Keresés

Részletes keresés

a.tortenesz Creative Commons License 2011.11.16 0 0 56

Sziasztok!

Informáciora lenne szukségem: miért alszik egész nap és nem eszik már 10 napja a vizi agáma? Van valamilyen különleges téli életmódja?

n.n.n Creative Commons License 2011.10.12 0 0 55
dawid00 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 54

Hello van egy 5 éves szakim.És pár napja eléggé léet kedvtelen.Az idő márnem lehet a baja.
Enni nem akar semmit.FElvan fujodva.Időközönként mintha egy nagyot fujna kicsit feléledezik aztán visza a "alvos"helyzetébe.
Mi lehet a probléma?
Hogy tudnám orvosolni a fujodást.?

vjanee Creative Commons License 2011.01.03 0 0 53

Sziasztok!

Segítségeteket kérném!!!

Van 1 Szakállas Agámám,nyáron lesz 1 éves,most kb 40 cm!4-5 napja nem akar enni!Valaki esetleg tudja h miért lehet?

Főleg gyászbogárlárvákat eszik!Kisebb mennyiségben gyümölcs és zöldség!Adtam már neki sáskákat is,azokat is szerette,viszont 1 hete próbáltam adni neki csótányokat,mert azt hallottam h azokat is szereti,1-2 darabot meg is evett!Talán megfeküdte a gyomrát vagy mi baja lehet?Az eleségeket vitaminporozni szoktam!

A terráriumban van neki UV fénycsó és melegítő lámpa is!

Nagyon aggódok,mert olyan mintha nem is tudná teljesen kinyitni a száját!

Ha valaki tud segítsen vagy írja meg hogy hova fordulhatok segítségért ez ügyben!

Előre is köszönöm!

jacso gabriel Creative Commons License 2010.12.03 0 0 52

Minek írsz ki olyan számot ami nem is létezik te idióta???

Előzmény: SivaSambo (50)
Encci Creative Commons License 2010.09.30 0 0 51
Sziasztok.
Imádom a hüllőket és szeretnék is egy gyíkot.De nem tudom hogy mit válasszak.Nem szeretnék túl nagyot.De túl kicsit se.Kb olyan leopárd gekkó nagyságút. Van olyan gyík amelyik ha leteszem a földre nem szalad el villámgyorsan egy szekrény alá? :D Mert voltak már ilyen tapasztalataim fürge gyíkkal.(Csak bevittem a házba egy kicsit és letettem a földre a konyhába mert azt hittem nem tudja átfúrni magát egy kicsi résen de tévedtem.Aztán néhány konyhai bútor elmozdítása után Sikeresen megszereztem.majd mehetett a sziklakertbe) :)
SivaSambo Creative Commons License 2010.09.17 0 0 50
Eladó sorba kerülek a szakállas agáma fiatalok.
24-25 centisek, kb 4-4,5 hónaposak.
Most vedlettek megint.
Jó étvággyal bírnak.
Érdeklődni itt lehet: 06308340977
vigyuri Creative Commons License 2008.12.09 0 0 49

Sziasztok!

Ajánlom szíves figyelmetekbe a www.pogonavitticeps.eu honlapot. Most készül...

Tudnivalók, tanácsok a szakállas agámákkal összefüggésben.

Dody86 Creative Commons License 2008.06.22 0 0 48
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy mehet-e a zöld vízi agámának a kálcium-karbonikum por?
Friss tulajdonosa vagyok egy állatkának és azt mondták nekem, hogy ez is teljesen jó neki.
Köszi a válaszokat!
Üdv: Edit
igaziviolett Creative Commons License 2008.06.05 0 0 47

Sziasztok!

Ha van kedvetek olvassátok el a szakállas agámám blogját: http://anastie.blog.hu

Vannak képek is!:)

agyadam Creative Commons License 2008.05.07 0 0 46
Feltétlenül adjatok neki sztem több kaját.
Nagyon sokat tudnak enni.

http://pyromaster.extra.hu/oldal2/aloldal9.htm

ezen az oldalon minden rajtavan.
Remélem segít
Előzmény: ~Lilla~ (45)
~Lilla~ Creative Commons License 2008.02.26 0 0 45
sziasztok!

