Keresés

Részletes keresés

Kobracska Creative Commons License 2006.06.30 0 0 37
Üdv!
Valahol van webshop vagy valami ahol meglehet nézni a választékot? kicist nagyobb kétszemélyes vagy 3 személyes sátrat keresnék ami kétrétegű. és nem feltétlen bumliznám össze a várost csak már amikor megvan, h hol és melyiket veszem meg:o
fokhagymabors Creative Commons License 2006.06.11 0 0 36
köszi neked is! asszem időben megfelel még a 3 mp-es is:)
Előzmény: somogyibalazs (35)
somogyibalazs Creative Commons License 2006.06.11 0 0 35
Sziasztok!
A sátor (2 mp-esnek hivják, ennyi idő a felállítása) 12.900 Ft-ba kerül.
Van 3mp-es is :) 3 személyes, az valamivel drágább.
Balázs
Előzmény: fokhagymabors (34)
fokhagymabors Creative Commons License 2006.06.07 0 0 34
nagyon jó, köszi az infókat, hétvégén elmegyek, megnézem közelebbről.
Előzmény: Biovadász (33)
Biovadász Creative Commons License 2006.06.07 0 0 33
Amikor én vettem, akkor 12.500 volt.
Előzmény: fokhagymabors (32)
fokhagymabors Creative Commons License 2006.06.07 0 0 32

ááábasszus, nagyon jó lenne nekem egy ilyen... van egy sátram, kb 1,5-2 óra az összerakása...

mennyibe került?

(árakat nem találok a neten, viszont a google az egyik korábbi hsz-omat harmadikként dobta ki)

Előzmény: Biovadász (31)
Biovadász Creative Commons License 2006.06.07 0 0 31
nem jól gondolod, mert kétrétegű. :)
Előzmény: fokhagymabors (30)
fokhagymabors Creative Commons License 2006.06.06 0 0 30
ez nagyon bíztatóan hangzik! Viszont -gondolom- egyrétegű, nem?
Előzmény: Biovadász (29)
Biovadász Creative Commons License 2006.06.06 0 0 29
vettem, már vagy egy éve. Baromi jó, jobban elférek benne, mint a sima iglu sátorban.
Felállítás a cippzár kihúzásával együtt kb 10 másodperc, összepakolása kb fél perc.

Hátránya, hogy egy viszonylag nagy korong összecsomagolva, ezért gyalogos túrához nem jó. Bár van rá applikálva pánt, hogy hátizsákként hordható legyen, de akkor az emberfia úgy néz ki, mint egy nagyon elrontott tini ninja teknőc.
Viszont egy nagy csomagtartójú autóban elfektetve szinte semmi helyet nem foglal, mert teljesen lapos és vékony.
Előzmény: fokhagymabors (28)
fokhagymabors Creative Commons License 2006.06.02 0 0 28
megint izgatni kezdett ez a magától összeálló sátor (most reklámozzák is) nem vételezett valaki? Írja már meg, milyen!
vip_ Creative Commons License 2006.01.25 0 0 27
Jól van, nem válaszoltatok. Elmentem. Nincs messze. Az IKEA-tól kb. 200 m. Bőven megjárható.
Előzmény: vip_ (26)
vip_ Creative Commons License 2006.01.23 0 0 26

Nem tudjátok, milyen messze van a 40-es buszok végállomásától (Budaörsi lakótelep)? Érdemes busszal nekivágni?

Elég ha annyi elárultok, hogy az IKEA-tól mennyire van messze. Mert azt tudom, hogy a buszvégállomás az Auchan mögött van, ami mellett szinte közvetlenül van az IKEA. Szóval, ha a Decathlon nincs messze az IKEA-tól, akkor a lakótelep sincs messze a Decathlon-tól. Jól következtetek?! :))

somogyibalazs Creative Commons License 2005.11.09 0 0 25

Szia VULCAN!

