Keresés

Részletes keresés

Callie Creative Commons License 2005.08.28 0 0 135
Úgy látszik, ezt a kedves motoroslegényt sem az eszéért fogjuk majd szeretni.
Előzmény: HunRoadRunner (0)
zi_laj Creative Commons License 2005.08.28 0 0 134

Ez viszont nem igaz, legfeljebb Fidesz-oldalról ezt sulykolják!

Én nem gondolnám a hazudozó Robikáról, hogy náci, sőt Orbánról sem!

És most nézz szét a te táborodon belül, hogy miket írnak az MSZP vezetőiről, tagjairól!

Előzmény: zálycsik (37)
zi_laj Creative Commons License 2005.08.28 0 0 133

Nem örülök neki, hogy meg vannak különböztetve a ballibek és a nemzeti érzelműek, mert ez tévedés!

Mint ahogy erős kételyeim vannak az olykor káromkodásként használt ballib fogalom létjogosultságát illetően!

Előzmény: vcar (107)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.28 0 0 132
Minden 10tazodott, a politika pedig kapja bee...:)
Hajra Talma!:)
Ariel Creative Commons License 2005.08.28 0 0 131
koszonom, nem azert kertem a torlest, hogy ujra megismeteljem...
Előzmény: Operator (129)
baranyas Creative Commons License 2005.08.28 0 0 130
Mint mindent,  ezt a feliratot is többféleképpen lehet értelmezni ...Mindenki a saját nézeteit , gondolatait ismeri fel benne , és többféle dolgot is jelenthet  .... Nem hinném, hogy politikai célzatúnak készült   , bár az igazat megvallva furára sikeredett a szöveg ,  születhetnek elovasása után  "ilyen" esetleg "olyan"  érzelemek , gondolatok .....  
Operator Creative Commons License 2005.08.28 0 0 129
Ariel olvtárs lehiggadása után a személyeskedő rész(ek) nélkül megismételheti a törölt hozzászólása érdemi részét.
zálycsik Creative Commons License 2005.08.28 0 0 128
Sztem lényegében önmagad minősíted, ha neked csak azért nem szimpatikus Egér, mert más a politikai nézete min a tied. Ha Talmácsinak is esetleg uezért nem szurkolnál, az szintén téged minősít nem őket.
Előzmény: nofene (125)
diegoo Creative Commons License 2005.08.28 0 0 127

Tudod, Veled ellentétben nekünk nem kell vernünk a mellünket, hogy bizonygassuk a magyarságunkat - akár magunknak is...

Tudod, sokan vagyunk - itt is -  akik nem ilyen tábláktól érzik magukat magyarnak, hanem mondjuk, "felrúgjuk" az asztalt, miközben drukkolunk Talmának. Is...

S ha figyeltél Talma sem akart politizálni - sem, hanem a szurkolóinak akarta megköszönni a biztatást - s mint ő is belátta, nem a legjobb módon.

Ennyi.

Hajrá Talma! Hajrá Tóth Imi!

Előzmény: terminatrix (123)
nofene Creative Commons License 2005.08.28 0 0 125

Nofene, ha jól értem, rosszul értettem a táblát. :-)

Ennek kifejezetten örülök, mert szeretek Talmácsinak szurkolni, és nem akarnám, hogy új járjak vele, mint a nemzet egyik felének Egérkéjével.

elefantkillah Creative Commons License 2005.08.28 0 0 124

ki a faszomat érdekel ajobbik.net állásfoglalása??

vcar tökjól összefoglalta a dolgot. ha talma azt akarta volna közölni amire gondoltok, akkor azt írta volna.

Előzmény: HunRoadRunner (122)
terminatrix Creative Commons License 2005.08.28 0 0 123
Ugyan biza mit kell ezen elítélni? Hogy tett egy ártatlan gesztust, ami nekem nagyon jólesett?

Neked nem tetszett, és akivel beszéltél azoknak sem tetszett, érdekes, nálam pont fordítva van, de hát biztos nem egy társaságba járunk...

Vajon miért van az, hogyha vki nemzetszeretetét a legkevésbé is kinyilvánítja az már egyből vmi, undorító, talán még egy kicsit náci is nemde?

Hogy mit neveltek belétek...
Előzmény: diegoo (114)
HunRoadRunner Creative Commons License 2005.08.28 0 0 122

Azért jelent meg a JOBBIK.NET-en a főoldalom a "Köszönjük, Talma" felirat a képekkel.

Lehet, hogy a jobbik.net nem úgy gondolta, mint te...

Előzmény: zálycsik (121)
zálycsik Creative Commons License 2005.08.28 0 0 121
Ez a tábla nem volt politizálás.
Lejjebb vki tökjól összefoglalta a dolgot, javaslom ahhoz tartsuk magunkat.
Előzmény: HunRoadRunner (120)
HunRoadRunner Creative Commons License 2005.08.28 0 0 120

Nem tilos politizálni, persze.

Csak akkor a reakciókon se lepődjön meg.