Párommal vásároltunk egy 10 cm-es (elmondás szerint 1 hónapos) szakállas agáma baby-t múlt hét pénteken. Amikor meghoztuk még alig mocorgott de aztán gyorsan megszokta a helyét és boldogan rohangált körbe. Mióta nálunk van az előírt napi 2-3 étkezés helyett csak minden másnap evett leginkább vitaminporba forgatott tücsköt elvétve viaszmolylárvát (nem adtunk belőle sokat neki tudjuk hogy nem szabad). Vasárnap óta azonban nem evett, alig mozog a terráriumban bár lábaival kitartja magát, a szeme csukva van és csak nagy unszolásra nyitja ki azokat.

Megpróbáltuk meleg fürdőbe tenni hátha megélénkül vagy beindul a széklete de egyenlőre semmi változás.

A terráriumában egy félbevágott kókuszhéj, vizestálka, pár kő, egy terráriumba való (tehát nem az utcáról behordott...) fadarab található, aljzatán homok melyet az állatkereskedésben ajánlottak agámáknak (Prestige gyártmányú Kristal homok) ... A lámpa egy UVB cső mely átéri a terráriumot, illetve egy sima olvasólámpa.

Már nem tudjuk hogy mi lehet a baj, nagyon vigyáztunk rá, nem adtunk neki semmi koszosat, fürdetgettük sokszor tiszta tálban mindig tiszta vízben...az ennivalóját mindig bevitaminoztuk...ügyeltünk rá hogy ne legyen nagyobb a kaja mint a két szeme közti távolság fele...mindent betartottunk és most nagyon tanácstalanok vagyunk.

Aki tud kérem segítsen...

Üdv,
mona lisa Creative Commons License 2007.06.21 0 0 44

Sziasztok!

Keresnék bébi szakállas agámát 2-őt 1 nőstény 1 hím a kettőt 8000ft-ért elvinném.

alpha111 Creative Commons License 2007.03.09 0 0 43
Hüllő kiállítások

Kiskunfélegyháza

Művelődési Ház

2007. március 7-től, március 14-ig.

8-18 óra között

Belépő díjak:

Felnőtt – 500 Ft

Gyerek, nyugdíjas - 350 Ft

Csoportos – 250 Ft

Szentes

Művelődési és Ifjúsági Ház 

2007. március 16-től, március 21-ig.

8-18 óra között

Szeged

Bartók Béla Művelődési Ház

Vörösmarty u. 3.

2007. március 22-tól, április 6-ig.

8-18 óra között

werkzeug_sandor Creative Commons License 2007.02.20 0 0 42

Sziasztok!

Sorry, ha OFF, de szeretném ajánlani ezt az oldalt:

www.hazikedvencek.hu

Van küldön hüllő rész!

Elnézést ha zavartam,

Söndör

zsman94 Creative Commons License 2007.02.03 0 0 41

Na jó látom ez a topick HALOTT!   Sajnos))

zsman94 Creative Commons License 2007.02.01 0 0 40

hello!

A barátom szakállas agámát szeretne!Mit javasoltok hol vegyen??És mennyiért??

köszönettel:zsman94

riki86 Creative Commons License 2007.01.30 0 0 39
Rakjatok fel képeket!!! :)
Postman_2 Creative Commons License 2007.01.28 0 0 38
Ajánlom figyelmetekbe a http://web.interware.hu/bogica/ honlapot. Tudnivalók a szakállas agámáról.
riki86 Creative Commons License 2007.01.22 0 0 37

Hát nem tudom, hogy tuti tippnek jó-e, mindenesetre én úgy adok neki enni, hogy két-három naponta kap sáskát, tücsköt, csótányt vagy viaszmolylárvát (éppen amit kapok...), a többi napokon pedig zöldséget, gyümölcsöt. Az mi Szakink már két éves lesz. Nem porozom minden nap a kajáját, de azért hetente egyszer-kétszer igen.

