jellemző. :P

Előzmény: samiel (43)
samiel Creative Commons License 2005.09.06 0 0 43
A virágokat öntözni szokták, nem leforrázni.

Bizony ez így igaz az elcsatolt nemzettestvéreinkre is. 2004. december 5.-én az SZDSZ irányította MSZP leforrázta a 80 éve meg nem tagadott magyarságukat.
Előzmény: Callie (42)
Callie Creative Commons License 2005.09.06 0 0 42

A szegfűk élőlények, akiket a nagyrabecsült tiltakozók halálra kínoztak a forrázással. A virágokat öntözni szokták, nem leforrázni.

Függetlenül a politikai hercehurcától, kiállították magukról a növénykínzói bizonyítványt.

Előzmény: j a n i (-)
samiel Creative Commons License 2005.09.06 0 0 41
1. Természetesen nem. De nem kell egyetemi végzettség meglátni a nép megtévesztését pld. akkor, amikor a választás előre meghatározottan feltett kérdése így kezdődött:- Szeretné-e, hogy az országgyűlés elé megtárgyalásra kerüljön…., akkor a nemre buzdítók úgy tálalták ezt, mintha a választó már a törvényről magáról döntene.
A kórházi férőhelyekkel, a munkahelyekről való kitúrással való riogatásról már nem is beszélek.

2. Nem. December 5.-én a szavazók az igen mellett döntöttek. A nemmel szavazók sem Gyurcsányra hallgattak, - hiszen jó részük még azt sem tudta akkor, ki ez a félnótás kántor, aki az MSZP nevében ájtatoskodik-, hanem az általa vezérelt negatív kampány volt eredményes. Ez aljas kampány is volt, mert az emberek önfenntartási ösztöneit vette célba, hamis érvekkel.

Szégyenletes egy ország miniszterelnökétől, amikor nemzetét megosztva a kétharmadát arra inspirálja, hogy tagadja meg az egyharmad részt.
Előzmény: prenotalis (40)
prenotalis Creative Commons License 2005.09.06 0 0 40

1. azt, hogy mi az igaz és mi a félretájékoztatás, azt persze te mondod meg.

2. ezekszerint decemberben 6,5 millió magyar hallgatott Gyurcsányra ?

 

ezt hogy veted össze a győzelmi eufóriával ?

Előzmény: samiel (39)
samiel Creative Commons License 2005.09.06 0 0 39
A népet leváltani nem lehet.

Nem is kell. Leváltani azokat kell, akik megszűrik, elferdítik, gátolják a népet tájékoztató információkat, miáltal a nép félretájékozottsága kialakul.

Rosszul tájékozott ember, pedig csak rossz döntéseket hozhat. És ebbe tényleg nem szabad belenyugodnunk, és főleg nem szabad az így hozott döntésre, mint demokratikusra hivatkozni.


Előzmény: prenotalis (34)
Lazi Creative Commons License 2005.09.06 0 0 38

Értelmesen hozzászóltál ismét!

 

 

Lazi

Előzmény: toloba (33)
perecske Creative Commons License 2005.09.06 0 0 37
Leváltani nem lehet, de meglehet nekik mondani.

"A kialakult helyzetben a feladat az, hogy megkeressük azokat az ügyeket, amelyekben egyetértés van."

Ők majd megkeresik, csak azokat……..
A többit, a többieket, a szőnyeg alá seprik.

"Sokat ártott a magyar-magyar kapcsolatoknak a december 5-i népszavazáson felelőtlenül feltett kérdés."-Gyurcsány-

Kedveskéim, a demokrácia, a népszavazás, az mi?
Mi a fa@znak kérdeztek?
Mondjátok meg, keressétek meg,........ ahogy megszoktátok!

"A kialakult helyzetben a feladat az, hogy megkeressük azokat az ügyeket, amelyekben egyetértés van - közölte a miniszterelnök a Magyar Rádiónak adott szokásos keddi interjújában. "Sokat ártott a magyar-magyar kapcsolatoknak egy felelőtlenül feltett kérdés" - mondta Gyurcsány Ferenc, aki azt követően nyilatkozott, hogy hétfőn konzultációt folytatott a határon túli magyar szervezetek vezetőivel a Parlamentben. Arra az újságírói felvetésre, hogy a megbeszélésen résztvevők közül többen azt nyilatkozták, a kettős állampolgárság megadását semmilyen más intézkedéssel nem lehet kiváltani, megismételte korábbi álláspontját."
Előzmény: prenotalis (34)
prenotalis Creative Commons License 2005.09.06 0 0 35
ha Szilit nem tudod elválasztani az MSZP-től akkor hogyan teszel különbséget az MSZP és 6,5 millió magyar között akik szintén rárontottak a nemzetükre  ? :)
Előzmény: Törölt nick (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!