Dunakeszi, Tópart bevásárlóközpont, az Auchannal szemben nyílt okt. 21-én. Csömörön nyitnak december közepe táján.

Balázs

Előzmény: VULCAN (24)
VULCAN Creative Commons License 2005.10.26 0 0 24

Sziasztok!

Nyílt máshol is decathlon a nyár óta?

A saját márkás túrabakancsaikról tudtok valamit? A Mountexnél el vannak szállva a bakancs árak...

Köszi!

Fandor Creative Commons License 2005.10.20 0 0 23
- golflabdák csomagolásán felirat "balles de golf récupérées" - magyar "fordítás" a csomagoláson: visszanyerhető golflabdák..... Gratulálok! Egyébként vízakadályokból kihalászott (vagyis "visszanyert"), tehát HASZNÁLT golflabdák ezek, de nyilván halvány lila fingjuk sincs arról, hogy mit árulnak....
Infomaker Creative Commons License 2005.10.19 0 0 22
Én pl. kézisúlyzót szeretnék ott venni. Kidolgozásra nem rossz, gravitációban meg már csak nem szarabb :DD
proletár Creative Commons License 2005.10.19 0 0 21

O'an felemás az egész..

A nagy sportmárkák közül kapható pár és nem drágábban, de nem is olcsóbban annál ahogy máshol meg lehet kapni.

A truváj a saját márkák lennének:

Nos, a "túrakabát" amit vettem ott, pólók, nadrágok tökyok, de pl. teniszütőt, teremcipőt, sz'al a spécibb  dolgokból maradnék a bevált márkáknál. Azért mert a drágábbak legalábbis egy árban vannak más sportszergyártókéival, de nem jobbak, és azoknak legalább nevük van, a "kék" termékek pedig annyira azért nem jók komoly sportoláshoz.

Azért soha nem jövünk el üres kézzel, és az általam nem mindennapi, komoly igénybevételre szánt "kék" cuccok is tetszenek, párat be is gyűjtöttünk már. :)