Tulajdonképpen amíg fiatal addig szvsz többször kell porozni. De nagyon sok olyan oldal van, ahol tapasztalt tenyésztők mindezt leírják. Nem szabad őket elhízlalni.

Nekem szerencsém van, mert szívesen eszik zöldséget és gyümölcsöket is. :)

Előzmény: toti69 (36)
toti69 Creative Commons License 2007.01.20 0 0 36

Hella mindenki!

Tudna valaki valami tuti tippet adni, hogy hogyan kell legmegefellőbben etetni a szakikat???

Köcce a segítséget...

Don Zsolt Creative Commons License 2007.01.19 0 0 35
Hello !
A leopárdgekkóm mostanában nem nagyon eszik, mi lehet a gond?
Köszi.
riki86 Creative Commons License 2006.12.29 0 0 34
Arpuska Creative Commons License 2006.04.04 0 0 33
Felvettelek az MSN-re ott mindent megdumálunk.
Előzmény: da Silva (32)
da Silva Creative Commons License 2006.03.29 0 0 32

Szia!

Én nagyon megértelek! Bár nem sok agyuk van a hüllőknek, nagyon az ember szívéhez tudnak nőni. Én pl emberi tulajdonságokat is felfedezek bennük, bár ez inkább bemagyarázás.

Nagyon jó lenne, ha más agámások is írnának ide!

Addig is szívesen írok az ifjú leopárdgekkóm mindennapjairól :)

Te is számolj be róla, hogy fejlődnek a kicsik!

Szia,

da Silva

Előzmény: Arpuska (31)
Arpuska Creative Commons License 2006.03.29 0 0 31
Megpróbálnám újraélesztetni ezt a topicot. Annyira kedves állatkák ők, hogy talán van miről beszélni velük kapcsolatban. Nekünk kettő van illetve volt és megint van. Hétfőn elpusztult az egyik de kedden már itt volt az új. Nem lelketlenségből ilyen gyorsan hanem szerintem mindenkinek így volt a legjobb. Az itt maradt testvérének és nekünk embereknek is. Nagyon meviselt mindenkit, hogy elment. Három napig szenvedet vittük különböző orvosokhoz de nem tudták megmenteni. Betettük egy kis kipárnázott dobozba kövekkel és bedobtuk a Dunába a Lágymányosi hídról. Ott bőgött az egész család. Nem vagyunk normálisak igaz?
da Silva Creative Commons License 2005.12.18 0 0 30

Szia!

Nekem végülis leopárd gekkóm lett, az fele akkora, mint az agáma és kevésbé ijesző a pofikája, szülőknek könnyebben beadható. :-) Róla szívesen beszélek, végülis hüllő :-) A csöppség elvész a tengerimalac-rengetegben.

Előzmény: Mabuya (29)
Mabuya Creative Commons License 2005.12.05 -1 0 29
Sziasztok.

Én is most készülök venni 2 szakállasagámát, most készül a terráriumuk. Az én párom is besokkoltmert már állatkert lesz a szobábol. A tapasztalatokat várom töletek.

Üdv: Mabuya
da Silva Creative Commons License 2005.08.05 0 0 28
Kaptam a barátomtól egy kisebb követ, aminek van 2 szeme, orra, füllyuka, szája, villás nyelve és tüskéi. Ezzel óhajtja kifejezni, hogy az agáma gyakorlatilag egy kavics, aminek szemei vannak :D Most az asztalomon van, sajnos pislogni nem tud, de jó a magaviselete. Tücsköt nem kér.
csillucimucuska Creative Commons License 2005.07.24 0 0 27

2,2m tigrispiton fiú sürgősen új gazdit keres 15000ftért!!!

30-688-49-10

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!