Előzmény: zálycsik (117)
zálycsik Creative Commons License 2005.08.28 0 0 119
Nem az övé, csak poén akart lenni. :)))
Előzmény: HunRoadRunner (118)
HunRoadRunner Creative Commons License 2005.08.28 0 0 118

HA ez az ő motorja, akkor a tábla nem véletlen.

Előzmény: zálycsik (115)
zálycsik Creative Commons License 2005.08.28 0 0 117
Miért ne politizálhatna???
Ha akar, hát egészségére. Nehogymá neki tilos legyen.

Mindettől függetlenül idén szerezze meg a 125 köbcentis bajnoki címet!
HAJRÁ TALMA!
Előzmény: Törölt nick (116)
Törölt nick Creative Commons License 2005.08.28 0 0 116

Részemről ok.

Inkább motorozz Talma és ne politizálj! Motorsportban egy ász vagy!

Előzmény: diegoo (114)
zálycsik Creative Commons License 2005.08.28 0 0 115
Látom még mindig megy a hülyeség Talmácsi táblájáról.
De mit szóltok a motorjához???
diegoo Creative Commons License 2005.08.28 0 0 114

Amikor láttam az Eurosportos képet, nekem sem tetszett. Sőt, akárkivel beszéltem, mind elítélte.

Nekem is Trianon ugrott be és hülyeségnek tartottam, mint oly sokan.

Elküldtem a képet az egyik legjobb barátjának, szintén nem tetszett volna, ha politika van benne. A következőket írta, s kérte, hogy tegyem be a fórumba:

"Sajnos hülye tábla volt, nem kellett volna. Talma nem politizál egyáltalán, pont ezért írt ilyen faszságot. Két hete kapott kitüntetést a belügyminiszter asszonytól, amire iszonyat büszke. Egyszerűen szereti a hazáját, ennyi az egész. Megjegyzem, nem csonka Magyarországot írt és nem is Nagy Magyarországot, ettől függetlenül butaság volt. Külön kiemelte, hogy csak a 12000 szurkolónak akart kedveskedni, egyáltalán nem politizálni.

Szeretném ha ezt bekopiznád a fórumba, ha tudod, mert ha valaki hát Gabi az aki, senkit sem szeretne megbántani."

"Mostanáig vele beszéltem és azt mondta, hogy akár sajtóközleményt is kiad, ha kikezdik, amiben az lesz hogy nem politizál és csak gesztusnak gondolta, ami hülyén jött ki."

Amúgy az olasz menedzsere adta kezébe a táblát.

Szerintem ezzel le lehet zárni az ügyet, jót akart, de hülyén tette.

wizes Creative Commons License 2005.08.28 0 0 113

Nu ezt jobb lenne hangosabban tudomására hozni akkó a jobboskáknak: nem úgy értendő és ne használják fel mint a kokárdát!

Nna!

Előzmény: rixbee (85)
rixbee Creative Commons License 2005.08.28 0 0 112

Azt mondod, nem kellett a segítséged. Hm. Érdekes...akkor ez megint csak egy sérelem amit pszichológiai úton kéne kezelni és nem a tények félremagyarázásával.

Csak, hogy fényezzem magunkat egy kicsit...

Tavaly a fórumon ment egy tippjáték. Ezt az egyik srác könyvelte, fullra saját erőből. Aztán, hogy ne haljon el a dolog, év elején megcsináltuk a játék online (talmatipp.neologik.hu) változatát. Pedig akkor még senki sem kapkodta a fejét ha azt a nevet hallotta, hogy Talmácsi. Az oldal lelkesedésből készült és érdekes módon nem uszította rám a management az ügyvédeket pedig nem vagyunk rokoni viszonyban azóta sem.

Előzmény: Ariel (105)
zálycsik Creative Commons License 2005.08.28 0 0 111
Húúú, Te sztem qrvajól összefoglaltad ezt az egészet!
Előzmény: rixbee (85)
rixbee Creative Commons License 2005.08.28 0 0 110

Vcar, így igaz! T.boy!

Előzmény: vcar (107)
rixbee Creative Commons License 2005.08.28 0 0 109

1. Stefano nem szívügyem, egyszerűen elismerem az érdemeit és tudomásul veszem a hibáit. Hogy hogy jött ide a CDs kritika, már korábban sem értettem. Az egy külön projekt, teheti.

2. Vannak hibák, mint mindenhol. Stefano is nyúlt már mellé, gondolom nem egyszer. Hogy meg kellett volna óvnia az üzenettől? Minek? Egyszerűen nincs jelentősége mert nem náci eszmék éltetéséről szólt.

3. Andika kitiltott? Gondolom tudod miért. Ha jól emlékszem nem bírtál leállni és "lef@szoztad" Stefanot. Biztos sok üzleti érdekeltségű fórum elviseli, hogy olyan dolgokat olvassunk ami ellentétes a fórum létrehozásának céljával. Igaz?

Az általad kifogásolt Stef hozzászólás is lekerült és az érintettekkel helyre lett rakva. Vagy ez nem derült ki abból, hogy utána ott volt Stef az Eurosport stúdióban?