Minnesaenger Creative Commons License 2005.09.19 0 0 20
Tapasztalataim:
- Kék termékes szlogen: olcsó ár minőségi kompromisszumok nélkül. Féligazság. Nem teszik hozzá, hogy a használat minőségében igenis VAN kompromisszum, ha olcsót veszel. Ugyanis előfordulhat, hogy nem fogod tudni használni annak, aminek vetted. Ez rögtön ellentmond a szlogenel. És ha tudatlanul beszopod, hogy olcsón is kapsz jót, mer' a Decathlon aszonta, akkor esetleg elmegy a kedved ettől a bolttól. Ez történt velünk is.
- Sátrak. Amiket én láttam, elég gyenge volt a sátor varrása. Sátrat ugye nem úgy vesz az ember, mint pl egy M$ Windowst, hogy majd úgyis jön egy frissítő csomag, továbbá én pl általában szeretek hosszab távra venni, ha már ilyesmit veszek. Az itt árult sátrakban én sajnos nem láttam meg „négyszemélyes családom sátrának jövőképét”.
- Kerékpár. Fiamnak 24-es bringát néztünk, a határ 40e Ft volt. Saját márka gyengébb kivitelű volt, mint szaküzletben vásárolt, értsd: több benne a műanyag és kevesebb fokozatú a váltó, gyengébb a villa. Végülis ue. pénzért egy szaküzletben vásároltunk egy igazi kp.gyártó cégtől. Egyéb bicikli: egy készséges eladó szerint mindenki tudja, hogy 20e Ft-ért nem lehet kerékpárat venni. Ők mégis árulnak, ui. kék áras „minőségi” bicikliként. Az eladó elmondása szerint amikor vki visszavitte, mert eltört a váza, nem cserélték/fizették ki neki, mert a nem megfelelő használat miatt tört el.
- Görkori. Ezzel szoptuk a legnagyobbat. Én ifjabb koromban nem görkoriztam, még csak nincs is olyan ismerősöm, aki. Hétéves fiam viszont szülinapjára kapott egyet augusztusban. Láttuk ui. hogy van a kezdőknek ajánlott kékáras, az majd gondoltuk jó lesz arra, hogy megtanuljon. Hisz’ ha azt hirdetik róla, hogy minőségi, akkor biztosan jó lesz, mert a Decathlonnak van egyfajta márkaneve. Leszerveztem a Görzenálban hogy akkor ha megvan a kori, mehet oktatóhoz. Csodálkoztunk, hogy miért csinál mindig úgy abban a korcsolyában, mintha cipőben futna csak, vagy miért nem tud pl. hátrafele menni vele. Azt mondta az oktató hogy ha 2-3 edzés után nem akarjuk hogy a kedve elmenjen tőle, vagy cseréltessük ki a csapágyait vagy vegyünk egy használhatót. Kicseréltettük a Decathlonban a csapágyait, de még rosszabbak lett a menettulajdonságai. Rossz méretű távtartót tettek bele és hiányzott még belőle kerekenként 1-1 biztosító gyűrű ! (Ezeket már egy korcsolyaszerelő mondta el, akitől végülis az igazi, Roces görkorit vettük.) Amikor reklamáltam, mondták, hogy szori, tudni kellett volna előre, hogy ennyiért csak szart lehet venni, s ha kell, esetleg megszerelik még egyszer, de visszaadni az árát vagy levásárolni azt felejtsem el…hivatkozhattam én ellentmondásra a kék szlogen és a tapasztalat között, de süket fülekre talált az, hogy adják vissza az árát.
- Végülis igazuk van, tudnom kellett volna, hogy ennyiét csak szart lehet venni, ami nem jobb annál, mintha cipő lenne a reménykedő gyerek lábán. De akkor ne kékárazzák le marketingrizsával körítve, hogy aki tapasztalatlan, az beszopja !
- Óvatos lennék tőlük bármi nagyot, elromolhatót, drágát, stb. venni, nekem fontos a minőség és a Garancia (nagy G-vel), ami itt a fenti példákból és még 1-2 hallomásos tapasztalatból nekem nem jött le. Inkább elmegyek szaküzletbe, még ha esetleg picit többe is kerül egy jó márka, mert nem az az olcsó, ami elsőre olcsó, hanem ami végig az lesz, amígcsak használom. Beleértve a ráfordított időt is.
5letelő Creative Commons License 2005.09.12 0 0 19

vannak saját cajgáik. azokat ismeri valaki?

Ildiki Creative Commons License 2005.08.10 0 0 18
Mindig meg szoktam nézni a bevarrt címkéket, mert el szeretném hinni, hogy amit megveszek, az tényleg abból van, amit ráírnak. No, itt vettünk 3 terméket és kezembe vettem még vagy 25-öt, mindenre az volt írva, hogy made in Románia (!!!). Tehát nem "gagyi kínai". Ezzel együtt a minőségről nem állítottam semmit, mert három nap még nem nevezhető tapasztalatnak.
Előzmény: leszúrt Rittberger (5)
Biovadász Creative Commons License 2005.08.10 0 0 17
Vettem egy ilyen sátrat.
Felállítani nagyon könnyű, aztán elkezdtem tanulmányozni az osszecsomagolási ábrát, ami soklépésben mutatja az összecsomagolást, de gyakorlatilag teljesen hasznhatatlanul.
de 5-10 perc szopás után rá lehet jönni a trükkjére, és összecsomagolni is pillanatok műve. :)
Előzmény: Zitka (9)
cath555 Creative Commons License 2005.07.19 0 0 16
Nekem is jók a tapasztalataim a spanyolországi Decathlon-boltokkal, mikor kint voltam huzamosabb ideig (3 éve jöttem haza), mindg mindent nálunk vettem. A mai napig minden cucc jó, a kedvenceim.