A lényeg, hogy téged anno ért egy sérelem és világgá kell kürtölnöd, hogy mekkora lúzerek ezek. Azért említettem a rokonság értékesítésének lehetőségét mert ha vissaolvasod a talma fórumon a hozzászólásaidat fel kell, hogy forduljon a gyomrod.

Előzmény: Ariel (105)
Édy Endre Creative Commons License 2005.08.28 0 0 108

Az is félreérthető, amikor egyesek kijelentik, hogy igazából nem érzik magukat idetartozónak, de azután mindjárt mások jól megmagyarázzák, hogy ez igazából nem is úgy értendő, ahogyan elhangzott, hanem úgy, hogy...

Feltételeznem kell, hogy minden félreértelmezhető szituban kikéred a félreértelmezhetőséget.

Ugye?

Előzmény: Ariel (106)
vcar Creative Commons License 2005.08.28 0 0 107

Elképzelem, hogy a külföldi közvetítők ilyenkor átszalajtják a segédjüket egy magyar kollégához, hogy fordítsa már le, mi van odaírva. Namármost, ha egy MSZP-SZDSZ szimpatizánst talál, akkor Talmából hipp-hopp soviniszta lesz, ha FIDESZ-MDF, akkor a hazaszeretet márványba öntött szobra, még szélebbről még szélsőségesebb értelmezés jöhet. Miért? Mert ahogyan itt is látom, annak az egyszerű jelenségnek lehetünk tanúi, amikor egy szöveg helyett mindenki valami mást olvas, mint ami valójában oda van írva. (Ennek persze az az oka, hogy mi magyarok, ismerjük az mondathoz hasonlító eredetit.) Az igazság pedig az, hogy a táblán szó szerint ez áll:

Magyarország

kis ország

egész Magyarország

mennyország

Így áll a táblán, vessző, pont, felkiáltójel nélkül.

Mit jelent a felirat önmagában? Azt jelenti hogy az én országomat, ahonnan jöttem, Magyarországnak hívják, ez egy kis ország, de az egész ország mennyország. És ha a fent említett segéd egy olyan magyar embert talál a közelben, aki nem a pártszimpátiája szerint fogja eltorzítani a táblára írt üzenetet, akkor ezt fogja elmagyarázni neki és az Eurosporton mindenki teleszájjal vigyorogva fogja bemondani, hogy Talma az ő lelkes magyar közönségének kedveskedik.

Hogy mit mond ez nekünk magyaroknak? Ha pozitívan gondolkodunk, akkor a ballibeknek nyugodtan jelentheti azt, hogy még a legrosszabb emlékű mondatokat is meg lehet úgy változtatni, hogy annak eredeti értelmét visszájára fordítsa. Ezt a viccet akár Geszti Péter is írhatta volna és most mindenki érteni vélné balról a pozitív szándékot. A nemzeti érzelműeknek pedig azt is jelenthetné, hogy revíziós vágyak nélkül is lehet szeretni az országot, a nemzetet, benne az embereket és igen sok módja van annak, hogy nemzeti céljainkat elérjük. Egyébként erős a gyanúm, hogy a szurkolótáborban sem tudta senki a szomszédjáról, hogy négyévente mit ikszel.

Téboly.

Ariel Creative Commons License 2005.08.28 0 0 106
hehh? a himnusz meghallgatasa miota politikai velemenynyilvanitas?
magyarorszagi hangulatot nem az a tabla teremtett, hanem az a sok magyar aki ott volt es drukkolt Talmanak.

A tabla felreertheto (es nehezen ertelmezheto) volt.. es paran felre is ertelmeztek mindket oldalon..tehat nem volt szerencses, ha lenne egy normalis managere, aki ilyesmire is figyelne, akkor megovna az ilyesmitol..
Előzmény: rixbee (104)
Ariel Creative Commons License 2005.08.28 0 0 105
kedves rix!

en nem eltuntem, hanem draga aranyos Andikad kitiltott a forumrol, miutan
elmondtam a velemenyemet stefano amokfutasarol. ugyanis kedvenc managered a
demokracia hive. kuss annak aki nem ert vele egyet. es vagyok annyira
korrekt, hogy nem akartam uj nicket csinalni es azon tovabb vitatkozni. (meg
ertelme sem lett volna, naponta uj nicket csinalni).

valoban nem tettem egy hajszalat sem, pedig probaltam. akkor amikor meg csak
kevesen ismertek es a draga manager ur a szurkoloktol varta az anyagi
segitseget. (annyira nem volt tisztaba a magyar helyzettel..)
bezzeg az a segitseg nem kellett amivel mi egyszeru,csoro szurkolok segiteni
tudtunk volna (internetes kampany). ugyhogy baromira nem tudom magam
szegyelni, hogy nem vagyok egy gazdag vallakozo es nem tudtam penzzel
segiteni Gabor karrierjet.

a csaladomrol meg szallj le, mert en sem vontam be a tiedet,
hacsak stefanoval azota nem leptel elettarsi kozossegbe ;)
Előzmény: rixbee (98)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!