A frissen nyílt boltba kimentem ugyan, de akkora volt a tömeg, hogy csak átrohantam rajta gyorsan, azóta még nem volt időm hosszasabban mazsolázni. Sajnos lehet, hogy valóban megmaradt árukészletet próbálnak kiszórni, mert amiket így átrohanva rajta láttam, azok közül jónéhányra már kintről is emlékszem, és 3 év alatt azért csak kifuttatták volna a modelleket.

Szerintem ne írjuk (még) le: Nyugaton mindenfele valóban kiterjedt hálózattal és vevőkörrel rendelkezik, és nem tescós színvonalú (a híre legalábbis).

Előzmény: luisen (12)
TTAMAS Creative Commons License 2005.07.16 0 0 15
hozzájuk
Előzmény: TTAMAS (14)
TTAMAS Creative Commons License 2005.07.16 0 0 14

Egy rakás szar a bolt. Kisöpörték a francia boltból az elfekvő készletet, ennek megfelelően a sportszerek erősen hiányosak, egy csomó dolog csak franciául van a polcra illetve a termékre kiírva, pedig már elég régen megnyitottak.

Egyhamar nem megyek újra hoggájuk. :((

csipkebogyo Creative Commons License 2005.07.07 0 0 13
én polár mellényt és kék áras cipőt vettem náluk. a mellény természetesen kínai, még nem volt mosva, tehát nem tudom mennyire strapabíró (mint tudjuk a kínai cuccoknál ez komoly minőségi mérce), eddig meg vagyok vele elégedve. a cipő a saját márkájuk, már kipróbáltam 10km-es kiránduláson, az ár/érték arány jó. 5eFt volt.
luisen Creative Commons License 2005.07.04 0 0 12

Én még evekkel ezelőtt, Franciaországban vettem nálunk saját márkás fitneszcuccokat (cipőt, dresszt, gatyát, stb. ), semmivel sem rosszabb, mint a nagy márkáké, kb, annyi ideig bírja a mosást, és kb. úgy is néz ki.

Ezeket a nadrágokat-pólókat-dresszeket az összes cég delokalizáltan gyártja valahol (Kína, Marokkó, stb), szerintem EBBEN nincs nagy különbség.

Egyéb sportszerhez nem szólnék hozzá, de ebben jó a tapasztalatom.

Biovadász Creative Commons License 2005.07.04 0 0 11
Fülest kaptam ismerősöktől, hogy van íjászrészleg is, hát elnéztem.
Csalódás. Űbergagyi. Ennyiért felesleges volt ezzel is foglalkozniuk, csak hogy elmondhassák, hogy ez is van. Választék nevetséges, eladók hozzáértése nulla.
Maradok a jól bevált helyeken.
Többi sportban lehet hogy jók, de nekem elment a kedvem, kijöttem.
fokhagymabors Creative Commons License 2005.07.03 0 0 10
ez egyáltalán nem számít horrornak, ellenben félek, hogy csak egyrétegű. Mindenesetre gondolatébresztő, köszi!
Előzmény: Zitka (8)
Zitka Creative Commons License 2005.07.03 0 0 9

Közben megtaláltam a képet is:

Itt olvashatsz róla bővebben:

http://www.decathlon.fr/Contenu/Tente2005/versionGB/tente_2seconds.htm

Előzmény: Zitka (8)
Zitka Creative Commons License 2005.07.03 0 0 8
Tegnap voltam kint, és egy zseniális kétszemélyes sátrat láttam. 2 másodperc alatt felállítható. :-) Csak ki kell cipzározni a tokját, kivenni, és elhajítani, felállítja magát. Egy hátránya viszont van: nem hátizsákos turistáknak való, ui. összecsomagolva egy kb. 80 cm átmérőjű, pár cm vastag körlap a tokja. Az alapja is körben üvegszálas rúddal van megerősítve, így tudja önmagát felállítani. Az ára ~12.000 ft - nem tudom, ez mennyire számít horrornak.
Előzmény: fokhagymabors (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!